Eluteenumber 9 kandjat võib võrrelda Kalade päikesemärgiga, kelles on natukene kõigist. Nii nagu Kalad kannavad endaga kaasas midagi kõikidest tähtkujudest, kannab eluteenumber 9 kandja endas teiste eluteenumbrite väge - igaühest natukene. Selle eluteenumbri esindajad on teistega võrreldes kõik erinevad, täpselt nagu Kaladki. Kui panna ühte ruumi kokku mitu inimest, kelle eluteenumbriks on 9, või kelle päikesemärgiks on Kalad, siis nad on kõik väga erinevad. Nende olemus sõltub sellest, mida nad on teistelt üle võtnud. Seega on selle eluteenumbri kandjate numeroloogilisi mõjutusi kõige keerulisem tõlgendada. Sellest ei tasu end lasta hirmutada - selleks olengi siin mina! Ma aitan sul seda vägevat numbrit ja selles peituvat sõnumit mõista.

Kui sa veel ei tea, kuidas enda eluteenumbrit arvutada, siis selgitan sulle kohe. Asi on lihtne - liida kokku enda sünnikuupäeva kõik numbrid nii, et alles jääks üksik number.

Näiteks, kui sünnikuupäev on 6. 11. 2008, siis eluteenumbrit arvutatakse välja nii: 6 + 1 + 1 + 2 + 8 = 18. Nüüd liidetakse vastus omakorda kokku: 1 + 8 ja saadakse eluteenumbriks 9.

Eluteenumber 9 kandja on väga vana hing, kes on naasnud Maa peale, et teha minevikuga lõpparved 

Vana hing tähendab seda, et tegemist on äärmiselt keerulise isiksusega. Lisaks sellele, et tegemist on vana hingega, on tegemist ka keerulise eluteega hingega.

Kui sinu elutee number on 9, siis annab see vihje selle kohta, et sul on vaja selles elus minevikuga lõpparved teha. Minevikust rääkides ei mõtle ma seda, mida oled selle elu jooksul teinud, vaid kõike, mis sind eelmistest eludest saadab.

Üheksas eluteenumber viitab sellele, et see elu on nii-öelda kokkuvõtmise elu, kus tuleb kõik vanad otsad kokku tõmmata. Igaühel, kes kannab seda eluteenumbrit, on erinev saatus, see kõik sõltub sellest, mida on eelmistest eludest kaasa võetud. Seetõttu ongi kõik erinevad.

Põhieesmärk on lahendada tekkivad nõiaringid ehk korduvad mustrid või probleemid. Kindlasti on selle eluteenumbri kandjal midagi, mis tahab alatihti korduda, olgu selleks mingi suhterada või kogemused, mis üha uuesti esile kerkivad. Kui see on sinu eluteenumber, siis muuda kurssi, õpi olukorda teisiti lahendama, tee teadlikult teistsuguseid valikuid. Ära lase end nõiaringi keerisesse tõmmata! Sinu siinne eesmärk on väljuda nendest keerlevatest ja pöörlevatest kordustest.

Kui elueesmärgi täitmist ei mõisteta, võivad suhted olla kogu elu keeruline teema 

Suhete keerukuse aste sõltub sellest, kui spirituaalne ollakse. Kui selle eluteenumbri kandja on spirituaalsusest kaugel, siis võivad olla suhted ja nende hoidmine elu jooksul kõige keerulisemateks teemadeks. Kõik keerukad suhted on tulnud õpetama või lõpparveid tegema.

Kui eluteenumber 9 kandja suudab mõista, mida need suhted õpetada ja kinkida soovivad, siis suudab see inimene end selle kõige käigus ka muuta. See on ka selle kõige eesmärk.

Kõige huvitavam on asja juures see, et see eluteenumber tõmbab inimesi ja tähelepanu enda poole nagu magnet. Temas on karismat ja põnevust, mida teised tunnevad. Seega, suhete loomisega probleeme ei ole, küsimus on pigem selles, kuidas need kulgevad.

Soovitus: kui sinu eluteenumber on 9, siis õpi õigel ajal suhetest lahkuma. Muuda ennast, et õppida ja iseloomu kasvatada, mitte seetõttu, et keegi teine soovib sinus muutust näha. Mõista, mida elu sulle õpetada soovib, ära seosta õppetundi konkreetse isikuga. Pigem võta teda kui sõnumitoojat, kes ise sellest teadlik ei ole.

Unistaja ja südames äärmiselt hell, kuid kange ja mässumeelne

See eluteenumber muudab iseloomu äärmiselt unistavaks ja hellaks. Tegemist on ülitundliku inimesega, kes ei soovi enda ellu draamat ja püüab seda tegelikult iga hinna eest vältida. Kui miski suudab haiget teha, siis on see tülitsemine, hääle tõstmine ja lahkhelid. Elu jooksul tuleb tal seda tihti ette, kuid kui asi oleks tema võimuses, siis ta midagi sellist ei kogeks.

Ta naudiks hea meelega inimesi ja kõike, mis teda ümbritseb. Tegemist on unistajaga, suure lootusekiirega, kes soovib elus kogeda vaid head ja veelgi paremat. Selles on tema elujõu energia. Ta on domineeriva Kroontšakraga isiksus, kelle jaoks on see Tšakra kas kõige võimsam tervendaja või haigestaja.

Eluteenumber 9 kandja võib ühel hetkel olla täis motivatsiooni, inspiratsiooni, elutahet, unistusi ja jõudu nende ellu viimiseks, samas võib stress põhjustada täielikku eluisu kadumist või teotahtepuudust. See sõltub loomulikult sellest, kuidas teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad seda energiat toetavad. Numeroloogiat ja astroloogiat ei tohiks kunagi eraldiseisvalt tõlgendada, kogu numbrite ja tähtede mõjutus tuleb kokku liita ja siduda, et tervikpilti näha.

Üheksas elutee muudab hinge mässumeelseks ja kangeks. See inimene ei jäta jonni, kui soovib oma tahtmist saavutada, kui keegi ütleb talle, kuidas on midagi õigem teha, siis pidurdab ta seda kõige võimalikuga. Tema teeb nii, kuidas tema soovib ja näeb, et on õigem situatsiooni lahendada. Kui kellelgi on soov selle eluteenumbri kandjat mõjutada, siis tuleb seda teha armastuse ja headusega, mitte käsu ja kamandamisega. Ta on siiski isemõtleja!

VIKERKAARE HEMATIIT on eluteenumber 9 kandjale ideaalne õnne- ja enda elueesmärgi täitmise kristall

Vikerkaare Hematiit on selle eluteenumbri õnnekristall, mis suurendab selle inimese loomulikku õnneenergiat. See aktiveerib Auraväljas õnneenergia kasvamise ning toob unistuste täideviimiseks palju inspiratsiooni. Vikerkaare Hematiit kaitseb kurbuse, stressi ja negatiivsuse eest, muudab üheksanda eluteenumbri kandja spirituaalsemaks ja aitab kaasa enda elueesmärgi mõistmisele, avades silmad just seal, kus seda on vaja. See aitab tunnetada, mida on vaja suhetest õppida ja kuidas on vaja ennast muuta.

Tuleb õppida halval minna lasta!

Üks väga oluline õppetund, mida see eluteenumber endaga kaasas kannab, on vajadus selles elus ära õppida, kuidas halval minna lasta.

Elu jooksul on palju selliseid hetki, kus keegi näitab sulle enda salakavalat, halba või õelat külge. See põhjustab sulle ääretut stressi, sa ei kannata sellist käitumist, veel vähem, et seda põhjustatakse sulle endale. Nii mõnigi kord võid tunda frustratsiooni ja pettumist. Lase sellel kõigel minna. Ära hoia seda kui vähkkasvajat enda Südametšakras. Lase minna!

Inimesed on väga erinevad, on neid, kes on õppinud olema heatahtlikud ja armastavad, ja on ääretult palju neid, kes ei austa teisi inimesi. See on nende teekond, ära jäta neid enda Südametšakrasse, nad ei vääri seda kohta! Seda väärivad inimesed, kes sind armastavad.

Soovitan elu jooksul teha päris mitu korda korralikku, põhjalikku ja intensiivset Südametšakra puhastust. Kasuta selleks Salvei "Armastuse" rituaalitõrvikut, puhastades sellega kogu enda energiaväli ja lase minevikuenergial minna. Salvei "Armastuse" rituaalitõrviku asemel võib kasutada ka Rosmariini tõrvikut.

Sa tunned, et pead selles elus tegema midagi sellist, millest inimesed sinu ümber kasu saaksid!

Sinus on peidus sotsiaalne liblikas, kes soovib teistele head teha.
Ideaalne oleks, kui sinu tööpositsioon oleks seotud inimeste juhendamise, toetamise, abistamise, teenindamise, tervendamise või konsulteerimisega.

Kui oled valinud aga teise erialasuuna, siis täida seda sotsiaaltöötajarolli enda lähedastega. Ole neile toeks, aita neil iseennast paremini mõista, aita leida lahendusi või ole lihtsalt oma tohutu armastusega olemas. Sind teeb rõõmsaks see, kui teised inimesed sinu ümber on õnnelikud. See on osa sinu eesmärgist - toetada ühiskonda!

Eluteenumber 9 kandja, jäta meelde, sa oled tulnud siia, et lahendada vanad asjad, et õppida vabastamist ning toetada inimesi, kes on enda tee sinu juurde leidnud! Sa oled vajalik!