Juba 2021. aasta alguses hakkas mind kõnetama see, kuidas inimesed maailma vaatavad ja minu nägemustesse jooksis pidevalt 3D-maailmalt 5D-maailmale ülemineku protsess. Kirjutasin eelmisel aastal sellel teemal ka artikli, et teid selle tähenduse ja sisuga rohkem kurssi viia, leiad selle artikli SIIT. Lisaks olen seda teemat sisse toonud ka paljudesse sellel aastal ilmunud uutesse artiklitesse. Räägin sellest väga palju ka Kanal 2 saatesarjas "Tene Laul. Elamise kunst".

Et sa mõistaksid, mis on 3D ja mis on 5D, seletan selle sulle võimalikult lihtsalt ära. Mida väiksem on number D ees, seda väiksem on energiasfäär sinu ümber, seda kitsamalt vaatad sa elu ja seda vähem suudad sa ka energeetiliselt vastu võtta. 3D on väga maine maailmavaade, kus sa pead midagi või kedagi omama, et end hästi tunda, sa vajad midagi, et end parandada. Sa annad jõu ja väe ära, aga tihtipeale alateadlikult. 5D-maailmapildis sa omad iseenda jõudu ja väge, sul ei lähe otseselt midagi ega kedagi vaja, et end suurepäraselt tunda või midagi luua. Kõik on sinus endas olemas, sa oled iseenda tsentris. 4D on see-eest aga nende kahe dimensiooni vahepealne olek, see on üleminekuperiood ühelt teisele.

Kui oled 3D-maailmas, siis on sinu võimekus väike, kui 5D-s, siis suur. See ei tähenda seda, et sa liigud puht füüsiliselt uude dimensiooni, vaid seda, et sa liigud energeetiliselt uue maailmatunnetuseni. Dimensioon on sinu sees, see on sinu maailmavaade - kui avatud sa oled maailmale, kui avatud on sinu suhtumine, kui palju sa suudad vastu võtta, milline on sinu mentaalne võimekus. 3D sümboliseerib füüsilist maailma, maisust. Näiteks, kui defineerida 3D suhetesse, siis sellise maailmavaate puhul vajad sa kedagi enda kõrvale, et end hästi tunda. Sa igatsed armastust, tunned enda sees tühjust, kui oled vallaline või kui oled suhtes, siis tunned enda sees tühjust, kui sulle ei osutata füüsilist tähelepanu. Ehk sa tunned hinges tühjust, kui midagi füüsilist ei kinnita sulle, et sa oled piisav, armastatud ja hea.

Meie ühine spirituaalne eesmärk on jõuda tagasi iseenda tsentrisse, tunda iseseisvalt enda sees armastust.

Meie eesmärk on olla armastus suure algustähega ja seda pigem jagada, mitte nõuda. 5D-maailmas olles jagad sa seda väljapoole ja naudid, kui saad vastu võtta, aga eelkõige tunned sa end ka iseseisvalt hästi, ilma selleta, et keegi korrutaks sulle pidevalt, kui hea, tore, armastusväärne ja kallis sa oled. Sa tunned end hästi ka ilma nende sõnadeta, kuna sa oled rahul sellega, mis sul on. Ja kui sa oled sellise suhtumisega, siis kingibki universum sulle armastust, kuna universumis on üks väga lihtne reegel: puudus tõmbab ligi puudust ja küllust tõmbab ligi küllust!

Hea näide elust enesest: kindlasti tead kedagi või oled ise kogenud seda, et oled suhet otsinud ja otsinud, astunud muudkui ühest ämbrist teise ning ühel hetkel lihtsalt käega löönud ja öelnud iseendale, et ma pigem lihtsalt naudin enda elu ja lasen selle teema vabaks ja ei jõua palju aega mööduda, kui armastus sulle sülle kukub. Eelnevalt oled aga aastaid ja aastaid tulutult otsinud ja kohe, kui lased vabaks ja liigud iseenda tsentrisse (see tähendab seda, et sa naudid enda eksistentsi ja tegeled iseendaga), on armastuse uks sinu ees valla. See näitab, kuidas universum töötab. Vastupanu sinu sees tõmbab vastupanu ka universumilt, vabaks laskmise korral aga uksed avanevad. 

Kui sa siin seda kõike loed, siis tekib sinu sees kaks potentsiaalset reaktsiooni. 3D reaktsioon on see: "Ah, Tene, sul on nii lihtne sellest kõigest rääkida, aga see ei käi nii lihtsalt!" Kui sa langesid sellele poolele, siis sa oled Südametšakras 3D-maailmas ja mul on sulle vastus - sa jäädki armastust ootama! Seega tule teisele poole, tule minu ja kõigi teistega 5D-sse! Ja teine reaktsioon oleks selline: "Täiesti õige, nii lihtne ja loogiline!" ja siis sa oledki juba kas 4D või 5D. 4D on üleminek, sa võid vabalt ka seal olla, see on ka hea koht, kus olla.

Universumile pole mõtet osutada vastupanu teemadel, mida sa tegelikult enda ellu soovid. Lase vabaks! Sa saad end energeetiliselt kristallide kandmisega aidata. Iga kristall omab energiat ja kui sa neid kannad, siis kujundavad need sinu enda energiataset ümber. Näiteks Serafiniit on üks väga ilus kristall, mis õpetab vabaks laskmist ja rohkem elu usaldama, aga sa võid enda kristalli ka intuitiivselt välja valida - see oleks suurepärane! Kui sukeldud kristallide maailma intuitiivselt ja puhta tunnetusega, siis treenid sa enda intuitsiooni ja saavutad kristallidega parema kontakti.

Aga kuidas mõjutavad 3D ja 5D naiste ja meeste vahelisi suhteid? 

Kui ollakse 3D-maailmas, siis eraldatakse suhete tasandil naised meestest
(me oleme tegelikult ju kõik sellest maailmast tulnud ja väga suur osa inimesi on veel seal). Oled kindlasti kuulnud seda väidet, et naine ja mees ei saa omavahel sõbrad olla, et see pole võimalik. Ja mingil määral on ju sellel tõde taga, kuna väga paljud ongi elanud 3D-suhetemaailmas, kus naise ja mehe vahel peab olema seksuaalside kohe, kui nad suhtlevad. 3D maailmavaade on see, kus hakatakse naise ja mehe vahelise kontakti puhul kohe teist inimest sildistama, et näe, nad on salasuhtes või nende vahel toimub miskit.

Samas võtavadki paljud naised ja mehed sõbralikkust kohe seksuaalsel tasandil rohelise tulena. 3D maailmavaade on kitsas, mis tähendab seda, et asju ei ole võimalik näha suuremalt ja laiemalt. Kohe sildistatakse, arvustatakse, kategoriseeritakse ja tembeldatakse. Aga kui vaadata lapsepõlve, siis me saime ju poiste ja tüdrukutena väga hästi läbi. Ma mäletan iseenda lapsepõlve, kus ma peaaegu kasvasingi poiste keskel üles ja ma siiralt nautisin nende seltskonda ning naudin ka täna meeste seltskonda sama palju kui naiste seltskonda. See on tegelikult väga tervislik suhtumine. Selle taga ei pea kohe seksuaalsust olema. Me ei peaks iga naeratuse, heatahtlikkuse, sõbralikkuse ja avameelsuse tagant seksuaalsidet otsima.

Kui sa oled sama suhtumisega nagu mina, et mees ja naine võivad omavahel vabalt ja sõbrad olla, siis sa liigud 5D-maailma ja mul on sinu üle suurepäraselt hea meel. Me oleme sündinud siia siiski suhtlema, kollektiivselt toimima, üksteist aitama, inspireerima, motiveerima ja toetama. Kui me lahutame mehed naistest, siis mis juhtub? Juhtub see, et tekib tasakaalupuudus. Me oleme energeetiliselt erinevad, meil on erinevad tugevused ja nõrkused, me oleme mõeldud koos eksisteerima, üksteist aitama, toetama, tervendama ja edasi tõukama.

Soovin selle artikliga öelda seda, et 3D-maailmas eksisteerides võtab naine iga sõbraliku mehe pilku või liigutust potentsiaalse suhteallikana ja mees naiste suhtes täpselt samamoodi. See võib viia väga suurtesse konfliktidesse, valede valikute tegemiseni ja ka isoleerimiseni, kus naistel on ainult naistuttavad ja meestel ainult meestuttavad. Aga me kõik oleme sündinud nii nais- kui ka meesenergiaga ja meil on vaja mõlemat tasakaalus hoida. Selleks on meil tegelikult hea olla koos vastassooga ja seda sõpruse tasandil, platooniliselt. Energiate jagamine tuleneb eelkõige suhtlemisest - Kurgutšakra on energiate transportimiseks võimas abivahend.

Ma näen lõhestumist nii avatud silmadega, tohutut lõhestumist, kus ühel pool on mehed ja naised, kes sildistavad sind kohe suhteotsijaks, suhterikkujaks, kui sa oled sõbralik, avatud ja avameelne. Teisel pool on aga need, kes mõistavad seda, et armastuseenergia jagamine ei pea võrduma seksuaalkontaktiga. See viimane on 5D-versioon.

Mõelge ise, kui ilus oleks meie kollektiivne energia, kui kõik inimesed, nii mehed kui ka naised, lihtsalt laseksid hea energiaga inimestel enda ellu tulla. Ilma filtreerimiseta, et näe, tema on mees ja mina naine, seega ei tohiks me suhelda või ma olen naine ja sellel mehel on kaaslane olemas ning ma ei tohi temaga suhelda, et mitte rikkuda tema ja naise vahelist suhet. Kes on sellise reegli teinud? Me oleme sündinud siia duaalsena, järelikult on meil vaja duaalselt eksisteerida. See on 3D-efekt, et naisel võib olla ainult üks mees ja teised mehed on bloki all. Täiesti 3D suhtumine, kus on vaid piirangud. 5D-maailmas on nii, et jah, sellel naisel on üks romantiline partner, kellele ta end pühendab ja palju meessõpru, kontakte, kellega ta jagab platoonilisel tasandil enda maailmavaateid, tööd, loomingut või ükskõik, millist energiat. See, et naine suhtleb mehega ei pea tähendama ilmtingimata seda, et ta otsib sealt seksuaalset suhet ja sama kehtib meeste puhul.

Ma isiklikult tunnen väga palju mehi, kes on 5D-maailmas ja suudavad ning soovivad naistega sõbrad olla ning loomulikult satub ka nende teele neid naisi, kes on alles 3D-s, kes võtavad igat sõbralikku liigutust kohe potentsiaalse seksuaalkutsena.

Küsi iseenda käest, kus sa enda sees oled? Kas sa oled naiste ja meeste vahelises suhetes 3D-tasandil või 5D-tasandil? Kui sa oled alles 3D-s, siis soovitan sul enda silmad avada. Mõtle, kui ilusaks muutub sinu enda elu, kui sa jagad headust endast väljapoole ilma, et sa sildistaksid kedagi meheks või naiseks. Kui sa tunned kellegagi sidet, siis kingi talle enda headus. Külva maailma tingimusteta armastust ja sa liigud 4D kaudu üle otse 5D-le.

Ja, kui sa loed siin ja praegu minu mõtteid ja tunned täielikult seda, et oled 5D ning ei ole kunagi soovinud kellelegi valesid seksuaalseid signaale välja saata, oled soovinud olla lihtsalt sõbralik ja armastav, siis tea seda, et sa teed siin maailmas suurepärast tööd. Me oleme mõeldud koos eksisteerima, suhtlema, jagama, armastuseenergiat külvama. Tee seda alati, iga kell!

Kui sa võtad suhete ja inimeste suhtes avatud suhtumise, siis ei tunne sa mitte kunagi armastusest puudust. Ka näiteks mees, kelle elus ei ole veel hingesugulast või seda kaaslast, kellega enda elu jagada, tunneks naisenergiast palju vähem puudust, kui ta laseks sõbrannadel enda ellu tulla. Sama kehtib naiste puhul. Naised, kes on vallalised ja soovivad hingesugulasega kontakti leida, saavad samal ajal meesenergiat meessõprade käest. Me oleme siin eelkõige koos ühist missiooni täitmas, miks siis lihtsalt ühed teistest lahutada. Kollektiivne armastus on väga-väga ilus armastus. Nii ilus, et sellel on tohutu jõud ja potentsiaal.

See, kes on mõeldud olema sinu elus sinu elupartner, hingesugulane, leiab sinu juurde tee, kui sa ise oled enda Südametšakras külluses. Küll õiged inimesed leiavad üksteist üles, otsides astume me alati ämbrisse. Lase lihtsalt inimesi enda ellu ja liigu ise teiste ellu sõpruse, neutraalsuse tasandil. Nii avad sa end 5D-maailmale, kus on inimestele rohkem ruumi. Ja see toob sulle tegelikult kätte selle elu kingituse, kui sa pole veel selleni jõudnud - hingedevahelise kokkuleppe sinu ja tema vahel.

Armastusega

Tene