LASURIIT on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab ennustamisel veelgi täpsema tulemuse - mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele saad. Seega on soovitatav lisada põhikomplektile ka teisi kristalle.

VASTUS: Üldiselt tuleb Lasuriidi kristalli ennustuskotist välja siis, kui sul palutakse teha end hetkel kõikide ja kõige jaoks võimalikult nähtavaks. See tähendab seda, et on aeg liikuda välja ja end näidata, et hea õnn saaks jõuda sinuni.

PÄEVASÕNUM: 
Päevasõnumina annab Lasuriit sulle teada, et hetkel on Auras sinu Kaitseingel ja võib-olla isegi Lisaingel, mis tähendab seda, et ole äärmiselt ettevaatlik oma soovide ja emotsioonidega. Mida tunned, mida mõtled, see Inglite poolt teele saadetakse. Lasuriit võib ette ennustada seda, et on soodne aeg prohvetlikeks visioonideks ja soovmõtete täitumiseks.

SUHTED: Lasuriit ennustab suhte teemal uut algust, uusi võimalusi ja uue inimese ellutulemist. Kui oled suhtes, siis see ennustab täiesti uut peatükki teie kahe elus, aga seda positiivses võtmes.

REISIMINE:
Reisi küsimuse korral annab Lasuriit teada, et tuleb reis, mis on sinu spirituaalsele avanemisele hea. See reis ei pruugi olla meelelahutuslik, aga see on õpetlik.

TÖÖ: Tööalaste küsimuste korral annab Lasuriit teada, et sa pead hetkel väga palju vaeva nägema ja enda tunnustuse ise välja teenima.

TERVIS: Tervise teemadel annab Lasuriit sulle teada, et sa võid hetkel enda tervisliku seisundi üle mõelda. Arvatavasti ei ole seal tegelikult mitte midagi, isegi kui sa tunned, et seal on.

Põhilised märksõnad: prohvetlikud visioonid, enda nähtavale toomine, inglid auras, spirituaalne reis.