Maailmas on tohult palju erinevaid taimi ja vilju, mida süües on võimalik tervendust saada. See, kuidas taimed on meid aegade algusest peale tervendanud, on lausa imeline, samuti see, kuidas mõni taim suudab olla lahendus nii paljudele erinevatele terviseriketele. See annab mulle tohutult suure usu alternatiivsesse tervendamisesse ja seetõttu olen ma teile sellest rääkinud ning räägin ka edaspidi. Leiad kõik minu kirjutatud taimede artiklid SIIT.

1. KROONTŠAKRA AKTIVEERIMINE

Guaavast on võimalik saada väga palju toitaineid, mis aitavad aktiveerida sinu Kroontšakrat, sest Guaava aitab sinna päikeseenergiat kanaldada. Mis tähendab seda, et seda vilja süües suureneb sinus lootus, unenäod on selgemad ja intuitsioon kordades kiirem, nii on sul võimalik enda tunnetust võimsamaks kujundada. Too Guaava enda ellu ning aktiveeri sellega enda elujõukanal, nii saavutad suurema sisemise rahutunde.

Guaava energia on sarnane Rutiilnõeltega Kvartsiga, millel on samuti oskus Kroontšakrat aktiveerida. Rutiilnõeltega Kvarsti kristallist on enamus tegelikult Mäekristall, mille sees on vardad, mida nimetatakse rutiilideks ning nende vägi aitab Mäekristalli seest kiiremini jõudu Kroontšakrasse kanaldada. Seega on sul võimalik enda seitsmendat Tšakrat ehk Kroontšakrat aktiveerida nii taime kui kristalliga, kas siis koos või eraldi, ning saada enda ellu juurde lootust, usku ning head õnne. Aktiivne Kroontšakra hoiab sinu Auravälja terve ning aitab õnne kinni püüda.


2. ELUJÕU SUURENDAMINE

Kui sa tunned end mingil põhjusel kehvasti ja sinus puudub elujõud, siis soovitan sul kindlasti Guaavamahla jooma hakata. Miks? Kuna mahlana aktiveerib Guaava sinu sees elujõu kiiremini, viljaliha süües aga aeglasemalt. Seega kui soovid Guaava energiat kiiresti kätte saada, siis joo mahla, kui soovid endale elujõu taastamiseks aega anda, siis söö viljaliha regulaarselt. Nii saad Guaavast rohkem energiat, aga see võtab rohkem aega, see ongi mahla ja viljaliha erinevus.

3. AKTIVEERIB SÜDAMETŠAKRA MADALAMAD ASTMED

Soovitan Guaavat süüa või juua mahla, et aktiveerida enda alateadvust. Guaava tervendab sinu Südametšakra madalamaid astmeid, milleks on sinu minevikuvalu ja -traumad, mis blokeerivad su eest armastuse, eelkõige selle vastu võtmise. Kui sa tunned, et sa ei lase armastust ligi, kardad haiget saada, ei julge kedagi enda valu tõttu usaldada, siis Guaava on üks parimaid vilju selle tervendamiseks. See puhastab ja aitab muuta sinu suhtumist armastusse.


Sama suudab teha ka Thuliidi kristall, mida ma soovitan samuti Südametšakra avamiseks kasutada. Mitte selleks, et kogeda neid tundeid uuesti, vaid selleks, et teha vaherahu vaikselt ja valutult. Mis omakorda viib sind lõpuks tervendatud Südametšakrani, mille tulemusena avaneb sul täiesti uus vaade armastusele.


4. C-VITAMIIN, MINERAALAINED-VITAMIINID JA SEALT TULEV HEA TERVIS

Guaava on rikkalikult täis eluks vajalikke toitaineid, seega saad sa sellelt viljalt lisaks energeetilisele tervendusele ka füüsilist tugevust. Mõtle ise, kui sa tarbid Guaavat, mis on päikeseenergiast laetud ja tohutult suure C-vitamiini sisaldusega, siis saad sa sellest ka elujõudu, kuna Päikeseenergia liigub otse sinu Päikesepõimikusse ja aktiveerib selle kiirelt. Mida tervem on sinu Päikesepõimik, seda rohkem sa tunned elust rõõmu, suudad elu nautida ja olla enda parim versioon. Ja see on imeline, kui sul on naeratus näol ja sa tunned elust rõõmu. Kõige ilusam vaatepilt on näha õnnelikke inimesi enda ümber ja peeglisse vaadates olla endaga rahul. Päikesepõimiku aktiveerimiseks on ka Tsitriini kristall, soovitan ka seda kasutada.


5. VABASTAB PINGEST

Guaava suudab maandada energiaid, eelkõige sinu sees olevat stressi ja pinget. Aitab peale trenni või ülekoormust taastuda nii lihastel kui kehal, kuna sisaldab mineraalained, mis aitavad sinu närvisüsteemil rahuneda ja terveneda. Kui sinu Päikesepõimik on aktiivne, Südametšakra terve ja Kroontšakra aktiivsustase tõuseb, siis on kogu sinu füüsiline keha lõõgastunud, sisemiselt oled sa harmoonias ning tasakaalus. See on taimede vägi ja kristallide jõud.


6. NOORENDAB SINU SPIRITUAALSET DNA-D

Guaava puhul on huvitav see, et see noorendab sinu spirituaalset DNA-d ja see on väga tähtis, kui oled end 5D-energias, end sinna viimas või soovid spirituaalselt veel rohkem kasvada. Guaava aktiveerib sinu algteadmised, mis on pärit iidsetest aegadest, kui inimesed olid loodusjõududega rohkem kontaktis. Üks 5D-energia tasanditest on see, kui sa kasutad loodusest saadavat energiat enda tervendamiseks ja ka valgustamiseks. Guaava aitab sinus äratada iidsed tarkused, mille oled varasematest eludest ära õppinud, seega suurendab see sinu spirituaalset intellektuaalsust sinu enda ja maailma kohta. Nii toimubki sinu pidev kasvamine veelgi spirituaalsemaks. 5D-energia paralleeli võin tuua uuesti Rutiilnõeltega Kvartsiga, sest kui Kroontšakra on avatud, siis on lahti ka ligipääs 5D-energiale sinu Auraväljas. Guaavat vaadeldes ja tajudes on minu seisukoht selge - seda vilja tasub meil kõigil süüa, sest selles on nii palju kasulikku ja imelist!

Taimede puhul on alati oluline nende päritolu, kuidas neid on kasvatatud ja kui palju need on saanud naturaalset päikesevalgust. Seega, mida kvaliteetsem on Guaava, seda võimsam on ka selle vägi sinu hingele ja seda rohkem on selles toitaineid sinu füüsilisele kehale.

Ole terve, hoitud ja lase loodusel imesid teha. Loodus on imeline, selles peitub tervise saladus!

Armastusega

Tene Laul