2022. aasta alguses tutvustasin sulle ja kõikidele enda jälgijatele hingedevahelist liitu, milleks on Kaksikleek, rääkides teile seda, et see aasta, ehk 2022. aasta, on Kaksikleekide esimene tõeline kokkusaamise aasta. Seetõttu kirjutan sellel teemal alles nüüd, mitte varasematel aastatel. Tutvustasin seda teemat ka selle aasta alguses filmitud "Tene Laul. Elamise kunst" saadetes, kus esimeses kahes osas rääkisin armastusest, suhetest ja sellest, millised hingedevahelised kokkulepped saavad meil olla.

Kaksikleekide kohta olen juba kirjutanud esimese artikli, mille leiad SIIT. Loe see kindlasti läbi, eriti siis, kui sind tõepoolest huvitab, kes on Kaksikleek ja kuidas temani jõuda. Ja ekstra eriti siis, kui oled vallaline! Kaksikleekide artiklite seeria on minupoolne kingitus kõigile teile, kes loovad tingimusteta armastust enda ümber, enda sees ja külvavad seda ka teistesse. Kaksikleekide teema on niivõrd sügav ja spirituaalne, seetõttu otsustasin, et kirjutan sellest väga pikalt ja põhjalikult. Et aidata sul step-by-step temani jõuda, kui see on sulle selles elus ette määratud!

Kaksikleek, nagu ka Hingesugulane, on mõlemad selles elus justkui jackpot'id. Ütlen ausalt - ei ole vahet, kumb sinu eluteele ilmub või seal on, nad mõlemad on väärtuslikud. Kuna mõlemad on hingedevahelised kokkulepped tingimusteta armastuse tasandil.

Kaksikleek on haruldane, kuid kõige väärtuslikum hingedevaheline side, mida enda elu jooksul üldse kogeda. Mitte kõik ei saa enda Kaksikleegiga kokku, aga see võib juhtuda. Eriti nüüd, mil tingimusteta armastus aktiveeris hingedevaheliste liitude ühendumise.

Olen energeetilistes teadaannetes ehk horoskoopides maininud palju erinevaid kuupäevi, mil armastuseenergia on aktiveerunud meie universumis, meie enda planeedil Maa. 2022. on äärmiselt suure energiaga aasta, mis tuli siia, et panna alguse suurtele muutustele. Eelkõige inimeste enda sees, enda hinge sees!

Praegune ehk 2022. aasta on esimene kõrgeima tingimusteta armastuse aasta. Nüüd edaspidi liigub see teema muudkui meie ümber ja meie sees veelgi kõrgemale tasemele. Seetõttu olen meie kõigi üle õnnelik. Armastus - see on eluenergia kõige kõrgem aste! Ja me kõik väärime seda!

Juba enne 2022. aastat on liikunud palju informatsiooni selle hingedevahelise kokkuleppe kohta, mis on seotud Kaksikleekidega. Igalt poolt, kust mulle endale räägitakse, mida selle hingesideme kohta arvatakse ja tuntakse, on mul alati olnud ees blokk. Olen tundnud, et need, kellest on räägitud, need on Kaksikleegi eelkäijad ehk need hingedevahelised kokkulepped, kes kasvatavad teisi Kaksikleegiga kohtumiseks. Ütleme nii, et nad on justkui treenerid, kes on teinud egopuhastust ja andnud kätte kõik vihjed, et sellel õigel hetkel, kui Kaksikleek saabub sinu ellu päriselt, tunneksid sa ta ära. Seega ütlen ma teile kõigile valjult välja selle, et Kaksikleegid kohtuvad alles nüüd.


Miks ma seda kõike tean? Eelkõige seetõttu, et olen selgeltnägija, siis ma tajun seda, mis toimub meie ümber ja meie sees. Lisaks vaatan otsa tähtedele ning planeetide seisusid jälgides ütlen teile, et 2022. aastal on juba olnud väga palju erinevaid kosmilisi seisusid, mida ei ole meie eluaja jooksul varem juhtunud. Lisame siia juurde veel võimsad portaalide avanemised, mis toimusid 12. aprillil, 16. mail ja 30. mail. Nende kohta olid mul juba enne nende kuupäevade saabumist artiklid kirjutatud:

"Attention! 12. aprillil avaneb tohutult võimas portaal! - uus algus isiklikul ja globaalsel tasandil."

"16. mai - Kuuvarjutus, mis toob kaasa iidsete suhete portaali aktiveerumise."

"30. mai Noorkuu - aktiveeri enda külluseportaal."

Loe ka teisi artikleid, mis ma olen 2022. aasta kohta kirjutatud, leiad need SIIT!

Kui oled praeguse artikli läbi lugenud, soovitan ka need teised artiklid kindlasti ette võtta ning lugeda need kõik uuesti läbi. Seda selleks, et mõista seda, mis meie maailmaga on toimumas. Seal on olemas kõik võtmesõnad, et mõista ka seda, mida ma siin Kaksikleekidest kirjutan. Need aitavad sind ja kõiki teisi. Kui sinu elus on keegi, kellel on samuti vaja minupoolset spirituaalset tuge, või on keegi, kes on armastusele avatud, siis saada nende artiklite lingid ka temale. See, mida ma teen ja mida kirjutan - see on kõik jagamiseks! See on minu viis külvata siia maailma tingimusteta armastust! Ma olen ikka öelnud, et abi on alati saadaval, sellele tuleb lihtsalt järele minna ja seda ka teistele pakkuda!

2022. aasta on Kaksikleekide ühinemise algusaasta ja seda põhjusega. Palun vaadake enda ümber ja enda sisse. Esitan teile ühe küsimuse. Vastake ausalt, võtke lausa hetk selleks, et vastust leida.

Küsimus, mille soovin sulle esitada, on järgmine: "Kas on olnud raskemat, keerulisemat, stressirohkemat, ärevamat, küsimärke täis aastat, kui viimased kolm aastat? Alates 2020. aastast ja võib isegi öelda, et 2019. aasta teisest poolest?". Ma tean, et te kõik vastate enda sees, et ei ole! Kui te olete siirad ja ei ürita midagi ilustada ega hoida roosasid prille ees kohas, kus ei tohiks seda teha. Iseendale valetamine on spirituaalne kuritegu. Mulle meeldib seda nii öelda! Seega mina tean, mida te tunnete, olete kogenud ja te teate ise ka.

Universum on sõna otseses mõttes sassis olnud ja nüüd on aeg seda päästa. Seda aitavadki Kaksikleegid teha! Kaksikleegid mitte ainult ei ole ideaalsed armastajad üksteisele. Jah, Kaksikleekide vahel eksisteerib ideaalsus. Kui üldse on siin maailmas ideaalset armastust, siis see on Kaksikleekide vahel, kuna see baseerub kõrgema astme armastusel, kus maskid langevad, autentsus saab eksisteerida, on olemas andestamine, inspireerimine, üksteise motiveerimine ja aktsepteerimine. Kõlab ideaalselt? See ongi ideaalne.

Kaksikleekide üheks eesmärgiks siin planeedil on kokku saada selleks, et suunata enda väed ning luua ja anda maailmale seda, mis on neis mõlemas. Avada enda anded suuremal kujul. Tihtipeale on Kaksikleekidega nii, et kui nad veel ei tunne üksteist, siis nad juba teavad seda, mis missiooni nad siia maailma tegema tulid. Mõlemad on juba enda eraldi eludes sellega tegelenud, maailmale enda loomulikku energiat pakkunud, ja kui kohtutakse, siis tegelikult ühenduvad nende mõlema andekused ning alguse saab spirituaalne koostöö. Mis on ka universumi eesmärk, miks Kaksikleeke kokku liidetakse - et ühendada kokku kaks andekust, millest tekib vägi, millega on võimalik rohkem luua ja teistele pakkuda.

Kuna Kaksikleekide puhul on tingimusteta armastust põhivägi, siis on nende mõlema andekus seotud andmisega.
Ja seda seetõttu, kuna andmisrõõm on suur ning motiveeriv ja edasiliikuv jõud nende mõlema jaoks. Näiteks võivad mõlemad Kaksikleegid olla arstid, artistid, automehhaanikud, teadlased või ükskõik, millisel erialal töötavad inimesed. Kui siit tekib küsimus, kuidas on automehhaanikuks olemine anne, siis anded ongi erinevad ja need ei pea alati olema seotud loomingulise maailmaga. Anne on sinu kõige tugevam külg, milles sa oled hea ja milles sa suudad kõige kõrgemale tõusta. See on see vägi sinu sees, mis on eelmistes eludes sinu enda poolt kõige tugevamalt välja treenitud. Kaksikleegid on väga sarnased, nad ei pea ilmtingimata töötama ühel ja samal erialal, aga nendel on väga palju ühiseid huvisid ja tithitpeale on nende tööalane valik sarnane.

Miks on just 2022. aasta suurim Kaksikleekide kokkusaamise aasta? Kuna universum on käinud mitu viimast aastat segaduses ja spirituaalses tundmatuses ning planeetide seisud on olnud sellest kõigest tervenemiseks väga soosivad, siis see aktiveeribki neid hingi omavahel kokku liitma. Selleks, et inimkonda päästa. Kaksikleek on justkui päästerõngas ja üksteisele on nad seda kohe kindlasti, aidates mõlemal eksisteerida, end paremini tunda, eelkõige tunda end justkui kodus. Kaksikleek on see, kellega sul on tohutult mugav ja hea koos olla, kes peegeldab sulle sind ennast ja motiveerib ning inspireerib sul olema enda kõige parem versioon. Universumil on selliseid liite vaja, et parandada kahju, mis on loodud - ja siis nad saavadki kokku. Ma olen alati öelnud, et universum oskab väga hästi kõike enda kasuks mängida. Kui luuakse kaos, luuakse universumi poolt ka tasakaal. Kaksikleegid loovad iseenda sisse tasakaalu ja sellega koos ka teistesse - sellega, mis nad maailmale pakuvad ja kingivad.

Kaksikleeke aitavad ühendada Amasoniidi, Roosa Kvartsi, Rodoniidi, Rodokrosiidi, Larimari, Roosa Kaltsedoni, Sugiliidi ja teiste armastuseõnne kristallide kandmine. Kristallides peitub iidne armastuseenergia, mida on enne meie New Age aja algust kandnud valitsejannad, valitsejad ja mida on hoitud varakambrites. Täna, kus kristallid on meile kättesaadavad, siis ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks iidseid õnneenergiaid endaga mitte hoida. Kõik kristallid ühendavad sind teatud õnnega, igas kristallis on oma vägi ja kui neid kanda, siis see vägi kandub sinusse! Sa ise kiirgad siis headust, positiivsust ja tõmbad ligi head õnne, olles ise atraktiivne.

Läbi aegade on meile sisse kodeeritud seda, et ideaalset armastust ei eksisteeri. Aga ma vaidlen sellele vastu. See eksisteerib ja ma tean seda. Kui sa ei suuda mõista mind täna, siis aastate pärast mõistad sa mind täielikult. Tead miks? Ma olen ettenägija. Ma kirjutan alati ette, mis hakkab meie kõigiga toimuma. See ongi selgeltnägemise privileeg. Ja kuna minu seest tulevad visioonid ja teadmised sama lihtsalt, kui hingamine, siis mul ei ole mitte mingisugust vaeva seda kõike teile edasi kinkida. Vastupidi, see on ülim õnn. Teiste heaolu on mind alati rõõmsaks teinud. Ja ma olen aastaid maininud seda, et olen positiivselt enesekeskne, tehes kõik selleks, et kõigil oleks hea. Selleks, et meie maailm oleks ilusam koht. Kui sina ja kõik teised on õnnelikud, siis on mul suurim heameel jalutada teie keskel, nautida meelelahutusüritusel teie seltskonda, näha restoranis teie naeratusi! See ongi positiivne enesekesksus ehk tervilsik viis unistada suurelt, suurelt ja veelgi suuremalt. Ja nii ma siis kirjutangi teile, tänaseks juba 8 aastat järjest. Suurima rõõmuga, alati teiega!

Soovin südamest, et te kõik leiaksite üles enda Kaksikleegi, kellel ta on saatusesse ette määratud. Hoidke ka enda Hingesugulasi ja teisi lähedasi! Nad kõik on teile head, olles toetavaks lüliks ühel või teisel viisil!

L
eiad kõik Kaksikleekide artiklid SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Kogu armastusega

Tene Laul