Kui tihti oled sina kogenud seda, et rinnus on raskus ning hing oleks justkui tühi ja haigestunud? Kui sa oled seda tundnud või tunned seda hetkel, siis on see kõik siin sinu jaoks.

Ma kohtun tihtipeale inimestega, kes tunnevad midagi sellist, on hinges kokku kukkunud, tühjusesse vajunud ja ängistuses. Neid, kes ripuvad väikese valguskiire küljes ja veavad end nii läbi päevadest, nädalatest või kuudest.

Mul ei ole seda lihtne pealt tunnistada, aga mul on olemas oskused, mida ma saan alati sellise tühjuse sees eksisteerivale inimesele jagada. Kirjutan sulle ja paljudele teistele siia ühest suurepärasest võimalusest, kuidas end sellest mustast august välja tirida.

Kas see on lihtsalt saavutatav? Selleks, et see oleks sinu jaoks lihtne, on sul vaja seda praktiseerida. Harjutada ja uuesti harjutada - kasvatada selles osas nii-öelda spirituaalset lihast. Kui sa oled selliseks treeninguks valmis, siis sa tuled sealt pimedusest välja. Ma loodan, et sa oled valmis. Vastasel juhul ei oleks sa ilmselt hetkel siin, ei loeks seda artiklit. Aga sa oled siin ja see juba näitab, et sa oled valmis astuma uue sammu tervenemise poole.

Raskused ja kannatused sinu sees on agoonia tervele kehale ja hingele. Sa ei pea seda tundma, sa ei pea sellisel moel minevikuprobleemidele, -traumadele, -üleelamistele ja täna eksisteerivatele probleemidele alluma. Sul on olemas relv selle kõige vastu - selleks oled sina ise! Ja nüüd kasutan ma nendest raskustest ja kannatustest ning pimedast august välja rabelemiseks sinu hinge, aidates sul ennast tööle seadistada nii, et sa jalutaksid sellest pimeduse keerisest välja. Selleks, et ma saaksin sul aidata seda teha, tuleb sul anda endale luba oma mõttemustrit muuta.

Sinu mõistus tuleb ümber kodeerida nii, et see oleks kasulik sinule endale. Selleks tuleb sul pilk endasse suunata ja hakata vaikselt, samm-sammult end rohkem kuulama.

Muster, mida ma näen inimestes, kes on raskuste ja kannatuste mustas augus, on see, et nad blokeerivad kas alateadlikult või teadlikult enda sisemist häält. Nad väldivad seda, kuna see võib haiget teha. Tekib enesekaitsemehhanism, mis lõppudelõpuks töötab tegelikult sinu enda vastu, pikendab agooniat ja raiskab sinu aega - aastad lendavad ja sa oled ikka selles samas valus kinni. Kui sa tunned end siinkohal ära, siis liigu minuga koos edasi. Ava end hinge häälele, ära blokeeri seda ega põgene selle eest, ära karda seda. Tule julgelt iseendale lähemale, avasta enda häält. See võib olla valus, ebamugav või hinge kriipiv, aga tee seda. Selleks, et vabastada end raskusest ja kannatustest, peame me julgema nendele otsa vaadata, julgema riskida veel rohkem haiget saada ja seda tegelikult ainult korraks. Kui sa vaatad nendele probleemidele otsa, siis tegelikult enam hullemaks minna ei saa. Sa näed tõde, koged selle korra uuesti läbi ja mis siis saab? Juhtub see, et sinu hing saab neid raskusi ja kannatusi lagundama hakata.

Selleks, et vabaneda hingeraskustest, tuleb sul need enda seest lahti ühendada. Sa ei saa seda teha, kui sa põgened nende peale mõtlemise eest. Probleemile otsa vaadates saad endale küsimusi esitada ja seeläbi haigestava energia enda seest vabastada. Vaatad sellele otsa ja küsid: "Mida see mulle õpetama tuli? Mida head on mul sellest valust saada või kuidas ma saaksin selle valu endale kasulikuks pöörata?" Ja seejärel peatu, STOP! Usu mind, kõik halb on võimalik teistpidiseks pöörata. Ma olen Kalade tähtkujust, kes näeb alati asjadel mitut külge. Selle sama oskuse toon ma siia artiklisse, enda eraseanssidele ja isiklikku ellu. Täna aitan ma sul näha valgust seal, kus seda pole võib-olla kunagi olnud. Valgust on võimalik alati näidata, usalda mind!

Endale küsimuste esitamine ja neile vastuste leidmine on ülim viis end raskustest ja kannatustest vabaks päästa. Kuula enda hinge, süvene sellesse, otsi vastuseid enda seest või ülejäänud universumist.

Sügavuti kuulamine on parim teraapia, mida sa endale lubada saad. Selleks läheb vaja vaid sind. Ja sa oled endale olemas, sealsamas, nüüd ja kohe. Sa oled alati enda jaoks olemas, sa lihtsalt ei tea veel enda potentsiaali, muud midagi, aga mina näen seda sinus. See on sinus olemas.

Ära karda endaga suhelda ja kontakti leida. Sa oled kas iseenda parim abiline või halvim vaenlane. Vali alati esimene versioon endast!

Emotsioonid ei ole lihtsalt tühi energia sinu sees, need on suurepärased teenäitajad. Kuula enda emotsioone, lase neil vallanduda. Loe neid emotsioone, seal on vastused olemas.

Kui raskus ja valu, mida sa endaga kannad, on seotud häbitundega, siis ei tähenda see seda, et sa oled häbistatud või pilgatud. See seal sees on sinu haavatud ego, mitte hing. Ego on see, mis ei kannata tõrjutust. Võib-olla ongi probleem just selles, et sa ei suuda teistepoolset tõrjumist taluda ja nii lihtne ongi raskuse tagamaa. Sellest välja tulemine on õppimise koht. Räägi endale, et sa ei pea meeldima mitte kellelegi teisele peale iseenda. Sa pead endale meeldima. Teistel on alati õigus valida, aga sina pead endale meeldima.

Tihtipeale on see pimedusetunne seotud hülgamisega. On palju neid, keda on maha jäetud kas lapsena ema või isa poolt, kaaslasena suhtes või keda on hoopis teismeliseeas sõprade poolt üksinda jäetud. See võib jätta hinge väga suure haava. Et sellest välja tulla, tuleb sul endaga kontakti astuda, sügavuti enda hinge rännata ja küsida, mida head sa sellest said? Ja ära ütle mulle oma mõtetes, et sellest ei ole küll võimalik kellelegi midagi head saada. Tuleta meelde, mida ma sulle eelnevalt kirjutasin. Kõigest on võimalik valgust leida ja seesama teadmine aitab nii sügavalt traumeerivat probleemi vabastada. Ütle elule rohkem jah, võta seda minult inspiratsiooniks. Ma kingin selle sulle, ma soovin seda sulle kinkida!

Tuleme nüüd selle juurde, et hülgamist on võimalik tervendada läbi selle, et me näeme selles head. Sa saad teha trauma kasulikuks, ainult seeläbi saab tervenemine aset leida. Isa, kes lapse maha jättis, võib anda jõu ise mitte kunagi nii käituda. Saad sellest kaasa teadmise, et sa ise oma lapsele mitte kunagi midagi sellist ei põhjusta. Kaaslane, kes hülgas, võib anda võimaluse teisele inimesele, kes soovib sinu eluteele tulla. Selline hülgamine võib anda sulle ka aega iseennast leida ja avastada. Sõbrad, kes reedavad, võivad anda võimaluse puhtalt lehelt alustada, panna paika enda väärtushinnangud ja eneseväärikus. Kõik, mis on sulle haiget teinud ja mis liigub sinu sees kannatusena ringi, otsib sind, et sa selle valu avaksid, võtaksid sealt välja väärtusliku ning jätaksid ülejäänud kesta maha.

Valu, traumeerivad kogemused ja kannatused - need tulevad sinu juurde uuesti ja uuesti tagasi nagu bumerang, seni, kuni sa harutad need lahti ja võtad kogu halli massi seest selle ühe tillukese kullatüki välja. Jätad selle enda hinge kui kuldmedali ja liigud edasi kui võitja.

Raskuste ja kannatuste vabastamiseks ning spirituaalseks toeks kanna enda Kurgutšakra lähedal Ahhaadi kristalli. Kanna seda näiteks ripatsina kaelas, et see saaks sinus välja tuua oskuse iseendasse vaadata, end kuulama õppida ja vabastada järk-järgult valu kihte ning õppida neid ise tervendama. Ahhaat on tugevatoimeline kaitsekristall, mis aitab sind edaspidise sügava valu eest hoida. See kiirendab sinu õppetundide protsessi, suunates sind üha kiiremini ja kiiremini edasi tõe, vabastamise, puhastumise ja edasi liikumiseni.

Puhasta regulaarselt enda Auravälja tervendavate rituaalitõrvikutega, et avada eelkõige võimalus energiamuutuseks. Salvei, yerba santa, palo santo ja teiste rituaalitõrvikute suits aitab tervenemiseprotsessi kiirendada, avab spirituaalse analüüsivõime ja ka enda mõttemaailma muutmise. Lase tervendusel toimuda, tuues ellu spirituaalsuse praktiseerimist.

Elu on täis kannatusi vaid siis, kui sa ise lubad kannatustel eksisteerida. Et sellisest mõttemustrist välja astuda, tuleb sul esmalt endaga vaherahu teha ja öelda: "Kõiges on õpetus ja tarkus, isegi kui see tuleb minu ellu äreval toonil!"