Romantiline suhe on see, millest enamus unistab ja mida enamus vajab ning seda ka põhjusega. Inimesena sünnitakse väga paljude erinevate ülesannetega, mida meil kõigil on vaja täita. Paljud ülesanded on seotud meil teiste inimestega, nende koostööga, neilt midagi õppides või ise neisse panustades. Suhte loomine ja suhtes olemine on meie hinge sisse kodeeritud. Aga sellel teel esineb ka lahkuminekuid inimesest, keda armastad või kellele oled end pühendanud. Lahkuminek on aga enamjaolt väga raske, laastav ja seetõttu seda kardetakse. Sellel on põhjus, miks paljud elavad just nii lahkuminekut üle ja kogevad selle käigus väga laastavaid energiaid. Aitan sul mõista, miks see nii on. See aitab sind, kui sa oled täna sellises eluetapis või aitab sul tagantjärgi mõista, miks sa tookord olid teatud vaimses seisus. Saadan kõigile armastust ja tuge!

Lahkuminek on surm sinu elujoonel. Tekib küsimus, mis mõttes? Elujoon on sinu selle elu A-st B-ni jõudmine ehk teekond taassünnist kuni surmani. Lahkuminek, mis leiab sinu elus aset, loob sinu elujoonele surmafaasi, millega ei sure sinu füüsiline keha, vaid sureb selles eksisteerivad emotsionaalne, vaimne ja spirituaalne keha. Surm ei tähendab kadumist, minema pühkimist ega seisu, kus sul neid ei eksisteeri, ma soovingi sulle kõigepealt selgitada, mis see surm on, et sa seda mõistaksid ja saaksid minu mõttega edasi liikuda.

Surm on faas, kus me lagundame midagi ära, olgu selleks keha, uskumus, eesmärk, siht või ükskõik mis. Surm ei ole ainult see, mida enamus näevad kui füüsilise keha lõppu. Surm on lõpp, millele kaasneb suurpuhastus ja taassünd. See on ka põhjus, miks me sünnime alati uuesti ja liigume ühest etapist teise. Ka lahkuminek on surm, kus sinu elus toimub suurpuhastus väga mitmel ja sügaval tasandil ning peale seda toimub taassünd ja edasiliikumine.

Lahkumineku käigus peab toimuma emotsionaalne, vaimne ja spirituaalne surm, see aitab sul end õigel tasandil uuesti üles ehitada. See on vajalik selleks, et sa võtaksid eelnevast suhtest õpetust, muudaksid end ja looksid endasse uut energiat. Kui sa seda teed, siis see aitab sul edasi liikuda uute ülesannete poole ja seda kõige õigemal viisil.

Miks aga kardetakse lahkuminekut? Sellel on olemas oma põhjus. Minu tööks on inimesi aidata ja valgustada, selle käigus olen jõudnud teadmiseni, miks lahkuminekut kardetakse. See on teema, mille pärast väga paljud käivad minu juures. Hirm selle sammu ees on suur ja tullakse kuulama, kas see on õigustatud otsus või mitte. Kusjuures alati ei ole, on neid, kellele ma ütlen, et sinu soov lahku minna on rahulolematus iseendaga või hoopis midagi muud. Kuid on ka neid, kes tunnevad õigesti ja kellel ei ole üksteisele enam midagi selles elus pakkuda ning kelle ülesanded on omavahel täidetud ja lahkuminek on ainuõige otsus. Iga inimest tuleb aidata eraldi, et leida tema jaoks see õige vastus. See, et seda teemat on olnud mu töös väga palju ja et olen aidanud väga palju suhetel taastuda ning õigetel inimestel enda teed minna, on aidanud mul jõuda järelduseni, miks see on nii raske teema. Soovin seda sinuga jagada, lootes, et see aitab sind.

Paljud inimesed, kes kardavad surma, kardavad ka lahku minna. Sina aga küsi iseenda käest, kas sa kardad surma? Kas sa oleksid valmis näiteks homme lahkuma? Analüüsi, kuidas sa suhtud surma. Kui sinus on selle ees hirm ja kartus, siis sina oled ka see, kes kardab lahkuminekut. Suure tõenäosusega mitte sellepärast, et sinu intuitsioon räägib sinuga, vaid sinu sees olev hirm kõnetab sind - need kaks on täiesti erinevat asja. Et lahkuminekut mitte karta tuleb õppida lahti laskma hirmust surma ees. Ma ei hakka valetama sulle ega ka kellelegi teisele, sest sellest ei ole lihtne vabaks saada. Kui see eksisteerib sinu sees, siis on see sinu Saatuseraamatus üks paljudest õppimata ülesannetest. Ülesanne, mille pead ühel hetkel ära õppima, kas selles või mõnes järgnevas elus. Tõde on see, et see tuleb sul ära õppida, see kuulub hingeteekonna ühe suurima ülesande hulka. Seetõttu on seda ka väga raske õppida. Mida suurem on ülesanne, seda keerulisem ja ennast ületavam on õppeprotsess. Kuna neid inimesi on niivõrd palju, kes kardavad surma, on ka palju neid, kes kardavad lahkuminekut. Lahkuminek on surm, kuid see ei hõlma füüsilise keha surma, see ongi erinevus.

On inimesi, kes võtavad lahku minnes kaasa ka nii-öelda enda keha ehk teevad nii-öelda suitsiidi. See juhtub vaid seetõttu, et ei suudeta surmaga leppida. Kõlab väga vastuoluliselt, kuid nii see on. Kes on selle endaga läbi teinud või kellel on sellised mõtted olnud, nende ühine tunne on see, et nad ei leia enam elul mõtet. Seesama tunne tekib emotsionaalse, vaimse ja spirituaalse surma tõttu. Sellel ei tohiks lasta endaga juhtuda ja see on nende kehade surma valesti tõlgendamine. Selle käigus minnakse iseenda füüsilise keha elu kallale. Kordan, seda ei tohi juhtuda!


Lahkuminekule järgnev surm sinu elujoonel annab sulle võimaluse ehitada end üles hoopis teisel tasandil, see annab sulle võimaluse valida endale uus saatusetee. See, millise valiku keegi sellises olukorras teeb, on igaühe oma otsus. On neid, kes jäävad kinni ja karistavad end selle käigus, neid kes panustavad aega ja armastust iseendasse ning loovad endast uue isiksuse, ja neid, kes jäävad kinni armukadedusse ja kibestumisse ning viivad end väga koledale rajale. Peale lahkuminekut esineb kõigis surm ja taassünd omal näol. See, milline uus tee valitakse, on kõik teie endi kätes. Mina soovitan kõigil liikuda edasi, iseendaga tegeleda, jätta alles usk ja lootus ning seda ennekõike armastuse osas. Jäta meelde - sa oled alati parimat väärt, mitte halvimat, seega kohtle end taassünnil hästi ja loobu valele rajale kõndimist.

Kui lahkuminek on toimunud ja ei suudeta lahti lasta inimesest, kellega see kõik toimus, siis on see märk sinu enda Saatuseraamatus, et sa ei ole ära õppinud vabaks laskmist. Järjekordselt on see üks ülesanne, mis tuleb meil kõigil ära õppida ja ka see asetseb väga raskete ülesannete seas. Tekib küsimus, miks on lahkuminekuga seotud niivõrd rasked õppetunnid? Ikka selleks, et sa ei teeks rutakaid otsuseid, kuna inimsuhted ja nende spirituaalsed sidemed on sügavamõttelised. Kõik, mis on sügavamõtteline, hõlmab endas olulisi õppetunde ja sõnumeid, millest elu ise aitab sul õigel ajal kinni hoida, et sa ei laseks neid kergelt tuulde. See on aga katsumuseks siis, kui tuleb vabaks lasta ja see juba eeldab sinu spirituaalset tugevust. Kui seda ei ole, siis ongi see raske.

Minu soov ja üleskutse sinule või kellelegi, keda on vaja siinkohal motiveerida ja inspireerida - kui on toimunud lahkuminek, siis tõuse püsti, liigu edasi ning säilita armastus elu ja iseenda vastu. Tuleta endale meelde, et see ei ole maailma lõpp, see on vaid ühe etapi lõpp ja teise algus. Kui sul on hing keha sees ja see ei ole välja sealt lennanud, siis on sul vaja siin Maa peal veel kahe jalaga maas edasi tegutseda. Sinu lühike aeg selles kehas ja nime all on vaja ära elada võimalikult väärtuslikult.


Neile, kes on lahku läinud või ei ole osanud sellega kaasnenud emotsionaalsest tühimikust välja tulla, soovitan ma läbi viia korraliku Aurapuhastuse. Jagan sulle mõtteid ja inspiratsiooni, kuidas end tervendada ja sellest situatsioonist vabaks lasta, seda kõik selleks, et elu saaks edasi minna ja taassünd saaks toimuda.

VABASTAV JA TAASSÜNDI LOOV AURAPUHASTUS

Võta igapäevaseks kandmiseks kristallid, mis taastavad Aurat, puhastavad ja annavad lootust, nende hulka kuuluvad Mäekristall, Fantoom Kvarts, Girasol või Aktinoliit Kvarts. Soovitatav oleks kasutada korraga vähemalt kahte kristalli. Tegemist on parimate kristallidega, mis suudavad taaselustada hinge jaoks eluks vajavaid energiaid. Nende pikaajaline kandmine aitab sinust luua uue ja parema isiksuse, aidates sul ise alateadlikult õige tee üles leida ning välja tulla olukorrast, kuhu oled kinni jäänud.

Loomulikult on ka kristalle, mis leevendavad hingevalu ja neid soovitan kanda siis, kui lahkuminekust on jõutud depressioonini, on tekkinud apaatsus ja ollakse emotsionaalselt väga katki. Sellisel juhul aitab Apatši Pisar, RodoniitMust Obsidiaan ja teised Obsidiaani liigid.

Lisaks kristallidele on suureks abiks ka eeterlikud õlid, eriti kasulik on põletada Tüümiani, Basiiliku ja Musta Pipra eeterlikke õlisid. Nende taimede õlid aitavad vabastada hingevalu, kurbust, taastada sinu usku iseendasse ja ellu. Tüümiani ja Basiiliku puhul on tegemist Südametšakrat tervendavate õlidega, kasuta neid õlilambis või kanna koos baasõliga enda kehale, just Südametšakra piirkonnale. Must Pipar aitab blokeerida enesehävituslikku käitumist ja vabastada sind nõiaringist, millesse oled lahkumineku tõttu sattunud.

Joo ka Auravälja taastavaid taimeteesid, mis on tehtud aedsalveist, mündist, melissist või piparmündist. Tegemist on taimedega, mis suudavad Aurat puhastada ja Südametšakrat tervendada. Südametšakra on see, mis saab selles olukorras kõige suurema hoobi ja sellele on vaja pakkuda taastavat energiat, et väljatulek saaks olla hea.

Põleta tihti viirukeid, mis aitavad sinu Aurat tervendada ja sind elurõõmsamaks muuta, kasuta Mürri, Lavendlit ja Palo Santot. Võid neid ka kõiki koos kasutada, et nende toime oleks võimsam. Kasulik on ka spetsiaalselt Südametšakrale mõeldud viirukid.

Teatud etappide lõpp on kogu sinu teekonna juures oluline, aidates sul ühelt ülesandelt teiseni liikuda. Seni kuni sinu hing on sinu kehas, senikaua liigu vaid edasi ilma pause tegemata!