Igal sünnikuupäeval on oma salajane koodeks, mis aitab inimese eluteed ja selle käike paremini mõista. Minu kireks on tõlgendada kõike, mis inimeste eludes toimub ja seda ennekõike spirituaalses mõttes. Nii aitan kõigil, kes on sündinud 30. kuupäeval, mõista enda elu salakoodi, et see elu oleks produktiivne ja missioonirikas.

Kui sa oled sündinud 30. kuupäeval, siis oled sa perfektsionist ja loodud probleeme lahendama. Sinu aju töötab vahetpidamata, eriti siis, kui mõni asi sinu elus ei toimi või vajab uuendust. Oled innovatiivne ja naudid enda ideede elluviimist, see pakub sulle meeletult head enesetunnet. Veelgi rohkem naudid sa seda, kui saad aidata kedagi teist ja temal hakkab seejärel hästi minema. See, kusjuures, on ka üks sinu missioonidest, millest räägin allpool.

30. kuupäev annab sinu elule hulgaliselt head õnne, samas on see õnn väikese konksuga. Ka seda kõike aitan ma sul mõista!

Olukorrad elus soovivad end korrata - need on õppetunnid, mis on eelmistes eludes õppimata jäänud, ja need ei lõpeta kordumist enne, kui need on õpitud.

30. kuupäeval sündinute elus hakkab midagi alatihti korduma - sama situatsioon erinevate inimestega erinevatel aegadel, sarnased suhted või suhtekeerdkäigud - midagi kordub. Igaühel, kes on sel kuupäeval sündinud, on need asjad loomulikult erinevad.

Kui sa oled sündinud sellel kuupäeval, siis on sinu selle elu üks eesmärkidest tervendada ja õppida ära need asjad, mis on eelmistes eludes sinu poolt tegemata jäänud.

Kõik see, mis kordub ja tuleb uuesti sinu ellu, on seotud sinu kauge minevikuga. Selle elu eesmärk on kõikidele nendele teemadele joon alla tõmmata. Leia lahendus, muuda kurssi, muuda suhtumist ja reaktsioone! Nii õpid ja tervendad korduvat teemat.

Kui jõuad näiteks suhtealaselt alati ühte punkti, mis ei ole meeldiv, siis küsi enda käest, kus sa end kordad? Kus teed samu valikuid? Kui need üles leiad, siis muuda kohe kurssi! Tea, et see ongi sinu õppetund.

Soovin, et te kõik, kes olete sündinud 30. kuupäeval, vaataksite enda minevikku ning küsiksite endalt, mis on see, mis pidevalt korduda soovib. Leia see üles ning muuda end kohe! Nii täidad saatuseraamatust enda selle elu ühe missiooni.

Maine pool tõmbab ja kütkestab sind

30. kuupäev mõjutab sinu Päikesepõimikut, muutes selle domineerivaks Tšakraks. See domineeriv Tšakra tähendab seda, et kui maiselt on kõik hästi ja sujuv, siis oled terve ning õnnelik, kui mitte, siis see haigestab sind ja mõjub ekstra laastavalt.

Sa valid elus alateadlikult materiaalse teekonna, soovid, lausa vajad, küllust ja luksust. Kuid külluseenergia saab tasakaalus olla vaid siis, kui samal ajal tegeletakse ka enda spirituaalse poolega.

Selleks, et Päikesepõimik oleks terve, soovitan sul kanda küllusekristalle, näiteks Tsitriini ja Karneooli. Mõlemad aitavad sul leida tasakaalu, elus küllust tagada ning toetavad sinu materiaalset poolt spirituaalse energiaga.

Selles elus on eesmärk õppida vabaks laskma ja teistele inimestele toeks olema

30. kuupäeval sündinute missiooniks on õppida vabaks laskma, mitte kõike omama ja seda eelkõige inimeste puhul, kes on tema ümber. Kui sel kuupäeval sündinu õpib inimesi tingimusteta armastama, siis on suhted head, armastavad ning siirad.

Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis tead väga hästi, kui oluline on see, et sind ümbritsevad inimesed, kes sind siiralt armastavad. Inimeste lähedus on sinu jaoks rohkem kui oluline. Sa oled inimeste magnet, sa kutsud ligi tutvusi ja sõpru.

Kuid selle elu jooksul on sul vaja ühel või teisel hetkel õppida vabaks laskmist. Draamad ja probleemid saadavad sind elu jooksul vaid siis, kui sa soovid inimest või suhteid omada, vabaks lastes saadab sind ülejäänud elu armastuses õnn.

Järgmiseks eesmärgiks on olla toeks teistel inimestele. Nõu andmine ja kaasa mõtlemine tuleb sinu seest tegelikult loomulikult. Sa oled ka inimeste magnet - kasuta seda targalt - jaga enda teadmisi, lohuta, kui vaja, ja ole olemas. Nii täidad seda eesmärki, milleks siia maailma sündisid.

Hea maine õnn = suhteõnn

Kui oled sündinud 30. kuupäeval, siis sa juba tead, et maine õnn on sinu jaoks väga oluline. Hea õnn saadab sind siis, kui hoiad enda suhted korras.

Sa oled oma loomult väga kirglik ja flirdid eneseteadmata pidevalt, see on lihtsalt väga loomulik osa sinust. Samas tõmbad sa ka inimesi ligi ja suhteid on kerge luua - see on ohukoht. Ülimalt oluline on jääda enda partnerile truuks, on oht, et ühel või teisel hetkel võid olla truudusetu. Sa januned põnevuse järele ja vajad hullupööra tähelepanu, isegi, kui sa seda endale ei tunnista. See sama võib viia teadliku või tahmatu reetmiseni. Pead end selle eest kaitsma, pidurdades end, kui vaja. Jäta meelde - maine õnn saab eksisteerida sinu elus siis, kui hoiad enda suhted korras!

KARNEOOL ON SINU ÕNNEKRISTALL!

30. kuupäeval sündinu eesmärgiks on luua maise ja spirituaalse vahele ülim tasakaal. Karneool aitab seda teha, suurendades tööalast head õnne, rikkuseenergiat ja positiivset ellusuhtumist. See on õnnekristall, mis aitab luksust luua ja nautida nii, et samal ajal eksisteeriks ka spirituaalne kasv. Karneool kaitseb raha ja küllusega seotud ebaõnne eest, aidates tagada 30. kuupäeval sündinule hea maise õnne.

Lisaks missioonile, mida 30. sünnikuupäev kannab, muudab see sind ka tundlikuks, hoolivaks ning põnevust ja adrenaliini nautivaks inimeseks. Kui teised näevad sind väga tasakaaluka inimesena, siis tegelikult näed selle tasakaalu hoidmiseks väga palju vaeva. See ei tule iseenesest. Kui suhetes on kõik korras, siis oled õnnelik ja rahulolev, kui maiselt kõik sujub, siis samuti. Vastasel juhul on sinu sees meeletu tulekahju. Oled kriitikale tundlik, kuid üritad seda iga hinna eest kõigi eest varjata, vaid kõige lähedasemad teavad seda sinu kohta.

Selleks, et mõista enda teekonda ja missiooni veelgi paremini, loe enda eluteenumbri, tähtkuju ning paljude teiste astroloogiliste ja numeroloogiliste näitajate kohta. Olen nendel teemadel läbi aastate väga palju kirjutanud!