Sünnipäeva tähistamine ei pea olema vaid õnnitluste ja külaliste vastuvõtmine. Sünnipäev on maagiline päev, sest aastaid tagasi sündisid sellel päeval sina. See päev määras ära, millist iseloomu, emotsioone ja eesmärki sa selles elus kannad. Seda tuleb vastavalt tähistada, annan sulle selleks inspiratsiooni. Muuda enda päev veelgi ilusamaks ja erilisemaks!

Sinu sünnipäeval avaneb sul võimalus kinnitada enda uude aastaringi oma soovmõtted. Tee sünnipäevasoovide teelesaatmise maagiat, mis aitab sul uuel eluaastal kogeda seda, mida sa soovid, või saavutada midagi, mis on sul eesmärgiks. 


Sinu sünnipäeval on Päike kohakuti sinu põhitähtkujuga, lisaks on kuupäeva numeroloogiline mõjutus täpselt sama, mis oli sinu sünnihetkel. Igal aastal on sinu sünnipäeva päev erilise tähendusega. See ei tule sellest, et sulle osutatakse tähelepanu, vaid sellest, et selle päeva erilisus eksisteerib kõigi alateadvuses, kuna sellel päeval on sul tegelikult rohkem õnne kui tavaliselt. Kasuta enda õnne ära!

Tegele oma sünnipäeval enda soovmõtete teelesaatmisega, unista suurelt, keskendu tulevikule. Soovitan sel päeval olla kahe jalaga tulevikus, see on selleks täpselt õige päev.

SÜNNIPÄEVAMAAGIA TEGEMISEKS ON MITMEID VÕIMALUSI

1. Loo või täienda enda sünnikristallide laegast

Loo oma sünnipäeval endale sünnikristallide laegas. See on laegas, mille sisse kogu enda elu jooksul kõik sinu tähtkuju õnnekristallid ja numeroloogia õnnekristallid. Sünnikristallide laekasse aseta armastuse-, kaitse-, külluse-, tervise-, intuitsioonikristalle ja paljusid teisi kristalle, mis on sulle kasulikud vastavalt sinu tähtkujule, sünnikuupäevale või eluteenumbrile.

Ma olen siin oma lehel toonud kõikide kristallide juures välja info, kuidas ja kellele need mõjuvad hästi. Iga kristalli juures on kirjas selle kristalliga sobiv tähtkuju, lisaks ka selle kristalli mõjutused just sinu tähtkujule. 

Olen iga tähtkuju jaoks pannud kokku erinevaid LA TENE kristallikomplekte. Leia enda tähtkuju komplekt ja aseta see enda sünnikristallide laekasse, kõik tähtkujude kristallikomplektid asuvad SIIN.

Täida kristallilaegast just oma sünnipäeval, nii toob see kõige enam õnne!

2. Soovide teelesaatmise maagia

Sünnipäevalapsena vii enda sünnipäeval läbi üks väga lihtne soovide teelesaatmise maagia. 

MAAGIAESEMED:

1. Palo Santo viiruk või Lõhnheina ja Seedripuu viiruk

2. Goldriveri poleeritud kristall 2 tk või Goldriver meditatsioonikristall 2 tk

3. viirukihoidja, tikud


Maagia tegemiseks aseta enda lähedale viirukihoidjale suitsema Palo Santo viiruk või Lõhnheina ja Seedripuu viiruk

Võta ühte peopessa üks ja teise peopessa teine Goldriveri meditatsioonikristall või poleeritud kristall. Kasulikum on alati kasutada kahte ühesugust kristalli. Goldiver on universaalne soovide teelesaatmise kristall ja unistuste täideviija, see sobib ideaalselt kõigile.

Võta enda jaoks sobiv ja mugav meditatsiooniasend, saavuta rahulik hingamine, sule silmad ja saada teele oma uue aasta soovid. Unista suurelt, kolossaalselt ja olgu sinu soovid armastust täis.

Mediteeri seni, kuni tunned, et oled saanud oma soovid Universumile edasi anda. Võid meditatsiooni ajal kanda ka enda tähtkuju õnnekristalle, need aitavad sinu meditatsiooni veelgi edukamaks muuta.

3. Lisaks unistamisele, sünnikristallide laeka valmistamise ja meditatsioonile võib oma sünnipäeval teha erinevaid rituaale ja maagiaid, mis sobivad kokku antud Kuu seisuga. Need lähevad sellel päeval kiiremini ja edukamalt teele, kuna sa annad neile oma sünnipäeval jõudu juurde.

Tähista oma sünnipäeva maagiliselt, nii teed sa ise oma tulevasse aastaringi hindamatu kingituse!

Telepaatiliselt alati sinuga

Tene Laul