Sul on absoluutselt igal hetkel võimalik luua enda ellu head Karmat - see kõik on sinu kätes. Ja kui sa soovid seda teha, siis alusta nüüd ja kohe! Mul tekib küsimus, et milleks oodata. Ma olen alati mõelnud selle peale, et milleks raisata enda aega ja energiat millelegi või kellelegi, mis või kes sind ei väärtusta. Sina oled väärtuslik ja sa võiksid seda iseendale korrutada nii kaua, kuni see lõpuks ka reaalselt kohale jõuab. Ja mul on suurim hea meel sind sellel teekonnal aidata ja olla sinu isiklik äratuskell, kes ütleb sulle: "Kullake, sa oled väärtuslik ja nüüd loome koos sinu ellu head Karmat!" Kui sa oled valmis, siis alustame seda kohe. Mina olen valmis, ma olen selleks alati valmis.

Mis on Karma?

Lühidalt kokku võttes ja kõige täpsemalt ning arusaadavamalt öeldes on tegemist teole järgneva tagajärjega. Igal sinu teol on alati tagajärg, iseasi, kas see materialiseerub või mitte, igatahes see eksisteerib alati, kuna kõik siin maailmas põhineb energiatel. Seega on sellel, mida sina sisaldad ehk mida sina mõtled, koheselt energeetiline tagajärg. Kujuta ette, et sa keskendud millelegi ja sinu energiaväli loob automaatselt selle sama energiaga ühenduse, kutsudes ellu seda, millele keskendud ja seda sellisel kujul, nagu sa mõtled. Kui selles on hirmu, siis blokeerid sa selle miski ära ja kui selles on tõeliselt suur usk, siis manifesteerub see ühel või teisel kujul, kui seda õigesti teha. Mõtlen selle õigesti tegemise all seda, et sa pead tõesti, tõesti ja veelkord tõesti olema selles energias, mida soovid saavutada. Karma ei eksisteeri ainult mõttejõus, see eksisteerib ka füüsilistes tegudes.

Kuidas seada head Karmat eskaleeruma nii, et see ülihelikiirusel lihtsalt suureneks ja suureneks? Ole hea, ole tõeliselt hea kõigiga ja eelkõige iseendaga. Ole ehe, ole autentne, jaga armastust, jäta armastusejälg igale poole, kuhu lähed ja mitte kunagi sellisel tasandil, et see oleks justkui peale surutud. Lihtsalt puista seda nagu kullasära igale poole, kuhu sa lähed ja usu mind, sinu elu saab koheselt väga kauni ilme. Sa saad seda ise luua.

1. Kui sa toodad head Karmat, siis tõmbab sinu Aura võimalusi ligi!

Hea Karmaga inimene lausa särab, ta on võimsalt atraktiivne - kõik pilgud on tema energial. Sa võid ennast loomulikult ilusti, uhkelt ja parimal võimalikul moel riidesse sättida, sa võid sättida enda juuksed ilusti ja kanda välimuse poolest enda parimat versiooni, kuid kui sinu energias ei ole head Karmat, siis sa ei ole atraktiivne. Atraktiivsus = hea energia. Ja energia on miski, mis ei saa valetada - see on hea või mitte. Kui sa elad heas Karmas ehk lood seda ise, siis sa oled atraktiivsuse magnet. Ja see annab sulle omakorda võimaluse saada ühendust õigete inimestega, külluslikke võimalustega. Seega tööta enda Karma üles ASAP!

2. Sul justkui veab ja veab ja veab...

Kas sa oled tähele pannud, et mõnel inimesel lihtsalt veab pidevalt? Kuidagi saabuvad tema ellu võimalused, mõnda inimest justkui jälitaks küllus ja armastus. Nii, aga kust kohast see kõik pärineb? Loomulikult ikka heast Karmast. Võimalused, mille kaudu sul on võimalik enda elu rikkalikumaks muuta, pärinevad kõik sellest, milline on sinu suhe Karmaga. Kui toodad head Karmat ehk külvad igale poole, kuhu lähed, positiivsust, küllust ja armastust, siis, usu mind, võimaluste uks läheb sinu elus pärani lahti. Kui sa oled selle rütmi peale saanud, siis nii lihtne see ongi! Selleks aga ootab universum, et sa esindaksid end selles elus enda parima versioonina.

3. Sinu tervis on hea või lausa suurepärane

Kui toidad ennast hästi, hoolitsed enda keha ja hinge eest, siis sinu tervis tänab sind. Sa aktiveerid hea tervise Karma ning sa ei pea enam kordagi enda tervise pärast rohkem muretsema, kui sinuga ei juhtu just kogemata mingi intsident. Ja kui juhtubki, siis sa taastud kuidagi imeväel. Me saame toota head Karmat, kui pühendame end enda tervise tugevdamisse. Igal teol on tagajärg. Seega kaasneb iga kiivi söömisega sinu keha laadimine C-vitamiiniga, iga Ajurveeda taime tarbimine toidab sinu keharakke energiaga, mis annavad sulle eluenergiat ja eluenergia on see, mis tagab sulle suurepärase enesetunde. Seega vali targalt, mida sööd ja tarbid ning loo enda hea tervise karmat.

4. Sa suudad keskenduda ja luua

Mida paremas seisus on sinu Karma, seda rohkem suudad sa hallata, luua ja teha. Oled sa kunagi mõelnud, kust pärineb mõne inimese võimekus? Üks suudab pidevalt teha ja luua, olla aktiivselt produktiivne ning teine on samas lihtsalt diivanil ja tema elus ei liigu mitte miski? See kõik pärineb energiast, mida me sisaldame. Kui sa soovid olla hüperproduktiivne inimene nii, et sa ei väsi sellest ära, siis tegele enda Karma üles tõstmisega. Mida tervem on Karma, seda suurem on sinu võimekus.

5. Intelligentsus kasvab, kasvab ja aina kasvab ning kinnitub sinusse

Hea Karma lausa kutsub sinu poole elutarkust. Hea Karmaga inimese energia kutsub ligi inimesi, kes rikastavad tema elu. Võid kogeda sellist asja, et sind hakkab miski huvitama, aga sa päris täpselt veel ei oska seda miskit. Kuid huvi on õhus ja ühtäkki saabub sinu ellu järsku keegi ja hakkab sulle täpselt sellel teemal informatsiooni kinkima, ilma, et sa otseselt tema käest selle kohta küsiksid. See ongi hea Karma. See kutsub teiste inimeste abil sinu ellu vastuseid, uut informatsiooni ja teadmisi. Võid kogeda ka seda, et satud juhuslikult (kuigi juhuseid ei ole olemas) pealt nägema, lugema või kuulama midagi, mida sul oli just sellel hetkel vaja. Kui nii juhtub, siis sa kiirgad head Karmat ning oled atraktiivne energiale, mida sul on vaja. Hea Karma muudab sind atraktiivseks absoluutselt kõige osas, mida sul on ellu täpselt vaja.

6. Võimatu muutub justkui võimalikuks

Mida tervem on sinu Karma, seda rohkem saabub sinu ellu võimalusteuksi, et liikuda suunas, mida pidasid võib-olla esialgu võimatuks, lausa utoopiliseks. Sul on justkui südamesoov, mis tundub niivõrd kättesaamatu ja järsku, voila´- see saabub sinu ellu kui välk selgest taevast. Universum nagu ütleks sulle: "Kullake, sa küll ei osanud seda ette näha, aga näe, see on siin, võta see nüüd vastu, kuna ma juba tõin selle sinu ellu!" Mida tervendatum on sinu Karma, seda rohkem saabub sinu ellu võimalusi unistuste ellu viimiseks.

7. Sa hakkad noorem välja nägema ja kiirgad nooruslikkust

Tundub veider, eks ole? Aga hea Karmaga inimesed näevad enda tegelikust east oluliselt nooremad välja. Kas oled tähele pannud, et mõni inimene on oma vanuse kohta nii nooruslik, nii välimuselt kui ka sisemuselt? Sinu energia määrab ära selle, kui nooruslik sa välja paistad. Kui sa oled iseendas rahus, oled õnnelik, naudid elu ja oled täis armastust, siis usu mind, sa oled võimsalt noorusliku energiaga. Jah, sa võid olla väga intelligentne, sinu hinge tarkus võib olla üüratu, aga sa kiirgad nooruslikkust. Usu mind, hea Karma muudab inimesed nooruslikuks. Kes siis ei sooviks olla igavesti nooruslik, hoolimata sellest, mis sinu pass sinu vanuse kohta ütleb? Nooruslikkus on energia, seega loo enda ümber head Karmat ja naudi igavesti kestvat nooruslikku sära.

8. Hoiab eemal negatiivsuse, draama ja probleemid

Hea Karmaga inimene justkui jalutaks õnnetustest mööda, probleemid libisevad selle inimese küljelt maha, nagu ta oleks kaetud nanokaitsega. Ütleme nii, et meil kõigil on võimalik luua enda Auravälja kõige halva vastu nanokaitse. Tooda head, loo seda, saada seda igale poole välja, suhtu alati positiivselt ja seda kõige siiramas mõttes ning usu mind, õnnetused ei haaku sinu külge, draamad jooksevad sinust mööda ja sa justkui ei märkagi neid enam, kuna sinu enda energiaväli on lihtsalt nii võimekas. Hea Karma blokeerib ära probleemid ja sa saad enda ümber õnnistatud energia. Selle pead loomulikult ise enda ilusate tegudega looma, aga nii juhtub ja see on imeline põhjus, miks luua head Karmat.

9. Sind pilganud, maha teinud, vaenlaseks pidanud ja halba soovinud inimesed saavad oma tasu kätte ilma, et sa oleksid pidanud selleks midagi tegema. (Ja palun ära sekku ise kunagi nende inimeste Karmamõistjaks olemisse!)

Kui sa kiirgad head Karmat, siis nende inimeste tund, kes on sind ära kasutanud, üritanud seda teha või ükskõik, mil viisil sulle halba teinud, tuleb. Omal ajal, aga see tuleb. Hea Karmaga inimesed aktiveerivad tahtmatult tööle halva Karma nende inimeste elus, kes on neile liiga teinud. Mida vähem sa keskendud kellelegi ära tegemisele, kellelegi halva soovimisele ja mida rohkem sa keskendud enda elu õnnelikult elamisele, seda kiiremini saabub õiglus, kuid seda omal moel. Selleks, et luua enda ellu head Karmat keskendu vaid heale ja küll kõik ise balansseerub. Ma ütlen ausalt ja väga selgelt välja, et ma ei viitsiks mitte kunagi keskenduda nendele inimestele, kes peaksid soovima mind maha tõmmata. Ma väärtustan iseennast ja häid inimesi enda ümber niivõrd palju, et ma ei suuna nendele pilkugi. Ja kui ma hoian enda energia õigetes kohtades, siis saabubki minu ellu kõik hea. Sotsiaalsed kurjategijad leiavad oma tee põhja aga iseseisvalt, ma ei pea ise selleks vaeva nägema. 5D mõttekäik on see, et kui energiad ühe või teise inimesega ei klapi, siis mine ruttu edasi. Haaku vaid heaga, negatiivsus olgu koos negatiivsusega, mitte vastupidi!

See on imelihtne viis toota enda elus head Karmat! Pane enda Karma-tööstus tööle!

Armastus on kõige põhilisem märksõna, millega head Karmat aktiveerida. Jaga seda otse südamest kõigile ja kõigele, kes soovivad seda vastu võtta. Liigu koheselt edasi, kui seda vastu ei võeta ning jaga edasi nendele, kes suudavad seda hinnata. Räägi ilusate sõnadega, jaga välja enda siiraid imelisi tundeid, naerata elule, loodusele, inimestele, iseendale!

Kanna kristalle - need on Karma tervendamiseks ja hea Karma loomiseks kõige kaunimad energiavahendid. Kõik kristallid kiirgavad vaid head energiat, ei ole olemas kristalli, mis sisaldaks halba energiat. Seega kanna kristalle kui iseenda isiklikku rüüd, mis kaitseb sind kõige negatiivse eest ja muudab sind elule ja universumile atraktiivseks. Miks ma armastan tohutult kristalle? Kuna need muudavad mind õnnelikumaks. Iseenda poodi minnes, kristallide keskel olles säran ma nagu laps kommipoes. Kõik on nii imekaunite energiatega ja kannan neid kõiki erinevatel aegadel - täna Mäekristalli, homme Tsitriini, ülehomme Karneooli ja neljandal päeval näiteks Ametüsti. Kõik need kannavad mind kaugustesse ja kõrgustesse - sind ka, see võimalus on ka sinul olemas. Mina armastan kristalle ja nemad mind ning me teeme energeetilist koostööd. See võimalus on alati sinu jaoks avatud! Ei ole olemas sellist asja nagu liiga palju kristalle! Kes seda ütles? Keegi, kes ilmselgelt eksisteerib negatiivses Karmas, tema pilkab head energiat. Aga inimene, kes elab heas Karmas, ta lihtsalt ARMASTAB kristalle nagu minagi.

Nüüd kallike, koos minuga head Karmat aktiveerima!