Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad meie hinge ja Aurasse edasi teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja millist erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab endaga kaasas teatud energiat, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt samamoodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühtemoodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

Sünnikuupäeva mõjutus inimese eluteele ja iseloomule moodustab osa inimese hinge tervikust. Et mõista täielikult, kes sa näiteks oled, siis sa pead kõik enda astroloogilised ja numeroloogilised näitajad kokku liitma ning nendest saad tõese vastuse. Kui astroloogilistes ja numeroloogilistes näitajates on näiteks iseloomujoonte kattumisi, siis need esinevad sinus eriti tugevalt, kui on aga väga palju erinevaid, siis oled tasakaalukam jne.

5. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 5. kuupäeval, siis saadab see number sind oma väega terve elu. See lisab sulle iseloomuomadusi juurde ja annab lisaväärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

5. kuupäeval sündinu on oma iseloomu poolest äärmiselt uudishimulik, ja kui me räägime uudishimust, siis see ei tähenda alati selle negatiivsemat poolt. Uudishimu on 5. kuupäeval sündinul igal tasandil, igale poole, kuhu ta vaatab, on midagi, mis tekitab talle küsimusi juurde.

Kui sa oled sündinud sellel kuupäeval, siis võib-olla sa ise ei ole väga märganud, kui palju sind tegelikult miski huvitab, kui väga sa soovid süveneda pisiasjadesse, detailidesse, inimestesse, nende poolt väljaöeldusse ja kõigesse, mis sind sinu eluteel tabab. Kõrvalt vaatajana suudan mina näiteks öelda, et kõik, kes on sündinud sellel kuupäeval ja ükskõik, millisel kuul, on uudishimulikud.

Seesama uudishimu on hea omadus, kui 5. kuupäeval sündinu ei lase uudishimul kasvada negatiivseks ja pahatahtlikuks. Seesama tervislik uudishimu annab inimesele õppimisvõime, edasiarengu jaoks soodsa iseloomu ja võimaluse muutuda. Terve uudishimu aitab spirituaalselt ja vaimselt kasvada. Ebaterve uudishimu kasvatab kadedust, õelust, ülikriitilisust teiste suhtes ja klatšimisomadust neil 5. kuupäeval sündinutel, kes lasevad uudishimul kasvada õelaks. Kui sa oled 5. kuupäeval sündinud, siis analüüsi ennast. Küsi iseenda käest, kuhu on sinu uudishimu suunatud, kas sa pigem soovid elus õppida, enda heaolu jaoks hingelt kasvada, või pigem huvitab sind see, mida naabrinaine sinu akna all teeb. Vasta endale ausalt - kui uudishimu sinus on terve, siis sa kasutad enda sünnikuupäeva poolt antud tugevat külge enda kasvamise juures ära. Kui vastus oli teine, siis tervenda enda juures see külg ära ning mine õigele teele tagasi.

Lisaks uudishimule meeldib 5. kuupäeval sündinule põnevus, uudsus ja huvitavad kogemused. Siinkohal määrab selle iseloomujoone ära päikesemärk. Kui päikesemärk soodustab põnevuse armastamist, siis 5. kuupäevas tuleb see eriti esile. Kõige rohkem mõjub see Lõvide, Jäärade, Amburite, Kalade, Vähkide ja Skorpionite puhul, kes on sündinud sellel kuupäeval. Igasugune huvitav kogemus vaid rikastab ja täiustab sinu elu, kui sinu sünnikuupäev on 5. Kui sinu päikesemärk langeb kokku nende kuuega, siis seda enam sa ootad enda elus, et juhtuks midagi müstilist, maagilist, ekstravagantset, positiivselt dramaatilist, üllatavat ja suurejoonelist. Ülejäänud kuue päikesemärgi hinges ei pruugi see iseloomujoon sedavõrd vallanduda.

Sulle meeldib väga enda elu ja selles juhtunut kontrollida. Eriliselt vajalik on kontroll iseenda materiaalse seisu ja heaolu suhtes. Sul on väga hea loomulik majanduslik mõtteviis, mis aitab sul oma seljatagust tugevana hoida. Kui sa oma majanduslikke oskusi töös ära ei rakenda, siis rakendad sa seda enda eraelus või oled enda kaaslasele isiklik majanduslik nõustaja.

Lisaks sellele on sinu jaoks väga oluline, et sinu elu pilt oleks sulle selge. See, mis sinu ümber toimub, peab olema selge kui vesi, seal ei tohi olla ebaselgust, see viib sind rivist välja. Kui sa tead, milline suhteseis on sul oma eraelus ühe või teise inimesega, siis sa tunned end turvaliselt. Sulle ei meeldi ebaselged suhted, veidrad signaalid sõbra või kaaslase poolt. Sa ootad siirast, ehedat ja otsest suhtlust, kus ei jääks õhku mitte ükski küsimärk või ohumärk. Kui sa tunned nende kahe esinemist, siis ajab see sind seest keema, kui sa oled temperamentne. Kui sa oled oma loomuselt tasakaalukam, siis see ajab sind lihtsalt veidi paanikasse. Siinkohal on mul hea nõuanne kõikidele neile, kelle kaaslaseks on 5. kuupäeval sündinu - ole aus, ehe ja väljenda end alati otsekoheselt. See aitab vältida väga palju probleeme, mis võivad suhte jooksul tekkida.

Suhetest rääkides ei ole sa väga hea tunnete väljendaja, kui me räägime kehakeelest ja füüsilisest armastuse väljendamisest. Meeste puhul on see veidi leebem ja ei pruugi neil väga esineda, kuid naised, kes on selle numbri all sündinud, omavad sellist blokaadi, millest tuleb loomulikult üle saada. Selle toon ma välja selleks, et naine, kes on sündinud 5. kuupäeval, mõistaks, kust pärineb see blokaad, mis ei lase oma armastust väga vabalt ja naudinguga füüsiliselt väljendada. 5. kuupäev annab oskuse armastust sõnadesse panna ja oma tundeid verbaalselt väljendada. Lisaks ei ütle 5. kuupäeval sündinu armastuse kohta välja mitte midagi, kui seda tunnet ei eksisteeri. Seega, kui ta ütleb: "Ma armastan sind!", siis nii see ka on. Et suhtes oleks füüsilist lähedust, hellitusi, kallistusi ja kontakti, siis selleks soovitan mina kasutusele võtta väga palju erinevaid armastusekristalle, mis on seotud kire ja seksuaalsusega. Ühed kõige intensiivsema väega kristallid on Granaat ja Vikerkaare Kuukivi.

Et suhtesse ei tekiks lahkhelisid, tuleb sul proovida ja üritada end füüsiliselt väljendada, ning eriti siis, kui sul on kaaslane, kes on oma armastuses väga väljendusrohke. Kui nii on, siis ta on järelikult saadetud sinu ellu sind õpetama, et armastust ja tundeid tuleb viia lisaks vaimsele tasandile ka füüsilisele tasandile. Võib-olla sina õpetad talle täpselt vastupidist versiooni.

5. kuupäev on kaasa andnud sulle ka veidikene hirmu, mis alateadvuses ringi liigub, ja mida sa ei pruugi osata sõnadesse panna. 5. kuupäev kannab kaasas veidi ärevat energiat, mis loob inimese sisse hirmutunnet ja see võib tekkida täiesti ootamatult ning ohututes olukordades. Samuti tuleb see emotsioon rohkem esile naistel kui meestel, kes on 5. kuupäeval sündinud.

Positiivse küljena on sul vajadus säilitada enda elus tasakaalu ja harmooniat. Sulle ei meeldi olla draama keskel või ärevust tekitavate inimeste seas või olukordades. Hea meelega sa lihtsalt hiiliksid sellistest situatsioonidest minema ja suurima rõõmuga lükkaksid sellised teemad enda elust üldse minema. Sa keerutad oma peas väga palju mõtteid, mis aitaksid su ellu veelgi rohkem tasakaalu ja harmooniat luua. Sa üritad leida lahendusi, mis sind tervendaksid ja aitaksid. Küll sa mõtled selle peale, kuidas enda kodu paremaks elamise kohaks muuta või kuidas suhteid teiste inimestega tervena hoida. Üks suur töötegemine toimub sinu peas ja sa sihid idülli loomise poole. Seesama iseloomuomadus annab näiteks vanemana oskuse lapsele või lastele hea kodu luua, pidevalt üritades neile anda kõige paremat kodu, kus nad saaksid oma lapsepõlve nautida.

LABRADORIIT on sinu sünnikristall vastavalt sinu sünnikuupäeva esimesele numbrile. 5. kuupäeval sündinud lausa vajavad Labradoriiti, et enda sünnikuupäeva poolt antud negatiivseid omadusi tasakaalustada ning positiivseks muuta, ja ka selleks, et enda positiivseid omadusi veelgi rohkem esile tuua. Labradoriit aitab tuua head õnne, rõõmu, küllust, rikkust, sisemist rahu, intuitiivset meelt ja stressivaba elu. Labradoriidist kristalli on väga kasulik hoida sünnikristallide laekas, kodus või kanda ehtena.

Sul on olemas oskus oma emotsioone kontrolli all hoida ja sa rakendad seda oskust väga palju siis, kui sa tunned, et sa ei jaksa enam kellegagi vaielda või negatiivses situatsioonis olla. See on ülimalt hea ellujäämisoskus, mille sa oled kusagil eelmises elus ära õppinud, see on sinusse kinnitunud. See aga ilmtingimata ei tähenda seda, et sa oskad end nii välja lülitada, et sa ei hooliks. Pigem on see sinus olemas kompromissi tegemise eesmärgil, hiljem võib see negatiivne situatsioon sinu meeltes ringi liikuda, sa analüüsid seda ja alles siis teed endaga rahu. Labradoriit, sinu sünnikristall, aitab sul rahu säilitada ja iseenda sees olevate negatiivsete mõtetega rahu teha. Labradoriit on väga oluline kristall, mis aitab sul end vaid hästi tunda.

Sa oled äärmiselt analüüsiv, ja oma analüütiliste oskuste tõttu oskad sa erinevates situatsioonides olles väga kiirelt reageerida. Väga kiirelt tulevad erinevad lahendused, suuna muutmised ja asjade organiseerimised erisuundades, kui sul on seda vastavalt olukorrale vaja teha. Kiire oled sa igatahes!

Sinu kõige tugevam pool on sinu verbaalsed oskused ja neid tuleb sul selles elus kindlasti ära rakendada ning sellega inimkonnale midagi anda. Sul on oskus sõnu ritta seada, jälgida mida sa välja ütled, mida mitte. Sa sobid selle omaduse tõttu väga hästi klienditeenindajaks, müügiesindajaks, suhtekorraldajaks, nõustajaks või mingile teisele ametile, kus on oluline inimestega suhelda. Sinu õnnekristall Labradoriit aitab sinu suhtlemisoskusi veelgi tugevamaks muuta.

Sünnikuupäeva esimene number räägib nii mõnegi olulise asja sinu kohta välja, numeroloogia on antud selleks, et sa suudaksid iseennast paremini mõista!

Et mõista täielikult iseennast, selleks tuleb kõiki enda astroloogilisi ja numeroloogilisi näitajaid koos vaadata ning analüüsida.