Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks on sulle antud sinu tähtkuju? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul elus saavutada seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõigil kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk ja seda üleüldises mõttes - eesmärk, mis antakse sünnist kaasa kogu maailma jaoks. Sellest ma sulle just rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Kaljukitsena, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Kaljukitsena sünnid sa ka kogu maailma pärast, kuna igal tähtkujul on meile kõigile midagi anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast ongi neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi-üleminekut.

Kaljukitsena sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Kaljukits või hoopis Ambur-Kaljukits või Kaljukits-Veevalaja, kannad sa endaga kaasas Kaljukitse elueesmärki maailma suhtes. Kui sa oled üks ülemineku-sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad endaga kaasas oma peamise tähtkuju elueesmärki ja lisaks ka ülemineku-sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Ambur-Kaljukits, siis sinu kohustuseks on täita nii Amburi kui ka Kaljukitse eluülesanded.

Kaljukitse elueesmärk maailma suhtes on teisi inimesi aidata. Kaljukitsel on olemas kõik selleks, et toetada abivajajaid, abituid ja nõrgemaid. Kaljukitsel on olemas see miski, mis suudab teise inimese probleemidesse süveneda, ja kui Kaljukits tunnetab teise inimese nõrkust, siis ta automaatselt hakkab tema aitamise üle juurdlema. Tegelikult peaksid kõik Kaljukitsed nõrgemaid aitama ja seda sellepärast, et Kaljukitse tähtkuju on andnud sellise eelise ja oskuse teiste probleemidesse süveneda, nendele lahendusi leida ning lihtsalt nõu anda. Need Kaljukitsed, kes ei tegele nõrgemate abistamisega, need ei täida oma elu eesmärki, mis tähtkujuna on neile maailma suhtes antud. Igal tähtkujul on vaja midagi inimkonnale kinkida ja Kaljukitsed on need, kes aitavad nõrgematel jalule saada.

Kui Kaljukits on avatud enda elu eesmärgi täitmisele, ja seda enamjaolt ei tehta teadlikult, siis tulevad abivajajad selle Kaljukitse poole. Kaljukits võib tunda, kuidas kõik teised otsivad teda mure korral üles, kuid samas on ta ise  kuidagi enda probleemide kuhja otsas ning keegi ei aita tal seda kuhja vähendada. Kui Kaljukits tunneb nii, siis tegelikult on ta õigel teel, ta on ühte enda elu eesmärki täitmas. Igal inimesel on väga palju elueesmärke ja kui sa tead, et sa täidad neid, siis see on väga positiivne jõud, mis viib sind elus edasi.

Kaljukitsel on oskus majanduslikult mõelda, kalkuleerida, analüüsida, süveneda, järjepidevalt tegeleda ka kõige raskemini lahendavate probleemidega ja mitte alla anda. Need on Kaljukitse ühed tugevamad omadused ja need omadused aitavad tal teisi inimesi oma nõuga abistada.

Kui sa oled Kaljukits ja sinu ellu on tulnud inimesi, kes soovivad sinuga enda muredest rääkida, siis võta nad avasüli vastu. Nad aitavad sul enda ühe elueesmärgi täita, ja kui me täidame enda eesmärke, siis nendele järgnevad karmaatilised heateod ehk saatus kingib peale nende täitmist meile ilusaid hetki või võimalusi.

Teised tunnevad alateadlikult, kuidas Kaljukits on nõus neid vastu võtma, tunnevad kindlustunnet ja tuge, seda isegi siis, kui Kaljukits ise ei saada selleks signaalne välja. See on põhjus, miks abivajajad otsivad Kaljukitse lähedust, soovivad temaga aega veeta ja enda elust rääkida. Kui Kaljukits tabab end selliselt hetkelt, kus keegi räägib talle oma elulugu, mille temaatikaks on probleem, siis see ongi see hetk, kus Kaljukits peab oma elu eesmärki täitma - teda ära kuulama ja nõu andma.

Suitskvarts on see kristall, mis aitab Kaljukitse stressitaset madalana hoida, ja seda eriti siis, kui teised inimesed Kaljukitse kurnavad. Suitskvarts aitab Kaljukitsel paremini probleemidega toime tulla, neid lahendada ja ka teisi inimesi aidata. Suitskvarts aitab Kaljukitse elu eesmärki täita nii, et Kaljukits ise püsiks selle täitmise juures terve ja tugevana.

Suitskvarts võiks kindlasti olla Kaljukitse sünnikristallide laekas selleks, et see aitaks Kaljukitsel enda elu eesmärki täide viia ja ka selleks, et tema enda isiklikele probleemidele lahendusi tuua.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Õpetus Kaljukitsele - Sa oled magnet nõrgemate inimeste ligikutsumisele ja selleks on olemas oma põhjus, sa lihtsalt omad seda jõudu, mis aitaks neil tugevaks saada. Aita abivajajaid, kes leiavad sind sinu teel üles!