Piparmündiekstrakt pärineb piparmünditaimest, mis on nii-öelda kompaktsena võimekat tervendajat täis. Taimed on mind alati enda poole kutsunud, austus looduse ja selle tervendajate vastu on minus kõrgel tasandil! Mõelge ise, kui palju on loodus meile tegelikult andnud - kõik tervendajad on Maa peal olemas. Lihtsalt mine ja liigu õigete taimede poole ning sa leiad enda jaoks sobiliku abilise üles. Näiteks piparmündiekstrakt, mis esmapilgul tundub nii tavaline, ei ole kaugeltki tavaline - tegemist on supertervendajaga!

Piparmündiekstrakt on justkui kiirtervendaja paljudele laialt levinud probleemidele, millega inimesed silmitsi seisavad. Teades, et sellest on võimalik abi saada, siis miks mitte seda kasutada ja tarvitada? Kindlasti tehke seda, eriti peale seda, kui oled lugenud minu mõtteid ja kogemusi, mis mul selle taimeekstraktiga on.

Ma olen alati öelnud, et ma ei saa soovitada ega rääkida teile millestki, millega mul kokkupuude puudub. Piparmündiekstrakti olen näiteks uurinud mitu kuud ja see on tõestanud end inimeste peal, kellel on sellised probleemid ning sümptomid, millest allpool räägin

Kuidas ma üldse leian taimedega kontakti ja tean, mida need meile pakuvad?

Nii nagu ma näen nägemusi inimeste kohta, näen ma neid ka taimede kohta. Taimed tulevad minu teele ise, kõnetavad mind ja kui see side tekib, siis võtan nad enda ellu. Lasen neil ise minuga nii-öelda rääkida. Kui kasutan ükskõik mida, siis avanevad selle millegi kohta visioonid. Nii ma siis katsetangi, proovin ja lasen neid tarbida ka teistel, kelle puhul ma näen, et see võiks neid aidata. Sealt tuleb otsene tagasiside - nii minu enda kui ka nende inimeste käest, kes usaldavad minu nägemusi. Piparmünt on suure au sees, kuna see on tõeliselt vägev taim, arvestades seda, mida kõike suudab see sinu kehale pakkuda.

1. Piparmündiekstrakt aitab seedeprobleemide, ülitundliku soolestiku ja toiduallergiate korral

Tänapäeva toit, mida poest ostetakse, ei ole kahjuks veel kaugeltki kvaliteetne. Aga ma näen selles osas progressi, sest juba paljud taimekasvatajad astuvad välja, et tuua poelettidele puhtad ja loomulikud taimed. Suur kummardus kõigile neile, kes pakuvad kvaliteetseid toiduaineid. Arenguruumi selles osas on  tegelikult veel palju, kuid minu lootus ei sure - kutsun kõiki taimekasvatajaid üles pakkuma kõikidele tarbijatele parimat kvaliteeti!

Rääkides kehvast toidukvaliteedist, siis see on üks peamisi põhjuseid, miks tekivad allergiad ja seedeprobleemid. Inimesed söövad end kahjuks teadmatusest, kehvadest valikutest või ükskõik, millisel põhjusel haigeks. Toit=sinu tervis ja seda ei tasuks alahinnata. Seega, kui sul on probleeme soolestiku, seedimisega või sul on allergiaid, siis vaata enda menüüle väga ausalt ja kriitiliselt otsa. Nopi sealt välja need asjad, mis sinna ei sobi ja asenda puhta kvaliteetse taimse toiduga.

Piparmündiekstrakt aitab välja astuda sellest inetust nõiaringist, millesse sa oled enda keha kogemata halbu toidulauavalikuid tehes sättinud. Kui soovid parandada enda Päikesepõimikusüsteemi, mis on seedesüsteem, siis alusta koheselt piparmündiekstrakti tarbimisega. Esiteks leevendab see sümptomeid ja hakkab seejärel ravima juurpõhjust, aidates sul tegelikult terveks saada.

Juhul, kui sul on seedimisega väga-väga suured probleemid ja koged refluksi, siis tarbi koos piparmündiekstraktiga libejalaka puukoort. Mõlemad on suurepärased, aidates lahti saada refluksist, gaasidest ja pidevatest kõhuvaludest.

Kui sul on seedimisega probleeme, kehakaal ei soovi kuidagi alla minna ja sa lihtsalt ei saa aru, mis sinu süsteemis valesti on, siis soovitan tarbida piparmündiekstrakti koos India teelehega. Viimane on täis kiudaineid, mis puhastavad soolestikku ja koos piparmündiekstraktiga aitab see ainevahetust kiirendada. Neid kolme võib ka koos tarbida - piparmündiekstrakti, libejalaka puukoort ja India teelehte.

Soovitan piparmündiekstrakti, või neid kahte või kõiki kolme kombineeritult, tarbida seni, kuni oled oma hea tervise kätte saanud. Aga siinkohal soovin ma kõikidele enda lugejatele-jälgijatele-kuulajatele toiduvalikute osas südamele koputada. Kui sina või ükskõik, kes armas hing soovib tõesti terveks saada, siis puhastage ka enda menüü haigestajatest ära. Kõige suuremad seedeprobleemide tekitajad on siiski piimatooted, mis on valmistatud loomsest piimast. Ja ma ei räägi ainult puhtast piimast, räägin ka juustust, võist, kohukestest, kodujuustust ja kõikidest teistest loomsetest piimatoodetest. Uskuge mind, see ei tee teile head! Kui mina oleksin sina, siis vahetaksin ma need kiiremas korras taimsete toodete vastu välja. Täna on müügil nii palju erinevaid vegan-versioone - lihtsalt mine poodi ja osta, vot nii lihtsaks on veganite elu tehtud. Kaerast suudetakse teha imesid ja ka väga maitsvaid alternatiive. Proovige ja te näete, kuidas tervis hakkab kiiresti paranema, isegi nii kiiresti, et te imestate.

2. Kõhuvalu korral tarbi koheselt piparmündiekstrakti!

Väga kasulik on hoida kodus purgitäit piparmündiekstrakti juhuks, kui kellelgi hakkab kõht valutama. Ka näiteks lapsel, kui ta on söönud midagi, mis on talle kahjulik, näiteks E-aineid täis komme või transrasvu, näiteks friikartulite või mille iganes näol. Piparmündiekstrakt on antibakteriaalne ja aitab seedesüsteemil end ise puhastada. Näen laste puhul tihtipeale seda, et neil justkui lubatakse süüa seda, mida hing ihaldab, aga kui käia toidupoes ringi ja vaadata, mida seal pakutakse, siis ütlen ausalt, enamik lastele suunatud valmistoidust on neid tegelikult haigestav. Kaitske ja armastage enda last, pakkuge talle ka rukolat, spinatit, bataati ja teisi taimi. Ta ei pea sööma tehistoitu, kuna ta ei ole tehislik, ta on imeline looduse kingitus! Ja loodus sobib loodusega kokku.

3. Võta reisile kaasa ja kasuta seda, et takistada toksilise reaktsiooni teket, mille on põhjustanud ebatervisliku ehk kahjuliku või riknenud toidu söömine.

Piparmündiesktrakt on kasulik, kui sa oled söönud kogemata midagi, mille vastu sul on allergia. See aitab vähendada reaktsiooni, aidates nii kaitsta keha toksilise efekti eest. Seega on seda hea ka reisil kaasas kanda, kus võid kogemata süüa midagi enda jaoks tundmatut, mis sinu süsteemi ei sobi. Sama on libejalaka puukoorega, soovitan neid mõlemaid reisides kaasas kanda. Need aitavad iivelduse vastu ja ennetavad oksendamist ning teisi reaktsioone, kuna need puhastavad keha seespidiselt, tehes kohese detoxi, kui seedesüsteemi on toidu või veega sisenenud midagi äärmiselt kahjulikku.

4. Kui koged migreene või kehasiseseid valusid, siis võiks esimene valik, mida tarbid, olla piparmündiekstrakt, mitte teada tuntud käsimüügiravimid ehk valuvaigistid!

Kas sa tead, kui kahjulikud on igal pool käsimüügis olevad valuvaigistid sinu neerudele ja teistele siseorganitele? Odavad käsimüügiravimid, mille eesmärgiks on valu vaigistada, võivad sulle tegelikult lõppkokkuvõttes kalliks maksma minna. Kui sa neid tarbid, siis sa reaalselt mürgitad nendega enda keha, veel enam siis, kui sa teed seda regulaarselt.

Kuna ma armastan enda jälgijaid, siis on minu soovitus teile see, et palun minge esimesel võimalusel enda käekottide, auto kindalaegaste, apteegisahtlite, kappide kallale või kus iganes teil valuvaigistid on ja visake need lihtsalt minema.

Asenda need piparmündiekstraktiga, lavendli eeterliku õliga, piparmündi eeterliku õliga, musta pipra eeterliku õliga ja Cytoplani Dentavital tootega. (Miks just see? See on valmistatud kvaliteetsest kurkumiinist ja piperiinist.) Need on ühed parimad migreenihoo vaigistajad ja üleüldised valuvaigistajad.

Auruta eeterlikke õlisid õlilambis, hinga neid sisse ja võid juba sellest leevendust saada. Lisaks tarbi piparmündiekstrakti koos Dentavitaliga - üks võtab valu ära, teine ravib juurpõhjust. Energeetiliselt on need samuti kasulikud, sest aitavad funktsioneerida ülemistel Tšakratel, mille toimimise probleemidest võivad samuti kehas valud tekkida.

5. Värske hingeõhk, tervendatud Kurgutšakra ja hingamisraskustest vabaks! Sobib ideaalselt tolmuallergikutele ja astmaatikutele.

Piparmündiekstrakt aitab lahti saada kehvast hingeõhust
ja seda võivad kasutada kõik - lapsed, noored ja juba eakad inimesed. Ei ole vahet, kuna tegemist on niivõrd neutraalse tervendajaga, siis ei pea ka selle kasutamist kartma. Lisaks hingeõhule parandab see sinu hingamiskvaliteeti - see on ekstra hea piparmündiekstrakti omadus.

Piparmündiekstrakt aitab vähendada hingamisraskust, sobides neile, kellel on näiteks tolmuallergia või astma. Piparmündiekstrakt aitab nina "vabaks päästa" ja on suurepärane abiline näiteks nohu korral. Selle asemel, et soetada endale ravimeid, millega nohu tervendada, soovitan ma sul koheselt nohu saabudes piparmündiekstrakti kasutama asuda.

6. Suitsetajatele - suitsetamisest vabaks saamine.

Piparmündiekstrakti tarbides väheneb sinu keha vajadus nikotiini järele.
Kui sa oled suitsetanud kasvõi aastaid või teinud viimasel ajal stressi tõttu suitsu, siis hakka kasutama piparmündiekstrakti. See aitab lõõgastuda, parandab meeleolu ja asendab tegelikult nikotiinivajaduse lõõgastustundega. Kui sa oled suitsetanud juba pikki aastaid, siis tuleks piparmündiekstrakti ilmselgelt ka pikemalt tarbida ja lasta sellel vaikselt kehas nikotiinivajadust vähendada. Et kogu protsessi kiirendada, siis kasuta ka C-vitamiini. Eelkõige juba selleks, et parandada enda naha tervist, mis on suitsetamise tagajärjel tegelikult kiiremini vanemaks muutunud, teisalt selleks, et kiirendada piparmündiekstrakti toimet.

Kui sa oled suitsetaja, siis võib nikotiinisõltuvusest välja tulemisele kaasa aidata ka probiootikumide tarbimine. Need aitavad ajukeemia tervislikumaks muuta ja vähendada analoogsete ainete manustamist, näiteks pidurdada ka narkootiliste ainete või ka alkoholi tarbimist. Need lihtsalt võtavad sult selle isu ära, seda järk-järgult vähendades. Sama kehtib saiakeste, kommide ja jäätiste söömisega. Probiootikumid koos piparmündiekstraktiga teevad imet.

7. Suurendab olulisel määral energiataset, eriti koos päevitamise ja kohvi joomisega

Kohv ei ole kehale halb, kui sa jood öko-ubadest valmistatud kohvi, ei lisa sinna suhkrut-mett ega ka teisi magusaineid ning jood seda taimse piimaga. Sellisel juhul, palun väga, joo seda! Kohv aitab mõelda, olla produktiivne, aktiivne ja suurendab igatepidi vaimset funktsioneerimist. Päevitamine või päikese nautimine on samuti kasulik, kui toidad enda nahka jojoba, avokaado, magusmandli või mõne teise baasõliga. Kui tarbida lisaks piparmündiekstrakti, siis sa võidki enda energiapuudusest lahti saada.

Piparmündiekstrakti puhul on suurepärane see, et see ei võta sinu und ära. Seega, kui sa oled kofeiinitundlik ja ei jää pärast ühe või mitme tassi kohvi joomist magama, siis võid asendada kohvi igapäevase piparmündiekstrakti tarbimisega. Tarbi seda kohe hommikul ja lõunal, nii säilib sinu energiatase päeva jooksul kõrgena.

Piparmündiekstrakt aitab näiteks ka neid, kellel on madal hemoglobiinitase. See aitab vähendada väsimust, pearinglusi ja üleüldist emotsionaalsust, mis hemoglobiinitaseme langemisega kaasnevad. Sellest on kahju, et keegi ei räägi nendel teemadel avalikult, vaid lihtsalt kirjutatakse testide tulemused välja. Minu silmis on ideaalmaailm selline, kus igas arstikeskuses on alternatiivmeditsiiniõde, kes räägib täpselt, milliseid taimi ja kuidas kasutada enne, kui inimesi üldse ravimite leti taha saadetakse. Tegelikult on võimalik end nii palju loodusväega aidata, et saaks tänapäeva meditsiini kasutamist vähendada. Usun, et minu jälgijana nõustud ka sina minuga, et see oleks ideaalne! Seetõttu ma kirjutangi teile taimede energiast, väest ja sellest, kuidas end alternatiivselt toetada. Hoolin teist!

8. Menstruaaltsükli valulikkuse ja ebamugavuse vähendaja

Naised ei räägi sellel teemal valjusti, vähemalt mitte avalikult, aga kuna ma olen aastaid teinud meeste abistamise kõrval tööd ka naistega, kes on minu juurde tee leidnud, siis tean väga hästi, kui suur probleem on naistel menstruaalvaludega. Jällegi on lahendus lihtne. Tarbi menstruaaltsükli ajal piparmündiekstrakti koos magneesiumiga ja söö ka mustsõstraid - need kolm teevad imesid. Katseta ja sa leiad endale igakuisele tuttavale teemale lahenduse.

Esiteks aitab piparmündiekstrakt leevendada valu, tundlikkust ja paistetust, teiseks suudab magneesium vähendada krampide teket ja parandab meeleolu, mis hakkab hormoonide tõttu kõikuma. Kolmandaks aitab mustsõstar varustada sinu keha vasega, mis on ülimalt oluline hemoglobiinitaseme tõstmiseks, millest samuti tihtipeale valjusti ei räägita. Miks? Kuna taimi ei saa patenteerida ehk nende pealt ei saa teenida suuri massilisi kasumeid. Aga mina ei vajagi seda kasumit - mustsõstar, piparmünt - ma lihtsalt armastan taimi ja inimene räägib ikka sellest, mida või keda ta armastab. Räägin teile sellest, et te saaksite end lihtsalt ja end kahjustamata aidata. Tehke õigeid valikuid ja te leiategi idüllilise tervenemise!

Soovin teile kogu südamest head tervist! Hoolitsege ja hoidke enda keha - see on teie isiklik tempel. Kui sina oled terve ja õnnelik, siis olen seda ka mina. Minu missioon on aidata inimesi ja kui kasvõi üks minu jälgija leiab minu panusest abi, siis teeb see mind ääretult õnnelikuks!

Armastusega

Tene Laul