Enne, kui sa hakkad minu mõtteid lugema, soovin, et sa mõistaksid üht - kõik, mida olen siia kirjutanud, on selleks, et avalikustada ja tuua tähelepanu kõige jõhkramatele tegudele inimeste eludes. Sisu on raske ning selleks, et mind täielikult mõista, võta lugemiseks aega. Võta sellest artiklist kaasa teadmised ning lõpetame üheskoos deemonite eksisteerimise. Minu eesmärk on nende teod paljastada ja tõsta kõikide inimeste teadlikkust. Kõik peavad end nende eest kaitsma. Mida rohkem sa deemonite ja nende käitumismustrite kohta tead, seda lihtsam on sul sellele kõigele lõpp teha.

Viimasel ajal olen enda tervendustöös kokku puutunud inimestega, kes on minu juurde tulnud väga keeruliste ja südant lõhestavate teemade pärast. Tegelikult on seda tehtud aastaid ja see ei ole minu jaoks võõras, kuid ma näen siin väga suurt mustrit, mida ma sooviksin jagada ka kõigi teistega, kes ei ole veel minuga sel teemal vestelda jõudnud. Tahan seda jagada kõigiga, kellel on vaja seda kuulda ning keda minu mõtted aitavad. Seega otsustasin rääkida sellel intrigeerival ja väga keerulisel teemal.

Deemonid on inimesed, kelle kehades ei ela hinged, vaid kurjuse kehastused, kes on teisest liigist kui tavaline inimene. Deemonitel ja hingedel on sarnane keha, kuid täiesti teine soov elamiseks.

Deemonid on inimkeha üle võtnud, nad oskavad kopeerida ja imiteerida kõike, mida inimesed teha suudavad (inimesed on need, kelle kehades on hinged). Nad oskavad massi sulanduda ning tihti peaaegu kõik ära petta. Kuna deemonid suudavad elada inimkehas, siis ei suuda teised (ehk hinged) neis ohtu tajuda. Seda sellepärast, et deemonid oskavad suurepäraselt taustal toimetada nii, et keegi ei märkagi nende erinevust tavalisest inimesest.

Deemonid saavad eksisteerida kahel tasandil, nii kehalises kui kehata versioonis. Kehata vormis esinevad näiteks luupainajad ja sõltuvused, mis inimesi üle võtavad. Mõlemal juhul on nad seotud hingede ründamise, manipuleerimise, lämmatamise ja põrmustamisega.

Lühidalt võib öelda, et deemon on hinge vähkkasvaja. Ta saab eksisteerida siis, kui talle antakse jõudu ehk tähelepanu. Nad pääsevad ligi neile hingedele (tavalistele inimestele), kelle Auraväli on nõrk, näiteks inimestele, kellel on madal enesehinnang, kes on haavatavad või ülitundlikud, introverdid ja kellel ei ole enda perekonnaga tugevaid lähisuhteid. Deemon tajub ära nõrga Auravälja ja siseneb selle inimese ellu.

Vägistajad, lapseahistajad, ahistajad ja teised kõige õõvastavamate tegude tegijad on elavad deemonid. Neil ei ole südant, nende sees ei eksisteeri Südametšakrat. Nende kehades on selle koha peal suur must auk, mis neelab endasse teiste inimeste Südametšakra energiat (nende inimeste energiat, kelle kehades elavad hinged, kellel on Südametšakra). Miks? Kuna neil endil see puudub, siis soovivad nad seda energiat süüa, et ennast tasakaalus hoida.

Kui deemon saab inimeselt, kelles eksisteerib hing, tema jõu, rõõmu ja armastuse endale, siis tunneb ta naudingut ja rõõmu ning saab sellest jõudu. Mis juhtub hingega, kui deemon seda ahistab ja kuritarvitab? See hing puruneb tuhandeks killuks, kogu jõud, rõõm, õnn ja armastust kaob. Deemonid on hinge vastandid, parasiidid, kes tarbivad hingede energiat. Kõige hullem selle kõige juures on see, et puuduva Südametšakra tõttu ei ole tal võimalik head energiat säilitada ja seetõttu nõuab ta hingede Südametšakra energiat üha juurde. Kuna heaolutunne eksisteerib deemonis väga lühikest aega, siis nad muudkui kordavadki enda õõvastavaid tegusid. Seepärast ei tohiks mitte kunagi uskuda ega loota, et deemon enda tegutsemist muudab!

Tihti näen uudistes või kuulen otse allikatest, et vägistajad ja ahistajad lastakse naeruväärselt lühikese või lausa olematu kinnipidamisaja järel uuesti vabadusse. Tõde on see, et Südametšakra puudumise tõttu kordavad deemonid enda tegusid.

Südametšakra on seotud tegude ja nende tagajärgede analüüsimisega ning nendest õppimisega ja seetõttu on hingedel südametunnistuse hääl. Hääl, mis on seotud intuitsiooniga, mis viib enese tervendamise, parendamise ja käitumismustri muutmiseni.

Kõik deemonite väärastunud teod on põhjustatud Südametšakra puudumisest ja sellel samal põhjusel ei saa oodata, et ta enda kurssi muudaks. Pole Südametšakrat, pole südametunnistust. Selleks, et muuta kurssi, peab olemas olema südametunnistuse hääl, mis suunab kõigi heaolu nimel enda tegusid muutma.

Ma saadan pidevalt universumisse sõnumeid, et hingedega inimesed suudaksid ühel päeval mõista, et meie seas eksisteerivad ka deemonid, kelle puhul ei saa rakendada samasugust suhtumist nagu hingedega. Hinged on võimelised muutuma, see on üks osa nende teekonnast. Deemonid selleks võimelised ei ole, nad kordavad enda mustrit lõpuni välja.

Miks ma sellest kõigest räägin? Siin, väikeses Eestis, on liiga palju väärkohtlemist ja selle maha vaikimist. Tegelikult on kõikidel hingedel võimalus see kõik ära lõpetada. Deemonid surevad välja, kui nad ei saa endale meie Südametšakrast toitu.

Kuidas nad välja suretada? Nad tuleb paljastada, teistele nähtavale tuua, väga valjusti ja väga selgelt ning neile ei tohi kaasa tunda. Miks ei tohi kaasa tunda? Sest kaastunne eksisteerib hinge Südametšakras ja millest deemonid toituvad? Hingede Südametšakra energiast. Seega ei tohi neile kaasa tunda, selle asemel tuleb kõiki, keda vähegi võimalik, nende eest hoiatada, eriti lapsi, kes oma loomult usaldavad elu ja lasevad end eluvoolul kaasa tirida.

Deemoneid on võimalik välja suretada ka neil, kes on otseselt nende õõvastavate väärtegudega seotud.

Siinkohal soovin saata toetavat energiat ja armastust kõikidele, kes on ühel või teisel moel deemoni ohvriks sattunud. Ma olen teiega, hoidke seda teadmist enda südames!

Kõigil, kes on kogenud deemoni väärkohtlemist ja ärakasutamist, on olemas vägi, et lõpetada nende eksisteerimine. Deemon saab jõudu juurde, kui sa mõtled talle ja teole, mis muutis kogu sinu elu. Ta ilmutab ennast läbi aastate pidevalt ja tihti elu lõpuni välja. Iga kord, kui sulle meenub tahtmatult deemoni tegu, annad sa talle jõudu, et ta saaks elada. Ma soovitan valusate mälestuste ilmumisel need enda seest välja lükata. Võid mälestuse blokeerimiseks kasutada vihaenergiat, heal eesmärgil on selle kasutamine õigustatud. Kui see ei oleks millegi jaoks kasulik, siis ei oleks sellist energiat üldse olemaski.

Hetkel, kui sulle meenub see, mida ta sulle tegi, lükka ta välja, eemalda see mälestus enda mõistusest. Vahel aitab, kui öelda vihaga välja: "Mine minema!" Proovi seda, usu mind, sul hakkab hetkega kergem. Tee seda vajadusel veel ja veel. Tõrju ta eemale! Kui deemon on kasvõi ühel korral sinust kogu Südametšakra energia välja tõmmatud, siis oskab ta seda telepaatiliselt ka edaspidi teha. Seetõttu on ülimalt oluline, et võitleksid ohvrina ka edaspidi energeetilisel tasandil ärakasutamise vastu.

Kui oled deemoniga kord kohtunud ja tema ohvriks langenud, siis soovitan sul regulaarselt, igakuiselt, endale Yerba Santa tõrvikuga Aurapuhastust teha. Tegemist on rituaalitaimega, mis aitab vabastada deemonlikke energiaid, telepaatilist ühendust ning tervendada Südametšakrat, mis on deemoni poolt ära lõhutud. Lisaks soovitan kanda Kiastoliidi, Nuumite või Hüpersteeni kristalle (väga hea, kui olemas oleks kõik kolm kristalli). Need on kõige tugevamad kristallid, mis suudavad sind kaitsta deemonite ja ükskõik, millise nende mõjutuse eest.

Selleks, et hävitada Südametšakra, lõhuvad deemonid esmalt Juurtšakra

Tšakrasüsteem on ülioluline ja iga inimene peaks Tšakratest kõike teadma. Kui see teema on sinu jaoks veel kauge, siis vii enda heaolu nimel end Tšakratega kurssi. Olen aastate jooksul nendest väga-väga palju rääkinud ja olen need välja toonud pea kõikides enda artiklites, toonud paralleele ja juhtinud tähelepanu olulistele teemadele.

Deemonid põhjustavad hingedele kõige jubedamat valu. Minu enda silmis ei ole siin Maa peal inimeste vahel ühtegi julmemat tegu kui seksuaalne väärkohtlemine.

Deemonid teevad seda täiesti teadlikult, nad teavad, et Juurtšakra põrmustamine aitab ligi pääseda ükskõik, millisele Tšakrale. Antud juhul soovivad nemad pääseda Südametšakrasse.

Juurtšakra on meie kõige alumine Tšakra, see asub vaagnapiirkonnas. Seal asub energiakese, mis vastutab kogu Tšakrasüsteemi püsimise eest ja mis annab sellele tugevuse. Kui see Tšakra põrmustada, siis on võimalik ligi pääseda kogu informatsioonile, mis hinges eksisteerib. Nii on võimalik nõrgestada kõik ülejäänud kuus Tšakrat ühekorraga. Seetõttu kasutavadki deemonid seksuaalset väärkohtlemist, peale sellist tegu ei suuda ükski hing end koos hoida, sest Juurtšakra on hävitatud.

Hävinenud Tšakrat on väga keeruline taas üles ehitada ja kui selleks juhtub olema Juurtšakra, siis on ka kõik teised Tšakrad ooterežiimil seni, kuni Juurtšakra terveneb. Number üks Juurtšakra tervendajakristall on Punane Jaspis. Seda tuleb kanda väga pikalt, nii kaua, kuni enesetunne ja tervis on paranenud ja helgemad päevad saabunud. Punane Jaspis ravib ka kõige jõhkrama Juurtšakra põrmustamise, mille on põhjustanud seksuaalne väärkohtlemine.

On ka neid deemoneid, kes kasutavad ohvri Juurtšakra hävitamiseks seksuaalse ahistamise asemel füüsilist vägivalda. Tihti esineb seda lähisuhetes, füüsiliste rünnakutega Juurtšakra hävineb. Kõik deemonid ei kasuta ainult seksuaalset ahistamist, kasutatakse ka tõukamist, peksmist, rusikahoope ja tagumist.

Miks valib väga suur osa deemoneid endale mehe keha?

Enamasti on inimkonna ajaloos olnud väärkohtlemisega seotud mehed. Ma ei ütle siinkohal seda, et naised seda ei tee, see ei ole kaugeltki tõsi, kuid deemonid valivad rohkem endale eksisteerimiseks mehe keha. Sellel on tegelikult väga selge põhjus - meeseenergia on jõulisem, füüsiliselt tugevam ja sihikindlam, seetõttu valivadki nad ellu astumiseks mehe keha.

Nendel naistel, kelle kehades elavad deemonid, on rohkem meesenergiat, nad on jõulisemad, domineerivamad. Naise figuur, kuid domineeriv meesenergia.

Deemonite puhul ei kehti numeroloogilised ja astroloogilised näitajad, need on seotud vaid hingedega ja nende elueesmärkidega

Kas sa oled kunagi mõelnud, et mõne inimese puhul ei kehti päikesemärgi tõlgendused või eluteenumbri eesmärk? Oled sa kunagi ennast või teisi inimesi analüüsides jõudnud mõne konkreetse inimeseni, keda sa absoluutselt näiteks Vähi elueesmärgi juures ära ei tunne? Ta peaks olema keegi, kelle eesmärgiks on teisi inimesi toetada. Või ei märka sa hoopis eluteenumber 6 kandja puhul tema ülihoolivust lähedaste suhtes?

Seda, et kõikide inimeste puhul ei kehti numeroloogilised ja astroloogilised tõlgendused, eksisteerib. See on nii nende inimestega, kelle kehades eksisteerib deemon, mitte hing. Deemonite puhul need näitajad ei kehti, sest nad ei ole hinged. Hingedel on elueesmärgid, mis on kõik suures pildis seotud enda tervendamise, teiste aitamise ja enda ümber kujundamisega.

Deemonitel ei ole selliseid eesmärke, neil on täpselt vastupidised sihid. Nende eesmärk on inimesi põrmustada, ahistada ja valada negatiivsust kõikjale, kuhu neid on ligi lastud.

Sõna deemon kõlab juba õõvastavalt, aga seda see ka on. Inimkehades ei ela vaid hinged, need on üle võtnud ka deemonid, kes näevad välja nagu inimesed ja sulanduvad hästi massi. Selliste inimestega tuttavaks saades ja neid lähedale lastes, võid peagi aru saada, et tegemist ei ole kaugeltki mitte hingega.

Kui sinu elus on deemon või ta on ühel hetkel sinuga olnud, siis jaga enda kogemust, ära jäta seda endale. Otsi abi, lase teistel end aidata!

Kui sa loed praegu minu mõtteid ja tunned end ära, deemon on sind ära kasutanud, siis see sõnum on sulle. Ära tunne häbi, jaga enda kogemust, otsi abi. Neid, kes ei aktsepteeri deemoni tegusid, on palju ja nad on valmis sind aitama. Sina ei ole süüdi selles, mis on sinuga juhtunud. Sa ei ole andnud selleks rohelist tuld. Sa olid lihtsalt seal, liiga lähedal, kogemata, enese teadmata. Deemonid on vaja paljastada, et neil ei tekiks järgmisi ja järgmisi ohvreid. Nad osakavad inimeste keelt ja end ilustada ning suudavad jätta endast mulje, mis tekitab kaastunnet. Sellest hoolimata tuleb nad paljastada, ükskõik, millise hinna eest. Lõppude lõpuks elab vale lühikest elu, tõde aga pikka.

Kui sa oled deemoni ohver, siis kasva sellest kogemusest paremaks inimeseks, ära jää põrmustatud seisu kinni. Elu läheb edasi, kui sa lased sel edasi minna. Ma saadan sulle väga palju armastust, leia minu sõnadest tuge, julgust ja inspiratsiooni, et terveneda!