Arvestades seda, millises seisus on meie maailma rahvas hetkel, siis kõige olulisem on suurendada positiivsust siia maailma ning tegeleda depressiooni tervendamisega, mis on vaid kasvavas suunas. Olen alati öelnud, et minu jaoks on oluline see, et meie ümber oleksid positiivsed ning rõõmsameelsed inimesed, selleks, et meil kõigil oleks hea olla. Teeme koostööd selle nimel, et nii sina, kui ka teised tunneksid end iga päevaga ainult paremini ning paremini hoolimata sellest, millises olukorras sa enda elus oled. Maailmas valitseb hetkel sügav raskuseajastu, mis tähendab seda, et igal inimesel on oma võitlus "millegagi". Arvestades Astroloogiaga ehk sealt välja võetud sõnumiga, mis planeedile Maa saadetakse - "On aeg suurendada armastust kõikide inimeste suhtes", mis tähendab seda, et individualism ei ole lahendus. Parim on koostööd teha heaolu nimel. Annan endast kõik selleks, et iga inimene, kes minu poole enda tee leiab, saab vabaks enda hingemuredest ning oleks alati juhatatud valguse poole. Soovin, et sa oleksid õnnelik ning suudaksid raskused ületada, kui need on sinu ees, seega on oluline sinu enesetunnet parandada sellel hetkel või eelnevalt, et oleksid võimalikult tugev vaimsel ja emotsionaalsel tasandil.

Juhul, kui sa oled kogenud või koged emotsionaalset madalseisu, võitled terviseprobleemiga või probleemidega, siis võib äärmiselt ebamugav olla, kui keegi soovib sind paremasse emotsionaalsesse seisu tõsta öeldes sulle "Mõtle häid mõtteid ja kõik saab korda!" või "Keskendu heale, naudi hetke!". Sellises olukorras, kus sul on ikka väga raske, siis nendel sõnadel justkui ei ole jõudu ning nendel soovitustel ei ole edasiviivat energiat, millest kinni haarata, kuid meil ongi vaja sind sellises olukorras motiveerida positiivsuse poole, et depressioonist ja raskustest välja sind saada. Seega ole nii hea ja palun ära hakka kohe enda peas nendele soovitustele vastu. Esimene reaktsioon on blokaad, mis tuleb automaatselt sinu mõistusesse, kui keegi sind sõnadega motiveerib ja inspireerib või tunned vaid hetkeks seda, kuidas sinus positiivsus kasvab ning peagi see ka sinus kaob. Sellised tunded ja emotsioonid, mida sa koged on täiesti arusaadavad ning ma mõistan sind täielikult. Et välja tulla depressiivsest seisundist, selleks on vaja meil sinuga teha pidevat treeningut positiivsuse poole, mis tähendab seda, et ime ei juhtu üleöö, see võtab aega ning seda aega on meil vaja anda sellele teekonnale. Ole nii hea ja lase end aidata ning tule kaasa sellele positiivsuse teekonnale, millele soovin sind kaasa haarata. Selleks, et sa tunneksid end ühel hetkel suurepäraselt, elu oleks sinu silme ees päikeseline ja rõõmus. See on seda kõike väärt, seetõttu teen sulle pakkumise - tule minuga ja tõuse ning sära positiivsuses, mis on ehtne, mitte võlts ego kaitsemehhanism, mis on täiesti tavaline tänapäeva ühiskonnas. Kas valida reaalsed päris emotsioonid või valida võltsid kaitseemotsioonid? Millised on tervislikumad? Täiesti kindlalt on ehtsad emotsioonid tervislikumad, kuna neid väljendades me saame aru, kus me enda elus seisame ning kuhu poole edasi liigume. Mida rohkem sa varjad enda emotsioone, seda suurem on kokkukukkumise võimalus, seega ma ei suuda lubada sul seda teha, arvestades seda, kui keeruliseks võib sinu olukord hiljem muutuda, kui me sind raskusest naturaalsel ja ehtsal viisil välja ei hakka tooma. Seega tuled minuga? Rännakule positiivsuse poole, depressioonist ja raskustundest vabaks? Isegi, kui on problemaatiline elu, millele kergeid lahendusi ei ole, siis emotsionaalne ja vaimne pool, mille saame sinus tugevas muuta, see on pool võitu, mille kaudu on sul võimalik edaspidi enda probleeme lahendada, mis vajavad tegutsemist ning õige suhtumise saavutamine on see, mida me sinuga koostöös saame teha. Kirjutan sulle, kohtumiseni ka erasessioonil individuaaltervenemisel.

Selleks, et me saaksime sind positiivsusesse, selleks me alustame igapäevast kolme kuu pikkust positiivsuse kasvatamist negatiivsuse, stressi, depressiooni ja raskustunde või ükskõik, millise madala energia ära vahetamiseks sinu hinges. Mida positiivsemaks inimeseks sa muutud, seda parem kõigile - eelkõige sinule! Sa tunned enda kehas ja hinges end hästi ning seda ongi vaja saavutada.

Igal hommikul või igal õhtul loe need positiivsuse mõtteterad endale ette (3 kuud) ning kõik näevad tulemust sinu isikliku õnnetunde näol!

1. Olen tänulik lõpmatute võimaluste üle, mille elu mulle annab - võtan need vastu avatud südamega.

2. Olen kahe jalaga maa peal, keskendunud ja rahus iseenda ning terve maailmaga.

3. Olen headuse jõud, kasutan enda oskusi maailma headuse loomiseks.

4. Olen särav näide armastusest, lahkusest ja hoolivusest.

5. Olen ühendatud looduse väe ja võluga.

6. Võtan igat päeva vastu entusiastlikult ja hea tundega.

7. Võtan vastu kogu armastuse ja rõõmutunde, mille maailm minu ees avab.

8. Olen võimas eduloo looja, suutes igapäevaselt edusamme teha!

9. Elan autentselt, olen aus iseenda vastu.

10. Usaldan enda valikuid ja olen enesekindel sellest, mida teen.

11. Olen ehtne näide positiivsetest muutustest.

12. Olen hooliv ja armastav sõber, alati olemas teiste jaoks, kui neil mind vaja on!

13. Olen tänulik kõige eest, mis mul on!

14. Ma austan heaolu ja teen selle saavutamise nimel tööd.

15. Olen ümbritsetud armastuse, positiivsuse ja valgusega.

16. Olen suuteline ületama ükskõik, millist raskust või proovikivi enda teekonnal.

17. Olen võimaluste ja heaolu magnet!


18. Kontrollin enda mõtteid, emotsioone ja reaktsioone.

(Palun anna selle saavutamiseks pikem aeg, see võtab rohkem aega!)

19. Olen armastav ja mõistev absoluutselt kõikide inimeste suhtes.

(Hoolimata nende keerulisest vaimsest seisundist, tehtud vigadest või ellusuhtumisest. Vali armastav pilk maailma parandamiseks ja iseenda heaolutunde tundmiseks.)

20. Olen suur jõud muutmaks maailma armastavamaks ja positiivsemaks kohaks.

21. Vabastan negatiivsuse, täielikult.


(Kui samal ajal tunned midagi negatiivset, siis lase see vabaks. Kõige kasulikum on seda teha Rosmariini eeterlikku õli nahale baasõliga kandes, et see negatiivsus täielikult energiaväljast lahkuks.)

22. Valin andestamise iseendale ja teistele.

(Kui kahetsed midagi, mida oled iseendale või teistele inimestele teinud - andesta ja muutu. Kui keegi on sulle liiga teinud - andesta ja vaata edasi tuleviku poole.)

23. Olen ehtne näide lootusest ja positiivsusest teiste jaoks!

(Ole inspiratsioon!)

24. Olen magnet küllusele ja rikkusele.

(Soovitan nende energiate võimendamiseks enda Auraväljas kanda Krüsopraasi, Malahhiiti, Epidooti või ükskõik, millist küllusekristalli. Absoluutselt kõik kristallid suurendavad inimese enda magnetismi).

25. Suudan kõikide olukordadega koheneda koheselt ning edasi liikuda.

26. Olen igavene õppija ning uute kogemuste vastu võtja.


(Kui oled sügavas depressioonis, siis on keeruline sul uusi tegevusi ette võtta - anna palun sellele aega ja ära oota sellel teemal kiiret muutust, kui see on sinu jaoks veel keeruline. Peagi ei ole, tean seda - näen seda ette, kui koostöös teeme positiivsuse teekonna sinuga koos läbi!)

27. Minu tunded on olulised!

28. Olen väärtuslik ja oluline inimene.

29. Mind ümbritsevad inimesed, kes minust hoolivad.


(Juhul, kui sa oled üksik või oled sellises eluetapis, kus on toimunud sotsiaalne detox ning oled jäänud tundesse, et kellegagi ei ole suhelda - anna sellele aega, kui saatuseraamatu järgi on oluline sotsiaalne muutus, siis sellisel hetkel saatuseteekond ise ajab suhted laiali. Seega see on ajutine!)

30. Olen enesekindel enda oskustes ja võimekuses.

31. Väärin 100% õnnetunnet!

32. Olen suurepärane suhtleja ning jagan enda mõtteid ja tundeid - olen avatud ja minu tunnete väljendamine on ehtne.

33. Olen kannatlik ja suudan aega anda iseendale ning teistele.


(Selle koha peal on väga oluline mõista, et näiteks keeruliste suhete korral tuleb aega anda, aeg suudab parandada ning tervendada kõike, mis on mõeldud eksisteerima).

34. Olen aus ja usaldusväärne.

(Kui keegi sulle midagi enda kohta räägib, siis respekteeri selle inimese avameelsust. Väga oluline on austada teisi inimesi ja nende elu keerukust samuti. Hukkamõistmine on kõige inetum energia, aktsepteerimine ning mõistmine on kõrgelt kaunid!)

35. Kõike, mida suudan heaga ette kujutada, kõike on võimalik mul saavutada!

36. Minu perekond ja sõbrad armastavad mind!


(Isegi, kui sul ei ole sõpru või perekonda, siis palun tea seda, et kindlasti on peagi sinu elus inimesed, kes sind armastavad. Seda enam, kui me kasvame sinuga koos positiivsusesse, siis see on sinu isiklik magnet sotsiaalseks muutuseks. Küll need inimesed sinu saatuserajale tulevad, kes armastavad sind. Kirjutan selle sulle siia, kuna nii paljud inimesed tunnevad sõprusest ja armastusest puudust. Seega, kui muutume positiivseteks - siis armastus leiab meid alati üles.)

37. Olen abivalmis inimene!

38. Olen vastutustundlik ja teen tervislikke valikuid
.

(Juhul, kui sul on sügav depressioon või mõni sügavam vaime probleem, siis on see täiesti arusaadav, kui sa ei suuda seda punkti alguses täita puhtalt enda situatsiooni keerukuse tõttu. Seega mida me teeme? Anname sellele aega. Juhul, kui sul on sügav vaimne keeruline seis, siis hea meelega aitan sul sellest välja tulla. Vaimseid keerulisi protsesse, mis hing läbi teeb tuleb alati lahendada individuaalsel tasandil. Ehk ei ole "imeravimit" kõigi jaoks, on olemas sügav mõistmine, mis toimub hinges ja seeläbi valguse üles otsimine. Seetõttu pakun enda erasessiooni siinkohal välja kombineerides sessioonil selgeltnägemislugemise sinu hinge ning näidates sulle teed sellest väljumiseks ja jagades sulle teadmisi, mis sind aitavad.)

39. Olen enda üle uhke!

(Positiivses mõttes ikka, tervislik uhkus on see, kui tunned enda edusammude poole vaadates õnnetunnet. Kui suudad täna rohkem naeratada, kui eile või täna tervislikumalt süüa, kui eile - siis need on edusammud. Sügavalt depressiivne inimene peab täiesti kindlalt igat väikest sammu tähistama võimalikult suurelt. Mida sügavam on sinu raskus, seda suuremalt tähistame tibusamme positiivsuse poole. Seega, kui suutsid näiteks täna voodist end välja tõsta, et kohvi minna jooma, siis see on ka edusamm, kui eile ei suutnud seda teha. Võiksin siinkohal näiteid tooma jäädagi!)

40. Suudan lahedada suuri probleeme.

(Isegi, kui sa tunned, et sa ei suuda seda - sul tuleb selles suunas mõtlema hakata, et sa oleksid võimeline vastu võtma probleeme nii, et need ei ole enam probleemid vaid põnevad lahendust vajavad olukorrad. Selleni sa suudad jõuda ajapikku, anname sellele ka aega palun.)

41. Olen julge ja enesekindel.

42. Olen loominguline ja kauni fantaasiaga.

43. Olen hea kuulaja ja õppija.

44. Usun iseendasse!


(Isegi, kui sa ei usu iseendasse, siis mina usun sinusse ja tean, et ühel päeval sa usud ka iseendasse!)

45. Olen ainulaadne ja eriline.

46. Olen tark ja saan vaid targemaks.

47. Olen väga hea kaaslane!


(Isegi, kui sa ei suuda olla hea kaaslane, siis sa teed selle nimel enda hinges tööd, et sa suudaksid hea kaaslane olla. Mida keerulisem on sinu emotsionaalne ja vaimne seis, seda keerulisem kaaslane sa oledki neile, kes ei suuda sind mõista või aidata. Seega teeme sinu energeetika korda ning kõigil ongi hea sinu seltskonnas olla.)


48. Suudan kõigega hakkama saada.

49. Suhtun kõigesse ja kõigisse hoolivusega.

50. Olen armastatud!


(Isegi, kui sa ei tunne, et sa oleksid armastatud, siis palun tea seda, et sa oled armastatud. Esiteks me siin koostöös teeme tööd selle nimel, et suurendada tingimusteta armastust iseenda ja teiste suhtes. Seega sa oled armastatud, kui selle nimel tööd teed. Sa oled armastatud iseenda poolt, minu poolt ja teiste inimeste poolt, kes suudavad armastava pilguga inimeste poole vaadata. Need, kes veel ei suuda, nendel on vaja analoogne teekond läbi teha ennem, kui nad suudavad seda - seega me mõistame ning anname neile aega.)

51. Väärin absoluutselt kõike head, mis minu poole tuleb!

52. Olen iseenda positiivsuse üles ehitaja.

53. Olen enesekindel ja kannan positiivset energiat endas.


(Positiivsust kasvatab kõige kiiremini Crazy Ahhaadi kristall. Kui soovid anda kristallidega endale jõudu juurde, et võimalikult kiirelt negatiivsusest, pessimismist, depressioonist või ükskõik, millisest vaimsest raskusest välja tulla, siis soovitan kindlasti Crazy Ahhaadi kristalli esimesel võimalusel kandma asuda. See teeb enesetunde heaks ja meele rõõmsaks.)

54. Olen paindlik ning avatud muutustele.

55. Ma ei hinda ega lase hinnata end vigade eest, mille teinud olen.


(Tingimusteta armastuse jaoks on see äärmiselt oluline, et sa enda vigadel ei laseks end defineerida ei iseendal ega kellelgi teisel. Oluline on see, et sa oleksid nüüd ja praegu õnnelik ning liiguksid valguse poole. Pimedusele ei ole vaja jõudu juurde anda, seega ignoreerime seda osa, mis teiste inimeste poolt sinu poole hukkamõistmisega tuleb. Arvestame seda, et hukkamõistmine = oskamatus tingimusteta armastada, mis tähendab omakorda seda, et hukkamõistjal tuleb läbida omal moel spirituaalne protsess kasvamaks headusesse. Kõik, kes hukka mõistavad ei oska armastada. See, mida me siin sinuga teeme on tingimusteta armastus eelkõige sinu enda vastu, kui ka teiste, mis omakorda vabastab absoluutselt igasuguse hukkamõistmise ning annab võimaluse edasi liikuda positiivsuse ning tervislikkusega tuleviku poole. Seega vaata tuleviku poole, mitte mineviku. Kui vaja minevikku vaadata, siis teeme seda koos erasessioonil, et sealt välja "noppida" õpetussõnad või selgituse, miks teatud kogemused on olnud või asjad on juhtunud. Mõnel teisel põhjusel ilmselgelt ei ole mõistlik sinna poole vaadata, vaid vaadata ikka ettepoole! Peaasi, et sa õnnelik oleksid, see on kõige olulisem.)

56. Ma kuulun siia ja mitte ükski inimene ei tekita minus tunnet, et see nii ei ole.

(Kui on ikka väga keeruline seis saatuserajal, näiteks suhetega - siis võib tekkida tunne, et sul ei ole kohta siin maailmas aga tegelik reaalsus on see, et kuna sa siia maailma oled sündinud, siis see koht on sinu koduks ning sa oled oodatud siia ja sul on ka eesmärk siin maailmas. See omakorda tähenab seda, et mitte ühelgi inimesel ei ole ÕIGUST tekitada sinus väärtusetuse tunde. Sa oled väärtuslik ja vajalik. Sa oled oodatud siia!)

57. Suudan igapäevaselt aina rohkem näha enda tugevusi ja saavutusi.

58. Hoian neid inimesi enda kõrval, kes mulle toeks on kõige raskematel hetkedel - nende südamed on avatud juba tingimusteta armastusele. Olles inspiratsioon, kasvatan teisi samuti armastavateks inimesteks.

59. Olen õnnelik selle üle, kes ma olen!

60. Minu kasv ja areng on väga olulised, sellel teekonnal ma ei vaja väljapoolt tulevat heakskiitu, et tunda edu.

61. Suudan alati iseendale toetuda!


(Isegi, kui sa ei suuda seda veel teha, siis meie eesmärk on sind selleni viia. Isegi, kui sa oled väga keerulises vaimses seisundis või füüsiliselt keerulises olukorras, siis palun tea seda, et see kõik on mööduv, kui me suudame samm-sammult pidevalt valguse poole koos liikuda. Sellisel juhul oled sa peagi sellises seisus, kus suudad iseendale toetuda ning teisi inimesi aidata, kui nendel on keeruline. See, kes on keerulises olukorras ise olnud, see suudab kõige enam teisi inimesi aidata, kuna kogemused on need, mida me ei soovi teistele edasi anda, kui need on keerulised - teades seda, kui palju vaeva tuleb näha, et ületada need. Olen seda meelt, et iga raskus, mille inimene üle elab, see tuleb teha iseenda ja teiste kullaks. Tingimusteta armastus tähendab seda, et hoolimata enda elutee raskusest me aitame teisi inimesi nendest raskustest väljuda või eemalduda. Headus on jagamiseks!)

62. Ma armastan enda keha ja tunnen end selles hästi hoolimata selle tervislikust seisust.

63. Armastan enda hinge ja keha tingimusteta.

64. Seisan selle eest, et armastus ja hoolivus eksisteeriksid!

65. Usun iseenda intuitsiooni ja sellesse, kuhu poole see mind viib.

66. Tähistab absoluutselt igat õnnestumist ja õpin igast eksimusest.


(Juhul, kui sul on keeruline õppida enda eksimustest, siis on kasulik nendel teemadel vestelda usaldusisikuga või inimesega, kellelt on võimalik erapooletut nõu saada.)

67. Mul ei ole mitte millegi üle häbi tunda.

68. Minu enesekindlus kasvab iga sammuga mida teen.

69. Julgen katsumusi vastu võtta kuna vaatan nende poole kerguse, helguse ja armastusega.

70. Olen suur jõud!

71. Suudan saavutada enda unistusi.


(Juhul, kui sa oled äärmiselt keerulises seisus, kus unistusi enam ei eksisteeri, siis sellisel juhul on meil vaja esmalt sind tuua valgusesse ehk tervendada juurpõhjus ära, mis hinges ja vaimses kehas eksisteerivad. Selleks, et me saaksime unistusi looma hakata sinus, et Kroontšakra saaks aktiveeruda. Maailm liigub selles suunas, kus Kroontšakrad hakkavad blokeeruma ning sellisesse seisu jõudmine võib ette kahjuks tulla. Kui sul ei ole enam unistusi, siis tuleb kiirelt reageerida ja sind aidata esimesel võimalusel. Esimese sammuna on sul võimalik kandma asuda Mäekristalli või Ametüsti, et need aitaksid unistusi sinus esile kutsuma hakata läbi Kroontšakra tervendemise. Samuti tuleks esimesel võimalusel Lavendli eeterlikku õli määrida baasõliga peanahale või põletada Lavendli viirukit enda Auraväljas. Lavendel aktiveerib Kroontšakra tervenema, mida on kiiremas korras vaja teha sellisel juhul.)

72. Väärin 100% armastust, respekti ja inspireeritud imetlemist.

73. Armastan end sellisena nagu ma olen.

74. Edu on minu igapäevane positiivsuse kasvamine.

75. Väärin edukust ja õnnetunnet.

76. Usun iseendasse ja enda piiramatusse potentsiaali.

77. Olen väga enesekindel selles, mida ma teen.

78. Olen täiesti peatamatu õnnetunde ja heaolu kasvataja.

79. Olen valgus.

80.  Olen suur positiine vägi.

81. Kasvan igapäevaselt tervislikumaks, positiivsemaks ja armastavamaks inimeseks.

82. Olen loominguline ja piiramatu kasvamisvõimekusega.

83. Olen küllust väärt igal kaunil tasandil.

84. Olen julge!

85. Olen täielikus rahus iseendas.

86. Olen probleemide lahendaja.

87. Kontrollin enda positiivsuse kasvamist sellega, et ei anna alla ennem, kui olen saavutanud täieliku õnnetunde.

88. Elan hetkes ja mediteerin.


(Meditatsioon on äärmiselt oluline antidepressant, mis tähendab seda, et ole nii hea ja mediteeri vähemalt korra päevas. Olen sulle meditatsioonist eelnevalt palju kirjutanud, erasessioonil võib-olla sind ka õpetanud - palun tuleta meelde, kuidas seda teha ning vii praktikasse. Meditatsiooni ajal on kasulik teha ka Aurapuhastus ehk kombineerida need kaks tegevust aja kokku hoidmiseks ning meditatsiooni käigus on hea seda teha, kuna Aurapuhastus toimib kiiremini ning efektiivsemalt.)

89. Jagan hoolivust ja armastust välja!

90. Olen iseenda kõige suurem inspiratsioon ehk minu edusammud on mind inspireerivad.

91. Usun igal hetkel iseendasse.

92. Olen vastupidav!


(Palun ole nii hea ja iseenda jaoks loe vastupidavuse kohta artiklit, mille sulle kirjutasin. See võib sind aidata, kui tunned, et sinu seis on äärmiselt raske. Oluline on sind esimesel võimalusel püsti saada, kui oled kukkunud. Mõistad? See on oluline sulle, mulle ja teistele inimestele - oleme siia maailma siiski koostööd tegema tulnud ning koos eksisteerima.)

93. Olen tänase päeva üle äärmiselt tänulik.

94. Usaldan enda saatuseteed ja seda, kuhu see mind viib.


(Igal inimesel on saatus ette kirjutatud, selles on võimalik teatud valikuid ise teha, teatud kogemused või inimesed on ette määratud sinu teekonnale, mis tähendab seda, et usaldame protsessi. Kui vajad valgustatust saatuseraamatusse, siis kohtume ja räägime sellel teemal avameelselt.)

95. Olen armastatud ja toetatud.

(Juhul, kui sa ei tunne seda - siis olen sinu jaoks siin olemas. Olen sinu jaoks selle kõik siia kirja pannud, seega sa oled armastatud ja toetatud. Loomulikult oled!)

96. Olen enesekindel selles, mida teen.

97. Võtan muutused vastu avasüli, kuna tean, et need tulevad põhjusega!

98. Olen täielikult välja teeninud elult "hingelist kulda", kui jätkan igapäevaselt sellise positiivse suhtumisega!


(Hingelise kulla all mõtlen saatuseraamatu järgi mõeldud elu poolse kingitusega, mille Universum sinu elus avab, kui oled saavutanud selle "miski" ületamise. Kui tegemist on raskuse või depressiooniga või ükskõik, millise keerulise olukorraga - kui ületad selle, siis elu kingib sulle midagi, mis teeb sind ülimalt õnnelikuks. Oluline on see, et sa alla ei annaks ning liiguksid edasi pea püsti, selg sirgena õnne loomise poole. Teeme seda koos, eksole?)

99. Olen positiivsuse magnet.

100. Olen tugev ja suuteline kõigeks!

101. Valin alati õnnetunde.

102. Olen piisav.


Soovitan kanda Päikesekivi, Karneooli, Tsitriini, Kollast Jaspist, Kollast Kvartsi, Oranži Kaltsiiti, Kollast Kaltsiiti ja Dendriitahhaati, et suurendada positiivsuse kasvamist sinu hinges ning Tšakraväljades. Kui neid kristalle enda koju tood, siis on sul võimalik koduenergia muuta tervislikumaks. Oluline on see, et raskel ajal puhastad enda kodu regulaarselt või igapäevaselt, et vabastada keerulisi ja stressirohkeid mõtteid. Selleks palun tee vähemalt iga Täiskuu ja Noorkuu ajal rituaalitõrvikutega kodupuhastust. Lisaks iganädalaselt põleta viirukeid ja eeterlikke õlisid. Stressi vastu aitavad kõik raske energia vabastajad, milleks on Salvei, Viirukipuu, Draakoniveri, Mürr, Sandlipuu ja loomulikult ka Iisop. Ole nii hea ja hoolitse selle eest, et koduenergia oleks terve, et kogu meie ühine teekond positiivsuse kasvatamisse õnnestuks täiuslikult. Kui sa muretsed koduseinte vahel, siis sa kasvatad sinna seda energiat ning see kandub tagasi sinu Auravälja, mis tähendab seda, et sul on keeruline väljuda negatiivsuse ringist. Seetõttu on äärmiselt oluline puhastada koduenergiat, et sa suudaksid edasi eluga liikuda, mitte teha tagurpidi samme. Oluline on see, et sa saaksid õnnelikuks, oluline on kõigi õnnetunne.

Soovitan kindlasti sul lugeda ka artiklit, mille kirjutasin sulle, kui sa tunned end täielikult elu poolt maha lööduna. Selleks, et sa suudaksid püsti tõusta, kui tunned, et elu on sind maha murdnud. Selle artikli leiad SIIT, loe kindlasti see palun läbi, kui soovid kiirelt jalgadele saada ning fööniksina tuhast tõusta - see aitab sind, see on sinu jaoks kirjutatud!

Positiivselt koos edasi ülima valguse poole!

Tene Laul