Flamingolill on üks populaarsemaid Feng Shui taimi, millel on väga armastav, romantiline ja suhet edendav energia. Flamingolille on lihtne kasvatada, kuna see taim on vähenõudlik, nii nagu enamus Feng Shui taimedest. Flamingolilledele on omased valged, punased, lillad ja roosakat õied, mis sümboliseerivad armastust. Flamingolille õis moodustab südame sümboli.

KODU LÕUNAPOOLSEM OSA VÕI MAGAMISTUBA

Flamingolille kõige õigem koht sinu kodus on kas kodu Lõunapoolsem tuba või magamistuba, et selle armastavad omadused saaksid maksimaalselt välja tulla. Asetades selle taime ühte neist piirkondadest hakkab see automaatselt kodu Aurasse armastavat energiat tooma. Kui asetad selle mõnda teise tuppa, mis ei ole ei Lõunas ega ole ka magamistuba, siis on selle armastavad toimed nõrgad ja pigem toimib see kui õhupuhastaja.

Lõuna sümboliseerib Feng Shui järgi armastust ja magamistuba samuti. Kui need kaks asukohta langevad kokku, siis on see kõige võimsam kooslus.

Aseta Flamingolill magamistuppa koos Granaadi, Roosa Kivistunud Puidu ja Rodoniidiga.

Hoia kristalle Flamingolille mullapallil, lillepotis või kui istutad taime ümber uude potti, siis võid neid kristalle ka mulla sisse panna. Need kristallid aitavad läbi Flamingolille kodu Aurasse väga palju armastuseenergiat tuua, aidates sellel taimel konkreetselt armastuse edendamise eesmärgil tööle hakata. Nende kristallide kooslus on väga oluline ja sinna võib veel hiljem lisada loomulikult ka Roosat Kvartsi.

Kui need kristallid on Flamingolille kõrval ja eriti, kui need on mullapalli peal, siis need saavad kastmise ajal jõudu juurde, et lillega koos tööd teha. Kristallid hakkavad armastuse energiat läbi lille kodu Aurasse andma. Kui kristalle kombineerida erinevate Feng Shui taimedega, siis need samad taimed annavad kristallide jõudu kiiremini ja võimsamalt edasi. See tähendab seda, et taimed võivad võimendada kristallide toimet sinu kodus ja see on üks hea põhjus, miks enda kodu taimedega kaunistada.

Flamingolille ja nende nelja kristalli kooslus annab sinu kodu Aurale edasi järgmist: 

- Aitab kodu Aurasse suunata armastuse-energiat, mis toob armastuses õnne.

- Puhastab kodu Auras riidusid, erinevaid pisitülisid ja aitab lahti saada kurbustundest, mida suhe on võinud tekitada.

- Suurendavad üksteisemõistmist, austamist ja aktsepteerimist.

- Edendavad teineteisevahelist suhtlemist, suurendavad avameelsust ja loovad parema emotsionaalse kontakti.

- Toovad suhtesse romantikat, sõprust ja armastust.

PUHASTAB ÕHKU

Peale selle, et Flamingolillel on oskus armastust edendada ja see on võimas armastuseenergia suurendaja, on sellel oskus ka füüsiliselt õhku puhastada. Flamingolilled filtreerivad õhus toksiine ja aitavad sinu koju värsket õhku tuua. Flamingolilledel on peaaegu et sama võimas õhupuhastamise oskus nagu on Tõlvlehikutel.

Kasta oma kodu armastuselilli Mäekristalli vee-eliksiiriga, et need võimsamalt kasvaksid ja sinu kodu Aurat puhastaksid. Eriti neid taimi, mis on seotud õhu puhastamisega.