Me kõik sünnime teatud sodiaagi all, mis langeb kokku meie sünnikuupäevaga ja selle määrab ära see, millise tähtkuju tähed parasjagu päikest mõjutavad. Kuid on olemas selline vahepealne olek ehk üleminek, mis annab tegelikult ühele või teisele sodiaagile veidi erinevat iseloomujoont. Üleminek on see aeg, kus hakkab päikest mõjutama teise tähtkuju tähed ja seega hakkab looma uue sodiaagi algus. Üleminek kestab mitu päeva ja selle sama ülemineku ajal sündinud hinged kannavad endas veidi teistsugust energiat kui need, kes on sündinud sodiaagi täismõjutuse all. Kas sina oled ülemineku sodiaak? 

KALAD JA JÄÄR 17. MÄRTS - 24. MÄRTS

Kui sa oled sündinud ajavahemikus 17. märts - 24. märts, siis sa kannad endaga kaasas teise sodiaagi mõjutusi. Kui sa oled sündinud enne 21. märtsi, siis sa oled Kalad Jäära mõjutustega. Kui sa oled sündinud peale 21. või peale seda, siis sa oled Jäär Kalade mõjutustega.

Ülemineku ajal sündides kannad sa enda sodiaagile iseloomulikke omadusi ja lisaks sellele ka üleminekul saadud omadusi. Seega kokkuvõtvalt võib öelda, et sa oled kas lisaväärtustega Kalad või Jäär.

Vahel võib üleminek toimuda ka paar päev varem või hiljem vastavalt sellele kuupäevale mil üleminek tavaliselt toimub. Seega, kui sa oled selle ajavahemiku lähedal sündinud ja tunned end selles artiklis ära, siis ka sina oled ülemineku perioodil sündinud ja kannad enda Auras sellele perioodile omast energiat.

Kalade ja Jäära üleminek on üks paras energiate kokku põrkamine
. Ühelt poolt tuleb Kala enda intuitiivse meele, ülitundlikkusega, sügava sisemaailmaga, unistamise vajadusega ja põrkub kokku impulsiivse, jäärapäise, kindlameelse ning sõjaka Jääraga. See tähendab aga seda, et kui sina või keegi teine on sündinud selle ülemineku ajal, siis see toob endaga kaasa päris erilise iseloomu.

Kalad-Jäära mõjutuste kandjal on kahte sorti emotsionaalset seisu. Kui Kalad-Jäär on õnnelik ja enda eluga rahul, siis teda saadab täielik energiavoog. Meeletu tempo, mille ta ise endale loob. Pidev vajadus midagi teha, midagi luua, kusagile jõuda, midagi organiseerida ja meeletu toimetamise vajadus on täiesti tavaline. Kui Kalade ja Jäära üleminekul sündida, siis see annab võimsa energia, mis juhib selle kandjat tema positiivsel perioodil. Kui Kalad-Jäär on negatiivne, stressis ja kui ta on langenud depressiivsesse seisu, siis energia peatub ning tema elu seiskub. Mitte midagi ei liigu kuskile poole ja ennekõike ta ise ei liiguta end. Seega, kui sa oled nende kahe sodiaagi üleminekul sündinud, siis sul on hea ja lihtne end analüüsida. Analüüsida seda, kas sa oled täna positiivse energiaga kaetud või oled langenud stressi küüsi.

Kalad-Jäär võib tihtipeale olla väga enesekeskne - ma tean, et seda ei ole tore lugeda, kuid mõtle veidi kaasa. Kalade sodiaak annab kaasa eneseimetluse ja Jäära sodiaak toob endaga kaasa suhtumise: "Mul on lihtsalt õigus!". Nende kahe omaduse kokkupõrkumisel loobki enesekesksus ja see väljendub selles, et Kalad-Jäär lihtsalt teab, kuidas kõik asjad käivad ning on ka soov, et asjad käiksid tema nägemuse järgi. See omakorda vähendab võimalust teistel kompromisse teha, kuna Kalad-Jäär ei näe selleks lihtsalt vajadust. Kalad-Jääral on küll endal hea olla, kuna kõik on hästi ja teised ei peaks suurt probleemi tegema, et tema midagi ära otsustas. Küll aga tema lähedased näevad kurja vaeva sellega, et midagi tema teelt ümber lükata. Ühtepidi on selline suhtumine hea ja sihile viiv, kuid teistpidi võib see lähisuhetesse pingeid tekitada.

AMETÜST
on Kalad-Jäära tasakaalustavaks kristalliks. Ametüst aitab Kalad-Jäära stressi madalal hoida ja ei lase tal kergelt ärrituda. Ametüst aitab Kalad-Jäära positiivsel lainel hoida ja see aitab samas ka tal teistega kompromisse teha. Ametüst toob head õnne ja muudab Kalad-Jäära veelgi intuitiivsemaks.

Kalad-Jäär kannab endaga sünnist saati kaasas Kalade heatahtlikkust ja Jäära südikust ning ambitsioonikust. See tähendab aga seda, et Kalad-Jääral on olemas oskus edu nimel tööd teha. Lisaks sellele ka teisi tagant tõugata ja motiveerida. Kalad-Jäärale meeldib teistele kaasa elada, head nõu anda ja oma rõõmsameelsusega teisi inspireerida. Kalad-Jääral on olemas eriline oskus teiste inimeste tuju tõsta ja ta on ideaalne terapeut. Seega, kui sul on Kalad-Jäärast sõber, siis leia vahel aega temaga koos aega veeta. Seda sellepärast, et tema lähedus on tervendava väega. Kalad-Jääral on oskus kuulata teise inimese probleeme ja nendele probleemidele väga praktilisi lahendusi välja pakkuda. Kalad-Jääras on kombineeritud Kalade sügavameelsus, mis annab oskuse inimest mõista ja Jäära sotsiaalsus, mis annab oskuse suhelda.


Kalad-Jäär ei ole ilma jäänud impulsiivsusest ja kannatamatusest. Need on kaks iseloomu omadust, millega saab Kalad-Jäär enda elus korralikult vaeva näha. Veidikene enda vaenlaseks olemine iseenda kärsituse tõttu on täiesti normaalne ja tavaline ühe ehtsa Kalad-Jäära puhul. Üheks elu õppetunniks on õppida kannatlik olema ja lisaks sellele ka vähem impulsiivseid samme teha. Kõik tuleks siiski rohkem läbi mõelda, enne kui suured otsused saavad langetatud. Kui aga Kalad-Jäär on ühel päeval need kaks poolt iseendas tasakaalu suutnud viia, siis on kõik palju lihtsam.

Teised võivad Kalad-Jäära tunda kui kiiret tegutsejat ja kiiret otsustajat. Vahel on raske temaga sammu pidada ja vahel on raske mõista, kus kohast sellised ideede välgatused ning muudetud tuule suund tuleb. Teistel tuleb lihtsalt aktsepteerida Kalad-Jäära kiireloomulist iseloomu.

MAGNETIIT
on Kalade ja Jäära üleminekul sündinute külluse kristalliks. Kalad-Jäär on täis energiat, motivatsiooni, inspiratsiooni ja teotahet. Magnetiidi vägi muutub võimsamaks tänu inimese enda energiaväljale ja Kalad-Jäära energiaväljas on väga palju energiat. Magnetiit tõmbab ligi küllust, edu, rahavoolu ja häid võimalusi. Kalad-Jäär võiks külluse jaoks kindlasti seda kristalli endaga kanda.

Kalad-Jäär on ülitundlik ja väga emotsionaalne. Inimesed ja keskkond mõjutavad väga Kalad-Jäära tuju. Kui Kalad-Jäära ümbritseb miski või keegi, kes talle ei meeldi, siis see väljendub väga kiirelt ka tema näos. Ta ei oska lihtsalt varjata seda, et talle midagi ei sobi. Kui Kalad-Jäära ümbritsevad temale sobilikud asjad ja inimesed, siis ta näitab oma rõõmu väga suurejooneliselt välja. Ükski emotsioon ei tohiks sisse jääda, kõik ikka välja ja välja ning uuesti välja. Milleks varjata?

Kalad-Jäär kannab endaga sünnist saati kaasas kosmilisi mõjutusi, milleks on Kalade vajadus olla märgatud ja Jäära vajadus olla tunnustatud. Nende kahe vajaduse kokku liitmisel saab Kalad-Jäär endale omakorda vajaduse olla kiidetud ja üles tõstetud. Seda siis, kui Kalad-Jäär millegi imelisega hakkama saab. Siis seejärel võiks tulla suuremat sorti aplaus või vähemalt mõni ilus kiitev näoilme teiselt poolt. See on vägi, mis viib Kalad-Jäära edasi ja samas ka osav nipp, kui on vaja Kalad-Jäära enda poole peale saada. See on nagu salarelv, mis Kalad-Jäära puhul alati toimib. Tema lähedased - võtke õppust!

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Loe lisaks veel ka Kalade täispikka artiklit SIIT või Jäära artiklit SIIT.