JÄÄRALE (21. märts - 20. aprill) oli 2022. aasta suhete või perekonna osas veidi ärev ning stressirohke. 2023 on tal aga armastusega kontakti astumise aasta. Tal on võimalik viia oma suhe ja kõik peresidemed uuele tugevale tasandile. Soovin kõikidele Jääradele öelda seda – olge nii head ja suunake enda ilusaim energia, mis tuleb otse teie Südametšakrast, suhetesse. Teie ümber on neid, kes teid vajavad, kes soovivad teie armastust tunda! 

Jäärad, armastus ongi teie selle aasta põhiteema.

Jäär, Sinul on üldiselt raske armastust tundeliselt ja romantiliselt väljendada, aga nüüd tuleks Sul küll oma armastusse õrna energiat tekitada.
2023. aasta on seotud ülitundliku Kurgutšakraga, see suunab meid tundeid hea energiaga väljendama ja suhtuma teistesse tolerantselt ning leebelt. Jäär, Sinul peaks see leebus ja pehmus kanduma ka füüsilisele tasandile, mis tähendab, et näita oma lähedust embuste ja kallistuste kaudu. 2023. aasta õpetab Sulle seda, et armastuse füüsiline väljendamine on õrn ning pehme, nii on see kõige ilusam. Seega, Jäärake, palun asu kallistama ja teistele enda õrna poolt näitama! Usu mind, Sinu tugev kaitsekilp ei muutu sellest nõrgemaks, vaid vastupidi, Sa lased niiviisi enda ellu rohkem armastust. Sa lihtsalt vali, kellele Sa seda kaunist energiat jagad: lapsele, naisele, mehele, emale, isale, vennale, õele, parimale sõbrannale, sõbrale või ülimalt ägedale töökaaslasele.

2023. aasta üldenergia on seotud külluse, raha, finantsasjade ja tööga ning loomulikult ei jää sellest ilma ka Sina, kallis Jäär. Rahavool aktiveerub eelkõige armastuse kaudu, eriti selle jagamisega. Ma näen nende kahe energia vahel väga tihedat seost ning motiveerin Sind, Jäär, suunduma koostöösse ja romantikasse, et rahavool aktiveeruks. Sinu eesmärk on olla oma teadmistega teistele toeks, Sa oled suunatud tegema sotsiaalset tööd, looma vaherahu ja olema vahendaja rollis. Ole õigete inimeste kõrval kindlalt ja sirge seljaga ning näita neile, mida tähendab teistest hoolimine ning, usu mind, kõik tuleb Sulle suurejooneliselt tagasi. Karma ootab Sinupoolset panust armastusse ning keerab küllusekanali koheselt lahti, kui Sa teed seda kogu südamest!

Kuna mulle meeldib koostöö, et meil kõigil oleks hea olla, siis on mul Sulle, Jäär, üks palve – ole hea ja ära hoia enda teadmisi endale, kui Sinu intuitsioon suunab Sind rääkima. Iga kord, kui Sa tunned rinnus pitsitust või impulsiivsus paneb Sind midagi välja ütlema, siis tee seda, jaga enda mõtteid! Sinult tulev info on teistele vajalik. Ka Sina ise tunned end siis suurepäraselt, kuna Sa soovid end siiski kasulikuna tunda. See kõik saab tekkida siis, kui Sa oled infovahendaja, seega on ülimalt tähtis, et Sinu ja teiste tähtkujude vahel toimuks infovahetus.

Väikeseks meeldetuletuseks Sulle - väljenda ennast kerges ja helges energias, ära ole kritiseeriv.

Tee nii, nagu ma Sulle eespool ütlesin. Vastasel juhul võib Sind sellel aastal tabada korralik karmakaristus, aga ma soovin seda ära hoida. Seetõttu panen Sulle südamele, et Sa suhtleksid ja räägiksid hea energiaga, see on võimalik ka kõige kohutavamate teemade puhul. Mõtle selle peale, mu kallis Jäär!

Kuukivi on see kristall, mis aktiveerib 2023. aastal Jäära jaoks armastuseenergia ja viib selle tasakaalu. Lisaks aitab Kuukivi muuta Jäära eneseväljenduse ilusaks, leebeks ja heaks. Kuukivi on väga mitmekülgsete energiatega kristall. See on HingesugulaseKaksikleegi, armastuseõnne, tasakaalu, harmoonia, intuitsiooni ja spirituaalse arengu kristall. Kuukivi leevendab pingeid ja stressi, tervendab aurat ja Südametšakrat. Lisaks soodustab unenägude nägemist ja Inglite kaitset. Jäärale on Kuukivi sellel aastal tohutult tugevatoimeline kristall, mis annab Sinu hingelisele arengule väga palju juurde.

Jäär, sel aastal kasvab Sinu energia suuremaks, kui see oli 2022. aastal. Sa muutud iga kuuga aktiivsemaks ja võtad järjest rohkem sõna. Sinus tekib tunne, et Sa justkui pead kogu aeg midagi tegema, kusagile minema ning pidevalt on kiire-kiire. Sind valdab tohutu tegutsemisjanu. See kõik tuleneb planeetide seisust ja Jäära tähtkuju kombinatsioonist teiste planeetidega. Mainin aga ära, et kui Sa ei rakenda enda energiat korralikult, ja seda just füüsiliselt, siis oled Sa sellel aastal ekstra närviline ja stressis ning Sa jagad seda ka teistele. Seega ma soovitan Sul võimalikult aktiivselt ringi liikuda, reisida, tegeleda enda hobidega ning teha tööd ekstra suure pühendumusega. Ideede tekkimisel leia kindlasti võimalus nende realiseerimiseks. 2023. aastal tuleb olla sõnade kasutamisega eriti ettevaatlik, seega on mõistlik leida enda üleliigsele energiale parem väljund.

2023. aastal on oluline pöörata oma tervisele palju tähelepanu, eriti just füüsilisel tasandil. Soovitan Sul teha trenni ja võimalikult palju liikuda. Pane hoolsalt tähele, mida Sinu keha soovib Sulle öelda, sest sel aastal annab keha Sulle kõik vastused.

Vajalik on tervislikult toituda ja süveneda, mida Sa sööd, sest Sa suhtud kergekäeliselt sellesse, mida tarbid ja kuidas see Sind tegelikult mõjutab. Sinu keha ei kannata enam toksilisi komponente, seega toida end parimate taimedega, pestitsiitidest ja herbitsiitidest vaba toiduga. See on Sulle väga oluline. Sul on komme luua enda tõde ning sellesse kinni jääda ning kui Sulle miski meeldib, siis see on Sinu jaoks ilus ja hea, isegi kui süvenedes selgub, et see nii pole. See võib aga 2023. aastal tuua kaasa terviseprobleeme. Kui Sa soovid olla tervem, siis ole hea ja vaata kriitiliselt üle, mida Sa usud ja propageerid, mida tarbid ja sööd. Kas see on Sulle ikka hea ja tervislik? Igasugune analüüsimine ja süvitsiminek aitab suuremaid terviseprobleeme ära hoida. 2023. aasta ei ole Sinu tervise osas väga soosiv ja seetõttu pead Sa ise, Jäär, selle eest rohkem hoolt kandma.

Tervislikumaid valikuid aitab teha Kambaba Jaspise kristall, mis on suurepärane tervendaja. Tegemist on kristalliga, mis tekitab inspiratsiooni olla enda parem versioon ja seda igas mõttes. Kambaba Jaspis aitab eemaldada ekslikke teadmisi ja näha ilustamata asju, mis Jäärale liiga teevad. Soovitan Kambaba Jaspist Sulle, Jäär, kui soovid end muuta tervislikumaks ja teadlikumaks.

Jäär, Sinu pere ja kodu loovad Sulle sel aastal kõige rohkem positiivseid emotsioone. Sellel aastal õnnestuvad paljud projektid, isiklikud eesmärgid ja sihid, mis on seotud perekonna ja koduga. 2023. aasta on ideaalne kodu värskendamiseks ja uuendamiseks, peresidemete soojendamiseks ja pereliikmetega ajaveetmiseks, just sealt tuleb Sinu ellu palju häid ning õnnelike momente. Soovitan Sul leida kodu ja perekonna jaoks võimalikult palju aega, sest igasugused väljasõidud, koosviibimised ja ühised tegevused on need, mis teevad Sind sellel aastal eriti õnnelikuks. Jäär, Sa oled 2023. aastal sentimentaalsem ning vajad alateadlikult kordades rohkem lähedust, kui varasematel aastatel, tundes justkui salamisi puudust õnnelikust, huumorikast ning kergest olemisest. Seda kõike annavad Sulle Sinu kodu, perekond ja lähedased.

Jäär, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul