Hirm üksilduse ja kõrvaleheitmise ees on väga  paljude inimeste igapäevaelus kui kummitus, mis käib meeltes ringi ja segab täisväärtuslikult elamast ning elu nautimist. Inimesed, kes sellise probleemiga silmitsi ei seisa või ei ole sellega isiklikult kokku puutunud, ei oska arvatagi, mida see kõik võib inimesele teha. Üksildus ja kõrvaleheitmise ees olev hirm võib inimese vaimselt ära hävitada, see on nagu katk, mis levib kogu hinges, kui inimene, kes on sellest katkust haaratud, ei võta enda aitamiseks midagi ette. Kui tunned end ära, sinu peas käivad need mõtted ringi, siis ma aitan sul sellest välja astuda. Kui sa ei saa aga veel päris täpselt  minu mõttest aru, siis toon näited selle kohta, millised mõtted sind tabada võivad, kui hirm üksilduse ja kõrvaleheitmise ees on sind tabanud.

 

Kui sind painab hirm üksilduse ja kõrvaleheitmise ees, siis sinu peas võivad ringi käia sarnased mõtted...

 

Sa kardad, et keegi soovib sulle halba teha, sinu mainet täiesti teadlikult rikkuda ja viia sind sellisesse olukorda, kus sa teed iseendale kogemata häbi.

 

Sinu mõtetes liigub ringi liiga palju küsimusi, mis on seotud teiste inimeste arvamuse tähtsuse ja heakskiidu saamisega.

 

Sul käivad peast läbi mõtted, et mida teised sinu tegudest arvavad, kas nad mõistavad sind sinu tegude pärast hukka või mitte? Lisaks sellele mõtled väga palju selle peale, mida teised võiksid sinu otsustest arvata ja kas neile meeldiksid sinu otsused?

 

Sul käivad peast läbi mõtted, mis on seotud sellega, et äkki see või teine inimene sinu elus ei soovigi sinuga koos olla, ja kardad, et nad lahkuvad, kui sa teed ühe vale liigutuse.

 

Miks sellised hirmud tekivad?

 

Taolised hirmud tekivad väga mitmetel põhjustel ja iga inimese hirmu põhjus võib pärineda erinevast kohast. Kuid mida ma olen tähele pannud enda tervendustöö jooksul, mil ma olen aidanud inimesi sellistest probleemidest välja tulemisel ja neile selgitamisel, kust kohast nende probleemid pärit on, siis olen näinud ühte hirmu tekke mustrit.

 

Väga suurel enamusel, kes kannatavad selliste hirmude all, on need hirmud pärit nende läbielatud kogemustest. Kas siis on lapsepõlves tõrjumise tagajärjel pereliikmed põhjustanud selliseid hirmusid, teised lapsed ei aktsepteerinud mingil perioodil  või võis keegi sind ühel või teisel moel alandada, millest selline hirm võis samuti alguse saada. Lisaks võib selline hirm olla põhjustatud mõne trauma üleelamisest või sellest, et elus on sulle palju etteheiteid tehtud. Etteheidete talumine võib lõpuks viia  sellise hirmu tekkeni. Näiteks pidev välimuse maha tegemine kellegi poolt või saavutuste laitmine (mitte kiitmine) võib samuti sellise probleemi tekitada.

 

Selline hirm võib olla ka eelmistest eludest kaasa võetud probleem. Selle, kas tegemist on eelmise elu trauma või läbielamisega, mis täna sinu elus kajastub, kohta saan ma sulle rääkida siis, kui me kohtume. Alateadvusest on mul võimalik kinni püüda informatsiooni eelmiste elude kohta ja inimesed, kes käivad minu juures abi saamas, siis alateadvuse tõlgendamine on üks viis, kuidas ma teid aitan.

 

Kui sa kannatad üksilduse ja kõrvaleheitmise hirmu käes, siis väga oluline terveks saamise juures on see, et sa läheksid tagasi sinna perioodi enda mälestustes, kus sul seda hirmu ei olnud. Kui sa suudad leida aja, mil sa seda ei tundnud , siis ürita leida sellele ajale järgneval perioodil midagi, mis võis sind kurvastada, alandada ja sind end kehvasti tundma panna. Mõtle, kas sinu elus võis olla keegi, kes sind tõrjus, maha tegi, sind alavääristas või sind teadlikult kiusas? Kui sa leiad selle hetke või inimese üles, siis on sul käes selle hirmu üks potensiaalne allikas. Kui sa suudad leida mitmeid põhjuseid, siis seda parem. Tegele väga intensiivselt allika üles otsimisega. See on juba hinge puhastava toimega. Sellise probleemi juures on väga kasulik kanda koos Girasoli ja Mäekristalli. Ma soovitan kanda neid kristalle ehtena perioodil, mil sa soovid enda alateadvusest välja tuua energiaid, mis sulle liiga teevad. Need kristallid on puhastava toimega, mis tähendab seda, et need aitavad ka hirmusid vabastada.

 

Peale põhjuse üles leidmist tegele viha, vimma, pettumuse ja enesehaletsemise vabastamisega, kui need selle üles leidmisega kaasnevad. Pole mõtet hoida negatiivseid emotsioone enda sees, andesta iseendale, pea endaga kahekõnet ja motiveeri end nendest energiatest lahti laskma. Sama aitab sul teha Girasol ja Mäekristall, kui sa need kristallid enda ellu lased.

 

Iseenda aitamise juures on väga oluline see, et sa esitad endale küsimusi ja vastad neile siiralt. Kui sa ei oska anda enda küsimustele vastust, siis otsid senikaua vastust, kuni sa selle üles leiad. Kui sa ise ei suuda seda teha, siis aitan sind meeleldi, kui meie teed peaksid sinuga ühel päeval ristuma.

 

Kuidas ära tabada, et sinu meeled on ära vallutanud hirm üksilduse ja kõrvaleheitmise ees ja millal alustada enda tervendamisega tõsisemalt...

 

Sa oled pidevalt meelestatud enesekriitiliselt. Mõtted suunduvad pidevalt sellele, mida sa ei oska teha ja kui väärtusetu sa ikkagi oled.

 

Sul on väga raske enda arvamust kellelegi väljendada, kuna sa kardad teada, mida teine inimene võib sinu arvamuse peale öelda ja kuidas reageerida. Sa ei kannata kriitikat, mida võid saada enda arvamuse peale ja sa ka tunned, et kriitika tuleb sinu iga mõtte peale.

 

⚫  Sinus eksisteerib enesekindluse probleem, ühel päeval tunned end enesekindlalt, teine päev oled teki all peidus ja ei soovi end maailmale näidata.

 

Sa kardad olla sina ise, unikaalne ja teistsugune kõigist teistest inimestest. Selle asemel, et olla ainulaadne ja ehe, peidad sa selle enda sisse ning oled nagu iga teine inimene sinu kõrval, üritad sulanduda massi.

 

Sul puudub oskus öelda inimestele ära, isegi siis, kui sa tegelikult tunned, et sa ei soovi selle või teisega end siduda ning nendesse tegevustesse end viia, mida keegi palub sul teha. Sa ei julge öelda "ei", kui sa tunned, et sa tõesti ei soovi seda teha.

 

Sa hoiad väga palju oma mõtteid, ideid ja arvamust iseendale. Sul on raske jagada, mis sinu sees on, kuna miski takistab sind seda kõike väljendamast.

 

Sa analüüsid pidevalt, mida keegi sinust arvab või arvata võib, kes sind jälgib ja millal võib tekkida olukord, kus sind saaks keegi kritiseerida. Sa mõtled üle, sa keskendud liiga palju sellele halvale, mida sa võid teha ja põhjustada, millest keegi teine võib kinni haarata.

 

Sul võib esineda selliseid olukordi, kus sa aktsepteerid teatud käitumist või olukorda teiste inimeste ees, kuid sisemiselt sa omad täiesti vastupidist arvamust. Sa teed seda selleks, et mitte astuda kellegagi vastuollu, isegi, kui sa südamest tunned midagi muud ja see võib sind hiljem närima jääda ning kurvaks muuta. Lõputu nõiaring!

 

Sa tunned, kuidas teised inimesed on osavamad, julgemad, enesekindlamad, rõõmsameelsemad ja õnnelikumad, kui sa ise. Sa võrdled end teistega!

 

Siinkohal tõin välja sellised põhilised mõtted ja tunded, mis sind tabada võivad, kui sellist sorti hirm on sind enda alla matnud. Kui sa tundsid end täielikult või osaliselt ära, siis probleem eksisteerib ja see on suur. Sellisel juhul ma soovin südamest, et sa hakkaksid iseennast aitama. Mina aitan sind nii, et ma toon sinus välja selle probleemi ja suunan ning inspireerin sind õiges suunas edasi liikuma, kuid suure töö pead sa siiski ise ära tegema. Tee see ära ja saa vabaks sellest koledast vaimsest hirmuloorist, mis ei lase sul enda elu nautida.

 

Kuidas pääseda üksilduse ja kõrvaleheitmise hirmust?

 

Esimene samm on see, mis ma juba ka ülaval pool välja tõin, et sa pead suunduma tagasi minevikku ja allika üles leidma. Lisaks sellele võta kasutusele Girasol ja Mäekristall. Kui sa tundsid aga end just eelpool välja toodud punktides ära, hirm on sind enda alla matnud, siis soovitan võtta kasutusele ka Hüpersteen. Hüpersteen on kristall, mis aitab enesehävituslikust käitumisviisist lahti saada ja selliste mõtete omandamine on vägagi enesehävituslik ning laastav. Kui sul on need sammud tehtud, siis järgi ka teisi tervendavaid samme.

 

Jagan sulle mõtteid, mis aitavad selle hirmuga võidelda. Keskendu ja mõtle nende peale, kui end kehvasti tunned...

 

Teised inimesed ei hooli sinust nii palju, kui sa endale ette kujutad. Mul on seda väga paha sulle öelda, kuid see on reaalsus. Hoolivad inimesed, kes on sinuga väga tihedalt seotud ja kes armastavad sind, nemad ei tee sulle ka liiga. Aga teised inimesed, kes ei ole südamest sinuga kontaktis, nemad on sinu suhtes ka pealiskaudsed. Täpselt samamoodi suhtud tegelikult ka sina neisse. Inimesed ei mõtle sinu peale pidevalt, isegi kui sa seda tunned. Mida mina olen aastate pikkuse tervendustöö juures märganud on see, et inimesed on palju rohkem enda elu sees, kui sa arvatagi oskad. Seega võib-olla ehk rahustab see sind, teades, et sa ei ole alati tegelikult huviorbiidi all ja saad täiesti rahulikult oma elu elada.

 

Teised inimesed ei oska lugeda sinu saatuse teed, sinu Aurapilti, mõista, miks ja kes sa selline oled. Selleks peab olema selgeltnägija ja selgeltnägijaid on maailmas ainult käputäis. Kui meid oleks rohkem, siis mis häda maailmal oleks, see oleks ilus koht elamiseks. Kuid tõsiasi on see, et probleeme on väga palju. Teades seda, et teised inimesed ei oska sind "lugeda", siis tegelikult puudub nendel ka adekvaatne võimalus sind hinnata. Nemad ei tea, millest sa loodud oled ja kuhu poole sa peaksid suunduma. Võta minu inspiratsiooni kuulda ja lase vabaks see tunnetus, et keegi teine teab, mis sa väärt oled. Ei nad tea seda!

 

Kui sa oled selle hirmu all kinni, siis sulle võib tunduda, et ainult sina oled nii nõrk, et ei oska oma elu õieti elada. Siinkohal ma ütlen sulle väga julgelt välja, et väga suur enamus inimestest, kes käivad minu juurest abi saamas, kannatavad täpselt samamoodi sarnase probleemi käes. Seega probleem on palju suurem ja laiem ning sa ei ole selles üksinda. Teadmine, et ka kellelgi teisel võib sellist probleemi esineda, aitab sul sellest välja tulla, teades, et kui keegi teine on selle küüsis, siis sa ei olegi nii nõrk, vaid elu on lihtsalt sind sellisesse olukorda seadnud. Nüüd tuleb hakata lihtsalt sellest samm-sammu haaval välja tulema.

 

Luba iseendal tunda ebamugavaid emotsioone, ära suru neid alla, kui need esile tulevad ja ära ürita neid varjata. Kui keegi sulle ikkagi midagi ütleb, mis võib sulle kriitikana tunduda, siis ära blokeeri seda. Tunne end kehvasti ja kasvata sellega enda iseloomu. Astu selle emotsiooniga võitlusesse, ürita võidelda ja öelda iseendale, et tegelikult ma olen palju parem, kui kriitika minu kohta ütleb. Kasuta sellist taktikat igas suunas, kus sinu hirm asub. Astu sellele julgelt vastu ja ühel heal päeval sa ei tunnegi enam hirmu ja näiteks kriitika ei ole enam sinu jaoks nii terav, kui see varem tundus.

 

Tea, et ükskõik mida sa enda elus teed, alati on keegi, kellel on sellest oma isiklik arvamus. Sellega tuleb lihtsalt leppida, kuid see arvamus ei pea jõudma sinu hinge. Sa pead ise valima, mida sa aktsepteerid ja mida mitte. Nagu ma ütlesin, nad ei tea sinu saatuseteed, seega arvamus ei ole alati adekvaatne. Luba teistel arvata, mida nad soovivad, kuid ära nõustu, kui see läheb sinuga sügavalt vastuollu.

 

Sellest hirmust vabanemiseks on väga kasulik viia end kontakti ehtsate kristallidega, mis rahustavad ja tervendavad sind. Tegeledes millegi nii spirituaalse, müstilise, maagilise ja tervendavaga, aitab sul hirmu alt väljuda. Võta kristallide maailm ja sukeldu sellesse, see aitab sinu mõtteid eemale viia ja sinu alateadvust igas suunas tervendada. Igal kristallil on oskus midagi sinu sees tervendada ja kui sa kristallidega tegeled, siis sa ei suuda endale aru anda, mida need täielikult sinuga teevad. Võid võtta ühe kristalli kasutusse ühel konkreetsel eesmärgil, kuid saad veel lisaks mitmeid kümneid tervendavaid omadusi, mida sa võib-olla ei oska märgatagi, et sul vaja on. Sellepärast on väga hea end viia kristallidemaailma, kui sa tunned, et sul on vaja hirmudest vabaks saada.

 

Girasol, Mäekristall ja Hüpersteen on kõik seotud Kroontšakraga, kus üksilduse ja kõrvaleheitmise hirm sinu Tšakrakanalites eksisteerivad. Nendel kristallidel on oskus probleemi allikale juurde pääseda ja seda kiht-kihi haaval Auraväljast vabastada. Lisaks vabastamisele aitavad kristallid ka tervendust tuua. Soovitan sul neid kristalle ehtena kanda senikaua, kuni probleem on sinu seest ära kadunud ja sa saad enda elus vabalt mõelda ning elu jälle nautida. Teine võimalus on see, et võtad nendest kristallidest kaks poleeritud kristalli (kokku kuus), paned musta värvi koti sisse koos enda värskelt tehtud fotoga. Hoiad neid kristalle seal koti sees koos fotoga senikaua kuni probleem on kadunud. Kristallidega saab teha kaugtervendamist, mis mõjub aeglasemalt, kuid see siiski mõjub. Kui kristallid on oma töö ära teinud, siis kunagi annad tänutundest need loodusele tagasi. Näiteks viid metsa alla või jõevette. Seda kristallikomplekti võid hoida täpselt seal, kus sa seda hoida soovid, aeg-ajalt lihtsalt puhasta kristalle Salveiga.

 

Lisaks kristallidele tegele väga palju Aura puhastamisega erinevate rituaalitaimede ja kristallimeditatsioonidega. Vii end kokku loodusega, söö taimset ja hoia enda keha läbi toitumise terve. See kõik aitab!

 

Saadan sulle palju armastust ja tuge!