Minu tööga käib kaasas pidevalt suhete lahti arutamine, suhete selgitamine ning armastuse teemadel inimestega kõnelemine. Väga tihti pean ma seletama seda, miks sa enda kaaslasega koos oled, mis on teie ülesanne ja mis hingetasandil te seotud omavahel olete. Armastuse teema on üks peamiseid teemasid, mis minu töö juures läbi käib. Kõik inimesed, kellega meil elu jooksul tekib armastav side, meil on nendega tehtud enne siia ilma sündimist hingeline kokkulepe. Milline see leping on? Sellest on võimalik sul ise aru saada. Täna panen ma kirja selle, kes on saatusekaaslane, kelle peamiseks ülesandeks on sind õigele teele juhatada. Saatusekaaslaseid on erinevaid ehk saatusekaaslastel on olemas erinevad astmed. Täna räägin sellest, kes on saatusekaaslane ehk õigele teele suunaja. Kui seda artiklit loed, siis mõtle ka selle peale, kas ta on hetkel sinu elus või ta on juba sinu elust läbi käinud?

Esiteks soovitan ma selgituseks ära öelda selle, et saatusekaaslaseid on erinevaid ehk nendel on erinevad eesmärgid sinu elus. Saatusekaaslaseid võib sinu elust läbi käia väga palju erinevaid ehk mitmeid erinevaid inimesi. On olemas teatud iseloomu omadused, teie omavahelise suhte olemus, millest sa saad aru, millise hingede vahelise kokkuleppega on tegemist.

"ÕIGELE TEELE SUUNAJA"
See on hing, kelle üheks ning ainsaks eesmärgiks on sinu elus kord majja lüüa ja seda korralikult. See on tema ainuke ülesanne, kuid enamus ei suuda sellega leppida ning üritavad paaniliselt selle saatusekaaslasega pikaajalist suhet luua või idüllilisest suhtest temaga unistada. See on koht, kus sa teed vea ja sa teed suure vea.

Saatusekaaslased on need, kellega me ei suuda mitte kunagi elada koos täisväärtuslikku elu, ilma takistuseta ning ilma suuremate probleemideta. See on ka põhjus, miks me ei tohiks mitte kunagi saatusekaaslast enda ellu üritada sobitada pikemas perspektiivis. Saatusekaaslast tuleb võtta enda ellu tänulikkusega ning lasta tal olla meie elus nii kaua, kuni kõik tundub harmooniline.

Õigele teele suunaja saatusekaaslane tuleb sinu ellu siis, kui sinu elus on väga segane periood või kus sa ise enda sügaval hinges otsid suuri muudatusi, kus sa oled tüdinud millestki/kellestki ning otsid uusi väljakutseid, sa oled väsinud enda senisest elurütmist. Sügaval sisimas peavad olema sul sellised tunded ja selle sama tundega saadad sa universumisse signaali - signaali, milleks on "ma olen valmis muutuma!". Kui sa oled selle signaali ära saatnud, siis see sama hing, kellega sa oled kokku leppinud, et just tema on see, kes aitab sul elus teatud etapil edasi liikuda, siis tema tulebki sinu ellu. Teie teed viiakse kokku, et te saaksite selle ülesande ära teha, millega te olete mõlemad nõus olnud.

Nüüd, kus signaal on saadetud, sätib sinu elu nii, et sa kohtuksid temaga ja tema elu täpselt sama moodi nii. Sina oled temale karma ning täpselt ka vastupidi tema sulle, mida sina ning tema peate lahendama asuma. Karma, kus tema peab sulle "midagi" andma, mille te omavahel kokku leppisite, mille leping võis sõlmitud olla näiteks sinu eelmises elus ning sina täpselt sama moodi temale midagi andma selle peale vastu.

Kuidas aru saada, kes ta on ja kuidas tema ülesandest aru saada? Esiteks sinu saatusekaaslane ehk õigele teele suunaja tuleb nagu välk selgest tavast, ta lendab sinu ellu, tuleb väga ootamatult. Ootamatult tuleb, tuleb täpselt sellisel hetkel, kus kedagi nii väga vaja oleks, kes annaks positiivsust ning elurõõmu. Ta tuleb ootamatult ning pakub sulle meeletult suurt kirge. Ta avab sinu Südametšakra ja paneb sind endasse armuma. Selle saatusekaalsasega tekib meeletu füüsiline kirg ja füüsiline vajadus temaga koos olla. See on esimene märk sellest, et ta on saatusekaaslane, kes tuleb sulle midagi õpetama.

Kirg tekib selleks, et sa usaldaksid teda ning laseksid tal ennast aidata ja tema usaldaks sind, et sina saaksid teda aidata. Sina oled täpselt samasugune õigele teele suunaja temale samal ajal. Ehk see hingedevaheline kokkulepe on võrdne ning see on ka põhjus, miks ülesande täitumisel tuleks üksteisest vabaks lasta. Jäta meelde, teie vahel eksisteerib vaid üks ülesanne!

Meeletu kirg, vajadus olla pidevalt koos ja see kirg on seksuaalne ehk see inimene hakkab sulle füüsiliselt meeldima. See tekib kõik sellepärast, et sa läheksid selle vooluga kaasa, mis ta sinu ellu toob. Jäta meelde, sina tekitad temas täpselt samasuguseid tundeid. Kui sinu ja tema vahel ei tekiks füüsilist keemiat, siis sa ei muudaks enda suunda, mis on aga selle saatusekaaslase ülesanne. Tihtipeale usutakse, et selline suhe on seotud õige armastusega, kuid hingesugulane on see, kes suudab sulle seda päris ehtsat armastust pakkuda. Seega suhtesse minnes tuleb alati analüüsida, kes ta on, miks ta on ja jälgida selle suhte arengut enne kui seda puhtaks armastuseks peetakse.

Õigele teele suunaja saatusekaaslase tulekust saad sa tegelikult aru siis, kui sa oskad mõelda selle peale, milline oli see hetk, millal ta tuli. Kas sa otsisid väljapääsu? Kui jah, siis see võib tema olla. See suhe areneb edasi nii, et esmalt on kirg ning füüsilise läheduse jagamine. Seejärel hakkavad mõlemad osapooled jagama oma eluvaateid ja need eluvaated on tavaliselt vägagi sarnased, soovid on sarnased, mõtteviis on sarnane ning ka teie iseloomud võivad olla sarnased. Te leiate väga palju ühiseid teemasid, millest rääkida ja mida tundide viisi arutada. See hetk, kus on kirg ja huvitav koosviibimine, sellel hetkel aitab tema sinul enda elus mõnda suurt otsust vastu võtta. Aidates sul näiteks kolida ühest kohas teiste, aidates sul ära otsustada kelleks sa soovid saada, aidates sul vabaks lasta näiteks eelmisest suhtest - selle kirgliku suhtlemise ajal ta aitab sul midagi ära lõpetada ja midagi uut alustada. See kirg teie vahel eksisteerib täpselt nii kaua, kuni see sama ülemineku protsess toimub. Samal ajal, kui ta aitab sind, siis sina aitad teda ja motiveerid teda midagi lõpetama või alustama.

Kui see ülesanne on tehtud, siis järsult muutub teie suhe kriitilisemaks ja ilmnevad erimeelsused, tülid ning üksteise haavamised. Kirg jääb alles, üksteisele liiga tegemine algab. Samas sa hoolid temast, ei suuda ilma temata olla, kuid teed enda sõnadega talle liiga ning mitte ainult seda, ka tema hakkab sinuga nii käituma. Kirg on, tülid jätkuvad!

See kõik tekib sellepärast, et sinu alateadvus ja tema alateadvus saavad aru, et ülesanne on täidetud. Õigele teele on suunatud, vana asi on lõpetatud ning uus algus peaks teie mõlema elus hakkama algust looma. Alateadvus annab märku, et on aeg lahti lasta, tänada ning edasi minna. Kuid see on koht, kus enamus teevad vea ja jäävad ning võitlevad kuna ei soovita alla anda. See on väga raske koht, kus ei osata õigel ega valel vahet teha. Kas on õige loobuda temast? Kas on õige pingutada? Pidevad sellised küsimused hakkavad peale ja need ei lõppe enne kui suhtele on lõpp tehtud.

Saatusekaaslane, kelle eemärk on sinu elus korrektuuri teha, lõpetada midagi ja aidata sul alustada enda saatuserajal uut peatükki, ta ei ole mõeldud jääma. Ta on nagu "läbiastuja", kellest peab oskama loobuda. Kirg ei sümboliseeri alati armastust, kirg on motivatsioon midagi luua ja teha. Seda ta toobki sinu ellu, taastab sinus kire ja suunab energia õigesse kohta.

Kui sa soovid teada saada, kas ta on sinu saatusekaaslane või õige armastus, siis vastus on lihtne - õige armastusega sa ei tunne mitte kunagi seda, et sa sooviksid temast loobuda või sa ei mõtle kunagi selle peale, et võib-olla ta ei ole õige. Saatusekaaslastega tekivad sul alateadvusesse pidevalt küsimusi ning probleeme: "Kas mul oleks temata lihtsam?","Kas ta on piisavalt hea mulle?". Saatusekaaslane on see, kes teeb sõnadega väga palju liiga, hingesugulane seda ei tee.

Saatusekaaslane hakkab sinuga õelutsema, kui teie ühine missioon on käidud - hingesugulane ei suudaks seda mitte kunagi sulle teha. Saatusekaaslane soovib peale õigele teele suunamist rohkem vabadust ja aega iseenda jaoks - hingesugulane seda ei tee. Seal on suur vahe, kas on tegemist saatusekaaslase hingega või hingesugulasega.

Jäta meelde, et saatusekaaslasega, kes tuli sind õigele teele suunama, muutub suhe kardinaalselt siis, kui sa oled ühe suure sammu enda elus ära teinud. Võib-olla ta tuli sind õpetama olema iseseisvam, näidates sulle, et sa ei vaja enda vanemaid selleks, et hakkama saada. Võib-olla tuli ta selleks, et anda sulle julgust enda tõelist kirge tööks rakendada või hoopis selleks, et vabastada sind kahjulikust suhtest. Ta tuli midagi ära lõpetama ja midagi alustama ning seejärel peab ta lahkuma.

Et leida enda elus üles hingesugulane ning vabastada enda teelt saatusekaaslaseid õigel ajal, siis selleks pead sa võtma seisukoha, et sa ei tohi mitte kunagi enda elus kedagi kinni hoida. Kes soovib olla, see olgu ja kes soovib minna, see mingu. Saatusekaaslane soovib minna, kuid sa ise võid teda kinni hoida ning tema võib seda täpselt sama moodi teha - hoida sind kinni. Kinni hoidmisest saad sa aru siis, kui te mõlemad hakkate üksteisele haiget tegema täpselt ühe ja sama asjaga. Tekib nõiaring, korduvad probleemid ja lõppu nendel ei tule. Hingesugulasega liigutakse alati elus samm-sammult edasi paremuse poole, saatusekaaslasega jäädakse ühel hetkel rongist lihtsalt maha.

Kui sa ei vabasta enda elust saatusekaaslast, kes tuli sulle õiget suunda näitama, siis sellest saab suhe, kus mõlemad surevad üksteise tehtud kurbuse kätte. Ehk suhe, milles eksisteerib pidev haiget tegemine, andestamine, haiget tegemine ja uuesti proovimine. Suhe, millel ei ole progressi ja suhe, mis ei vii elus edasi, kuna ülesanne on täidetud mille pärast üldse üksteise ellu tuldi.

KUUKIVI on kristall, mis aitab sul aru saada, mis side sul ühe või teise inimesega on. Eriti hästi sobib Kuukivi neile, kelle teel on saatusekaaslane, kes teda soovib õigele teele suunata. Kuukivi aitab õppetunnist aru saada ning loobuda sellest suhtest siis, kui selleks on õige aeg. Soovitan Kuukivi kanda nendel, kes soovivad lahendust tuua suhtesse, kus arvatakse, et ollakse koos saatusekaaslasega. Kuukivi aitab sellest õppetunnist aru saada ja hingelisest kokkuleppest kinni pidada.

Kui sa soovid teada saada, kas teie vahel on saatusekaaslase suhe või mitte, siis kingi enda kaaslasele Kuukivi kristall ja teine Kuukivi jäta endale. Hoia seda kristalli enda lähedal ning vaata, mis toimuma hakkab. Kui erimeelsused kaovad ja tekib suhtesse harmoonia, siis ei pruugi see olla saatusekaaslastevaheline õppetund. Kui olete saatusekaaslased, siis teie side vabastatakse peale ülesande täitmist. Sa suudad temast vabaks lasta, tema sinust ja mõlemad suudate enda eluga edasi minna. Kui side on lõppenud, siis vabasta Kuukivi tänulikkusega loodusesse tagasi. Kui suhe jätkub, teie vahel tekib veelgi suurem armasutus, siis jäta kristallid endale ning täna selle eest, et sinu ellu on saadetud keegi, kes on tulnud siia sinuga jääma.

Kui sinu ja sinu saatusekaaslase vahel hakkab õppetund lõppema ning te peate üksteisest loobuma hakkama, siis sa hakkad igal pool nägema Ingli sõnumit number 191. See annab sulle märku, et ära ignoreeri konflikti, vaid vabasta enda ja tema side.

Hingedevahelised kokkulepped on meil kõigil olemas. Sa suudad enda kokkulepetest kinni pidada, kui sa lased iseendal ja teistel vabalt eksisteerida, asjadel vabalt juhtuda ning ei takista mitte kunagi kellegi lahkumist. Ole avatud muutustele kuni lõpuni!