Poolteist aastat tagasi kirjutasin teile, et Pluuto tuleb meie maailma domineerivale positsioonile ning selle eesmärgiks on maailmas puhastada ära kurjus ja asendada see headusega. Olen alati olnud avameelne enda ettekuulutustega ja jätkan selle avameelsusega, kuna on oluline, et maailm saaks valgustatuks. Kuna ma oskan astroloogilist kaarti tõlkida, siis suudan sulle ka selgitust anda selles osas, mis maailmas tegelikult toimub ja see on ka minu missioon, seda teha.

Pluuto on aktiveerinud alates 2022. aasta veebruarist globaalselt probleemide välja toomist selleks, et nendega silmitsi seista ja nendele tegelikult lõpp teha. Seetõttu tuuakse need probleemid ka päevavalgele. Inimesed peavad aru saama, et esiteks on Maa Päikesesüsteemi osa ning kõik planeedid kujundavad meie Maa peal toimuvat. Pluuto ajastu tähendab meie maailma kõrgtasandi puhastamist kurjusest, et elule saaks tulla suurem väärtus ning väärtushinnangud loksuksid paika. Mis on kõige olulisem? Armastus ja tervis ning ühtehoidmine. Selleks, et see saaks suurejooneliselt esile tulla, teeb Pluuto suurt tööd inimestega, et need väärtushinnangud paika loksuksid. See toob kaasa igasuguseid segaseid tundeid, segadust suurejooneliselt ning selle ära klaarimist.

Pluuto armastab headust ja seda on meie planeedile väga vaja. Olen kirjutanud juba mitu aastat 3D- ja 5D-energiatest ning mida ma mõtlen selle all on see, et Kosmos on avanud kaks dimensiooni, milles eksisteeritakse. Tänaseks on sinu dimensioon paigas ja suure tõenäosusega sa oled 5D-energias, sest kui sa seda juba siin loed, siis see on ehe spiritualism ehk tingimusteta armastus elu vastu. See on kõige väärtuslikum dimensioon eksisteerimiseks ning sina kallikene oled võitja, kui sa oled vabast tahtest seda teed läinud.

Maailma kõige suurem probleem Pluuto ajastul on see, et kurjusega ja õiglusega tuleb võidelda. Õnneks on Pluuto absoluutselt kõikide nende inimeste poolt, kes oma hingelt on ehtsalt head, mitte võlts head ja manipuleerivad. Kõige olulisem siin maailmas on armastus ja selle aitab Pluuto peale enda kahe aasta pikkuse mustuse paljastamist tuua Veenuse ajastu jaoks, mis algab 25.07.25 ja mis kestab kaheksa aastat järjest. Selleks, et sellele ajastule jõuda, on kõige olulisem, et sa suudad need kaks Pluuto ajastu aastat üle elada ja mitte alla anda. Sa pead lubama iseendale ja mulle, et sa ei tee seda. Kui sa suudad need aastad enda heaolu nimel vaeva näha, hoida end tervena nii vaimselt kui ka füüsiliselt, siis sa kasvad spirituaalselt tugevaks ning sinu hing on kaitstud Karma poolt. Nagu ma "AJARÄNNAK" raamatus kirjutasin - elame tingimusteta armastuse ajastul ning see on see, mis meid üleval hoiab ja inimkonna ka ellu tegelikult jätab.

Nende kahe aasta jooksul ehk 15.08.23-25.07.25 hakkab kogu inimkond enda 20 aasta pikkust Karmat välja realiseerima Saturni kaudu Pluuto ajastul, mis tähendab seda, et suurejoonelised muutused on maailma ees ootamas. Seda osa nimetan ma ajas rändamiseks ja seetõttu sai ka uue spirituaalse ajastu esimese raamatu nimetuseks "AJARÄNNAK". Maailm on kõige sügavamas stressis - me ei ole mitte kunagi sellisel ajastul inimkonna ajaloos olnud ja vaadates tagasi ca 2000-aastate astroloogilist kaarti ja suursündmusi, siis võin täiesti kindlalt öelda seda, et absoluutselt kõiki suursündmusi, mis meid inimestena mõjutab on võimalik ette kuulutada ja seda ma siin teengi, et anda mõista seda, millisel ajastul me elame.

Karma ei ole ei hea ega halb, see on neutraalne energia ja see sõltub kõik sellest, kuidas sa iseenda Karmat oled teenindanud kõik need 20 aastat. Sa saad täpselt seda, mida oled ise maailma külvanud. Kui sa tead, et sa ei ole mitte kellelegi teadlikult halba teinud ja oled pigem see inimene, kes on andja rollis, siis mul on sulle hea uudis - see headus tuleb sulle tagasi ja kõige imelisem on see, et tegemist on 20 aasta varuga, mida sa saad. Seega, kui sa tead seda, et oled teistele inimestele toeks ja abiks olnud, siis sind saadab vaid järkjärguline hea Karma välja võtmine. Need inimesed, kelle kavatsused on olnud halvad ja enesekesksed, nemad on need, keda saadavad kahe aasta jooksul suured raskused ja seda eelkõige hingelisel tasandil. Seda ei saa enam ära blokeerida, Karma-puhastuseks oli viimane aeg 2023. aasta augusti algus, millest ma ka augusti horoskoobis sulle kirjutasin. Saturn läks tagasi pöördesse meie Kosmoses Karma-ajalooga ja Pluuto lubab head õnne vaid neile, kes ise headuses eksisteerivad. Seda ma olen alati öelnud, et mida parem inimene sa oled, seda rohkem sa ka elult saad head.


Sa ei saa ära hoida õppetunde või spirituaalset transformatsiooni, need asjad peavad alati sinu elus läbi käima ehk raskus ei ole halb, kui sa ise ei ole halb inimene. Sellisel juhul on raskus alati sinu kasuks, mitte kunagi sinu kahjuks. Sina tunned kõige enam enda hinge häälestatust, seega sina oled kallikene see, kes saab enda peas välja arvutada seda, mis sind ees on ootamas.

Mul on vaja Pluuto teemal sulle valgustust tuua, et sulle südamerahu anda ja valgustada sind selles osas, mis maailmas toimub. Astroloogina tean täpselt seda, mis meid kõiki ees on ootamas ja ma olen alati öelnud, et kuula mind õigel ajal, olen siiski ettekuulutaja ja jään selleks igaveseks. See on minu missioon - siia maailma valgust ja tervist külvata nii palju, kui võimalik.

Pluuto on suurejooneliste muudatuste looja ja seda kõike hea eesmärgi nimel. Pluutot toetab selle kahe aasta jooksul Saturn oma Karma-laadungiga, mis Kosmosest meie Maa peale kiirgab. Kogu maailma kurjus tuuakse selle kahe aasta jooksul päevavalgele mitte selleks, et seda maailma kuidagi muserdada ja hullemasse versiooni viia, vaid vastupidi - nagu esimeses Pluuto artiklis 2022. aastal sulle kirjutasin, et see tuli siia maailma "sooda ja äädika" efekti tegema ehk päevavalgele tooma seda, mis on vale, et see ära muuta. Tegelikult on aga elu kordades lihtsamini üles ehitatud kui manipuleerivad inimesed, kes sinu hinge ja keha orjastavad enda ebatervislike vajaduste või raha nimel. Need, kes on sellega seotud olnud viimased 20 aastat, nemad paneb Pluuto paika ja hingelise vabaduse annab neile, kes oskavad elada nii nagu elu on ette määratud olema ehk armastuses ja vabaduses. Pluuto on vabastaja, mitte ahistaja, kuid paljud tunnevad üle maailma selle ahistavat külge. See, kes tunneb nende kahe aasta jooksul seda, et hingeline blokaad on olemas, siis selle inimese kavatsused olnud ilmselgelt halvad ja kurjad ning see on ka nende tasu. Minu lugeja õnneks on spiritualist, kes ei pea selle pärast muretsema ja ma kirjutan seda selleks sulle siia, et sa mõistaksid miks osa maailma rahvast langeb Pluuto ajastul suurde ülemaailmsesse depressiooni. Need, kes on spiritualistid enda hingelt ja keda ma olen 9 aasta jooksul spiritualistideks kasvatanud enda tarkuse ja valgusega, neil ei ole mitte midagi karta sellest ajastust. Absoluutselt mitte.


Kui sa soovid, et sinu Karma oleks sinu poolt ja sa teeksid alati enda valikuid heaga, et need peegeldaksid ka hiljem tagasi külluse ning õnnena, siis selleks soovitan kindlasti sul kanda Rüoliiti või omada seda enda kodus. See suunab sind õigele rajale ja aitab sul teha alateadlikult õigeid valikuid ning hoida sind heal kursil. Kristallidest on alati võimalik abi saada, arvestades seda, et tegemist on ex-planeetidega, milles kiirgab valguseenergia. Kristallide puhul on asi lihtne - need aitavad sul kasvada tugevamaks, paremaks ja spirituaalsemaks inimeseks. Seetõttu on neid inimestel väga ka vaja ja see on põhjus, miks neid on ka meie planeedil - et hoida inimesi õige kursi peal ning tasakaalustada Maa energeetikat. Tark inimene teab seda ja hoiab kristalle alati iseendaga. Olen ise kristalle kandnud teismeeast saati ja kannan neid kuni lõpuni välja. Mind on need ainult väestanud ja ma tean seda, et ka sind ja kõiki teisi, kes kristalle kannavad ning kasutavad enda koduseinte vahel.

Karma-tagastuse toob Pluuto koostöös Saturniga ja sellega seoses saan juba ette kuulutada, et suured korporatsioonid, mis maailma juhivad halva eesmärgi nimel, hakkavad lagunema selle kahe aasta jooksul. Suured probleemid tulevad nendele koos takistustega ja mul on selle üle tegelikult hea meel, kuna minule meeldib inimeste vabadus ning mitte kellelgi ei ole õigust kellegi teise inimese vaba tahet ära röövida. Nagu ma olen ka eelnevalt sulle kirjutanud - Karma seaduse esimene seadus on vaba tahe ja selle respekteerimine. Meie maailmas on kahjuks suured korporatsioonid, mis absoluutselt ei hinda teiste inimeste vaba tahet, surudes inimestele peale enda soove ja seda kasu eesmärgi nimel, kuid kõik sellised tegevused saavad Pluutolt suure tagasilöögi, kuna me elame spirituaalses ajastus, kus hingeliselt jääb ellu see, kelle hingeline lainestatus on terve.

Olen juba aastaid ette kuulutanud, et spiritualism on see, mis meie hingedes välja tuuakse ja ilma selleta kahjuks siin planeedil enam keegi hakkama ei saa. Seega õige on ennast spirituaalselt arendada. Mul on selle üle hea meel, kuna ma olen terve elu oodanud seda hetke, kus alternatiivmeditsiin saab suurema ja kõrgema positsiooni maailmas ning see juhtub. Ettekuulutavalt ütlen, et alates Pluuto lahkumisest 25.07.25 näeb kogu maailm seda pealt, kuidas inimesed ise seisavad tervise ja armastuse eest ühiselt. Enne seda aga on suur võitlus selle välja toomiseks ehk maailm võtabki pöörde tagasi iidsetesse energiatesse. Materialismist saab spiritualism ja mul on selle üle hea meel.

Pluuto ajastul ehk nende kahe aasta jooksul võid sa kogeda väga palju manipuleerimist, kuid sinu hing tunneb täpselt ära selle, mis on õige ja vale, eriti, kui sa oled spiritualist ja sinu intuitsioon töötab. Ettekuulutavalt saan seda öelda, et madalate energiate vastu võtmine on võimatu, sul hakkab lihtsalt endal halb olla, kui keegi sind millekski sunnib ehk soovib sind ära kasutada ühel või teisel viisil. Pluuto ei lase sellel juhtuda ehk see tekitab ärevust sulle, kui seda proovitakse teha. See omakorda võib tuua sulla palju selliseid olukordi, kus sa lihtsalt soovid enda sõna maksma panna, blokeerides seda - selle peale ütlen ma sulle, et nii tulebki teha. Mida rohkem sa võitled enda vabaduse nimel, seda rohkem õnne Saturn sulle vallandab. Pluuto "kuulab" pealt sinu energiaid ja kui sa toetad spiritualismi ning alternatiivi ellu jätmist, siis sina oled kallikene see, kes sellest kõige enam võidab koos kogu maailmaga. Terve maailm tegelikult ootab aastaid rahu ja see rahu on saabumas Veenuse ajastul ehk peale Pluuto lahkumist. Selle aja jooksul on sul aega süsteemidest väljuda ja võtta enda vabadus tagasi sealt, kus kohast see tegelikult on ära võetud. Sa peadki seda tegema, et head õnne saada.

Kahe aasta jooksul ei ole aega nii-öelda puhata, tegelikult sul on vaja koguaeg tööd teha enda spirituaalsusega ja seda säilitada. Need inimesed, kes on spiritualismist kaugele jäänud, nende jaoks saavad olema need kaks aastat meeletult rasked, aga sina ei soovi seda ja mina ei soovi seda sulle. Minu soov on see, et sul läheks suurepäraselt ja seetõttu sulle sellest ka räägin. Uus spirituaalne ajastu algas Jänese-aastaga ehk sotsiaalse aastaga, mis pani algenergia uuele ajastule ehk maailma pöördele. Mida sotsiaalsem sa heas mõttes oled, seda rohkem sa ka Universumilt saad.

Ma tean, et paljud inimesed tunnevad, et soovivad end lukustada kusagile hea turvalise mulli sisse ning mitte end välja näidata maailmale, kuna kõike on justkui liiga palju ja selle peale ma ütlen seda - vale aeg. Tegelikult tuleb just tegutseda, ennast arendada, olla valgustatud ning enda silmad lahti teha seal, kus keegi on soovinud sinu silmi kinni pigistada. Mida suuremas pimeduses sa elad, seda rohkem sa kannatad. Mida suuremalt sa lased valgusel tulla ja aitad ka teistel inimestel teadlikeks ning tervelt tarkadeks inimesteks areneda, seda spirituaalsemaks sa muutud ning seda rikkalikum on sinu Karma-headus, mille sa kätte saad.

Kui sa soovid enda head Karmat Saturnilt Pluuto ajastul ehk 20 aasta õnne realiseerida pärisellu ehk ka reaalselt see kätte saada, siis esiteks jaga tingimusteta armastust igale poole, ole hea inimestega ja naerata neile. Kingi enda armastust neile, kes siiralt oskavad seda väärtustada ja sellest midagi imelist teha. Kõik inimesed, kes soovivad sind maha suruda ning sind vaid tarbida, keeldu sellest. See on 3D dimensioonis eksisteerimine ning need inimesed ei oska väärtustada sind ega veel vähem ka iseennast. Nendel inimestel tuleb Pluuto ajastul suurejooneline spirituaalne transformatsioon ehk Saturn vallandab nendele koostöös Pluutoga õppetunni, mis õpetab neid armastama aga sina ei ole kindlasti see, kes peaks seda tegema. Selleks oli abi andmine 2022. aastal, kus kõik inimesed said aidata üksteisel 5D-energiasse liikuda ühiselt, millest ma ka aastaid tagasi sulle kirjutasin. Olen kõik ettekuulutanud ja need ettekuulutused on ka täpselt täppi läinud. Tean väga hästi seda, et astroloogia on täppisteadus ja kui ma oskan seda tõlkida sinu jaoks, siis teen seda suurima hea meelega. Selleks, et sa saaksid aru, mis maailmas toimub ja mis meid inimestena ühiselt mõjutab.

Karma-head õnne saavad vallandada Universumist kristallid nagu näiteks Serpentiin Jaad ja Jaad. Soovitan neid kanda või hoida neid oma kodus. Sa saad igapäevaselt enda head õnne väestada ka regulaarse Nag Champa kasutamisega. Tegemist on parima õnne-viirukiga, mis aitab sind kokku viia hea õnne realiseerimisega.

Kõige olulisem Pluuto ajastul on see, et sa ei langeks madalate energiate küüsi
ehk sul on vaja äärmiselt palju teha tööd iseendaga selles osas, et sa ei langeks ülemõtlemise ja tujude küüsi, mis on põhiteemad selle kahe aasta jooksul. Igakord, kui sa ennast halvasti tunned, siis tuleta meelde, mida sa siin lugesid Pluuto kohta. See on ülemaailmne suurpuhastus, mis toimub ja madalad energiad tõmmatakse Pluuto poolt esile. Sa tunned ja tajud neid, kuid sa ei pea alluma ega omama neid. Sa saad olla nendest üle, kui sa teadvustad seda, mis maailmas tegelikult toimumas on. Selle muretunde võtan kohe heaga sinult ära, et sa ei tunneks koormust, vaid kergust. See aeg tuleb lihtsalt üle elada ja anda endast maksimumi, et spiritualistina ellu jääda. Ma saan aru, et mida suurem süda on sul, seda tundlikum sa energiatele oled,  aga see on minu meelest ilus. Mida rohkem on sinus tingimusteta armastust, seda suurejoonelisemaks sa ka kujuned, kuna Veenuse ajastul, mis kohe peale Pluutot algab kaheksaks aastaks, on suurepärane sulle, kui sa suudad säilitada enda ilusat ja head hinge. Kui sinu jaoks on raske taluda seda, mis maailmas toimub ja mida sa tunned, siis kaitse end armastusekristallidega nagu näiteks Rodoniidiga. Parim kristall hinge tervendamiseks ja selle positiivsena hoidmiseks sellel ajastul.

Ma ei kuuluta halba ette, kui sinu enda Karma on headusega täidetud. Ma kuulutan ülemaailmselt pööret ette, millega tegelikult kogu inimkond jääb lõpuks rahule. Meil on vaja maailma muudatust ja see on fakt ning mul on hea meel, et Pluuto on siin seda tegemas, aidates inimestele anda nende vabadus ja armastus tagasi. Olen ka pikemalt kirjutanud Kaksikleekidest ja Hingesugulastest, eriti Kaksikleekidest, kuna see ajastu toob kokku need inimesed, kes on kokku loodud suurimateks armastajateks selles elus. See on imeline, mille Saturni Karma hakkab vallandama, selles osas on ka suurejooneliselt Kaksikleekide ühendumist. Kõiki minu kirjutatud Kaksikleekide artiklid leiad SIIT. Mõista seda imelist sidet, mis on iidne ning ilus. See on alguses tormiline, kuid vaid siis, kui sa inimesena ei ole veel täielikult ennast üles leidnud. Kui sa oled iseseisev ja ennast üles leidnud, siis põgenemisfaas näiteks jääb ära. Pluuto ajastul kasvatatakse inimesi tugevateks, mitte nõrkadeks ja selle ajastu jooksul saavad paljud Kaksikleegid kokku. Enamus küll Veenuse ajastul. Kui sa oled teinud enda hingega suurejoonelisi muudatusi - koguaeg arenenud inimesena paremaks, tervemaks ja tugevamaks, siis see kokkusaamine saab olla ka kiire. Kaksikleeke ühendab omavahel kõige kiiremini näiteks Serafiniit ja selle kristalli puhul on tegemist ka suurejoonelise Südametšakra kristalliga, mis ühendab päris armastused kokku.

Pluuto on meie Maale kiirgamas puhastussignaale ja sellega seoses võid tunda ärevust kaks aastat järjest, kuid sa ei tunne seda, kui sa oled ise endas paigas. Seetõttu on oluline tegeleda enda spirituaalse poolega eriti tugevalt ja spiritualismi ei tohiks hüljata. Selle on kusjuures meie maailma "kontrollivad" inimesed endale ette võtnud, et sellele pidurit panna aga astroloogilina ja ettekuulutajana tean täpselt seda, et see ei õnnestu "neil", kuna Pluuto on headuse ja armastuse poolt ning soovib Veenuse ajastu jaoks teha eeltööd ning mul on selle üle vaid hea meel.

Kõige olulisem on see, et sa seisaksid armastuse eest. Oleksid see, kes tooks maailma headust, armastust ja tervist. Kui seda teed, siis sa saad Veenuse ajastul võtta välja 2 aasta ehk Pluuto ajastu Karma. Mida rohkem headust sa külvad, seda imelisemad 8 aastat sind Veenuse ajastul ees on ootamas. Seega tegutseme. Tegutsen mina, tegutsed sina, tegutseme koos! Hoiame kokku!