Kuu viimane veerand on väga aktiivne Kuufaas, mis toob meie ette muutusi, uuendusi, vabastamisi ja puhastust. Seda Kuufaasi ei tasu alahinnata, sellel on palju võimu ja jõudu, mida me saame enese heaolu nimel ära kasutada. Kuu viimane veerand on mõjutatud iga kuu konkreetsest tähtkujust ja see annab sellele Kuufaasile omapärase väe.

Kuu viimane veerand KAKSIKUTES toob endaga kaasa kiire kasvu, arengu ja tervenemise. Eelkõige toob see Kuufaas endaga kaasa vaimse ja füüsilise tervenduse.

Kaksikute Kuu viimane veerand on vaid ühel korral aastas ja üldiselt on see kas augusti lõpus või septembris. Seega saab öelda, et see on harukordne päev, mida ei tasu maha magada. Kuufaaside jälgimine toob sulle palju kasu - see annab sulle aimu selle kohta, millised on erinevad päevad, mida millal teha, mida millal vältida ja palju muudki.

2020. Kuu viimane veerand Kaksikutes on 10. septembril

2021. aastal 30. augustil

2022. aastal 17. septembril

2023. aastal 3. septembril

Kuu viimane veerand Kaksikutes toimub alati siis, kui Päike on Neitsis. Nende väed ühinevad ja sellest tuleb enesetervenduseks ideaalne hetk. On aastas vaid üks päev, mis on alati sellise energiaga. Sellel päeval tuleb teha kõike selleks, et endale tervendust pakkuda. Kõik võtted mõjuvad intensiivselt ja suudavad teha suuri muutusi.

See päev on parimaks päevaks operatsioonideks, tervendusrituaalideks, toitumise muutmiseks, alternatiivvõtete praktiseerimiseks, endale tervisekava loomiseks, massaaži saamiseks, spa külastamiseks jne.

Soovitan sellel päeval tuua enda ellu Ajurveeda ravimtaimi, alternatiivseid tervendajaid ja muuta enda menüüd, et enda tervis õitsema seada.

Sellel päeval võta ette suurpuhastus enda köögis. Vabane kõigest, mis on aegunud, mida sa ei kasuta, mis ei ole sinu ega ka sinu perekonnaliikmete tervisele hea. Puhasta köök, muutes selle Feng Shui energiad positiivseks, külluslikuks ja atraktiivseks. Köögipuhastuse juures põleta samal ajal viirukialuse peal Lõhnheina viirukit või rituaalitõrvikut. Lõhnhein suurendab head õnne, külluslikke energiaid ja aitab uut algust luua. Suurepärane taim just sellel Kuufaasil kasutamiseks.

Too sellel päeval enda kööki vaid tervislikke toiduaineid, värskeid puu- ja juurvilju. Muuda köögi energiaid, et ka sinu enda toitumisharjumused saaksid hakata muutuma.

Põleta köögis Talihalja või Piparmündi eeterlikku õli, et pidurdada liigsöömist ja toitumisprobleeme. Tegemist on eeterlike õlidega, mis takistavad liigsöömist. Need parandavad intuitsiooni, aidates sul mõista, mis on sinu keha jaoks hea ja mida sa peaksid täielikult vältima. Võid neid eeterlikke õlisid enda köögis või söögitoas regulaarselt aroomiteraapias kasutada. Need parandavad isu tervisliku järgi ja pidurdavad ebatervislikke toitumisharjumusi.

Kui soovid liigsöömist pidurdada, siis loo kristallikomplekt Apatiidist, Valgest Hauliidist ja Mustast Obsidiaanist. Võid neid kristalle ka enda külmkapis või selle lähedal hoida, et pidurdada liigsöömist ka teistel pereliikmetel.

Valmista sellel päeval tervislikke eineid, olgu need rikkalikud ja taimsed. Haara kinni selle Kuufaasi mõjust ning mine niiöelda õige rongi peale. Sellel päeval on võimalik sul iseennast muuta ja alustada enesetervenduse etappi enda elus.

Soovitan sellel päeval tarbida Spirulinat ja Kelp'i, et puhastada enda keha mürkainetest. Mõlemad taimed on kõrge klorofülli sisaldusega, mistõttu on neil mürkaineid vabastavad toimed.

Kui soovid sellest päevast kasu saada, siis kõige olulisem on enda toitumisharjumusi muuta ja teha suurpuhastus enda köögipiirkonnas. Võta selleks aega, pühenda end sellesse ja see aitab sind õigele rajale viia. Sinu tervis määrab suuresti ära sinu selle elu kvaliteedi. Mida paremini sa end tunned, seda rohkem suudad sa saavutada ja õppida.

Kuu viimane veerand Kaksikutes ei oota, et sa endale enesetervendust ainult füüsilisel tasandil ehk vitamiinirikkaid toite pakuksid, vaid sellel päeval on sul võimalik ka enda vaimne tervis tervenemisfaasi seada. Kui sa oled ärevil, stressis või sind painavad paanikahood, siis ka nende vastu on võimalik sellel päeval astuda. Alusta Bacopa Monnieri kasutamist, mis on Ajurveedas antidepressant ja põleta sellel päeval eeterlikest õlidest Clary Salveid, mis on samuti antidepressant.

Sellel päeval, kui tegeled enesetervendusega, lülita välja telekas, arvuti ja telefon. Kõik segavad asjad pane enda elus selleks hetkeks kinni, et sa saaksid keskenduda iseendale. Joo rahustavat kummeli- või piparmünditeed, et vaigistada enda sees olev rahutus. Anna kõik selleks, et sellest Kuufaasist maksimum võtta.

Lase vabaks kõik halvad harjumused, mis takistavad sul vaimselt ja füüsiliselt terve olla. Alusta enda elus täiesti uut enesetervendusperioodi. Too tervis enda ellu!