Merkuuri sekstiil Neptuuniga toimub sellel aastal 3. juunil ja edasi siis juba 26. jaanuaril 2025, 26. mail 2025, 20. jaanuaril 2026, 19. mail 2026, 14. jaanuaril 2027, 11. mail 2027 ja edasised kuupäevad lisan juba siis, kui need kuupäevad on lähenemas.

Sellel päeval võid kogeda paljude negatiivsete inimestega kokkupuudet. Miks? Nad kerkivad tavapäraselt rohkem esile ning sa suudad koheselt näha, kes on kes. See planeetide seis on selleks, et tuua tõde päevavalgele. Seetõttu on negatiivsuse esiletulek eriti aktiivne - eriti nende puhul, kes on seda kiivalt varjanud. Aga soovitan sul selle kõigega mitte kaasa minna, kuna see päev on siiski loominguks, intuitiivsete sõnumite kätte saamiseks ja lõõgastumiseks. See on sinu päev! Soovitan kalendrisse kirja panna, et selle päeva võtad sa enda totaalseks tervendamiseks, tasakaalustamiseks ja nautimiseks. Leia aega iseendale ja nendele, keda sa armastad ning tehke koos midagi suurepärast.

Suurepärane aeg külastamaks erinevaid loominguliste tegevuste allikaid nagu näiteks teatreid, muusikale, kino ja selle kõige nautimiseks. Kuna tegemist on äärmiselt loomingulise hetkega, siis suudad sellel ajal ka teiste loomingut paremini nautida.

Hea aeg filmitööstusele filmide salvestamiseks, kuna kõik näitlejad on sellel ajal enda tippvormis. Miks mitte planeerida võttepäev just sellele päevale, kui Merkuur on sekstiilis Neptuuniga?

See on suurepärane aeg tegeleda kunstiga ning paljud suured meistriteosed on saanud just sellise planeetide seisu ajal tehtud. Kui tunned, et soovid pintsli kätte võtta või hoopis savist midagi meisterdada, siis tee seda kindlasti. Lase enda emotsioonid ja tunded välja lõuendile või ükskõik millisesse kunstivormi. Juhul kui soovid kunstialaselt edukaks saada ning sellest enda töö teha, siis soovitan sul alustada Akvamariini kristalli kandmist, mis aitab sellele kõigele kaasa. Akvamariin avab sinu hinge loominguliselt ning aitab sul seeläbi leida tööalane edukus enda saatuseraamatus.

Sellel ajal on sul võimalik näha kõiges suuremat pilti - sa ei keskendu detailidele, mis aitab sul ideaalselt ka enda tuleviku peale mõelda. Alateadlikult keskendudki sellel päeval suurele pildile enda tuleviku osas. Mõtled sellele - kuhu edasi minna ja kellega, mida teha jne.


Loomulikult sobib tegeleda ka kõikide teiste lõõgastavate tegevustega nagu SPA-sse minna või teha endale kodus SPA-rituaale. Igasugune lõõgastus on suurejoonelisem, sa suudad nautida seda päeva ja tänu sellele on need tegevused head.


Juhul, kui sa oled sellel päeval pinges, siis soovitan sul kanda Akvamariini, et seda pinget eemaldada. Pinges olek põhjustab järgmise 18 päeva jooksul suurt stressi - kui sa ei soovi seda enda saatuseteele, siis seda enam leia just sellel päeval Akvamariinile koht enda kõrval.

Sellel päeval ollakse ekstreemselt tundlik ja selle tundlikkusega ei tohiks lasta enda ellu midagi halba, vaid seda tundlikkust tasub rakendada kunsti ning nautimisse. See tundlikkus võib kaasa tuua visioonide nägemise ning kui sa oled avatud sellele kõigele, siis võid tähele panna seda, et saad Universumilt vastuseid, mida eelnevalt on olnud keeruline kätte saada. Sellel päeval on hea külastada selgeltnägijat, mis tähendab, et soovitan sellel ajal enda juurde erasessiooni planeerida. See tähendab seda, et me saame koostöös ligi väga suurele informatsioonile. Ka endale pendliga ennustamine ja ruunide kasutamine on sellel päeval kasulik ja hea, kuna vastuseid on kerge saada.


Merkuuri sekstiil Neptuuniga sinu sünnikaardis

Selle planeetide seisu olemasolu sinu sünnikaardis on suurepärane. See annab sulle suurepärase võimekuse selles elus end spirituaalselt suurejooneliseks kasvatada, kuna huvi spiritualismi vastu on loomupäraselt olemas.


Lisaks sellele muudab see sind loominguliseks inimeseks, sul on lausa vajadus end loominguliselt väljendada. Eriti hästi sobivad igasugused kunstilised ja muusikalised tegevused - need toidavad sinu hinge ning ilma nendeta sa ei tunne ennast täiuslikuna.

Oled spirituaalsuse tõttu tundliku intuitsiooniga, mis tähendab seda, et intuitiivselt oled avatud vastu võtma informatsiooni. Kui soovid veelgi rohkem enda intuitsiooni arendada ning osata selle järgi elada, siis soovitan sul enda sünnikaardi õnnekristalli kanda, milleks on Akvamariin. See viib sind sinu intuitsiooniga väga heasse suhtesse.

See muudab sind suhtealaselt äärmiselt tundlikuks inimeseks. Sulle ei sobi see, kui keegi järsult midagi välja ütleb, sulle sobib delikaatne ja armastav lähenemine. Laste puhul on äärmiselt oluline teada, kas ollakse sündinud Merkuuri sekstiili ajal Neptuuniga või mitte. Laps, kes on sellel ajal sündinud vajab enda vanemate puhul väga ettevaatlikku sõnakasutust. Kui sa tead, et sinu laps on sellel ajal sündinud, siis ole hea ning vali temaga suheldes oma sõnu, et teda mitte riivata. Juhul kui sa oled sündinud sellel ajal ning sul on pidevad solvumised ja üleelamised teiste sõnade tõttu, siis soovitan kindlasti kanda Akvamariini, see kaitseb sinu õrna südant.

Sellel päeval võid intuitiivselt näha ja tunda nii mõndagi ette - see on ettekuulutuste päev!

Tene Laul