Kas Kaksikud ja Neitsi on kokku loodud või on nende vaheline suhe võimatu? Need kaks päikesemärki on eri planeetidelt, sarnasusi on neil väga vähe, kuid just see võibki nende suhte toimima panna. Hingesugulastena sobivad need kaks ideaalselt kokku, nad aitavad teineteist õpetada, tervendada ja tasakaalustada, aga see teekond ei ole lihtne. See on pidev eneseületamine ja kompromisside tegemine, kui mõlemad pooled seda suudavad, siis on nende kahe suhe dünaamiline ning rohkem kui hea.

Saatusekaaslastena võib Kaksikute ja Neitsi vahel olla suur tuleleek, kuid see suhe ei ole stabiilne. (Loe minu kirjutatud artikleid hingedevaheliste sidemete kohta, et mõista, kes on saatusekaaslane, hingesugulane, elukaaslashing jne. Kõik need artiklid leiad SIIT.)

Kaksikud ja Neitsi sobivad kokku siis, kui nendel on kõrgem hingeline side, kuna see annab neile vastupidavuse teineteise eripärasustega kohaneda, anda aega muutusteks ja suurendab korralikult kannatlikkust.

Kaksikud on lõbus, kiire reaktsiooniga, kohati impulsiivne ja seinast seina emotsioonidega, Neitsi seal kõrval on vaoshoitum, ennast kontrollivam ja analüütilisem.

Neitsit tõmbab Kaksikute elav energia. Kaksikud on toodud tema eluteele just selle eesmärgiga - tuua temas välja rohkem mängulisust ja lülitada kasvõi korraks tõsine ellusuhtumine välja. Neitsi tõsidus peaks olema suunatud tema töösse, eluprojekti ja eneseteostamisse, seda ei tohiks igale poole kaasa võtta. Kaksikud ongi tema kõrval tegelikult õpetamas seda, et elu võib vahel ka spontaanselt elada.

Neitsil on oskus distsiplineerida, tuua Kaksikud pilvedelt maa peale ja näidata, mis on tegelikult oluline. Neitsi suudab näidata Kaksikutele teed, mille kaudu on võimalik saavutada oma soove ja unistusi ilma tühja energiat raiskamata. Need on väga väärtuslikud õppetunnid, mida sellest suhtekombinatsioonist saada.

Seksuaalsuse koha pealt on nendel tõmme olemas ja ilmselt see on see, mis neid kokku liidab. Iseloomult küll nii erinevad, kuid seksuaalenergia nende kahe päiksemärgi vahel toimib.

Selles suhtes on oluline see, et mõlemad näeksid teineteise domineerivates iseloomujoontes õpetussõnu. Mõlemal on need erinevad: Kaksikud toob Neitsi ellu lõbu ja meelelahutust, Neitsi toob aga Kaksikute ellu tervendust ja tasakaalu.

Kui Neitsi on on selles suhtes naiselik pool, siis on ta tulnud Kaksikute ellu tervislikku ellusuhtumist õpetama, kui mehelik pool, siis enesedistsipliini. Kui Kaksikud on selles suhtes naiselik pool, siis on ta tulnud Neitsi ellu naeru, rõõmu ja spontaansust tooma, kui mehelik pool, siis piirangute vabastamist ja hetkes elamise kunsti.

Selles suhtes on mõlemad ülemuretsejad. Kaksikute õhuelement tekitab pidevaid tunnete ja emotsioonide rägastikke, samas kui Neitsi perfektsionism tekitab ülemõtlemisega seotud stressi. Kui midagi saab selles suhtes saatuslikuks, siis on see nende mõlema nõrkus üle muretseda. Soovitan nii Kaksikutel kui ka Neitsil leida eraldi viis, kuidas enda seda külge tervendada. Näiteks mediteerida, jalutada, looduses käia, kristalliteraapiat teha ja leida viis, kuidas elu võimalikult stressivaeseks muuta, et see osa nende suhtele saatuslikuks ei saaks.

Neitsi kipub olema väga julge väljaütleja ja vahel liigagi aus, mis võib kaasa tuua Kaksikute sõnadega haavamise. Kaksikud ise on väga emotsionaalne ja haavatav ning võib kõike liiga karmilt võtta. Et see suhe saaks toimida, tuleb Neitsil õppida end armastusega väljendama, olema aus, aga valima sõnu, mida enda tunnete väljendamisel kasutatakse.

Kaksikud võib aga see-eest jalgu liialt vastu maad hoida ning olla liikumatu, kui talle öeldakse, mida tuleks või võiks teha. Ta on isemõtleja ja ei kannata tagant tõukamist ja ettekirjutusi, Kaksikud soovib elada vabalt ja võimalikult iseseisvalt. Siinkohal peab ta suhtes aru saama, et Neitsi on tervendaja ja õpetaja, tema poolt tuleb tarkusi ning suunamisi, ilma selleta ta Neitsit enda kõrvale ei saa. Kaksikule soovitus: leia Neitsi jutust inspiratsiooni! Seal võib olla produktiivset kriitikat ja midagi suurepärast, mille peale sa ise ei oleks võib-olla tulnudki.

Neitsi on praktiline ja Kaksikud mitte - siin on Kaksikutele ülihea energiatervenduse võimalus. Neitsi võib olla see, kes aitab Kaksikutel enda unistusi ja soove täide viia nii, et kõik sammud oleksid viljakandvad. Neitsi ei julge elu usaldada, Kaksikud usaldab. See on võimas energia, mis võib tuua Neitsi ellu palju elurõõmu, kui ta laseb Kaksikutel end selles osas õpetada.

Nende kahe armastusekristall on Roosa Opaal. See kristall harmoniseerib nende energiaid, aidates sellel suhtel toimida, olla kirglik ja armastav. Soovitan hoida Roosat Opaali ühises kodus või kanda seda kaasas.

Kõik minu kirjutatud erinevad suhtesobivuse artiklid leiad SIIT.