Kaksikleegid, kes on leidnud üles enda teekonna, näevad Inglinumbreid, millel on sõnum nende suhtele. Kui oled koos enda Kaksikleegiga, siis sellel, kui te näete Inglinumbreid on tavapärasest teistsugune tähendus, mis viitab teie missioonile ja suhtele. Kes ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud, nende jaoks kehtivad Inglisõnumid SIIN.

Kaksikleekidele, kes näevad pidevalt 22:22 kellaaega või 2222 ehk neljakordset 2 kombinatsiooni, toob selle numbri nägemine nende suhtesse head õnne. Kui 22:22 ilmub teie teele, siis on see märk, et Kaksikleekide ühine unistus hakkab teostuma. Midagi imelist on tulemas teie kahe teele ja see on seotud teie ühise unistuse ning selle täitumisega.

Igakord kui näed 22:22, keskendu ühisele unistusele, et anda jõudu juurde selle täitumisele. Selleks, et Universumiga kooskõlastada unistuse täitumine, peate mõlemad keskenduma selle ühisele elluviimisele.

Soovitan põletada Roosiviirukit koheselt peale 22:22 nägemist. Samal ajal, kui paned Roosiviiruki suitsema, keskenduge üheskoos unistusele ja väestage seda, et see kiiremini täituks. Roosiviiruk suurendab Kaksikleekide telepaatiat ja armastuseõnne. 22:22 on ülim armastusesümbol Universumist teie Kaitseinglite poolt.

Kui näete mõlemad korraga Inglinumbrit 22:22, on see vihje selle kohta, et peate suurendama usku üksteisesse, et saavutada veelgi suurem side. Mida tugevam on teie side, seda suurem tõenäosus on teil saavutada siin maa peal enda missioon, milleks te sündisite. Kaksikleeke ühendab lisaks armastusele ka missioon ja selle täitmine. Kui näete 22:22 viitab see sellele, et teil on vaja üksteisesse rohkem uskuda ja peate mõistma seda, et olete selles maailmas üksteise suurimad toetajad.

Kui soovid enda Kaksikleegiga suhtes olles veelgi sügavamõttelisemat sidet arendada, siis kandke kindlasti mõlemad armastusekristalli Fuksiiti. Tegemist on kõrgema astme Südametšakra ehk Tüümusetšakra aktiveerijaga. Mida aktiivsem on Südametšakra, seda suurem on tõenäosus leida veelgi rohkem ühist teie elus, mis teid kokku liidab.

Kõik Kaksikleekide inglinumbrid leiad SIIT.

Kogu armastusest alati teiega!

Tene Laul