Merkuuri ruut Saturniga on 12. juunil12. novembril 2024, 6. detsembril 2024, 27. detsembril 2024, 9. juunil 2025, 30. detembril 2025, 10. juunil 2026 ja ülejäänud kuupäevad kirjutan sulle siis, kui need on lähenemas.

See on päev, mil igasugune negatiivne mõtlemine võib kergemini esile tulla. Kõik sinu ümber ja sees tundub sellel hetkel depressiivsem, mil on Merkuuri ruut Saturniga. Seetõttu ei ole kasulik sellel päeval langetada suuri otsuseid, kuna esile tuleb suuremal määral pessimism.

Sa võid tunda raskemaid tundeid kõigega seoses, mis on sinu elus. See päev ei ole kindlasti hea millegi suurejoonelise tegemiseks. See päev on puhkamiseks, välja magamiseks. Kui soovid teha midagi suurt, siis kanna endaga Oonüksi kristalli, kuna see ei lase sul teha valesid valikuid. Oonüks hoiab sind õige kursi peal.

Merkuuri ruut Saturniga aitab kaasa sügavate teemade lahti mõtestamisele. Seetõttu on sellel päeval eriti hea meditatsioon, mille eesmärgiks on avada sinu sisemist last. Ehk saada tagasi sinu rõõmsameelsus, optimism ja elujõud, kui sul on need kadunud. Kui on, siis soovitan kindlasti kanda Oranži Kaltsiiti ja Päikesekivi, et saada sinusse need energiad tagasi.

Igasugune vestlus sellel ajal sinu ja teiste inimeste vahel võib olla negatiivsust täis - vestlusi ei lõpetata hea tundega. Sellest ei ole midagi. Kui teisel poolel on omad teemad tervendada, siis see on tavaline, kui Merkuuri Saturniga toob need esile toob. Armastame ehk anname tingimusteta armastust temale, kes nii võib teha. Anname aega tervenemiseks.

See planeetide seis on suurepärane õppijatele - igasugune õppimine, uute teadmiste omandamine, uued kogemused sellel ajal viivad edasi ja annavad suurejooneliselt inspratsiooni.

Sellel päeval ei suuda sa varjata enda hinge haavunud kohti teiste inimeste eest. Kui see on sinu jaoks vastuvõetav, et nad näevad neid rohkem läbi, siis see näitab sinu egovabat olekut. Kui soovid enda hingehaavu tervendada, siis soovitan kanda Ametüsti ja Prasioliiti. Kui sa soovid end sellel päeval väga peita, siis kanna Püriidi kristalli.

Merkuuri ruut Saturniga sünnikaardis

Sa oled sündinud õppija, sul on vaja elu jooksul end koolitada ja harida. Kui saad seda teha, siis see teeb sind õnnelikuks inimeseks. Kui rääkida tunnetest, siis tegemist on inimesega, kes ei oska enda tundeid väga avada, tõlkida, nendest rääkida - selles osas ollakse eriti tundlik. Muus osas on sellelt planeetide seisult suurepärased näitajad. Näiteks enesekindlust, tahtejõud ja kirg, mis on sellest energiast saadud.

Tene Laul