Numeroloogia on arvude müstiliste ja energiapõhiste tähenduste seletus. Igal numbril on oma energia, neid kombineerides saadakse veel omakorda erinevaid energiaid ja nende lahti seletamine ongi numeroloogia. See, mis kuupäeval sa sünnid või millised numbrikombinatsioonid tulevad läbi sinu numbrite liitmise välja, omavad suurt mõju üle sinu iseloomu ning elu.

Eluteenumber on üks tähtsamaid numbreid, mida me endaga kaasas kanname. See number sümboliseerib seda, millised on sinu soovid, milline on sinu iseloomu suund ja sinu vajadused. Need on emotsioonid, mida me ise endale ei loo, vaid need, millega me oleme siia ilma sündinud. Eluteenumber mõjutab meie saatust väga palju.

KUIDAS ARVUTADA VÄLJA ENDA ELUTEENUMBER:
Eluteenumbri välja arvutamine on väga lihtne, selleks järgi seda sama näidet:

Esiteks arvutatakse kokku sünnipäev ehk kui sa oled sündinud 04.04.1967, siis liidetakse omavahel kokku 4 + ja kuna siin teist numbrit kõrval ei ole, siis jääb number 4 (4. kuupäev).

Nüüd liidetakse kokku kuu, millal sa sündinud oled 4 + kuna number 4 kõrval teist numbrit ei ole, siis jääb järgi 4. Kui sa oleksid sündinud 11 (novembris), siis liidetakse kokku 1 + 1 ja saadakse vastuseks 2.

Nüüd liidad kokku enda sünniaasta 1 + 9 + 6 + 7 (1967) = 23 ja selle numbri omakorda 2 + 3 = 5

Peale seda liidad kõik kolm numbrit kokku, mida sa enda sünnikuupäevadest said : 4 + 4 + 5 = 13 ja selle omakorda 1 + 3 = 4

04.04.1967 eluteenumber on 4

Lihtsamat viisi tehakse seda 4 + 4 + 1 + 9 + 6 + 7 = 31 ja see omakorda 3 + 1 = 4 . Numbrid tuleb alati liita lõpuni välja, et sa saaksid ühe konkreetse numbri kätte.

SINU PÕHIMÕTTED, MIS KAASNEVAD NUMBER 4-ga:

Selle eluteenumbri esindajad on tõelised töörügajad ja seda sõna otseses mõttes. Kõikide teiste eluteede kõrvalt kõige agaram töörügaja ja teised lihtsalt ei suuda selle eluteenumbriga töö tegemise suhtes järge pidada. Kui ma räägin töö tegemisest, siis number 4 meeldib ennekõike teha füüsilist tööd. Kui eluteenumber 1 on see, kellel on hea ärivaist ja oskus ennast kuidagiviisi tööalaselt tippu viia, siis number 4 on see, kes soovib enda töö vilja näha ja kasutab selleks enda füüsilisi oskuseid, mitte head oskust ennast headesse kohtadesse ära rääkida.

Tõepoolest alustan ma number 4 kirjeldamist töö teemaga. Kui aus olla, siis ma usun, et enamus number 4 kinnitavad seda, et nad on tõelised töönarkomaanid. Kuigi neile endale nii väga meeldib tööd teha, siis vahel nad murduvad ja väsivad, aga samas teine hetk kohe püsti ja tagasi asja kallal. Eks nad vahel torisevad ja turtsuvad, kuid siis näitavad hoopis teistsugust külge, hakkavad kohe uuesti tööd tegema. Nad on sellised tüüpilised tegelased, kellel teised paluvad puhata, aga nad ei võta seda lihtsalt kuulda. Kui on eriliselt eriline number 4 ehk ka näiteks Jäära märgi all sündinud ja veel aprilli kuus (aprill on number 4, mis annab veelgi võimsamalt selle numbri omadusi edasi), siis need on ühed kõige väsimatumad töö tegijad.

Mitte ainult ei armasta nad tööd teha, nad on ka loomu poolest aktiivsed ja soovivad pidevas tegevuses olla. Nad seavad väga tihti endale kõrgeid eesmärke ja nad ei salli läbipõrumist. Kui ma rääkisin, et nad on tugevad töörügajad, siis teised numbrid võiksid ka seda teada, et number 4 ootab ka teistelt raske töö tegemist. Nad ei mõista, kui teine inimene on laisk või ei viitsi tööd teha. Seega on neil tihtipeale kõrged ootused oma lähedaste ja tuttavate suhtes. Nendes võib vahel selline sarkastiline pool välja tulla, kommenteerides teisi inimesi halvustavalt ja etteheites nende laiskust. Aga no number 4, palun saage aru, et on olemas ka teistsuguseid inimesi, teie olete tublid igatahes!

Rasket tööd nad armastavad, aga riskida nad ei julge, sellepärast ka väga paljud number 4 jäävad tööalaselt enda kingadesse ja ei pürgi väga kõrgetele positsioonidele. Kui number 4 võtab enda julguse kokku ja hüppab tööalaselt rohkem tundmatusse, siis see number 4 on materiaalselt ülimalt edukas. Nendel on olemas soov tööd teha ja see aitab neil enda materiaalset head positsiooni hoida. Kuigi siiski enamus number 4 eelistavad enda mugavustsooni jääda ning ei usu pigem lihtsatesse võimalustesse või kergelt raha saamisesse.

Number 4 on kalduvus üle muretseda, üle mõelda ja nende aju on pidevas analüüsimise tegevuses. Nad mõtlevad, mõtlevad ja organiseerivad. Üritavad vaadata igat olukorda, kus nad on olnud mitme külje pealt ja analüüsivad kasvõi vahel mitu korda ühte ja sama teemat läbi. Sellega seoses võib nende närvisüsteem veidi kahjustada saada ja enne magamaminekut on nad pigem pinges kui lõõgastunud. Rohkem käib see jutt number 4 naiste kohta kui meeste kohta.

Peale ülemõtlemise on nad suurepärased asjade välja mõtlejad, mis kannaksid head vilja materiaalses mõttes. Samas, siia väike soovitus, ole julge ja tee mõni mõte ka teoks, vastasel juhul see mõte kerkib, siis kustub, tuleb uus mõte, jälle kustub ning nii võibki terve elu nõiaringis käia. Samas selliseid ideede välja mõtlejad sobivad teisi nõustama suurepäraselt ja eks number 4 meeldibki, kui keegi teine asja käima lükkaks ning tema lihtsalt saaks uuesti rabada uutel rinnetel. Number 4 on siiski mugav, kes ei viitsi eriti tegeleda süsteemide välja mõtlemisega, tema võib siseneda teemasse, kui asjad on juba paigas.

Number 4 all sünnivad inimesed, kelle iseloomus on olemas rohkem kui küllaga otsekohesust. Nad võivad sulle silma sisse öelda kõik selle, mis nende meelelt just läbi liikus ja isegi, kui see oli täiesti kohatu lause või isegi valus teise inimese jaoks, nad ei saa sellest aru. Ehk number 4 ei mõista tihti seda, kui terav tema keel võib olla. Teistele numbritele lihtsalt lohutuseks ongi see, et number 4 tuleb vahel oma mõtetega blokeerida, et mitte haiget saada. Number 4 on otsekohene ja sellepärast ta jätab teistele inimestele väga tugeva inimese mulje ning üldiselt nad ka on kaasa sündinud kaitsekilbiga.

Kui ta on otsekohene, siis tal on ka oskus mõista, mis on õige, mis on vale. Tal on enda elule loodud konkreetsed piirid, mis võiks tema ellu kuuluda ja mis ei käi absoluutselt tema eluga kokku. Seega, kui number 4 midagi ei sobi, siis ta ei tee seda enda jaoks meeldivaks, ignoreerib ja ei lase sellel enda ellu tulla. Seega vahel on nad teiste jaoks paindumatud tegelased, kelle ellusuhtumist on raske muuta, isegi kui seda on vahel nende enda tervise mõttes vaja teha. Näiteks keegi teine näeb enda kalli inimese probleemi pealt, kes on number 4 ja soovitab temale uut teed minna ning number 4 tihtipeale blokeerib soovitusi. Number 4 on iseseisev ja otsused tulevad vaid tema enda seest.  Ühelt poolt on see hea iseloom, kui vaja, siis mõjutada ei lase, aga samas, kui on vaja mõjutust, siis ta ei lase samuti seda teha. Eks siin loeb ka see, et mis Hiina astroloogilisel aastal on number 4 sündinud ja mis tähemärgi alla ta kuulub. Mida leebem tähemärk, seda suurema tõenäosusega saab teda mõjutada, aga üldiselt on see siiski võimatu. Eriti number 4 meeste puhul on raske muudatusi teistel pakkuda.

Number 4 võib olla sinu parim sõber algusest lõpuni, kui sa teda ei reeda. Number 4 on väga lojaalne sõber ja tihtipeale on nende sõprusring väike ja nad tunnevad, et neil ei ole vajagi kõikidega sõber olla, peaasi, et on keegi, kellega on hea koos olla. Number 4 on see, kes enda sõprade nimel võib appi tõttata, asju eest ära teha, nende koju remonti minna tegema, aidata asju tassida, neile palju asju ette-taha ära teha. Aga number 4 ei ole kõige parem kuulaja, ta ei suuda alati minna nii sügavale muredesse, kui sõber seda soovib. Number 4 on ennekõike füüsilise maailma inimesed ja nad ei suuda olla nii emotsionaalsed, kui teised inimesed on. Sellepärast vahel võivad nad tunduda, et ei hooli eriti sellest, mis keegi teine talle räägib. Asi ei ole üldse nii tegelikult, ta ei oska oma tundeid lihtsalt väljendada.

Kui rääkida armastusest ja number 4-st, siis armastust näitab ta teisele poolele välja oma olemasoluga. Number 4 armastus on see, kui ta teeb sinu eest kõik ära ja pakub sulle turvalise kodu. Need on need inimesed, kelle käest ilusaid ja tundelisi sõnu on raske välja saada, neid küll tuleb, aga mitte nii nagu ladinaameerika seriaalist. Number 2 eluteenumbri käest võid sa oodata romantilisi tunnete avaldamist ja ka number 6 käest, aga mitte number 4 käest. Ühel päeval, kui ta sulle ütleb, kui kallis sa oled, siis see tähendab rohkem, kui tuhat sõna. Number 4 ei loobi armastuse sõnu naljalt välja ega ka tühjadesse kohtadesse. Eriti kinnised tunnete avaldajad on number 4 mehed, kui sa elad koos number 4 mehega, siis tea, et armastust avaldab ta enda kohalolemisega.

Number 4 üheks peamiseks elu sooviks on luua enda ümber stabiilne keskkond. Number 4 jaoks on väga tähtis, et tal on kodu, kuhu minna ja et see kodu ei kaoks mitte kunagi ära. Number 4 jaoks on väga tähtis, et igas elu valdkonnas oleks tal turvatunne ja ta näeb selle loomise kallal väga palju vaeva.

Number 4 usub, et tasa ja targu suudetakse vallutada Rooma. Ehk mitte kunagi ei oota number 4 head väljatulekut, kui ta ei ole ise selle kallal vaeva näinud.

Need on ka inimesed, kes on pigem kahe jalaga maa peal, kui et hõljuvad pilvepiiril oma unistustega. Number 4 on see, kellel on kõige raskem õppida spirituaalses maailmas ennast arendama. Nendel läheb rohkem vaja aega ja pingutust, et näiteks ka enda intuitsiooni tugevdada. Aga see ei ole võimatu, nad peavad lihtsalt õppima mitte loogikat kasutama. Spirituaalses maailmas vastused ei põhine loogikal, selles on asi.

POSITIIVSED POOLED:

Töökad, asjalikud, füüsiliselt aktiivsed, abivalmid, head soovituste andjad eriti nendel aladel, milles nad ise head on. Suudab õpetada teistele inimestele enda tugevaid külgi. Usaldusväärsed, produktiivsed, stabiilsed.

NEGATIIVSED VÕI RASKENDATUD ISELOOMU POOLED:

Jäärapäine, liialt kriitiline teiste inimeste suhtes, kui nad on veidi laisad. Vahel on number 4 liiga tõsine ja ei mõista nalja seal, kus teine üritab nalja teha. Vahel liialt negatiivsed ja tõrjuvad. 

VÕIMALIKUD VÄLJAKUTSED TERVE ELU VÄLTEL:

- Nad on väga paindumatud ja kui nendel on abi vaja, siis nad ei küsi abi ega ka ole eriti nõus abi vastu võtma, kui seda keegi ise tuleb talle ette pakkuma. Number 4 peavad õppima, et see on normaalne, kui keegi aitab sind ja teeb sinu eest midagi ära. Number 4 tunneb aga süümepiinu ja tunneb, et peab selle eest tasuma. Alati ei ole vaja tasuda heategude eest!

- Number 4 kipub liialt kiirelt omama negatiivset arvamust enda lähedaste üle, kui üks või teine ei ole selline töörügaja, nagu tema näeb, et ta võiks olla. Siit palve number 4-le, et laske teistel inimestel olla nemad ise. Number 4 on töörügajad, aga näiteks number 9 on inimeste inimene ja number 2 hoopis oma loodusega nii tegevuses, et unustab selle töötegemise vahel täiesti ära.

- Terve elu vältel võib number 4 peast läbi käia meeletult palju häid ideid, mis on materiaalsed ja tööalased. Et need teostuksid, on soovitatav number 4-l leida see, kes aitaks tal neid asju ellu viia. Number 4 puudub see algatav initsiatiiv. Vastasel juhul väga paljud head ja edukat mõtted võivad teostamata jääda. Eriti käib see number 4 meeste kohta, kes on äriliste ideede väljamõtlejad.

- Number 4 soovib, et kõik oleks alati tema kontrolli all ja kõik oleks organiseeritud. Number 4 peab siin elus õppima, et asjad juhtuvad ka nii, et neid ei planeerita. Number 4 peab õppima, et on olemas teatud energiad, mis juhivad asju ja mida meie inimestena kontrollida ei suuda. Seega number 4 võiks lasta asjadel muutuda ka nii, et ta enda tuju sellega ei lase rikkuda.

- Väga tihti on number 4 stressis ja isegi negatiivne seda sellepärast, et ta ei oska alati elu nautida. Number 4 peab leidma endale mõne füüsilise tegevuse, mis annaks talle puhkust ja lõõgastumist. Number 4 vajab hobi, olgu siis selleks jõusaalis käimine, lillede kasvatamine, joonistamine või mis iganes täpselt sellele inimesele meeldib. Midagi on vaja teha, et pinged oleksid maandatud!

MIKS SA SÜNNID ELUTEENUMBER 4-GA?

Väga suur enamus on meie saatuses kirja pandud ja meie suured eesmärgid on meile jagatud, need eesmärgid, miks me enda, kellegi teise või maailma pärast siia sünnime. Eluteenumber annab sulle kohustuse, see on kohustus, miks me üldse sellise elutee numbri endale oleme saanud.

Kui sa oled number 4 elutee all sündinud siis tea seda, et üheks sinu eluülesandeks on siin maailmas luua füüsilist korda. Ajada asjad füüsiliselt liikuma, ajada teisi inimesi tööle ja teha asju ära, milleks teised ei ole võimelised ehk seda raskemat füüsilist tööd teiste eest ära tegema - selleks oled sa siia loodud.

Teine põhjus, miks number 4-na oled sündinud on see, et sa pead õppima siin maailmas füüsilist elu väärtust. Tavaliselt peale number 4 eluteed minnakse üle number 8 eluteele, et õppida füüsilise ja vaimse elu vahele tasakaalu looma. Eks kõik inimesed käivad kõik eluteenumbrid läbi, kui nad õpivad sellest elust. Kui ei, siis järgmises elus oled sama eluteega, kui sulle inimese elu antakse.

NUMBER 4
"ORGANISEERIJA"

- Number 4 on tõeline töörabaja või vastupidi tõeline elu nautleja. Ta ülesandeks on leida töö ja eraelu vahel tasakaal. Number 4-l on kalduvus üle pingutada tööga, kui number 4 teised numeroloogilised näitajad on samuti külluslikud.

- Peavad õppima iseennast armastama ja austama. Number 4 all sündinud kipuvad teiste nimel rohkem elama, teiste jaoks elu lihtsamaks tegema ja nad võivad selle kõige juures iseenda vajadused unarusse jätta.

- Number 4 ei soovi väga kaasa minna uute ettevõtmiste, uute süsteemide ja teadmatute projektidega. Nende eluteenumber annab ülesandeks enda hirmudest ja mugavustsoonist välja astumiseks, teisel juhul võivad number 4-d väga paljud head võimalused käest lasta.

- Ülesandeks on luua turvaline kodu, kindel perekond ja number 4 vajadus on tagada endale materiaalne kindlustunne. Kui need ülesanded on tagatud, on nende üks ülesannetest täidetud.

Kristallid, mis aitavad number 4 enda saatuserada õieti käia ja enda ülesandeid täita
.

Õnne kristall: Tiigrisilm, Mäekristall.

Kaitsev kristall: Kiastoliit, Verekivi.

Armastuse kristall: Smaragd, Rodokrosiit.

Intuitsiooni kristall: Ametriin, Küaniit.

Numeroloogia põhiselt on Küaniit hädavajalik kristall neile, kes on sündinud eluteenumber 4 all. Seda selleks, et need inimesed suudaksid enda intuitsioonil lasta arendada. Number 4 on küllaltki materialistlik ja liigselt loogilise mõttemaailmaga, mis pärsib tema spirituaalset arengut. Küaniit on see, mis aitab sellisest probleemist lahti saada ja tugevdab tema intuitsiooni.

Need kristallid on lisaks tähemärgi kristallidele sulle õnne, kaitset, armastust ja intuitsiooni toovad.