Äike on miski, mida paljud kardavad ja on neid, kes seda armastavad ning sellest adrenaliini saavad. Täpselt samamoodi on selle unes nägemisel kaks täiesti erinevat külge. Kui sa nägid unes äikest, siis enne täpsemat lahti seletamist pead sa iseenda käest küsima seda, milline side sul äikesega on. Kas see on miski, mida sa väga kardad või oled sina just nende seas, kellele meeldivad äikesetormid?

Juhul, kui sina oled see, kes kardab äikest, siis unes äikese nägemine on pigem halvaendeline ja positiivsed tähendused ei pruugi sinu puhul kehtida.

Juhul, kui sa oled see, kellele meeldivad äike ja äikesetormid, siis sinu unenäos äike niivõrd suurt halba rolli ei mängi. Ennustused on leebemad negatiivsete kohtade peal või on pigem heaendelised.

Üldiselt on ikka neid rohkem, kelle jaoks on äike aukartust pakkuv ja kellel hirm on loomulik äikesega tekkima, seega üleüldine energia äikese unes nägemise juures on siiski pigem negatiivne.

Sukeldume äikesesse ja vaatame, mida uni sulle ennustada soovis!

Äike sümboliseerib probleemi, kaose, kiirustamise, segase olukorra, draama või tagasilöögi teket. Seda juhul, kui unenägu on negatiivse tähendusega.

Postiivses võtmes sümboliseerib äike kaost, mille tagajärg on kasulik ja vajalik või näiteks probleemi, mille tulemus on hea. Äikese unes nägemine on vihje selle kohta, et segane või närviline aeg on saabumas. See, kas asi lõppeb hea või halvaga oleneb juba sellest, mis tunded sul äikese suhtes on ja kuidas unenägu kulges. Kui unenäol oli halb lõpp, siis see ongi vastuseks. Kui hea, siis on situatsioonil positiivne väljatulek.

Äike võib unes hoiatada sind eespool seisva probleemi eest. Seega, kui näed unes äikest, siis ära võta seda lihtsalt põneva unenäona. See on oluline unenägu, kus antakse sulle aega, et eelseisvaks probleemiks end ette valmistada. Nii nagu ka äikeseilmadega on, siis pilved ja müristamine hoiatab äikese tulekust ette. Täpselt samamoodi on unenäos äike see, mis annab sulle võimaluse kas ohtu ennetada, põgeneda või muuta enda taktikat. Igatahes sümboliseerib äike unes midagi, mida on suure tõenäosusega võimalik ära hoida.

Kui unenäos, mida nägid, oli äike sinu jaoks ohtlik, näiteks said sa pikselt löögi, siis sa ei suuda probleemi ära lahendada ega ära hoida- see tabab sind. Aga näiteks kui sa ei saanud unenäos pikselt lööki või suutsid ilma igasuguste probleemideta sellest mööda pääseda, siis sa suudadki ära hoida midagi, mida sulle ette teada anti.

Veel võib äike sümboliseerida viha ja keerulisi emotsioone. Selline unenägu võib teada anda sulle sellest, et sa kas ise tunned selliseid tundeid millegi või kellegi vastu või tunneb keegi teine sinu vastu selliseid tundeid. See on loomulikult kõige halvem versioon äikese unes nägemisest.

Kui näed unes äikest, siis esimesel võimalusel tee endale kohe Aurapuhastus ja asu Kiastoliiti kandma

Soovitan äikese nägemisel teha endale esimesel võimalusel Aurapuhastus salvei rituaalitõrvikuga. Sobib ka see, kui rituaalitõrvik koosneb salveist ja eukalüptist või yerba santast. Lisaks Aurapuhastusele alusta esimesel võimalusel Kiastoliidi kristalli kandmist. Tegemist on kristalliga, mis aitab ära hoida ebaõnne, stressi tekitavaid olukordi, viha ja raevu. Kiastoliit on üks tugevamaid enesekaitse kristalle, millel on oskus eemale hoida ebaõnne, mida sa ise ei oska ette tunnetada ega ka ette näha. See aitab eemale hoida halba õnne sellistest kanalitest, mille peale sa ise ei tulekski.

Kuna äike on väga keeruline kuulutaja, siis on väga raske sulle täpselt teada anda seda, mida see sinu unenäos võis tähendada. Sa pead ise proovima seda tunnetada.

Näiteks võib äike viidata ka perioodile, kus sinu tunded ja emotsioonid on seinast seina. Ühel hetkel oled ülimalt õnnelik, teisel hetkel kurb või vihane, siis motiveeritud ja inspireeritud. See võib teada anda ka sinu emotsionaalsest seisust. Kui nii, siis see vihjab tegusale ajale, kuhu sisse kõik need emotsioonid võivad ära mahtuda.

Äikese unes nägemise korral on kasulik hoida Kiastoliidi kristalli voodi all. Seda selleks, et luua öösel enda ümber tugev Aurakaitsekilp kõige halva eest, mida saatust ohustab.