Sinu eluteenumber räägib sellest, millise eesmärgiga sa oled siia maailma taassündinud. See aitab sul jõuda veidigi lähemale sellele, kes sa täpselt oled ja miks esinevad sinus teatud iseloomujooned, kust pärineb mingisugune alateadlik siht ja millist energiat sa enda Auraväljas kannad.

Numeroloogia on mulle alati meeldinud ja ilmselgelt on see ühekorraga suur kiindumus ning põnevus pärit minu eelmistest eludest, kus olen sellega juba kokku puutunud. Vastasel juhul ei tuleks selgitused kõige selle kohta, mida üks või teine number endast kujutab minu seest nii loomulikult, automaatkirjutamise ja automaaträäkimise teel. Ja kuna see on nii loomulik osa minust, siis ma jagan seda maailma suurima heameelega ka sinuga. Numeroloogia tõmbab sind enda poole, vastasel juhul ei oleks sa siin ja ei loeks seda artiklit. Seega võib öelda, et meil on kindlasti üks ühine huvi - numeroloogia. Kas pole mitte põnev ja maagiline ühekorraga? Me oleme ühendatud.

Enne, kui sukeldun eluteenumber kaheksa tõlkimisse, aitan lahti selgitada, kuidas üldse eluteenumbreid teada saada. See käib imelihtsalt. Selleks liidetakse kokku sinu sünnikuupäev kuniks jääb alles vaid üks number ehk sa liidad enda sünnikuupäeva ükshaaval kokku. Toome näiteks, et sa oled sündinud 8.06.1992, sellisel juhul saad sa arvutuse tulemuseks, et sinu eluteenumber on 8. Valem on siin: 8 + 6 = 14, 1 + 4 = 5  ja nüüd enda aastanumber: 1 + 9 + 9 + 2 = 21 ja see omakorda 2 + 1 = 3. Nüüd liida kokku esimese ja teise tehte vastused ehk 5 + 3 = 8.

Kõik eluteenumbrid on omamoodi erilised ja täiustavad tegelikult üksteist. Numeroloogias ei ole sellist asja nagu halb ja hea number, kõikidel numbritel on omad tugevused ja nõrkused. Seega ole alati iseenda numeroloogiliste ja loomulikult ka astroloogiliste näitajatega rahul.

Eluteenumber 8 sümboliseerib tasakaalu, harmooniat, edasiviivat jõudu, iseseisvust ja spirituaalsust ühekorraga

Kui sinu eluteenumber on kaheksa, siis soovid sa südamest ja kogu hingest olla just selline ning tihtipeale tegelikult oledki. Sa oled see inimene, keda totaalselt häirib see, kui keegi alahindab sinu võimekust. Pealtnäha oled sa selline, kes ei näita naljalt välja enda jõulisust, domineerivust ja isegi julgust, aga kui keegi saab sulle päris lähedale ja sa võtad ta omaks, siis voila´ - sinu tugevuse välja näitamine on garanteeritud. Kui on midagi, mis sulle ei sobi ega meeldi, siis oled sa selle koha pealt vokaalne, kui on miski, mis sulle meeldib, siis teed sa samuti enda suu lahti ja seda väga ilusal viisil. Seega on eluteenumber kaheksa puhul tegemist varjatud tugevusega.

Sinu selle elu eesmärk on ära õppida oma tugevuste väljendamine peenel, taktitundelisel ja armastaval viisil. Sul on kohati kalduvus enda emotsioonid impulsiivselt välja pursata ja siis hetk hiljem seda kõike kahetseda. Aga siis pead sa hakkama tagajärgedega tegelema ja see ei meeldi sulle absoluutselt. Ja kui aus olla, siis kellele meeldiks? Võiks ju edasi liikuda ja nautida eksistentsi, kas iseenda või kellegi teise, eks ole!

Seega võta siit minu teadmistest, nägemustest ja automaakirjutamisest kanaldatud informatsioonist see teadmine, et sul on vaja selle tasakaalu saavutamise nimel veidi tööd teha. Sa oled sündinud siiski eluteenumbriga kaheksa, mis sümboliseerib tasakaalu ja selle vajadust. Kui sina oled tasakaalus, siis on kõik ümberringi õnnelikud. Võib-olla oled kogenud seda, kuidas keegi on sinule ka öelnud, näiteks sinu lähedane või keegi tuttav, et sinuga on niivõrd hea koos olla, kui sul on hea tuju. Sa suudad tõepoolest inimeste ellu päikese tuua, kui päike eksisteerib ka sinu enda sees.

Sooviksin sinu kohta öelda veel seda, et sa oled suurepärane töötegija

Sa oled töötamiseks lausa loodud, sul on isegi kalduvus töönarkomaaniale. Võib-olla on see natukene karm sõnakasutus, aga ma tean väga paljusid eluteenumber kaheksa kandjaid, kes on totaalsed töönarkomaanid. Kui sa ei ole, siis ilmselgelt toetavad teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad seda osa sinust ning leevendavad ja tasakaalustavad üle töötamise poolt. Tegelikult tulebki astroloogiat ja numeroloogiat võtta nii, et sa vaatad kõiki enda näitajaid korraga, sest need täiustavad üksteist. Täiesti patt oleks hinnata inimest ainult ühe näitaja järgi, näiteks kasvõi mind selle järgi, et ma olen Kalad. Minu sünnikaart on täis erinevaid planeete ja tähtkujusid, lisaks veel numbrid - sealt saab teada palju rohkem, kui ainult sellest, et ma olen Kalad. Sama kehtib sinu ja ka kõikide teiste puhul. Seega suhtu numeroloogia ja astroloogia tõlkimisse alati väga avatud hingega - nii jõuad sa palju sügavamale, palju selgitavama informatsioonini ning pusletükid loksuvad tükk-tüki haaval ilusti paika.

Kui tuleme tagasi sinu eluteenumbri juurde, siis kaheksa  on suurepärane töötegemise number, eks ole, nii nagu ma mainisin. Soovin selle juures öelda veel seda, et sul on nii palju vastupidavust. Sa oled lausa loodud vastu pidama. See on inspireeriv teiste inimeste jaoks, kes vaatavad sinu töötehnikat ja ütlevad kõrvalt: "VAU!" Ole siis nende ja loomulikult ka iseenda jaoks inspiratsiooniks. See kõik tuleb sellest, et tegelikult soovid sa sisimas olla edukas ning sa naudid küllust ja rikkust.

Kui sinu sünnikaardis on palju tuleelementi (Jäär, Lõvi, Ambur)  ja maaelementi (Sõnn, Neitsi, Kaljukits), siis seda enam lööb see materiaalne pool välja. Võid isegi veidi palju materialismi poole kalduda, nii et spirituaalne pool saab kannatada. Kuigi sa oled äärmiselt spirituaalne, siis just sellest võib tulla sinu pendeldamine ühe ja teise maailma vahel. Ja nii ongi - sinu eesmärk on luua nende kahe maailma vahele tasakaal. Tegelikult tead sa seda ise ka suurepäraselt ja mul on veelgi suurepärasem heameel seda sulle meelde tuletada. Ma naudin seda, et ma saan sind ja teisi tuua tagasi ilusa ja hea tõe juurde, et te püsiksite ikka kursil. Sellisel kursil, kus arened ja edened spirituaalselt ilusa voona.

Sinu jaoks on kütkestav keegi, kes on tõeliselt iseseisev inimene, kes on julge, vapper ja tugev

Sa oled täpselt see, kes naudib meeste/naiste puhul seda alfalikkust, maskuliinset energiat - see energia sümboliseerib seda kõike. Samas vajad sa hellitust ja romantikat, aga sinu puhul peab kõik olema õigel ajal ja õiges kohas. Kui tehakse tööd, siis ollakse 100% selle juures, kui tehakse trenni, siis selles, kui nauditakse üksteise seltskonda, siis selles. Tegelikult ei kannata sa väga seda, kui ollakse millegi juures poole kohaga, veel vähem kannatad sa seda enda juures. See ajab sind endast lausa väga välja. Sa oled see inimene, kes seab endale ise eesmärke, esmalt püstitab need ja siis lihtsalt läheb ja saavutab selle millegi, nagu kuldmedali võitja, isegi siis, kui see tundub esmapilgul täiesti võimatu.

Sa naudid nende inimeste seltskonda, kes teavad täpselt, kes nad on ja mida nad soovivad saavutada. See on sinu jaoks võimsalt atraktiivne. Sa soovid tegelikult ka ise olla teistele eeskujuks, avalikult sa seda ei tunnista, see on selline peidetud-varjatud tunne. See võib olla isegi piinlik, et ma sind niimoodi läbi näen ja sellest siin veel avalikult kirjutan, eks ole? Okei, ma ei soovi sind kiusata, armas oled! Kõik olete omamoodi armsad!

Eluteenumber kaheksa annab sulle parajas koguses iseseisvust  ja vabadusevajadust. Kui sul on kaaslane, siis tema peab seda sinu juures kindlasti aktsepteerima, vaid nii saab suhe toimida. Sinu suhtes peaks olema korralik vabadusehõng, aga mitte reetmise ega teistele jagamise energia. Soovin sellega öelda seda, et sa naudid seda, kui sinu kaaslane lubab sul olla sina ise, hindab sinu isiklikke valikuid, ka seda, et sa vajad aeg-ajalt üksinda olemist ja on sealjuures sulle igati truu, armastab sind ning kui teil on oma aeg, siis on sinu juures täie kireenergiaga.

Elutee number kaheksa kingib sulle tegelikult väga palju head ja minu meelest võiksid sa olla iganes õnnelik, et just see on sinu eluteenumber

Kui sa soovid sellest eluteenumbrist maksimumi võtta, siis tegele enda närvisüsteemi toetamise ja turgutamisega. Selle eluteenumbri kõige nõrgem koht ongi närvisüsteem. Ja sina mõtlesid, miks sa vihastad tihtipeale tühja asja peale, lähed pingesse, kui koormus suureneb ja miks meeleolud kõiguvad? See on sinu eluteenumber kaheksa, mis paneb sind kõike analüüsima, sind edasi tõukama, ülespoole pürgima. Sa oled iseenda kõige suurem tööandja, pole siis ime, et su närvisüsteem selle kõige juures lisatuge soovib. Ma ei näe seda kõike siin üldse halvas valguses, pigem tõstatan teema, et sa saaksid jällegi iseendast paremini aru ja oskaksid endaga ümber käia.

Sa võid vahel kogeda häirivat energiat sinu töötegemise ja rahateenimise ning vaimse naudingu vahel. Kui oled intuitiivne, siis oled leidnud üles sellise töö, mis pakub sulle midagi nii materiaalselt kui ka spirituaalselt. Valge Hauliit - sinu isiklik õnnekristall - aitab sul jõuda selle teadmiseni, mis on sinu number üks töö, mis kütkestab sind lisaks raha teenimisele ka spirituaalselt. Sinu jaoks on frustreeriv teha tööd ilma kõrgema eesmärgi ja vaimse naudinguta.

Mida ma sulle soovitan? Eelkõige Valge Hauliidi kristalli, sest see on eluteenumbri järgi sinu isiklik õnnekristall. Valge Hauliit on kristallimaailmas kõige suurem harmoniseerija, tasakaalustaja ja stressi maandavam kristall ning eluteenumber kaheksa vajab tasakaalu. See kristall näeb juba nii kaunis välja ja on juba peale vaadates nii rahustav. Soovitan sul seda kristalli kanda või enda koju tuua. Valge Hauliit aitab välja tuua sinu eluteenumbri kõige positiivsemad omadused ning aitab hoida stressi võimalikult madalana. Kui sa oled sündinud veel Kaksikutena või esineb sinu sünnikaardis palju Kaksikuid, siis voila´ - Valge Hauliit on sinu jaoks jackpot, kuna Kaksikute number üks kristall on samuti Valge Hauliit. Loomulikult võid sa kanda ükskõik, milliseid kristalle, aga enda sünnikaardi järgi on samuti hea kristalle valida, sest need aitavad elus sul paremini ja edukamalt kulgeda, liuelda, lennata.

Rääkides närvisüsteemist, siis aitavad sind alati Ajurveeda stressileevendajad, näiteks Ashwagandha, Rodioola või hoopis Ženšennid. Need kõik toetavad närvisüsteemi ja aitavad lahti saada pingest, mis on tekkinud ülemõtlemisest, üleanalüüsimisest ja liigsest töö tegemisest.

Kuna sa oled oma loomuselt ikkagi liider, kannad juhtivat energiat, siis tahes-tahtmata, kas teadlikult või mitte, haarad sa ohjad ikkagi enda kätte. Kui mitte tööl, siis suhetes. Või vastupidi, sul on vaja kuskil see juhtimine enda kätte haarata. Aga eluteenumber kaheksa kandjana teed sa seda kuidagi märkamatult, kuidagi nii loomulikult, et tihtipeale ei pane teised seda pahaks. Eluteenumber üks kandja on näiteks see, kes näitab eesrindlikult, võimalikult valju energiaga välja, et tema on kohal ja ta juhib. Tõin siia paralleeli, et mõistaksid seda, et kaheksa on pehme juhtija ja üks väga selge ning konkreetne.

Kui võrrelda eluteenumbrit kaheksa tähtkujudega, siis meenutab see mulle kõige enam Kaalude tasakaalu ja Kaljukitse sihikindlust ning töökust. Kui sa oled üks nendest tähtkujudest, siis mõjutab selle eluteenumbri vägi sind tugevamalt kui mõne teise tähtkuju esindaja puhul. Eluteenumber kaheksa meenutab mulle Kaljukitse tähtkuju, kuna Kaljukits on nõus minema väga kaugele, kõndima pika maa, et oma soovitud tulemust saada kätte. Täpselt sama on eluteenumber kaheksa esindajaga. Kaalusid meenutab see eluteenumber mulle seetõttu, et kõik peab olema balansis - see on kõige suurem eesmärk. Ja Kaaludes, kaunites õhuelemendi esindajates, on nii spirituaalsust kui ka materiaalsust, mõlemat. Sama on eluteenumber kaheksa kandjas, sinus!

Võta minu mõtteid ja eluteenumber kaheksa lahti kodeerimist kui kingitust minult sinule. Mulle teeb heameelt see, kui sa leiad siit tükikese rahu, põnevust või ükskõik, millist energiat!

Armastusega

Tene