Kui sul on side inglitega, siis oled juba kindlasti märganud, et peamised sõnumitoojad on just 1 ja 2. Või oled enda elu jooksul 11:11 või hoopis 22:22 vähemalt kogenud? Või oled tähele pannud, et sinu korduma kippuv inglisõnum on kas 17:17 või hoopis 9191. Soovin sellega öelda seda, et number 1 ja 2 on ühed peamised sõnumitoojad ja sa võid just nende numbritega kõige enam erinevaid kombinatsioone näha.

Miks see nii on? Mõlemad numbrid ongi peamised inglisõnumi numbrid, nendel on kõige tugevam vägi. Kõikidel kolme ja üheksa vahel olevatel numbritel ei ole nii domineerivaid energiaid ja need on pigem lisasõnumi edastajad. Ma ei ütle, et need numbrid on nõrgad, kindlasti mitte. Elus ei ole kunagi mõistlik kõike must-valgelt võtta. Need on olulised, nendel on tähendused ja need ilmuvad põhjusega. Aga numbrid üks ja kaks on justkui kõige eestvedajad ja seetõttu pole ime, et näed just neid erinevate numbritega koos.

Et aidata sul inglisõnumeid veelgi efektiivsemalt tõlgendada, selgitangi sulle siin number ühe ja kahe energia olulisust. Selleks, et sa haaraksid edaspidi, kui inglisõnumeid näed, kinni ka nendest sõnumitest, mida oled senimaani ignoreerinud.

Mõtlen selle all seda, et kui näed topeltnumbreid kolmest kuni üheksani ja lisaks veel number ühte või kahte, siis ka seda numbrit võib tõlgendada inglisõnumina. Võib-olla sa ei teadnud seda, aga nüüd aitab see teadmine sul veelgi väärtuslikuma informatsiooni kätte saada. Sa vaatad alati põhjusega kella siis, kui sellel on topeltnumbrid või märkad mööduvat autot ja selle numbrimärki, sest seal on sõnum sees. Sa ei pruugi neid teadlikult otsida, sinu hing nopib need alateadlikult universumist üles.

Leiad Inglinumbrite tähendused, milles on number 1 või 2, minu kirjutatud Inglisõnumite seast, SIIT.  

Niisiis, kui sa juhtud vaatama kella täpselt siis, kui see on näiteks 16:06, 03:13 või 20:44, siis neid numbreid loetakse inglisõnumiteks. Nendel on tähendused ja võid need minu kirjutatud inglisõnumite kaudu ära tõlgendada. Olen neid aastaid kirjutanud sulle ja kõigile teistele, kes on numbritega kontaktis.

Kindlasti märkasid, et ka 20:44 on inglisõnum. Sul võib tekkida küsimus, et kuidas on see inglisõnum, kui siin ei ole ei topelt kahte ega ka topelt nulli? Ei peagi olema.

Inglisõnumid on numbrikombinatsioonid, kus on sees üks või kaks, ükskõik, milline number selle kõrval kahe- või kolmekordsena on. Aga mida see null seal sees teeb? Seda ei loetagi inglisõnumiks - null on tasakaalustaja. Sellel ei ole selles numbrikombinatsioonis muud tähendust kui see, et kõik võib liikuda veidi aeglasemalt. Tegelikult tõmbab see inglisõnumis pidurit. Mitte seetõttu, et miski takistab energiate liikumist, vaid hoopis seetõttu, et vahel ongi asjade korda ja paika sättimiseks rohkem aega vaja. Aeglane liikumine ei pea ilmtingimata midagi negatiivset tähendama. Nagu ma ütlesin, ellu pole vaja suhtuda must-valgelt, vaatame elu värvilisema pilguga ja usu mind, elu tõestab, et see ongi värviline.

Seega, millal iganes sa kohtad topeltnumbreid, mille kõrval on üksikuna üks või kaks, siis tõlgi need alati enda jaoks ära. Need on tähendusrikkad sõnumid!

Kõiki inglisõnumeid, mis sisaldavad vaid ühte ja kahte ning nende kombinatsioone, tuleb tõlkida täpselt õiges järjestuses. Kuna need on põhinumbrid, siis on neil kombinatsioonis erinevad tähendused - 11:22 ei ole sama, mis on 22:11.

Aga, kui need sõnumid sisaldavad juba numbreid kolmest üheksani, siis ei ole väga suurt vahet, millises järjekorras need on. Oluline on nende numbrite kombinatsioon, seega sarnaneb 4:14 tähendus 1:44 tähendusele. Tegelikult ei olegi selles midagi väga keerulist. Loodan, et sellest on sulle palju kasu, eriti, kui sa oled numbritega tugevalt ühendatud ja soovid neid tõesti inspiratsiooniks, motivatsiooniks või milleks iganes rakendada.

Leiad Inglinumbrite tähendused, milles on number 1 või 2, minu kirjutatud Inglisõnumite seast, SIIT.  

Mina nimetan neid inglisõnumiteks, kuigi tegelikult on tegemist universumi energiaga ja numeroloogiaga, mis on omavahel ühenduses. Kui sa ise oled spirituaalselt kasvamas ja avatud, siis leiad sa universumi märkidega kontakti, ükskõik, kas sina ise saad nende märkidega ühenduse või ühendab sind nendega mõni hing sinu selja taga. Ei ole vahet, kuidas sa neid nimetad, sõnumid on sõnumid ja ma annan endast parima, et aidata sul neid mõista.

Üks põnev asi veel! Samal ajal, kui ma seda artiklit kirjutasin märkasin ise kellalt pealt, et see näitas 21:11. Seega, ehe näide, et me oleme energia ja universum on meiega ühenduses. Ilmselt oli see kinnitus universumi poolt, et kõik ongi nii!