Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sulle on antud sinu tähtkuju? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul elus saavutada seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõigil kaheteistkümnel tähtkujul on olemas üldises mõttes veel eraldi elueesmärk, mis antakse kogu maailma jaoks sünnist kaasa. Sellest ma just sulle rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Vähina, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Vähina sünnid sa ka kogu maailma pärast, kuna igal tähtkujul on meile kõigile midagi anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel kaksteist sodiaagi-üleminekut.

Vähina sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Vähk, Kaksikud-Vähk või hoopis Vähk-Lõvi, kannad sa endaga kaasas Vähi elueesmärki maailma suhtes. Kui sa oled üks ülemineku-sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad endaga kaasas enda peamise tähtkuju elueesmärki ja lisaks ka ülemineku-sodiaagi ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Kaksikud-Vähk, siis sinu kohuseks on ära täita nii Kaksikute kui ka Vähi ülesanded.

Vähi elueesmärk maailma suhtes on teisi inimesi mõista, neid aidata ja nendele tuge anda siis, kui kellelgi on emotsionaalselt väga raske. Vähk ise on äärmiselt emotsionaalne, ja võib lausa öelda, et ta on nagu emotsioonide mägi, mille laviini korral on teda kõik kohad täis. Vähk ei ole mitte lihtsalt emotsionaalne vaid sellele emotsionaalsusel on olemas oma põhjus. Vähi emotsionaalsus on seotud tema selle elu ühe eesmärgiga, milleks on teiste inimeste mõistmine. Sa ei saa olla emotsioonitu, et olla hea kuulaja. Sa ei saa olla pealiskaudne, et mõista teise inimese sügavaid tundeid. Seega ma usun, et paljud Vähid, kes loevad minu selle teemalist artiklit, saavad nüüd palju rohkem aru iseendast ja ennekõike sellest, et miks te nii emotsionaalsed olete. Nüüd seda teades saad sa endale rahuliku südamega öelda, et see kõik on hea ja see on põhjusega. Seega, Vähid, te olete sellised ka teiste inimeste heaolu jaoks.

Vähk on emotsionaalne, sügavamõttelise loomuga, kes väljendab enda emotsioone rohkem väljapoole, kellel mässab hing nii, et teised seda ei näe - emotsioonid on seal Vähi sees olemas. Vähi elueesmärgiks maailma suhtes ehk see, mis Vähk peab teistele inimestele andma ja õpetama, on ennekõike seotud emotsionaalse toe pakkumisega. Vähi eesmärgiks on abivajajaid võtta enda tiiva alla, nukratel hingedel peab Vähk laskma oma muresid endale kurta. Vähk on see, kes peab teiste inimeste muresid kuulama, nendesse süvenema, end teise inimese rolli viima ja aitama lihtsalt raskel hetkel või emotsionaalsel hetkel toeks olema. Jah, tõepoolest - Vähid, te ei tohi põgeneda inimeste eest, kes tulevad teie juurde enda kurba saatust kurtma või oma emotsioone jagama. Võtke nad vastu, teades seda, et iga kord, kui annad kellelegi oma õla, täidad iga kord enda elueesmärki.

Nüüd, minu mõtteid lugedes, tekib Vähil kohe küsimus, et miks tema peab kõiki katkiseid hingesid ja endaga pahuksis olevaid inimesi enda tiiva alla võtma, kui iseenda emotsioonidegagi on raske hakkama saada. Ütlen siin väga tabavalt seda, et saatus pakub igaühele ikka rohkem, kui suudetakse kanda ja seda selleks, et sa sellest olukorrast midagi õpiksid. Vähil selline eesmärk, kuna Vähk on see, kes suudab teiste inimeste probleemidesse süveneda ja hingega kohal olla siis, kui seda on teisel poolel kõige enam vaja. Seega, Vähk, sa oled selleks lihtsalt parim kandidaat kõigi 12 tähtkuju seast, sa oled võitja, tunne enda üle uhkust.

Vähk peab õppima läbi abivajajate enda muredele lahendusi leidma, paljud tulevad muredega, mis on kord Vähi elust läbi käinud või mis on tänaselgi hetkel aktuaalsed. Kõrvaltvaatajana on lahendust lihtsam näha ja Vähk saab õppida nii enda elus olevatele muredele lahendusi leidma. Kui sa oled Vähk ja loed minu mõtteid, siis jäta järgmisel korral meelde see mõte - mida sa oleksid teinud selles situatsioonis, millega sinu poole tuldi, talleta see ja analüüsi, kas see võis olla vastus hoopis ka sinule endale. Kui sa aga ei suuda teiste inimeste emotsioonidega, probleemidega ja negatiivsusega toime tulla, siis kindlasti hoia sellel eluperioodil enda lähedal Kuukivi, mis on sinu kui Vähi kristall ja mis aitab väga efektiivselt sinu stressitaset maandada. Kuukivi kanna või hoia seda enda sünnikristallide laekas.

Kui Vähk täidab ära enda elueesmärgi, milleks on teistele inimestele emotsionaalse toe pakkumine, Vähk ei keeldu sellest ja võtab abivajajad alati avasüli enda hoole alla, siis saatus ja karma pakuvad Vähile selle eest õnne. Vähk saab selle eest kingituseks oskuse üles leida õige tee enda isikliku õnneni, kodu loomiseni ja see toob väga palju head õnne Vähile just perekonna teemal. Karma ja saatus avavad abivajajale Vähile perekonnaõnne-energia ja Vähi unistused seoses kodu ning perekonnaga täituvad.

Labradoriit on Vähi õnne-, spirituaalse arengu, enesemõistmise-, analüüsi- ja edu saavutamise kristall. Lisaks sellele on Labradoriit ka kristall, mis aitab Vähil mõista seda, mis side tal kellegagi siin elus on, aidates mõista seda, milline eesmärk Vähil endal kellegi suhtes on. Labradoriit aitab mõista, keda peab aitama, kellel peab laskma oma elust lahkuda, kes teeb Vähile liiga ja mida on õppetundidest õppida. Labradoriit on väga kasulik Vähile väga isiklikul tasandil. Labradoriit aitab Vähil mõista seda, mis tal tuleb enda suhetega erinevatel tasanditel peale hakata.

Labradoriit võiks kindlasti olla esindatud Vähi sünnikristallide laekas. Lisaks sellele, et Labradoriit aitab Vähil enda elueesmärki täita, aitab see Vähile tuua ka intuitsiooni ja üleüldist spirituaalset arengut. Sünnikristallide laeka ja selle loomise kohta saad lugeda SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Vähile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Õpetus Vähile - isegi, kui sa tunned end halvasti, lase abivajajal enda tiiva alla tulla, tervenda teda, abista ja lase ta uuesti lendu. Kui sa aitad abivajajat, siis sa leiad ise enda elus üles veelgi suurema õnne. Lase õnnel tulla, ära peida end, kui sind on vaja.