Universum on ilus koht elamiseks, selles on palju müstilisust ning võlu. Üks viis, kuidas universum suudab sind toetada, on anda sulle vihjeid saabuva suhtes või saata sulle nõu, kuidas hetkes edasi liikuda. Inglisõnumid ongi universumipoolsed sünkroonsused, mis saadetakse meie teele. Numbrite nägemine ja nendest tekkinud sünkroonsus on üks viis sind isiklikult toetada.


Kui sa näed pidevalt teatud numbrite kombinatsiooni või sulle jääb silma näiteks 1 ja 9 kombinatsioon ja see kõnetab sind, siis on sellel sinu jaoks sügavam tähendus. Kõik numbrid sümboliseerivad teatud energiaid ja ma hea meelega aitan sul mõista, mida üks või teine number tähendab.

Number 1 sümboliseerib iseseisvust, tegutsemist, juhtimist, positsiooni, progressi, uut algust, tahtejõudu, eluenergiat. Kui tuua paralleel taevakehadega, siis number 1 on justkui päike taevas.

Number 9 sümboliseerib universumi väge ja jõudu, spirituaalset valgustatust, sinu enda hinge avanemist, ärkamist, avastamist, ja mis kõige olulisem - see sümboliseerib sinu isikliku karma tervenemist.

Kui sa näed kusagil nende kahe numbri kombinatsiooni, näiteks 19:19 kella peal või sa puutud pidevalt kokku numbriga 91, on selle tähendus täpselt sama. Lihtsalt mida rohkem on number 9 ja number 1, seda suurem on selle sõnumi vägi. Ehk universum hüüab tugevamalt sinu poole, et see number on sinu jaoks oluline. Pane seda tähele, tõlgi see numbrikombinatsioon enda jaoks ära ja kuula universumit.

1 ja 9 kombinatsiooni nägemine saabub sinu ellu siis, kui sa oled mingisuguse faasi lõpus ehk midagi on sinu jaoks lõpusirgel.

Lase sellel lõpul tulla, sest see tähendab, et sa oled mingisuguse ülesande suutnud ära täita. Sa kas oled näiteks kellegagi suhtes olles midagi õppinud, mingi suhe lõppeb, teie ühine eesmärk saab täidetud või siis jõuab lõpule mingi projekt, töö, eesmärk jne.

Peale lõpetamist avaneb sinu jaoks uus uks. See uks avaneb tänu sinu poolt õpitule või sinu mingisuguse missiooni lõpetamisele. Seega hoia end lootusrikka ja positiivsena, midagi põnevat hakkab sinu elus toimuma!

Et olla universumiga sünkroonis, selleks sa saad enda energiaid tõsta ning ühendada end universumi loomuliku väega. Näiteks aitab Mäekristall vähendada ebakõlasid sinu energias, aidates sul universumist saadetud sõnumid kinni püüda.

Kõik minu kirjutatud inglisõnumid leiad SIIT.