Kas sa oled täpselt kell 17:17 vaadanud kella ja see on sind kuidagi lummanud, sinu tähelepanu köitnud või sind lihtsalt korra mõttes peatanud? Kui sa vaatad juhuslikult kella ja kellaaeg on täpselt 17:17, sinu mõte peatatakse, siis selle sõnumi saatis sulle sinu kõrval eksisteeriv Ingel. Sellise numbri tähelepanemine kellal on müstiline ja kui sellega käib kaasas ka emotsioon, mis viitab sellele, et tegemist ei ole lihtsalt ühe tavalise kellaajaga, siis selle emotsiooni ja sõnumi andis sulle seesama Ingel, kes samal ajal sinu kõrval oli.

Ma olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda ja mida tugevam ja spirituaalsem side on sul Inglimaailmaga, mida rohkem Inglikristalle on sinu elus, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrikombinatsioone sulle ikka selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mida sul täpselt selsamal hetkel on vaja teada. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Hiljem neid mõista üritada on väga keeruline.

Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab Inglite maailmas kellaaeg 17:17 ja selle tähendus vaid kehtib täpselt sellisele kombinatsioonile ehk see ei lainele 17:11-le või näiteks 17.01-le. 17:17 tähendus kehtib ka lihtsalt numbrile 1717, kui see ilmub mõnes muus kontekstis sinu ellu.

Tohutu väe ja palvega Inglisõnum!

Inglinumber 17:17 on väga eriline number, see satub sinu teele siis, kui sul on vaja kõrgemat sorti nõuannet, soovitust ja tuge. Ära alahinda Inglite jõudu ja nende poolt saadetud märke. Kui sinu ette ilmub 17:17, siis see ilmub põhjusega.

Number 1 selles numbrite kombinatsioonis sümboliseerib algust, starti või võimalust. See on väga kasulik, et selles Inglisõnumis on 1 esimene number.

Number 7 selles numbrite kombinatsioonis sümboliseerib teadlikkust, tarkust, mõistmist, enese arendamist või lausa spirituaalset valgustust. See, et number 7 on sellest Inglisõnumis teisel kohal, see tähendab käsku. Käsku midagi arendada!

Kui nende kahe numbri kombinatsioon kokku panna ja korrutada see kaheks ehk tekib kaks 1, kaks 7, saame kokku 1717. Selle tähendus on...

Kui see Inglisõnum saabub sinu teele, siis on see ilmselgelt kõrgem märguanne selle kohta, et sul on aeg oma mugavustsoonist välja astuda ja sisustada oma aega tõeliste ning vajalike tegevustega. See on nagu noomitus ja üleskutse, et esiteks sa ei tohiks ennast siin elus raisata ning teiseks pead sa elus edasi arenema.

Kui see number sinu teele saabub, siis ole hea ja otsi enda elus üles see koht, kus sa oled mugavustsoonis. Mida sa ei "viitsi" teha? Mida sa enda elus blokeerid? Kui sa sellele vastust ei leia, siis sa ei oska oma silmi piisavalt lahti teha või sa ei suuda endas vigu märgata. Spirituaalselt kasvav ja arenev hing oskab iseenda vigu näha, see on arengu jaoks üks oluline oskus. Ürita üles leida see koht, kuhu sa vähe panustad ja ajad mugavalt läbi. Kui see Inglisõnum sinu ette ilmub, siis see ei ilmu asjata.

Kui sa oled selle üles leidnud, tabasid ära, mida sa tegema pead - siis hakka tegutsema! Liiguta enda elus midagi, muuda enda juures midagi ja sinu Inglite väljakutse saab olla vaid edukas.

Inglisõnum 17:17 ilmub sinu eluteele siis, kui sa seisad oma saatuserajal lihtsalt paigal. Sul on vaja toimetada ja tegutseda, et tähtedeni jõuda. Ilma sinupoolsete sammudeta ei saa avaneda ükski tulevikuuks.

Kui seda numbrid näed, siis sea endale eesmärk. Püstita endas mõte, mille suunas saad hakata tegutsema.

Kõige olulisem on 17:17 nägemise juures see, et sa hakkaksid uues suunas tegutsema ja enda elus üleüldiselt nii vaimselt kui ka füüsiliselt midagi muutma. Isegi kui sa päris hästi ei saa aru selle numbri tähendusest ehk suunast, kuhu pead edasi liikuma, on iga liigutus sinu jaoks võimalik õige otsus.

Kui sinu poolt tuleb Inglitele vastu tegutsemine ja uuenduste elluviimine, siis Inglid aitavad sinu saatuses uue ukse avada. Millise ukse? See jäägu sulle üllatuseks.

Inglite sõnumid on tingimusteta abi meie ümber, neid vastu võttes on kasulik meil neile reageerida. Nendele reageerimine aitab meid elus liikuda edasi õiges ja meile endale kasulikus suunas.

Lisaks kõigele sellele, mida 1717 on sinu teele toonud, on sellel ka üks teine palve. Palve Inglite poolt! Nad soovivad, et sa oleksid hea eeskuju iseendale, oma lähedastele ja kogu ühiskonnale. Tee midagi, mis inspireeriks teisi ja mis tooks maailma juurde midagi kasulikku.

Loo ise täiesti teadlikult endale parem, intensiivsem ja selgem kontakt Inglitemaailmaga. Selleks loo endale koju spetsiaalne altar, kus hoiad Inglitega kontakteerumise kristalle. Väga kasulik on seal hoida näiteks Ingli kuju näiteks Opaliidist Inglit koos Tselestiit geoodi, Kõrberoosi ja paljude teiste Inglikristallidega. 

Kõiki teisi minu poolt kirjutatud Inglisõnumeid saad lugeda SIIT.