Väga paljud on minu käest nõu küsinud, et kuidas suurendada enda rahaõnne, kui sa soovid seda õnne saada näiteks läbi loto mängimise. Ma olen siis sellele kõigele juurde seletanud, et sellise õnne kinnipüüdmiseks on väga oluline ennekõike sinu positiivne suhtumine rahasse. Ma toon siinkohal välja mõned olulised karmareeglid. Esiteks ei tohi inimene sellist õnne soovides olla ahne ehk lotoõnne kaudu saadud raha eest tuleb kindlasti midagi väga olulist korda saata. Näiteks tuleb unistada, et see tooks võimaluse oma isikliku kodu rajamiseks ja kindlasti tuleks võidu korral teatud osa rahast kas annetada või kasutada muul heategevuslikul eesmärgil. Sellise rahaõnne kinnipüüdmisel tuleb seda ka veidi ära jagada, et see raha ei teeks sind õnnetuks. Teine oluline karmareegel on see, et lotoõnne soovides ja oodates ei tohiks ise samaaegselt lõpetada töötegemist, pingutamist ja enda erialaliste unistuse nimel ülesmäge ronimist. Kui karma näeb, et sa soovid rahaõnne läbi loto, ja samal ajal sa ei lõpeta pingutamist, siis sinu õnnevõimalus on palju suurem. Jäta need mõtted endale meelde, kui sa mängid lotot, ja nii annad sa endale võimaluse sellel viisil raha saada.

 

paberraha kupüüridLisaks sellisele positiivsele suhtumisele ja õigesti häälestamisele soovitan ma sul teha lotoõnnerituaali, mis aitaks sul konkreetsele lotopiletile head külluslikku õnne ligi kutsuda ning seda nii-öelda võidupiletiks luua. Tee seda rituaali alati, kui ostad endale lotopileti, et anda õnnele võimalus. Kui sa kasutad selleks kristallirituaali, siis sa juba lood sellele õnnele positiivse energia ümber, ja kui sa ikkagi oled välja teeninud suuremat sorti rahalise õnne, siis küll õnn leiab sinu juurde ka tee.

Rituaali tegemine on tegelikult imelihtne ja seda rituaali saad sa rakendada iga lotopiletiga, mille endale ostad. Oluline on selle rituaali juures see, et lotopileti number ja valitud loosinumbrid oleksid sul paberkandjal. Seega, kui sa oled harjunud lotopiletit internetist soetama, siis kirjuta lotopileti number ja loosinumbrid endale paberile või prindi need välja.

LOTOÕNNE-RITUAALI JAOKS VAJAMINEVAD ESEMED JA SEE, KUIDAS SEDA RITUAALI TEHA

1. Kahte Krüsopraasi
2. Kahte Botswana Ahhaati või Roosa Botswana Ahhaati
3. Rohelist värvi kotti
4. Ühte münti
5. Ühte võimalikult suurt rahatähte

Lotoõnnerituaali jaoks soovitan kristallid soetada La Tene valikust ja seda väga olulisel põhjusel. Ma ise puhastan neid kristalle ja aktiveerin neid vaid õnne tooma, hoiustame neid au, armastuse ning hoolega. Seega on minu kristallid kindla peale väga kõrge energiaväärtusega ja nende kristallide energia on palju võimsam.

Soovitan selles rituaalis kasutada võimalikult suuri Krüsopraasi ja Botswana Ahhaadi kristalle. Mida suurem on kristall, seda suurem on ka selle vägi.

Kõiki rituaalis olevad esemeid saab alati uuesti kasutada, et uuele lotopiletile õnne kodeerida.

Krüsopraas ja Botswana Ahhaat on kaks kristalli, mis toovad rahaõnne selle inimese ellu, kes neid kristalle kasutab. Mõlemad kristallid toovad head õnne, aitavad suurendada õnne võimalust ja aktiveerivad rahavoolu liikumise. Neid kahte kristalli ühendades avaneb konkreetne energiaväli, milleks on rahavoolu liikumine ja selle kinni püüdmine. Mõlemaid kristalle peab selles rituaalis olema kaks, kuna neli on materiaalset õnne toov number ja see sümbol omakorda lisab sellele rituaalile väärtust. Münti ja paberraha tuleb selles maagias kasutada selleks, et anda Krüsopraasile ja Botswana Ahhaadile mõista, et aktiivseks tuleb muuta vaid rahaõnne.

Lotoõnnerituaali tegemine on imelihtne, selleks aseta kristallid rohelist värvi kotti (roheline värv on rahaõnne ligikutsuv värvus) ja pane sinna sekka üks münt ja rahatäht. Soeta täpselt sellel samal päeval, millal lood lotoõnne rituaalikoti, kindlasti vähemalt üks lotopilet, ja aseta ka see sinna kotti. Sulge kott, hoia seda kotti käes, sule silmad ja soovi oma mõtetes, et just sellel piletil oleks kaasas õnn, mis tooks sulle võidu. Kui sa oled selle ära teinud, siis aseta see kott enda kodus kindlasti Kagu ilmakaarde. Kui sul on Kagu ilmakaares küllusekristalle, siis pane kott kindlasti nende lähedusse. Kagu sümboliseerib rikkust, mis ei ole veel sinuni teed leidnud, ja sellepärast on see ilmakaar väga oluline koht lotoõnne rituaalikoti hoidmiseks.


käsi hoidmas suurt kogust torni laotud münteHoia lotopiletit selle koti sees kuni selle konkreetse pileti lotomänguni ehk loosimiseni. Kui lotomängu aeg on käes, võta alles siis see rituaalikott lahti ja kontrolli pilet ära, et kas sa võidad või ei võida. Mida rohkem sa kasutad lotoõnnerituaali lotopiletile õnne kodeerimiseks, seda võimsamaks muutuvad kristallid ja seda suurema tõenäosusega sa ühel päeval võidad.

Saad iga kord täpselt seda sama lotoõnne rituaalikomplekti kasutada üha uuesti ja uuesti, mille sisse lisa lotopilet alati enne lotomängu.

Lotoõnne rituaalikomplekti on kasulik puhastada aeg-ajalt Patšuli viirukiga või Palo Santo suitsuga, et seda rituaali veelgi külluslikumaks muuta. Aseta komplekti kõrvale ka Tsitriinist tipp, et lotorituaali õnnestumiseks veelgi rohkem head õnne juurde saada. 

Suurema õnne tabamiseks võid sellesse komplekti hiljem Krüsopraase ja Botswana Ahhaadi kristalle juurde lisada. Kui sa seda teed, siis alati lisa ühekorraga juurde mõlemast kristallist kaks tükki.

Lotoõnne rituaalikomplektis võid samaaegselt hoida ka mitut erinevat lotopiletit.

Kui sa soovid valmis lotoõnne komplekti osta, siis selle leiad SIIT.

Lisaks on meil olemas ka eraldi lotoõnne käeketid, mille leiad SIIT.

Selle artikliga ma ei propageeri hasartmängude mängimist, igaüks valib ise, kas ta tegeleb sellega või mitte. Kindlasti peab igaüks endale teadvustama, et rahamängud on sõltuvust tekitavad ja sellised tegevused olgu alati läbimõeldud ning teatud piirini tehtavad.

Kristallirituaali on võimalik teha materiaalse õnne tagamiseks ja see artikkel räägib pigem sellest, kuidas oma rahaõnne spirituaalses võtmes aktiveerida. Loomulikult ei taga selline tegevus kindlat võitu, vaid annab sulle lihtsalt suurema võimaluse selle kinnipüüdmiseks.