Numeroloogia on arvude müstiliste ja energiapõhiste tähenduste seletus. Igal numbril on oma energia, neid kombineerides saadakse omakorda erinevaid energiaid ja nende lahti seletamine ongi numeroloogia. See, mis kuupäeval sa sünnid või millised numbrikombinatsioonid tulevad sinu numbrite liitmisega, omavad suurt mõju sinu iseloomule ning elule.

Eluteenumber on üks tähtsamaid numbreid, mida me endaga kaasas kanname. Eluteenumber number sümboliseerib seda, millised on sinu soovid, milline on sinu iseloomu ja sinu vajadused. Need on emotsioonid, mida me ise endale ei loo, vaid millega me oleme siia ilma sündinud. Eluteenumber mõjutab meie saatust väga palju.

KUIDAS ARVUTADA VÄLJA ENDA ELUTEENUMBER:

Eluteenumbri välja arvutamine on väga lihtne, selleks järgi sedasama näidet:

Esiteks arvutatakse kokku sünnipäev ehk kui sa oled sündinud 14.02.1988, siis liidetakse omavahel kokku 1+4 (14. kuupäev) ja sellest saadakse number 5.

Nüüd liidetakse kokku kuu, millal sa sündinud oled ehk kuna number 2 kõrval teist numbrit ei ole, siis jääb järgi 2. Kui sa oleksid sündinud 11. kuul (novembris), siis liidetakse kokku 1 + 1 ja saadakse 2.

Nüüd liidad kokku enda sünniaasta ehk 1 + 9 + 8 + 8 (1988) = 26 ja seejärel selle numbri 2 + 6 = 8

Peale seda liidad kokku kõik kolm numbrit, mida sa enda sünnikuupäevadest said: 5 + 2 + 8 = 15 ja selle omakorda 1 + 5 = 6

Ehk 14.02.1988 eluteenumber on 6

Lihtsamalt tehakse seda 1 + 4 + 2 + 1 + 9 + 8 + 8 = 33 ja see omakorda 3 + 3 = 6. Numbrid tuleb alati liita lõpuni, et sa saaksid kätte ühe konkreetse numbri.

SINU PÕHIMÕTTED, MIS KAASNEVAD NUMBER 6-ga:

Sinu elu üheks suurimaks eesmärgiks on enda elus saavutada kodustel teemadel tasakaalu. Seda selles mõttes, et number 6 soovib alati luua enda ümber turvalist, korralikku ja armastavat kodu. Üleüldse kodu teema on väga tähtis ja selle ideaalseks loomine käib terve elu vältel läbi.

Number 6 eluteenumbri kandjad on ka need inimesed, kes vajavad kedagi, kelle eest hoolt kanda. Olgu selleks inimeseks kasvõi nende enda laps. Nendele on sisse kodeeritud abistamine, põetamine, hoolitsemine ja vajadus toeks olla. Isegi, kui vahel tundub see kõik ülejõu käiv, aga ilma selleta number 6 ei taha ka elada.

Näiteks number 6 on ideaalsed emad-isad oma lastele, nendes on kõige rohkem seda vanemlikku instinkti, kui me võrdleme kõiki teisi eluteenumbreid. Number 6 oskab märgata, kui sul on valus, kui sa oled stressis, kurnatud, kurb või kui sa isegi hakkad haigeks jääma. Number 6 on tugevam intuitsioon just inimese tervise ning tundemaailma üle. Seega võivad nad väga head kaaslased olla sellel ajal, kui teisel raske on. Nad ei pea küsima "Kuidas sa ennast tunned?", et teada saada seda vastust. Nad teavad seda vastust isegi võib-olla paremini, kui sa ise ja nad küsivad seda vaid viisakusest.

Number 6 on vaja elus midagi, mida paremaks luua ja korda teha. Olgu selleks siis tema oma perekond või eriala/töökoht, kus ta saaks enda abistavaid omadusi ära rakendada. Igatahes on vaja seda väljundit, kus saab number 6 midagi paremaks teha.

POSITIIVSED POOLED:

Number 6 on perekonda armastav ja perekonnaga väga tihedalt seotud, number 6 on väga romantilised ja avatud enda tunnete jagamise osas, nad on kohusetundlikud, loomingulised, kui vaja, nad on raskel ajal toeks ning mõistavad kannatajat väga hästi, tundelised ja intuitiivsed.

NEGATIIVSED VÕI RASKENDATUD ISELOOMU POOLED:

Number 6 võib olla ülikriitiline iseenda ja teiste suhtes, kui haiget saavad, siis hakkavad ennast liialt õigustama ja õiglust looma isegi siis, kui see ei ole seda väärt. Number 6 negatiivne pool on ka see, et nad võivad kalduda liigsele perfektsionismile ja nad võivad väga kergelt enda elust kedagi ära blokeerida ilma suurema põhjuseta. Number 6 soovivad kõike kontrolli all hoida.

Soovitus number 6-le on see, et laske inimestel vabalt olla ja andke neile aega. Number 6 on oma kohustuste osas kiire ning asjad saavad väga lihtsalt tehtud, aga number 6 ei pruugi mõista, et mõnel teisel inimesel ei ole seda oskust olemas.

VÕIMALIKUD VÄLJAKUTSED TERVE ELU VÄLTEL:

- Tuleb mõista, et sa oled perfektsionist. Üks võimalus seda enda kasuks tööle panna on see, et ära keskendu pisikestele detailidele, vaid keskendu suurema pildi loomisele, nii suudad endas rahu leida.

- Mõista ka seda, et sa oled loominguline, ideede rohke ja väga hea fantaasiaga. Rakenda see enda töösse või leia sellele väljund, et sa ei jääks alati otsima seda "miskit head" enda ellu. Loo endale väljund!

- Lepi endaga, number 6 näevad väga palju vigu iseendas. Õpi elama nii, et sa leiad iseendas positiivseid külgi ja hinda ennast rohkem.

- Number 6 seab endale ja teistele inimestele "kõrgeid ootusi", mis võib vahel purustada häid suhteid kellegi kalliga. Võta kätte ja mõtle hästi järgi, kas on nii lihtne, et annad ära inimese enda elust, kuna ta ei ole ideaalne. Anna endale õigust eksida ja anna seda õigust ka teistele. Leplikumaks muutumine aitab sul number 6 õnnelikumalt elada ja eksisteerida.

- Mõista ka seda, et aeg-ajalt on sinu endaga teistel raske koos olla, kes sind armastavad ja kelle sa oled enda lähedale lasknud. Sa oled perfektsionist, sul on head silma ja vaistu enamasti kõigele, ära oota seda teistelt. Tee ise ära paljud asjad ja sul on nii lihtsam. Ära oota, et teised inimesed märkaksid seda, mida sina märkad! Nad ei pruugi olla number 6!

- Sa oled kohustuste võtja, mis tähendab ka seda, et sa võid ennast üle töötada või üle koormata. Jäta meelde, et see on sinu enda soov tegutseda ja toimetada.

- Number 6 tunnevad pidevalt, et neid kritiseeritakse või nendega ei olda rahul, kui nad ei ole ideaalsed. Usu või mitte, keegi ei pane pahaks, kui sa nii palju ringi ei toimetaks.

- Number 6 on loomu poolest põetaja, armastaja, hoolitseja, aga see võib vahel ülekäte minna ja number 6 võib muutuda ülehoolitsevaks. See omakorda võib viia kamandamisele, käskimisele ja teiste eludesse liialt sekkumisele. Seega proovi ise ennast tagasi tõmmata, kui sa oled liiga kamandavaks muutunud. Teised ei pruugi aru saada, et sa tahad head sellega.

- Väga tugevaks küljeks on number 6 oskus organiseerida, asju ajada, midagi korralikult ära teha, midagi lõpuni viia ja ideaalseid asju luua. Number 6-l on need kõik loomu poolt antud ja kellel vähegi soovi, siis neid tuleks enda töös ära kasutada.

- Number 6 on inimeste magnetid, seega võta alati positiivset inimestest ja mõista, et inimesed tulevad ka sind õpetama. Number 6 elust käib väga palju erinevaid inimesi läbi, seega suureks väljakutseks võib olla "õigete" inimeste enda ellu välja noppimine ning teistel minna laskmine. Õpi usaldama enda intuitsiooni ja sa ei pea kõiki inimesi enda ellu laskma, kui nad soovivad sinna tulla. Aita neid, kes on "läbikäijad" sinu elus ja võta vastu need, kes on saadetud sind armastama. Kõik ei ole sõbrad, jäta see endale meelde, sa oled ennekõike loodud aitama, õppima nendest ning parandama teiste elusid!

NUMBER 6 on selline inimene, kes sisimas soovib omaette tööd teha, ise otsuseid langetada ja niiöelda iseenda "boss" olla. Number 6-le ei meeldi absoluutselt see, et keegi tuleb ja ütleb talle mida teha. Eriti, kui number 6 sünnipäev on langenud 1., 10., 19. või 28. kuupäevale. Need neli isiksust on eriti jäärapäised käskude kuulamise osas. Number 6 meeldib elada vabalt, ilma piiranguteta ja kui keegi hakkab neid piiranguid looma, siis number 6 peatub - ta ei tee midagi. Kui keegi soovib, et number 6 teeks käsklused ära, siis seda tuleb siiski väga loomingulist teedpidi talle ette kanda. Öeldes, et sa oled tubli, sa oskad seda kõige paremini ja siis läheb alles tegudeks.

Number 6 ootab alati heakskiitu, aga mitte selleks, et uhke olla ja egot suurendada. Seda selleks, et number 6 on sisimas vaja tunda, et teda armastatakse-austatakse. See on suurim rõõm, miks üldse number 6 soovib sinu kõrval olla. Kui number 6-le näidata välja armastust ja headust, siis on ta sinu jaoks ustav, lojaalne ning nagu emalõvi sinu kaitsmises.

Number 6 on see, kellel on oskus väga head nõu anda, nad on nagu suhete parandajad, lepitajad ja nõustajad. Nende nõu tuleb kusagilt hoopis sügavamalt ja vahel number 6 võib ka ise tunda seda: "Kuidas ma kõike seda tean?". Number 6 tuleb see teadmine eelmistest eludest, kus nad on õppinud suhteid klaarima ja parandama. Järelikult on nad teistes enda eelnevates eludes väga palju õppinud probleeme lahendama. Number 6 on ka alati see, kelle juurde kõige esimesena tormatakse, et head nõu saada. Juba väikesest peale võib number 6 ümber olla palju sõpru, aga tihtipeale terve elu vältel võib number 6 tunda, et teda vajatakse vaid siis, kui kellelgi on abi vaja. Sellest peab number 6 üle olema, endale korrutades, et ma olen siia maailma sündinud eesmärgiga teisi abistada, et see on minu kohustus.

Number 6 on see, kes tihtipeale võib ka tunda seda, et kui tal on abi vaja, siis tal ei ole mitte kellegi teise poole pöörduda, et tuge saada. Siis võivad nad tunda, et nad on ihuüksi, aga number 6 väike saladus, tegelikult on sinus kõik see olemas, et ka endale emotsionaalset tuge leida. Sinu elu eesmärk on emotsionaalseid probleeme üksinda lahendada. Elu koosneb pidevatest õppimistest ja alati ei saa olla kõik lihtne. Kui me ühel päeval siia maailma sünnime, siis me peame ka sellega arvestama, et meile on antud rõõmu, kurbust, õpinguid, karmaatilisi ülesandeid, armastust ja kõike muud veel. Igal eluteel on omad head ja vead.

Need inimesed, kes on sündinud eluteenumbriga 6 on väga suur privaattsoon, mis tähendab seda, et neil on vaja pidevalt olla veidi eemal teistest inimestest. Neil on vaja, et nende kodu on nende kindlus ja sisimas number 6 ei soovi kohe üldse, et tema kodu oleks üks läbikäigu hoov. Number 6 peab olema valmis külaliste jaoks, ta peab olema emotsionaalses mõttes valmis võõrustama. Nad on küll super võõrustajad, aga selleks on vaja nendel seda õiget tuju. Number 6 kodu peab olema tema enda järgi sätitud, et ta seda kohta koduks saab nimetada. Seega, kui sa elad koos 6-ga, siis lase ta ise otsustab rohkem seda, kus midagi peab olema ja kuidas see peab olema. Kui elavad koos kaks number 6-te, siis on kaks võimalust, kas nende ühine kodu loomise suund on täpselt identne või nad pidevalt tülitsevad selle üle, kuidas midagi teha. Loodan, et ikka see esimene variant oleks sellisel juhul!

Kui eluteenumber 6 kandjal on teised numbrid tema sünnikuupäevas liialt leebed, siis võib number 6 sattuda tihtipeale ära kasutamise alla. Kui number 6 kandja ei ole piiavalt tugeva isiksusega ma mõtlen seda. Number 6 on teiste abistaja ja ülihea nõu andja, mis tähendab seda, et keegi teine, keda ta aitab võib teda konkreetselt hakata ära kasutama. Selle ohvriks ei tohiks mitte kunagi mitte ükski number 6 langeda. Need, kes tunnevad seda, et konkreetne inimene käib juba ülejõu talle ja ei soovita aidata, kuigi ei suudeta ka ei öelda, siis siinkohal on mul däike nõuanne. Number 6 peab alati kuulama enda intuitsiooni teiste abistamisel ja kui see abistamine hakkab ülejõu käima, siis on see sinu enda intuitsiooni poolt märguanne, et ülejäänud abistamine on kahjulik nii sulle, kui ka temale. Number 6 peab aru saama, et liigne abistamine muudab teise inimese mugavaks ja ei lase tal enda õppetundi lõpuni ära teha. Seega mõista, et alati ei saa jah öelda, see raiskab sinu enda isiklikku energiat. Lõpuks aga sa oled ise nii energiast tühi, et sa kaotad enda tasakaalu ära. Seega abista alati, aga teatud piirini.

Number 6-ed on suhtleja hinged ja läbi nende elu käivad teiste probleemid pidevalt temal külas. Nende kõige käigus võib tihtipeale number 6 avastada, et maailm ei ole ainult lilleline ning positiivne, vaid sellel on ka tumedam pool olemas. Selle käigus, kus number 6 õpib inimeste vigu nägema, neid aidates parandada, ka veidi paranoiliseks. See tähendab seda, et number 6 võib ära kaotada usalduse inimeste suhtes. Mitte konkreetse inimese suhtes, vaid ta võib hakata otsima neid vigu, et ennast kaitsta haiget saamise eest. See on ka põhjus miks number 6 suhtleb teistega tihedalt, siis ta jälle poeb oma koju, oma kindlusesse ja paari nädala või kuu pärast ilmub jälle tagasi. See on enesekaitse, mida number 6 alateadlikult loob. Ta teeb seda selleks, et kaitsta ennast. Selle "ära kadumise" käigus õpib number 6 tunnetama, kas ta ikka saab seda inimest usaldada, kas on ikka hea mõte, et ta tema elus on ja kas ta on usaldusväärne. Kui ta on jälle selle tunde kätte saanud, et ta saab seda inimest usaldada, siis ta poebki paari nädala pärast enda kodust välja.

Number 6 elu põhimõtteks on armastuse leidmine, nende jaoks on ülioluline leida see üks ja ainus "õige" üles. Number 6 ei ole üldiselt ühest suhtest teise jooksjad ja pigem otsivad ikka elus seda, kellega elulõpuni saaks koos olla. Number 6 armastuses on ülitundlikud ja haavatavad ning nendele on vaja palju tähelepanu teiselt poolt tunda.

Üldiselt on number 6 väga tasakaalukas aga, kui keegi peaks nende koduseid või armastatud inimesi negatiivselt puudutama, siis tuleb see sõjaline hing sealt tasakaaluka 6 seest välja. Nad võitlevad enda lähedaste eest täiel rinnal, kui seda vähegi läheb vaja.

Kui sündida eluteenumber 6-ga, siis on selge see, et sellele elule antakse väga palju kohustusi, millega terve elu siis võidelda. Number 6 ei ole selles mõttes lihtne, et pidevalt on vaja probleeme lahendada. Kui üks probleem lõppeb, tuleb alustada mõne teise asja lahendamist. Need probleemid on kas sinu enda omad, sinu lähedase omad või hoopis täiesti võõra aitamine. Number 6 kohta ütlen ma nii, et ei ole midagi, millega number 6 enda elus hakkama ei saaks. Kõik kohustused ja probleemid, mis on jagatud, on jõudumõõda. Nendele lihtsalt jagatakse neid, kuna nendel on suurepärased oskused lahendusi leida ning asju parandada. Aga number 6 võib saada enda elus ka väga palju armastust, see on nagu vastutasu raske töö eest, kui võetakse elult kõik vastu, mis elul pakkuda on.

Number 6-el on vaja kedagi, keda põetada, sellega seoses näiteks võib number 6 leida enda kaaslase, kui tal lapsi veel ei ole, kes käitub nagu väike laps. Seega võib number 6 teha ka mõningaid vigu enda armastuse elus, alateadlikult leida endale kellegi kõrvale, kes siis mehe või naise eest ei ole. Kellegi, keda on vaja aidata ja kellegi eest hoolitseda. Seega number 6 võib vahel ka ebaõnnestunult armuda ja kaaslast valida hoopis teise instinkti ajendil, milleks on vajadus hoolitseda.

MIKS SA SÜNNID ELUTEENUMBER 6-GA?

Väga suur enamus on meie saatuses kirja pandud ja meie suured eesmärgid on meile jagatud, need eesmärgid, miks me enda, kellegi teise või maailma pärast siia sünnime. Eluteenumber annab sulle kohustuse, see on kohustus, miks me üldse sellise eluteenumbri endale oleme saanud.

Number 6 elu üheks ülesandeks on aidata teisi inimesi, õppida armastama ja teisi inimesi terveks teha.

"Maapealne Ingel"

- Number 6-le on antud spirituaalsus, mille arendamisega nad peavad tegelema. Number 6-ed on need, kellel on väga tugev kaasa antud intuitsioon, mida nad peavad õppima kuulama. Kui number 6 ei õpi enda sisehäält kuulama, siis ta hakkab teistelt tuge otsima, mis on number 6 hukatus, kuna see ei käi tema eluteenumbriga kokku. Number 6 peab õppima iseseisvalt elama.

- Number 6-ed peavad õppima vahet tegema inimestel, kes on kurjast ja kes on heast. Number 6-ed saavad liialt palju enda elus kõrvetada, kuna nad ootavad alati teistelt headust.

- Number 6-el on kaasa antud oskus õpetada teisi hingesid ja peavad leidma selleks rakenduse leebel teel. Number 6-ed on kas kodus õpetajad või erialaliselt teiste inimeste aitajad, suunajad ja tee näitajad. Sellisel juhul on number 6 õnnelikul rajal, kui ta saab enda teadmisi teistega jagada ning näha nende edu.

- Peavad aitama inimesi, loomi, loodust ja keskkonda, et leida rahu.

Kristallid, mis aitavad number 6 enda saatuserada õieti käia ja enda ülesandeid täita.

ÕNNEKRISTALL:
Peridoot, Tsitriin

KAITSEKRISTALL:
Must Turmaliin, Oonüks

ARMASTUSEKRISTALL:
Opaal, Tšaroiit

INTUITSIOONIKRISTALL: LabradoriitHõbe- ja Sinine Topaas

Need kristallid on lisaks tähemärgi kristallidele sulle õnne, kaitset, armastust ja intuitsiooni toovad.