Merkuuri retrograad on taas aktiivne 29. detsembrist kuni 18. jaanuarini. See tähendab seda, et tasub olla ettevaatlik, millele või kellele sa keskendud. Mitte et see oleks sulle kuidagi ohtlik, ei, ettevaatlik ole lihtsalt selleks, et sa ei suunaks enda ilusat ja imelist hinge-energiat valesse kohta. Seekordne Merkuuri retrograad on seotud sellega, et kuhu sa enda energiaid avad, sinna sa neid ka juurde kutsud. Seega on ülimalt oluline suunata enda energia kõigele sellele, mis on sinu jaoks tegelikult oluline, ka nendele inimestele, kes on sinu jaoks olulised. Seega keskendu ja suuna enda tähelepanu teadlikult vaid õnneenergiasse.

Sellel ajal on mõistlik kasutada kaitsekristalle ja teisi kristalle ning seda alati, kui Merkuur on retrograadis, et sa ei saaks enda energiavälja negatiivsust ja stressi, mis kiirgab teistest inimestest. Parimad valikud on Oonüks, Must Obsidiaan, Lumiobsidiaan või Mahagon-Obsidiaan. Kui sul on need kodus olemas, siis puhasta need Lavendli eeterliku õliga, tilgutades mõned tilgad õlilambi anumas olevasse vette. Säti kristallid õlilambi kõrvale laadima ning seejärel asu neid kandma. Võid selleks kasutada ka Lavendliviirukit, mis on selliseks energiapuhastuseks suurepärane.

Merkuuri retrograad avab sellel korral sinu hinge ja energia, mis tähendab seda, et see on väestava toimega. Võid tunda, kuidas sa oled spirituaalselt aktiivsem, energiatele tundlikum ja kui sa tunned, et sinu emotsioonid kõiguvad üles-alla, siis see on sel ajal täiesti normaalne. Ära lase end sellest ära hirmutada. Kosmos raputab hetkel Südametšakraid lahti ja Merkuur annab sellele enda jõudu juurde. 

Keskendu sel perioodil enda unistustele, soovidele ja anna nendele jõudu juurde, et need püsiksid 5D-energias. Kui sa neid enda mõtetega ei väesta, siis need vallanduvad liiga kiirelt Kroontšakra kaudu. Hetkel on neid vaja säästa, hoida, aktiveerida, suurendada ja võimendada.

Kui sul on olemas sellised kristallid nagu Mäekristall, Girasol või Rutiilnõeltega Kvarts, siis valmista nendest endale vee-eliksiiri. Need aitavad Kroontšakrat ehk sinu isiklikku unistuste kanalit aktiivsena hoida, aidates su soove üles äratada ning suurendada õnneenergiat, et need täituksid.

Retrograadi ajal ole liikluses ettevaatlik, lõõgastu enne autorooli minekut, kasuta selleks näiteks head muusikat, ning hoia autos Valge Hauliidi kristalli, kui tunned, et liiklus on sinu jaoks liialt ärev. Merkuuri retrograadi ajal on inimesed, kelle Auraväli on nõrk, rohkem stressis ja see tähendab seda, et impulsiivseid käitumisi esineb rohkem. Ole sina see, kes ei too seda impulsiivsust liiklusesse.

Merkuuri retrograad reageerib metallidega, need saavad sel ajal Kosmosest erilise laengu, aga positiivne pool selle juures on see, et sinu kristallväeehted, mis on metalliga ümbritsetud, nagu näiteks ripatsid, sõrmused ja kõrvarõngad, saavad Merkuuri poolt laetud ja see annab neile lisaväge. Seega on alati oodata ka midagi head, kui energiad on Kosmoses intensiivsed ning mõne jaoks ka talumatud, kes ei ole aktiveerinud enda Auravälja tervenema või kellel ei ole kaitset peal.

Soovitan läbi lugeda artiklid kuldehetest ja hõbedast, et mõista seda, mida need sinule annavad ja kuidas neid energeetiliselt puhastada ning väestada, et kanaldada neisse Merkuuri retrograadist kiirgavat energiat. Puhasta need ära ja lase Merkuuril neid võimsalt aktiveerida! Merkuur on juhtivaks energiaks ja aitav metallidel kristallidega imelist koostööd teha, suurendades spirituaalse energia liikumist. See kõik suurendab ka sinu vastuvõtlikkust kristallide ja metallide energiale. Auravälja on alati võimalik väestada enda positiivse suhtumisega ja alati ka kristallidega!

Merkuuri retrograadi kohta leiad rohkem lugemist SIIT.


Imelist teekonda, soovin teile ikka kõike kõige paremat!

Armastusega

Tene Laul