Sõnn, sinu jaoks on 2024. aasta muutusterohke ja sa otsid suuremat tasakaalu, mis aitaks sul ennast paremini tunda võrreldes sellega, kuidas tundsid end 2023. aastal. Tasakaalu loomiseks avanevad sinu elus võimalused - selles toetab sind Saturni vägi, mis aitab sul seda tasakaalu enda ellu luua. Sa vaatad enda elule tagasi, keskendud sellele, mis on sind tasakaalust välja viinud ning leiad nendele kohtadele intuitiivselt tervenduse. Ole hea ja pane tähele, millised mõtted tulevad sulle pähe seoses minevikuga - vaatad tihti mineviku poole selleks, et parandada enda tulevikku, ajas tagasirändamine on põhjusega - et sellest õppida ning teha paremaid valikuid. Kui sind häirivad need mõtted, mis sinu peast läbi käivad, siis tea, et Saturn teeb seda sinuga selleks, et sa saaksid õnnelikumaks. Seega iga vaade minevikule võiks olla küsimusega: "Mida vältida? Kuidas seda edaspidi vältida?". Kui esitad enda peas selliseid küsimusi, siis leiad üles vastused, mis aitavad sul edasi liikuda. Peaasi, et sa oleksid õnnelik ja õnnetunne saabub sinu ellu, kui sa suudad õppida, edasi liikuda ning leida lahendusi enda elu rõõmsamaks kujundamiseks. Juhul, kui sa oled enda elus ummikusse jooksnud, siis seetõttu, kuna sa ei ole veel õppinud ära seda, mida elu sulle eelnevalt õpetama tuli. 2024. aasta esimestel kuudel tee enda minevikuga vaherahu, et liikuda edasi selle poole, milleks 2024. aasta sind ette valmistab. Milleks? Iga inimese saatuseteel on erinevad kogemused ja õnnestumised ette määratud. 2024. aasta aitab vabaks lasta minevikust, et uus etapp saaks sinu elus alata. 2024. aasta lõpus vaatad aastale tagasi ning tead täpselt seda, et uus peatükk sinu elus on alanud. Kui tavaliselt võetakse aasta algust uue etapina, siis sinul käib see sellel aastal teistpidi. Esmalt tuleb minevik vabastada, seejärel tulevad uued ideed ning kergusetunne hinge, mis annab sulle võimaluse tunda ja teada seda, mida sa üldse elult ootad ning soovid. Arvestades Sõnni Astroloogilist kaarti on see segadustunne 2024. aasta alguses sinu sees loomulik. Seega ei ole sul vaja leida sellele kõigele vastust aasta esimestel kuudel, lase sellel kõigel loomulikult tulla aasta lõpu poole. Kui soovid head õnne 2024. aastaks ning tuge eneseleidmisele, siis soovitan kanda Tiigrisilma koos Sammalahhaadi kristalliga. Need kristallid aitavad esmalt teha minevikuga rahu ehk "tõmmata otsad kokku" nendes kohtades, kus seda on vaja teha ning hiljem toovad kristallid sulle head õnne, et leiaksid endas selguse. Tiigrisilm muudab sind tugevaks, vastupidavaks, julgeks, enesekindlaks, toob sulle energiat ja elujõudu. Sammalahhaat avab uued uksed sinu elus, tuues sulle ideid ja häid mõtteid, mis on viljakad ning head.

Kui soovid end saada materiaalselt paremasse seisu, siis 4. jaanuaril, 12. jaanuaril, 3. veebruaril, 12. märtsil, 29. juulil ja 12. oktoobril on sinu jaoks külluslikud kuupäevad. Selleks, et aktiveerida enda elus materiaalset head õnne, soovitan teha nendel päevadel erinevaid küllust ja materiaalset õnne toovaid rituaale ning maagiaid. Need on kasulikud päevad külluseküünalde põletamiseks ning enda koduenergia väestamiseks rahaviirukitega. Kui sul on kodus olemas küllusekristallid, siis aktiveeri ja puhasta või täienda neid just nendel päevadel.

Kui oled sündinud aprilli lõpus või mai alguses, siis on sind 2024. aastal ees ootamas perekonnasiseselt suurenenud õnn. Tunned aasta lõpuks endas rahu, kuna näed, et sinu perekonnal läheb hästi ning oled selle üle õnnelik - sinu perekonnasidemed muutuvad tugevamaks, tähendusrikkamaks ning palju ilusaid ning häid hetki on peresiseselt ees ootamas. Eriti alates juulist kuni aasta lõpuni. Kui oled Sõnn, kelle sünnipäev jääb 9. maist - 20. mai vahele, siis on sind ees ootamas iseendale pühendumine ning enda unistuste ja soovide täideviimine. Tunned tugevalt seda, et pead iseennast esikohale seadma. Intuitsioon juhatab sind selles suunas, kuna sellel aastal on sul suuresti võimalik tegeleda enesearenguga. Selle juures võivad teised tunda, kuidas oled nendest eemaldunud. Soovitan sul sellisel perioodil teistele teada anda, et oled seadnud enda arengu esikohale - nii ei lase sa neil valesti mõista, et sa oled nendest eemaldunud justkui mõnel teisel põhjusel. Kui valgustad neid, siis sa ei põleta ära sildu, mis on sinu jaoks olulised. Suhteõnne toob sulle sellel aastal Preniidi kristall. See hoiab sind teiste inimestega heas suhtluses ja sidemes ka kiirel ajal, kui sul ei ole väga aega end teistele pühendada.

Sõnn, sellel aastal ootab sind ees suuremat sorti rutiini muutus, mis tähendab seda, et väliste tegurite tõttu oled suunatud enda rutiini ümber muutma. Soovid sa seda või mitte, see juhtub kindlasti. Mis tähendab seda, et ma soovitan sul absoluutselt kõikide muudatustega kaasa minna, mis sinu teele tulevad ja mille vastu sul ei ole võimalik hakata. Juhul, kui oled tööalaselt olukorras, mis on sinu tavarütmist erinev, siis see tuleb selleks, et sa saaksid kasvada, õppida ja enda teadmisi suurendada, mitte sinu kahjuks. Kui sa vaatad seda nii, siis sa ei lase stressil endale haiget teha. Kui aga võtad sellise suhtumise, et see häirib sind, siis oled sina see, kes selle käes kannatab. Selleks, et sa suudaksid uuendusi vastu võtta enda võimekuse suurendamiseks ning teha see tööaasta ära ilma stressita, selleks soovitan sul kindlasti endaga kanda Tiigriraua või Nefriit Jaadi kristalle. Mõlemad kristallid toetavad sind sellel aastal tööalaselt. Tiigriraud muudab sind vastupidavaks, aktiivseks, annab sulle energiat ning Nefriit Jaad suurendab küllust ning aitab materiaalselt parimaid valikuid teha. Kui soovid, et sinu külluslik pool sellel aastal kasvaks, siis see sõltub kõik sellest, kuidas sa muutusi vastu võtad. Kui võtad need heaga ning positiivselt vastu, siis oled kindlasti võitja. Räägin sulle selle ette ära, et sa teaksid, kuidas Jupiter sinu Astroloogilises kaardis sind sellel aastal mõjutab. Lase õnneenergial enda ellu tulla!

Suhetealaselt üllatab Veenus sind selles osas, et paljud inimesed sinu elus, kes on eelnevalt sulle stressi või muresid põhjustanud, muudavad suhtumist sinusse - nad hakkavad sind teise pilguga vaatama ja näevad sinu tugevaid ning häid omadusi, mida nad ei ole varasemalt osanud sinus näha või hinnata. Seega võid positiivselt üllatuda, kuidas elukvaliteet selles osas paraneb ning sa saad lähedust tunda ootamatust kohast. Aasta lõpuks vaatad suhetele tagantjärele ning näed seda, kuidas edusammud toimuma hakkavad ja leiad üles hea suhtluse sealt, kus see kaduma on läinud. Seega, kui keegi sinu poole tuleb tervenenud suhtumisega, siis võta see inimene heaga vastu - suhted muutuvad tugevamateks ja tähendusrikkamaks nendega, keda juba tunned. Kui soovid parandada ning kiirendada suhtlemist enda ja kellegi vahel, keda ise igatsed - olgu see sinu sõber või Kaksikleek, siis soovitan sul Granaadi kristalli enda ellu tuua. See suurendab sidet ning suhtlust nendega, keda ise igatsed ja kelle lähedus on sinu jaoks oluline.

Veenus annab võimaluse kohtuda vallalisel Sõnnil enda Hingesugulase või Kaksikleegiga 13. jaanuaril, 28. jaanuaril, 1. veebruaril, 8. märtsil, 5. aprillil, 21. juulil või 22. detsembril. Need on sinu Astroloogilises kaardis külluslikult armastust täis päevad, mil on sul võimalik leida ühendust inimesega, kes on sinu eluteele mõeldud armastajaks. Kui soovid enda armastuseõnnele jõudu juurde anda, et kohtumine saaks aset leida sellel aastal, siis nendel päevadel on sul võimalik teele saata armastusesoove. Selleks soovitan põletada Sidrunheinaküünalt, eeterlikku õli ja kindlasti ka Ylang Ylangi küünalt. Kui need põlema sead ning paned aurama eeterliku õli, siis sule silmad ning keskendu sellele, et sinu ellu saabuks armastuseõnn ning leiaksid kontakti kaaslasega, kellega oled selleks eluks kokku leppinud armastuseliidu.

Sõnn, kui sa oled suhtes, siis sul ei ole aasta alguses väga palju aega enda kaaslase jaoks ja seda just kiire elutempo tõttu - kuid see muutub kuude lõikes paremaks, mida rohkem aasta lõpu poole liigud. 2024. aasta lõpuks näed seda, kuidas sinu ja kaaslase vahel on side tugevamaks muutunud ning leiate üksteise jaoks rohkem kvaliteetaega, mida saate koos nautida. Et mõista seda, kas oled õige kaaslasega koos, siis sellele leiad vastuse 13. mail või 29. augustil. Need on Astroloogiliselt sinu aastakaardil sellises seisus, kus sinu ja kaaslase läbisaamine näitab seda, milline on teie edaspidine teekond. Juhul, kui te saate nendel päevadel suurepäraselt läbi, siis on vastus selge - minge edasi tulevikku. Nendel päevadel on võimalik sul mõista seda "Mis on teie vahelise liidu eesmärk?". Kas olete Hingesugulased, Kaksikleegid, Saatusekaaslased, Karmakaaslased või milline on teie side? See sama tunne, mida tunned tema vastu ja kuidas läbi saate, annab selles osas selge vastuse. Juhul, kui soovid sellele küsimusele vastust saada ja see huvitab sind ning sa ei oska sellele ise vastata, siis aitan sind hea meelega. Kohtumiseni sessioonil, kui soovid saada enda ellu selgust.

Armastuseõnne toob sulle sellel aastal Kuukivi. See kristall muudab sind intuitiivseks, aidates sul mõista seda, kellega sa hingeliselt kõige enam kokku sobid, kellega on sul võimalik selles elus tunda armastust, mis on sinu hinge jaoks kõige toetavam ning kes on see inimene, kes suudab sind kasvatada selles suunas, kus sul on vaja edasi liikuda. Kuukivi toob armastuseõnne nii vallalisele kui ka suhtes olijale. Kuukivi avab sinu silmad ning aitab lahti saada segadustundest ja mõista, mida enda kaaslase vastu tunned või tema vastu, kes sinu ellu on tulnud või on saabumas. Kuukivi on üks tugevamaid intuitsiooni arendavaid kristalle, mis on seotud suhete mõistmisega.

Sellel aastal on sul kindlasti vaja toetada rohkem enda tervist kui 2023. aastal. Seepärast soovitan sul enda käest küsida: "Kuidas oled sa nõrgemaks muutunud? Mis on see, millele sa ei ole üldse tähelepanu pööranud?" Olgu selleks näiteks uni või toitumine. Juhul, kui midagi on 2023. aasta jooksul sinu tervises tasakaalust välja läinud, siis 2024. aasta on selle osa parandamiseks ning toetamiseks. Tervis on oluline ning seda tuleb osata hoida ning väärtustada. Ilma terviseta ei ole kellelgi jõudu ega energiat siin elus midagi saavutada. Seega ole iseendaga aus ning küsi, kuidas võiksid end tervendama asuda. Kui sul on selles osas abi vaja, siis abi on alati Universumis olemas. Ole hea ja ava selles osas enda silmad ning anna võimalus, et terveneda 2023. aasta stressist. Sõnn - sinu jaoks on kõige toetavamaks stressi leevendavaks kristalliks sellel aastal Valge Ahhaat. Üleüldise tervise tugedavmiseks soovitan Ahhaati. Kui immuunsus on nõrk, siis sellisel juhul toetavad sind eeterlikud õlid. Lisa õlilampi vett ning tilguta erinevaid immuunsust toetavaid eeterlikke õlisid õlilampi nagu näiteks Ingverit, Muskaatpähklit ja Roosat Geraniumit. Need kolm eeterlikku õli toetavad sinu üleüldist tervist 2024. aastal.

2024. aastal on sind ees ootamas ootamatu uus pakkumine või võimalus, mis aitab sinu saatuseteed muuta. See tuleb "kellegi" poolt ehk kohtud inimesega, kes näeb sinus potentsiaali ning soovib sind kaasa haarata enda põnevasse projekti või tegevusse. Kui tunned, et see pakub sulle põnevust ning äratab sinus üles mõtted ja ideed sellega kaasa minna, siis kindlasti tee seda. Kui oled tasakaalus Sõnn, siis suudad kindlasti seda märgata ning haarata "härjalt sarvist". Kõige suurema tõenäosusega tuleb see võimalus aprillis või novembris - need mõlemad kuud on Sõnni Astroloogises kaardis uuendusterohked. Nendel kuudel tunned ka kõige suuremat sisemist survet, et muutuda ja tuua enda ellu muutusi. Intuitsioon juhatab sind nendel hetkedel muutusi ellu viima.

Juhul, kui soovid isiklikku Astroloogilist- või energialugemist, et mõista suuremalt, mis sinu isiklikus elus 2024. aastal ees on ootamas, siis selleks on võimalik sul erasessioonile tulla. Soovin sulle suurepärast, positiivset ning heaolu täis aastat!

Tene Laul