Aurapuhastust on võimalik teha väga mitmel erineval viisil, näiteks on seda võimalik teha ka eeterlike õlidega. Eeterlike õlidega on hea enda Aurat puhastada juba seetõttu, et nende aroomid on nii head. Eeterlikud õlid on taimsed ja igal taimel on omad konkreetsed tervendavad omadused. Aurat on väga vajalik puhastada, kuna selle tervisest sõltub sinu vaimne, mentaalne, spirituaalne ja füüsiline tervis. Aurapuhastust tuleks teha igakuiselt ja soovi korral ka mitmel korral kuus.
 

Totaalne Aurapuhastus eeterlike õlidega on rituaal, mis aitab sinu Aurakehast vabastada kogu üleliigse, ebatervisliku ja kahjuliku energia. Näiteks aitab see elimineerida negatiivseid mõtteid, ärasõnumist, blokaade ja ebaõnne soodustavaid energiaid.

Totaalne Aurapuhastus aitab peale negatiivse energia vabastamist tekitada sinus head enesetunnet, taastada sinus positiivseid energiaid, muuta meeleolu paremaks ja positiivsemaks. See on värskendava toimega Aurapuhastus, mis korrastab sinu meeli ja hinge.

Olen selle Aurapuhastuse kokku pannud eeterlikest õlidest, mis omavahel kombineerides annavad edasi just sellise toime. Aurapuhastusrituaali tehes järgi kindlasti kogu protsessi nii, kuidas olen selle siia kirja pannud, ja ära jäta ühtegi komponenti välja.

Mida sul selleks vaja läheb?
 

Totaalseks Aurapuhastuseks läheb sul vaja Sidruni, Lavendli, Ingveri, Tüümiani ja Mandariini eeterlikku õli. Lisaks sellele ühte või mitut õlilampi, teeküünalt, tikke, enda lemmikbaasõli, näiteks kvaliteetset LA TENE Avokaado baasõli või Jojobaõli või mõnda teist endale sobivat baasõli, ja aega rituaali tegemiseks.

Sidruni eeterlik õli tervendab Päikesepõimikut ja aitab parandada sinu meeleolu. Terve Päikesepõimik võrdub hea enesetunde, tugeva immuunsüsteemi, positiivsuse ja    optimistliku ellusuhtumisega. Lisaks aitab see negatiivsel energial Auraväljast kergelt välja pääseda.

Lavendli eeterlik õli aitab tervendada sinu ülemisi Tšakraid, aidates vabastada sinu meeltest ja Auraväljast stressienergiat. Samas aitab see lõõgastada ja tunda naudingut. Lavendli eeterlik õli on valuvaigistava toimega ja aitab sinu füüsilisel kehal pingest vabaneda.
 

Ingveri eeterlik õli on suurepärane multifunktsionaalne Aurapuhastaja, millel on olemas oskus sinu Aurast ära puhstada ebaõnneenergiat ja kõiki ebasoodsaid energiaid. Ingver aitab lahti saada ka ärasõnumisest, mille keegi on sinu suunas saatnud.

*  Tüümiani eeterlik õli on kasulik Südametšakra tervendamisel, aidates tasakaalustada ja tervendada sinu emotsioone. Kui sinu hinges on midagi, mis sulle haiget teeb, siis Tüümian aitab sellest vabaks saada. Tüümian aitab sulle anda ka uue mõtte, koos sidruniga värskendavad nad sinu mõttemaailma.
 

Mandariini eeterlik õli on suurepärane positiivse meeleolu looja ja totaalsel Aurapuhastusel annab see hea enesetunde. Mandariin muudab sind rõõmsameelsemaks ja aitab sul paremini sisemiste raskustega toime tulla. See on nagu järeltervendus kogu sellele suurele puhastuskuurile, mida teised õlid sulle rituaali käigus teevad.
 

Millal on totaalset Aurapuhastust kasulik teha?
 

Tee seda täpselt siis, kui sa tunned, et sul läheb ühte korralikku turgutust vaja. Kui sa tunned, et sind on tabanud ebaõnn, sinu meeled on negatiivsed, mõtled pessimistlikult, sinust on ära kadunud rõõm ja õnn. Seda on siiski kasulik teha igal kuul vähemalt korra.
 

Aurapuhastus alaku...
 

Leia kodus sobiv koht, kus sa saad Aurapuhastust teha. Kuna Aurapuhastuse käigus sa kannad baasõliga eeterlikud õlid enda kehale, siis on sul ilmselgelt vaja arvestada sellega, et hakkad samal ajal tegema kehahooldust.
 

Kui oled enda jaoks sobiliku koha välja valinud, siis vii sinna kõik Aurapuhastuseks vajaminevad esemed. Võta õlilamp või -lambid, täida need veega ja sea küünal või küünlad nende sisse põlema. Seejärel tilguta kõiki neid eeterlikke õlisid õlilampi vee sisse umbes 4-5 tilka. Peale seda võid tunda, kuidas erinevad aroomid hakkavad omavahel segunema ja sellest kõigest tuleb välja üks huvitav ja meeliergutav aroom.
 

Võta supilusikatäis baasõli ja sega sinna sisse 5 tilka Sidruni eeterlikku õli. Kanna see õli kogus enda kõhu ja alaselja piirkonnale. Masseeri õli nahale senikaua, kuni see on ilusasti naha sisse imbunud.
 

Seejärel võta supilusikatäis baasõli ja sega sinna sisse 5 tilka Lavendli eeterlikku õli. Kanna see kogus kaelale, näole ja jalataldadele. Masseeri senikaua, kuni see on naha sisse imbunud. Väldi kokkupuudet silmade, nina ja suuga.
 

Nüüd, kolmandaks, võta uuesti supilusikatäis baasõli ja sega see 5 tilga Tüümiani eeterlikku õliga. Kanna õlide mikstuur rindkerele, ürita seda viia ülaseljale ja õlgadele. Masseeri segu naha sisse.
 

Neljandaks võta ja sega üks supilusikatäis baasõli 4 tilga Mandariini eeterliku õliga ja 1 tilga Ingveri eeterliku õliga. Kanna nende õlide mikstuur õlist veel puutumata jäänud kätele ja jalgadele. Masseeri õli naha sisse.

Kui oled neli erinevat õlide mikstuuri nahale kandnud, siis puhka, lõõgastu, naudi õlilambist tulevat eeterlike õlide auru ja proovi elada hetkes. Hetke nautimine on lõõgastav sinu meelele, vaimule ja kehale. Lase eeterlikel õlidel end tervendada! Kui tunned, et teatud piirkond kehal on liiga kuiv või tunned kipitust (kui oled tundliku nahaga, siis võib seda esineda), siis lisa baasõli sellele kohale ilma eeterliku õlita. Baasõli võtab kipituse kinni ja kuivuse korral niisutab nahka.

Oleks väga kasulik, kui sa puhkaksid totaalse Aurapuhastuse ajal vähemalt 15-20 minutit. Kui soovid, võid samal ajal lugeda või kuulata enda lemmikmuusikat, et lõõgastus saaks olla maksimaalne.
 

Kui tunned, et soovid hakata liikuma, tegutsema või meeleolu muutub väga erksaks, siis on totaalne Aurapuhastus täielikult toiminud. Seejärel võidki enda toimetuste juurde naasta. Õlilamp võib põleda lõpuni.
 

Tee seda Aurapuhastusrituaali, kui sulle meeldivad eeterlikud õlid ja ükski neist ei ole sulle vastunäidustatud või ei tekita sulle allergilist reaktsiooni.