Energiaväli ja selle sisu annavad sulle võimaluse areneda, õppida, head õnne elus kogeda ning enda soovmõtteid täide viia. Mida võimsam on sinu energiaväli, seda paremini sa end tunned, seda kiiremini sa elus õpid ja seda võimekam suudab olla sinu intuitsioon. Enda energiavälja kasvatamine on väärt vaeva nägemist.

Tegelikkuses on aga nii, et iga hetk sa kas kasvatad enda energiavälja või kahandad seda. Iga sekund, isegi praegu sellel hetkel sa teed seda. Suure tõenäosusega selle artikli lugemine muudab sinu energiavälja võimsamaks, kuid iga järgnev hetk mõjub sinu energiaväljale kas suurendavalt või kahandavalt. Aitan sul mõista seda, mis määrab siinjuures rolli, kas energiaväli kasvab või kahaneb. Annan sulle ka nippe, kuidas ise teadlikult seda vaid kasvavas suunas liikuma seada.

Energiaväli on üks osa Aurakehast

Aura ümbritseb sinu füüsilist keha, selles on kogu informatsioon sinu enda kohta. Selle kohta, mida sa mõtled, millises emotsionaalses seisus sa oled, kuhu poole sa oled elus liikumas, mis on sinu huvid, mida sa kardad ja mis on sinu eluülesanne ehk ka saatuseraamat asub Auraväljas. Kui minu juures eraseanssidel käiakse, siis Aura on see, kust mina saan kogu informatsiooni sinu kohta. Seal on kõik kirjas.

Lisaks kõigele sellele ja paljule muule, mida Auraväli sisaldab on selles ka energiaväli. Energiaväli on kui vibratsioon, mis määrab  selle, mida sa endale ligi kutsud ja millele sa oled avatud.

Ehk energiaväli määrab ära selle, mis informatsioonile on sul ligipääs ja mida su intuitsioon suudab tajuda ja märgata. Energiaväli määrab ära ka selle, millist õnne on võimalik sul elus kogeda, saada või milleni jõuda. See on kui sinu suurim piirang või piirideta olek. Oleneb sellest, millises seisundis on sinu energiaväli. Eraseansil saan ma rääkida sulle sellest, kuid sa saad oma energiavälja alati ka ise igapäevases elus suurendada, tervendada ja selle kvaliteeti parandada.

Lühidalt ja kiirelt kokku võttes - Aura on tervik, selles on kogu informatsioon sinu enda kohta ja energiaväli on osa Aurast, mille eesmärk on anda sulle võimalusi või piirata neid.

Suurenda enda energiavälja, eemalda piirid ja ava teekond hingelisele kasvamisele!

1. SINU TOIT MÄÄRAB SINU ENERGIAVÄLJA

Energiavälja on võimalik avardada ja tervendada läbi toidu. Iga päev, kui sa sööd, muutub sinu energiavälja sisu. Kõik, mida sa sööd mõjutab seda. Olgu selleks võileib, smuuti, maasikas või rämpstoit. Kõik mõjutab! 

Et läbi toidu enda energiavälja tervendada, siis söö kergeid toite, mille sisuks on looduse enda poolt loodud kompleksne toit ja Karmavaba toit. Mida see tähendab?

Komplekse toidu alla kuuluvad kõik taimed, mille loodus on ise loonud ehk värskest tooraineist valmistatud toit. Äratundmatuseni töödeldud ja pakendatud toit kuulub "raskesti seeditava" toidu alla ja see viib sinu energiataseme alla. Kui aga valmistad ubadest endale toitu, lisad brokkolit ja läätsesid, siis see on energia, mis toidab sinu energiavälja hea vibratsiooniga. 

Kõik loomne toit kuulub madala sageduse alla, seda süües tõmbad sa enda energiavälja madalale. See blokeerib intuitsiooni, spirituaalset arengut ja lülitab sind selleks hetkeks kinni, kui sa seda toitu seedid. Loomset toitu seedib inimene väga kaua. Seetõttu inimesed, kes söövad värsket, taimset ja orgaanilist toitu on spirituaalsemad, intuitiivsemad ja ka teadlikumad enda elust. Selline toit toetab spirituaalset arengut. 

Kindlasti üks põhjus, miks ma olen enamus enda elust taimetoitlane olnud ja ülejäänud sellest vegan on see, et see aitab mul areneda ning spirituaalselt kasvada. 

Söö värsket, valmista toitu ise või väljas käies tarbi targalt seda, mida restoranid/kohvikud sulle pakuvad. Söö taimset toitu ja sinu energiaväli kasvab mitte ei kahane. 

Kasuta vee joomisel kristalle, aseta need veeklaasi, kannu või kasuta spetsiaalseid eliksiiripudeleid vee joomiseks. Ükskõik, kuhu ma lähen, on mul pidevalt kaasas eliksiiripudel, mille sees on kristallid. Kristallid suunavad enda energiad vee sisse, mille ma hiljem ära joon. Nii on võimalik kristallidega enda energiavibratsioone tõsta ja seeläbi energiavälja tervendada. 

2. SISUSTA ENDA ELU KRISTALLIDEGA

Kristallid on kõrge vibratsiooniga, mõjudes meie enda energiaväljale rohkem kui suurepäraselt. Miks minu elu on täidetud kristallidega? Need aitavad mul isiklikult areneda ja kasvada. Need eemaldavad energiaväljas piire ja võimendavad selle avarust. Kristallid kõik on head ja hoolimata nende energiaväljast suudavad need kõik sind täiustada.

Igal kristallil on oma eriline energiaväli. Kui selle kristalli enda ellu tood, kas ehtena või koju geoodina seda kaunistama, siis need kõik mõjutavad sinu energiavälja sisu. 

Kristallid, mida sa ehtena kannad mõjutavad sind sellel hetkel, kui sa neid kannad. Seetõttu on väga oluline kristallehteid kanda, nendest on võimalik saada jõudu ja tuge. Kõige kiiremini aitab väga kehvast energiaväljast sind välja tuua Girasol, Fantoom Kvarts ja Aktinoliit Kvarts. Need kolm kristalli on energia suurendajad ja energiavälja võimendajad. Kasuta neid, kui soovid madalast energiaväljast välja astuda, eemaldada piiranguid ja alustada spirituaalselt kasvamist. 

Kõik kristallid annavad energiavälja oma väe. Kui kannad armastusekristalle, siis sinu enda energiaväli suurendab armastuseõnne, kui kaitsekristalle, siis tekib sellesse kaitsefilter negatiivse ja positiivse vahel.

Teinekord, kui krsitalle enda ellu tood, siis ehk see aitab sul kõike paremini mõista, miks sind kristallide poole tõmbab ja miks üleüldiselt inimestele kristallid meeldivad. Vastus on lihtne - meil on neid energiavälja jaoks vaja!

Ära unusta ära enda koduenergiat! 

Ka koduseinte vahele on tark mõte kristalle tuua. Täida enda kodu kristallidega. Sinu koduenergia määrab suuresti ära sinu isikliku energiavälja. Kodueenergia mõjutab sinu isiklikku energiavälja, kuna see on koht, kus sa suure tõenäosusega kõige enam aega veedad ja suure aja oma elust seal magad. Mida tervendatum on sinu kodu, seda parema sisuga on sinu energiaväli. 

3. KESKENDU HEADELE MÕTETELE - ARMASTUSELE, LOOTUSELE, TÄNUTUNDELE JA KÜLLUSELE 

Head mõtted loovad sinu energiavälja. Keskendudes kõige peale, üritades elus ja hetkes ilu näha - need kõik aitavad kasvatada sinu energiavälja. Samas kahandavad energiavälja mõtted täis hirmu, kurbust, negatiivsust, klatšijutte, viha, kadedust ning kõik, mis on vähegi halva alatooniga. 

Selle asemel, et lasta enda hingel hirmul või mõnel teisel madala energiavibratsiooniga mõttel täita, keskendu heale. Mõtle kui ilus on elu, see hetk, milles elad ja kõik, mis sinu ümber toimub. Ole tänulik inimeste üle, kes sind siiralt armastavad ja selle üle, et on antud võimalus üldse elu kogeda. Armasta, näita armastust välja ja jaga hoolivust. Kõik head teod kasvatavad sinu energiavälja. Üha enam ürita enda tundeid väljendada ja jagada headust maailmaga - nii kasvab sinu isiklik jõud. 

Kui sul on keeruline negatiivseid mõtteid eemale juhatada...

L-Teaniin on aminohape, mis aitab sinu ajul tekitada alfalaineid, mis omakorda mõjuvad lõõgastavalt ning aitavad häid mõtteid esile tuua. Seda soovitan ma siis, kui sul on väga raske end hirmudest, halbadest mõtetest ja negatiivsusest välja tuua. Kui sa oled kohviarmastaja, siis võta L-Teaniini koos kohviga. See aitab taksitada kohvist tulenevat närvilisust ja aitab sul olla energiline ning lõõgastunud üheaegselt. 

4. PUHASTA ENERGIAID JA MEDITEERI

Energiate puhastamine ei ole lihtsalt põnev ja ilus tegu. Põletades viirukeid, eeterlikke õlisid ja tossutades rituaalitõrvikutega - sellel kõigel on tohutult suur mõju sinu isiklikule ning kodusele energiaväljale. Igakord, kui põletad taime, siis selle taime tervendavad energiad satuvad õhku. Need ühinevad selle energiaga, mis parasjagu sinu kodus või sinu Auraväljas on. See sama suits või aur aktiveerib sinu energiaväljas teatud energiad. Seetõttu on regulaarne puhastus ülioluline. Mina näiteks ei kujutaks ettegi päeva, mil ma seda teha ei saa. Ma võtan isegi reisile kaasa enda eeterlikud õlid, et neid kehale kanda, kui ma neid põletada ei saa. Esimese asjana koju naastes panen viiruki suitsema ja teen võimalusel rituaalitõrvikuga kogu enda Auravälja ja selles oleva energiavälja puhtaks. See on tava, mis mõjutab mind ennast suurepäraselt. Inspireerin sind seda sama praktiseerima ja ühel hetkel märkad sa selle võlu ning vajalikkust. 

Igal taimel on oma jõud. Too neid enda ellu põhinedes nende toimetest või lase intuitsioonil juhatada end õige taime juurde. Samal ajal, kui põletad eeterlikke õlisid, viirukeid või rituaalitõrvikuid, mediteeri. Meditatsiooniks ei pea võtma palju aega, piisab kasvõi viiest minutist päevas. Miks mediteerida? See aitab energiaid tasakaalustada. 

Mediteeri kasvõi selleks, et aeg maha võtta, et puhata ja lasta endas olevaid energiaid tervendada. Kui mediteerid taimesuitsu või auru keskel, siis kogu sinu energiaväli saab jõudu juurde, see avardub ning tervendab end üheaegselt. 

Salvei ja Kadaka rituaalitõrvikuga puhasta enda energiaväli, kui soovid oma energiavälja tuua kiiret muudatust. See teeb komplimente Girasoli, Fantoom Kvartsi ja Aktinoliit Kvartsi kandmisele. Sobib ka Kadaka ja Salvei eeterlike õlide põletamine difuuseris/õlilambis.

5. TÕUSE PÜSTI JA LIIGUTA END! 

Puhtfüüsiline liikumine ja aktiivne olemine aitab sinu energiavälja kasvatada. Mida rohkem sa enda keha liigutad, seda kiiremini liiguvad sinu Auraväljas ja selles olevas energiaväljas energiad. Kõik, mida sa endale teed, näiteks puhastad end viirukisuitsuga, sööd avokaadot või hoopis kannad Fantoom Kvartsi kristalli - need kõik mõjuvad kiiremini ja tõhusamalt, kui sa end liigutad. 

Tantsi, jaluta, jookse, hüppa, sõida jalgrattaga või uju, need mõjuvad sulle hästi. Tšakrates olevad energiad saavad samuti paremini tööd teha, muutuda ja olla aktiivsed, kui sa liigutad enda füüsilist keha. Leia iga päev võimalus olla aktiivne. Kui sul on istuv töö, siis mine teadlikult õue jalutama või kasuta auto asemel jalgratast, kui soovid ühest kohast teise minna. Ole leidlik ja anna enda kehale võimalus ise energiad liikuma seada. 

Mida võimsam on sinu isiklik energiaväli, seda suurem võimalus on sul selles elus kogeda head õnne, spirituaalset kasvamist, intuitsiooni suurenemist ja heaolutunde tundmist. See on väärt vaeva nägemist!