Sinu sünnikuupäev ei ole juhuslik - meie sünd on ette määratud. Sünnime täpselt sellisel kuupäeval, selles tähtkujus ja kõikide enda astroloogiliste ning numeroloogiliste näitajatega, mis soosivad meie tänast eluteed. Seega aitab sinu sünnikuupäev lahti seletada seda, millise energiaga sa oled siia maailma tulnud, mis on sinu baasenergia, millega sa oled eelmisest elust siia uuesti sündinud.

Kui sa oled sündinud 26. kuupäeval, ükskõik, millisel kuul, siis kannad sa endaga kaasas just sellist energiat nagu ma allpool sinu jaoks lahti seletan. Harutan selle väikesteks tükkideks sinu ja kõikide teiste mind toetavate armastavate hingede jaoks, kes on leidnud minu kirjutiste, loomingu ja selgeltnägemisest kanaldatud mõtetega kontakti. See on kingitus minult sinule!

Numbrite 2 ja 6 kombinatsioon annab sulle võimekuse näha suurt pilti

See numbrikombinatsioon annab sulle võime vaadata kaugemale tulevikku, mõista seda, mida suudavad tänased sammud sinu ellu luua ehk sa oled tuleviku prognoosija. Võib-olla sa ise ei märkagi seda enda juures, kuna see on nii tavaline, nii iseenesestmõistetav reaktsioon sinu mõistuses, aga tegelikult on see sinu tugevus, sinu isiklik anne, mis selle numbriga kaasa tuleb.

Kõikide sammudega, mida sa teed, hakkad sa automaatselt analüüsima seda, kuidas see sind tulevikus mõjutab ehk sa oled automaatselt karma analüüsija, sest karma = tegu ja tagajärg. See, kui hästi sa oskad iseenda elu kujundada, sõltub loomulikult sellest, kui tugevaks oled sa lihvinud ja arendanud enda intuitsiooni. Mida intuitiivsem sa oled, seda selgemalt suudad enda jaoks kasulikke samme astuda. Sügaval sisimas sa tegelikult kardad põruda, kardad teha valet sammu ja seetõttu analüüsid sa tihtipeale enda järgmisi samme ja nendele järgnevaid samme üle. Teised isegi ei tea, et sa seda teed, sa teed seda lihtsalt nii automaatselt ja loomulikult. Tihtipeale ei räägi sa sellest valju häälega, sa lihtsalt genereerid ja siis toimetad selle järgi. Loomulikult oleneb kõik ka sellest, millise tähtkuju esindaja sa oled ehk kui jutukas sa oled. Kõik päikesemärgid on ju siiski erinevad.

Näiteks Skorpionid, kes on sündinud 26. kuupäeval, oskavad suurepäraselt lugeda teiste inimeste energiaid. Tihtipeale analüüsivad nad kõiki ja seda mitte teadlikult. See on justkui automaatreaktsioon, mis tuleb esile kohe, kui keegi siseneb nii-öelda tema territooriumile. Selle protsessi käigus saab 26. kuupäeval sündinud Skorpion teada seda, keda ta saab usaldada ja keda mitte, sest tema jaoks on usaldus suhetes üks olulisemaid aspekte. Seega ei tee ta seda kritiseerimiseks, vaid selleks, et kaitsta ennast valede sidemete loomise eest.

Sinu sünnikuupäev näitab selgelt ära selle, et sa oled väga tugev ja vastupidav

Kui tõlkida numeroloogiat, siis annab nende kahe numbri kombinatsioon ääretult suure vastupidavuse. Tegemist on energiamõjutusega, mis ei pane sind teistele eksponeerima seda, kui tugev ja võimekas sa oled, hoopis vastupidi, sellega kaasneb tegelikult tagasihoidlikkus (Jäära, Lõvi ja Amburi puhul võib enda tugevuse väljendamine olla ekstravagantsem, sest tulemärgid näitavad enda väge ikkagi ka väljapoole, aga mitte alati, kõik oleneb ka teistest mõjutustest). Aga kui elu on sättinud sind olukorda, kus sul on vaja ennast kaitsta ja hakkama saada, siis sa saad hakkama. Sinu sees on justkui mingisugune raudne kilp, mis lööb välja, kui elu hakkab sind õpetama.

Kõik sündmused, mis meie elus juhtuvad ja mis ei ole esialgu kõige meeldivamad, ei tule meid mitte kunagi karistama, vastupidi, need tulevad meid õpetama. Kui sa oled sündinud sellel kuupäeval, siis suudad sa iseenda tugevuse tõttu need õppetunnid vastu võtta, iseasi on see, kui kiiresti sa õpid. Number 26 ei muuda sind kiireks, vaid detailseks ja detailidesse laskudes ei pruugi kõik kiiresti juhtuda. Kui õpid, siis õpid korralikult, seni hoiad õppetundi alateadlikult selja taga, samal ajal analüüsides kõike seda, mis see sulle õpetama tuli. Kui midagi teha, siis ikka korralikult.

Paljud inimesed ei saa sinust aru, kuna sa oled ühel hetkel emotsionaalselt kinni ja teisel hetkel täiesti olemas. Võib-olla sa ise ei märka seda enda juures, aga teised märkavad. Ühel hetkel oled seltskonnalõvi, teisel hetkel armastad isolatsiooni - sinu sees on selline duaalne energia. Ekstra tugevalt lööb see energia välja kõikide muutlike päikesemärkide puhul, kelleks on siis Kaksikud, Neitsi, Ambur ja Kalad. Kui oled üks neist ja sündinud 26. kuupäeval, siis on see edasi-tagasi pendeldamine ehk emotsionaalselt kinni-lahti olemine eriti nähtav ning aktiivne osa sinust.

Selles kõiges ei ole ju midagi halba, mina lihtsalt tõlgin sinu sünnikuupäeva, et sul oleks lihtsam mõista, miks sa selline oled ja kust pärinevad sinu iseloomu teatud jooned. Mõtle, kui ilus on teada, et numbrid ja planeedid ning kosmiline energia on sind selliseks loonud. Lausa imeline!

26. kuupäev annab juurde töökust ja võimekust

Enamik sellel kuupäeval sündinutest suudavad pikkadele töötundidele ning rasketele ja keerulistele tööprojektidele vastu pidada. See meenutab mulle Kaljukitse võimekust anda töö nimel endast maksimum, et saavutada hea eesmärk ja loomulikult ka korralik tasu. Kui oled sündinud 26. kuupäeval ja oled veel ka Kaljukits, siis aplaus - sa oled ekstra suur töökuse sümbol. Sa oled lausa mõeldud siin maailmas teistele ette näitama, mida tähendab töökus ja vastupidavus.

Sinu sünnikuupäev annab sulle toetava energiana kaasa oskuse tolereerida teiste inimeste arvamust ja kriitikat. Sul on tervislik ego, sa võtad teiste öeldut kasuliku energiana. Loomulikult siis, kui sa oled ise energeetiliselt tasakaalus, sel juhul on 26. kuupäeva vägi sinu jaoks ekstra soodne. Kui oled ise tasakaalus, siis suudad sa teiste väljaöeldu abil õppida - see on omaette oskus.

Sinu õnnekristalliks on Jaad.

Tegemist on kristalliga, mis aitab ja toetab sinu intuitsiooni arengut. Sinu selle elu eesmärk vastavalt sünnikuupäevale on võimalikult palju iseennast kuulata ja enda intuitsiooni kaudu kõik kasulik teada saada, õppida iseennast täielikult juhtima, olla iseendas võimul. Jaad on imeline kristall, mis kannab endas energiavibratsiooni, mis muudab sind iseenda juhiks, kõige paremaks versiooniks. See on spirituaalselt arendav, edasi tõukav ja inspireeriv kristall.

Number 2 ja 6 kombinatsioon annab sulle ka romantilise külje. Ei ole vahet, kas oled sellel kuupäeval sündinud mees või naine, te kõik olete ühed suured romantikud, kes armastavad sensuaalsust, lähedust, ilusaid hetki, hindavad head seltskonda ja väärtuslikku kaaslast, kes pakub romantilist energiat. Jaad on armastusekristall, mis aitab romantilist partnerit ligi kutsuda, kuna see avab sinu Südametšakra armastusele. Kristall ei tee kogu tööd ära, vaid aktiveerib sind ennast olema armastavam - sa kutsud ligi seda energiat, milles sa eksisteerid. Olles ise romantiline, kutsud sa ligi ka romantilist kaaslast. Me kõik kutsume alateadlikult enda ellu neid inimesi, kes on meiega sarnases energias.

Sünnikuupäev 26 omab palju potentsiaali, aga sa võid sattuda iseenda teekonna vältimisse, sest alati ei ole piisavalt palju motivatsiooni ja inspiratsiooni, et teha kõike, mida sa tead, et võiksid teha. Siinkohal saad kanda Jaadi ja lasta sellel end inspireerida, edasi tõugata, kujundada enda tulevikku suurejoonelisemaks. Kristalle kandes kanname me nende energiad enda auravälja ja need aitavad omakorda ümber kujundada meie jõudu, väge ja energiat. Kristallide puhul ei saa tegelikult valet valikut teha, saab teha ainult parima valiku. Soovitan Jaadi kõikidele, kes on sündinud just sellel kuupäeval.

Sinu jaoks on edasitõukavaks jõuks teiste inimeste, eriti sinu lähedaste ja kallite inimeste, aktsepteerimine, heakskiit ja nõusolek

Mitte, et sa ei suudaks ilma selleta, aga sa hindad seda tohutult. See tunne, et keegi näeb sinu võimekust, hindab sind ja on sinu isiklikuks kisakoori juhiks, on sinu jaoks imeline. Sa oled kollektiivse toetuse eest tänulik. Kui 26. kuupäeval sündinu ei saa seda tuge loomulikult, siis võib ta seda otsima hakata ja tasakaalust välja minna. Annan siinkohal nõu kõikidele lastevanematele, kelle laps on sündinud just sellel kuupäeval: tunnustage enda last, see on tema jaoks edasiviivaks jõuks, see ei ole miski, millega saab ära hellitada. Kas on üldse võimalik enda last ära hellitada? Vaevalt. Üks asi on midagi ette-taha ära teha, teine asi on tõsta oma laps energeetiliselt üles, näidata tema väärtust - need on kaks täiesti erinevat asja. Hellitage alati enda lapsi, armastage ja näidake, et te olete tema isiklikuks toeks. See on ju imeline tunne - tunda perekonna tuge.

26. sünnikuupäev annab vajaduse olla iseseisev ja sa ei kannata kellegi käske-kamandusi. Kui soovitakse sinuga koostööd teha, sulle midagi öelda, siis sooviksid sa seda tegelikult kuulda kuidagi ümber nurga, kuna sulle meeldib ise otsustada, mis on sinu jaoks antud hetkel  õige ja mis vale. Seega saaks tegelikult konflikti ära hoida, kui kõike seda, mida sa võiksid teha, serveeritaks sulle võimalikult pehmelt. See on hea vihje kõikidele teistele, kes elavad koos 26. kuupäeval sündinuga. Ka oma lapsega on hea luua side nii, et serveeritakse ääri-veeri, läbi lillede seda, mida kõike võiks ära teha. Otse öelduna tuleb blokk ette, kuna iseseisev pool lööb lihtsalt nii tugevalt välja. Näiteks on see joon eriti tugev ja domineeriv nendel 26. kuupäeval sündinutel, kes on oma päikesemärgilt maaelemendi esindajad - Sõnnidel, Neitsitel ja Kaljukitsedel. Palun väga, kui soovite, et teie sõna ei võetaks kuulda, siis käsutage neid kolme. Kui soovite, et nad teeksid koostööd, siis ikka läbi ilusate lillede ja vajadusel ka seitsmekilomeetrise kaarega.

Kui sa oled aga vallutanud 26. kuupäeval sündinu südame, siis võib ta sinu jaoks reaalselt kõike teha: kätel kanda, toita, hoolitseda, armastada nii, et sa ikka saad aru, et armastus eksisteerib. Ta on kõigeks võimeline, ta on sinu jaoks 100% olemas. Aga kui oled mingisugusel põhjusel tema usalduse kaotanud, siis keerab ta sulle selja. Kas kõik või mitte midagi - väga kardinaalne armastaja. See on hea vihje saamaks teada, kus kohas sa tema südames oled, kas sinu jaoks on seal tuba või mitte.