Iga laul räägib oma loo ja iga laulu sees on olemas emotsioonid. Inimestele meeldib laule kuulata, kuna need on hingelähedastel teemadel. Kõik laulud aga ei meeldi igaühele, sinu hing otsib üles just selle laulu, mis tänasel hetkel sinuga kõige enam samastub. Sa lased end alateadlikult haarata kaasa lauludest, mis sinuga resoneeruvad. See tähendab aga seda, et sul on tegelikult võimalik end oma lemmiklaulude kaudu tõlgendada. Lase lauludel seda teha!

Proovides aru saada, mismoodi su laulud sind tõlgendavad, aitab see sul end paremini mõista. Igasugune eneseanalüüsimine aitab sul jõuda iseendani. Kui sa võtad ette enda praeguse hetke lemmiklaulud, hakkad neid süvenenumalt kuulama, nende sõnade tähendusse laskuma ja püüad mõista kõike, millest sinu lemmiklaulud räägivad, jõuad sa lõpuks teadmiseni, millest sa täna koosned. Lemmiklaulude põhjalik analüüsimine annab sulle selge pildi sellest, mida sa tunned, millised on sinu emotsioonid, kas sa kannatad südamevalu all, kas sa oled õnnelik, kas sa oled ambitsioonikas või oled armastust täis. Kõik laulud räägivad mingil teemal, ja see, millest räägivad sinu lemmiklaulud, on tegelikult ehtne tõlgendus sellest, millele sa ise teadlikult või alateadlikult keskendud. Põnev, eks!

Olen varasemalt kirjutanud mõned artiklid lauludest ja muusikast üleüldse, kuid ikka ja jälle on hea meenutada, kui oluline on muusika, ning juhtida sinu tähelepanu iseenda tõlgendamisele, kasutades selleks su enda lemmiklaule.

Esimene samm, mida sa võiksid teha, on panna oma lemmiklaulud järjekorda. Ürita leida see kõige-kõige lemmikum ehk sinu number üks laul, mis sind täna kõige rohkem kõnetab. Võta see laul ette, kuula seda, kasvõi mitu korda. Seda ei ole raske teha, kui see on sinu lemmiklugu. Kuula ja ürita mõista selle laulu sõnumit. See, milline lugu sind kõige enam kõnetab, on kõige tugevamalt seotud sinu tänase isiksuse ja hingeteekonnaga. Seeläbi saad sa tegelikult aru, millises elufaasis sa oled. Seejärel võta ette järgmised laulud ja sa saadki endast suure pildi kokku panna.

Lemmiklood muutuvad aja jooksul, mõned jäävad alles, mõned lendavad hingest minema. Need, mis jäävad, sümboliseerivad sinu teekonnal tähtsaid hetki või sinust midagi väga olulist. Need, mis lendavad minema, need sümboliseerisid ajutist hetkeseisundit.

Need lood, mis ei soovi su hingest lahkuda, aitavad sul end kõige rohkem mõista. Igal laulul on oma lugu rääkida, kui need ei lahku, siis oli ka see lugu suur sellel hetkel, kui see laul sind esimest korda kõnetas. Mõni laul ei soovi just sellepärast sinu hingest ära minna, kuna see on jätnud sinu teekonnale oma jälje.

Jäta meelde see, et väga paljud laulud, mis on artistide poolt kirjutatud, ei ole alati otsetõlkes. Nii et kui sa defineerid laule ja üritan end läbi nende paremini mõista, ei saa laulusõnu otseselt kasutada. Väga palju kasutatakse lauludes sügavamõttelisi lauseid, mida sõna-sõnalt tõlgendades võib saada laulusõnadest valesti aru. Eriti on ingliskeelsetes lauludes väga palju väljendeid, mida ei ole võimalik sõna-sõnalt otse tõlkida, kuna nende tähendused on hoopis midagi muud. Seega tuleb oma lemmiklaule defineerides kasuks see, kui sa üritad süvenenult mõista, mis on tegelikult selle laulu sõnum ja millele need väljendid selles laulus vihjavad.

Minu soovitus tulevikuks sulle on see, et kui sind tabab ootamatult mõni laul, mis võtab järsku sinu südames koha, siis tõlgenda see enda jaoks kohe ära. Nii on sul võimalik iseenda mõistmisega pidevalt sammu pidada. Näiteks teen ma seda enda lemmiklaulude puhul alati ja see on üks paljudest viisidest, kuidas ma iseennast tõlgendan.

Eesmärk, miks ma inspireerin sind seda tegema, on järgmine - see aitab sul iseendaga kontakti luua ja ennast mõista. Lisaks on see üks paljudest viisidest, kuidas sul on võimalik spirituaalselt areneda ja vaimselt võimekamaks muutuda. Mida rohkem sa ennast märkad, enda alateadlikke samme analüüsid, seda intuitiivsemaks sa muutud.

Sinine Kaltsedon on kristall, mis aitab sinu laulmisoskust paremaks muuta ja suunab sind laulma. Kui sa soovid, et sul oleks parem lauluhääl või et sa oskaksid enda häält paremini kasutada, siis kindlasti kanna Sinist Kaltsedoni talismanina või valmista selle poleeritud kristallist endale vee-eliksiiri.

Lasuriit on suurepärane abiline sulle, kui sa soovid laulmises edukas olla ja sellel alal head õnne omada. Kui soovid, et sinu häält märgatakse ja see mõjuks kui magnet, siis kanna seda kristalli. Lasuriiti võib kanda koos Sinise Kaltsedoniga, et lauluhäält parandada, lihvida ja võimsamaks muuta. Lasuriit toob laulmiskarjääri edu ja kuulsust.

Sind võivad huvitada ka minu eelnevad artiklid, mis käivad laulmise ja muusika kohta: "Laulmine ja selle sügavam tähendus", "Laulmine - unenägude seletus" ja "Muusika kui ravim sinu hingele".