Rituaalid on osa selle inimese elust, kes käib spirituaalsel teekonnal. Rituaale tehakse selleks, et end aidata ja muuta oma energiat paremaks, juhatada midagi energiatest eemale või midagi just ligi kutsuda. Rituaal, mille olen siia kirja pannud, aitab puhastada Auravälja. See Aurapuhastus on väga lihtne ja vajab toimimiseks ainult sinu soovi. Jäta meelde - rituaalid toimivad vaid siis, kui sa teed neid kogu südamest ja naudid nende läbiviimist.

Kuna rituaale peab tegema täpselt nii, nagu ma olen siia kirja pannud, siis soovitan sul enne alustamist see oma mõtetes samm-sammult läbi teha. Seda selleks, et sa suudaksid seda teha kogu hingest ja et see tuleks välja võimalikult loomulikult.

MIKS TEHA AURAPUHASTUST?

Aurapuhastust soovitan ma tegelikult teha pidevalt, ja see on midagi, mis kulub ära terveks sinu eluks. Aurapuhastust on vaja teha selleks, et vabastada Auras olevaid üleliigseid, stressitekitavaid, takistusi, ebaõnne, ärasõnumist ja haiguseid toovaid energiaid. Meie Aura kogub endasse pidevalt negatiivsust, kui me ennast ohtude eest ei kaitse, ja enamik inimeste Auras on pidevalt üleliigset kahjulikku energiat, mis tekitab emotsionaalseid probleeme.

Kui sa tunned, et sa oled stressis, sul ei lähe mõnes ettevõtmises kõige paremini ja sind saadab mõte, et sul on vaja alustada puhtalt lehelt või sa soovid uut värskendavat energiat, siis see rituaal on kindlasti sinu jaoks.

MILLAL SEDA TEHA?

Aurapuhastust võib teha neljal korral kuus, vastavalt sellele, millist energiat sa enda Auraväljast vabastada soovid. Kuna tegemist on väga universaalse rituaaliga, siis on sul võimalus teha seda pidevalt.

TÄISKUU AJAL:
Sel ajal on sul võimalik vabastada enda Auraväljast ja hingest kõige negatiivsem energia, mis seal eksisteerib.. See tähendab seda, et Täiskuu vägi aitab vabastab kõige kahjulikuma energia, selle, mis sinu Aurast vabaneb, otsustab Kuu jõud ise.

KUU VIIMASE VEERANDI AJAL:
Kuu viimase veerandi ajal on seda rituaali hea teha siis, kui soovitakse minevikust vabaks lasta või vabaneda muust minevikuga seotud stressitekitavast energiast. Sobib teha siis, kui sa tunned, et sinu elu ei lähe kuidagi edasi ja sa seisad oma eluga paigal.

NOORKUU AJAL:
Noore Kuu loomise päeval tee Aurapuhastust siis, kui sa soovid enda ellu värskendust ja uusi võimalusi. Noore Kuu loomise ajal töötab see sama võimsalt kui Täiskuu ajal.

KUU ESIMESE VEERANDI AJAL:
Tee Aurapuhastust Kuu esimese veerandi loomise päeval, kui sa soovid vabastada üliemotsionaalsust, stressi, depressiooni, melanhoolseid mõtteid ja iseenda üleüldist negatiivsust. Tehakse ka siis, kui soovitakse haigusest vabaneda.

Aurapuhastust võib teha kõikidel nendel neljal päeval, kuid igal Kuufaasi päeval on konkreetsem jõud ja vägi, mis saadab sinu Aurast välja teatud energia.

Kuufaaside kalendri leiad SIIT.

RITUAALIESEMED:

Rituaali jaoks kasutatakse täpselt neid elemente, mis ma olen siia kirja pannud ehk neid ei asendata mõne teise elemendiga. See on vajalik, et Aurapuhastus toimiks, sest iga vahetatud või puuduolev element muudab selle toimet ehk sa ei saa seda tulemust, mida sa ootad.

1. Sidruniküünal

2. Sidrun

3. Veeklaas veega

4. Girasoli poleeritud kristalli 3 tk

5. Salveiviiruk (ja viirukihoidja viiruki asetamiseks)

6. Mäekristalli geood
 

7. Nuga, mida kasutad ainult rituaali tegemiseks

8. Tikud

Mäekristalli geood on siin rituaalis ainuke kristall, mida võid olla eelnevalt kasutanud. Kui sul juba on olemas Mäekristallist geood kodupuhastuse jaoks, võta see rituaali jaoks kasutusele.

KUIDAS TEHA:

Kõigepealt pead sa leidma sobiva päeva, millal sa soovid seda Auapuhastust teha. Ma kirjutan kuufaasidest pidevalt, seega annan alati teada, milline Kuufaas on lähenemas. Leiad ka Kuufaaside kalendri SIIT. Kui sa oled õige päeva paika pannud, siis leia enda kodus koht, kus sa saaksid seda protsessi üksinda teha. Seda tuleb sul kindlasti teha üksinda, et sa saaksid võimalikult palju keskenduda. Koht peaks olema ka selline, kus sa saaksid Sidruniküünalt nädal-kaks põletada.

Aurapuhastus alaku

1. Esmalt võta Mäekristalli geood ja vii see enda voodi alla. Voodi alla selleks, et kui sa oled Aurapuhastuse ära teinud, saaks see sinuga öösel edasi toimida.

2. Nüüd võta Sidruniküünal ja aseta see kuumakindla aluse peale. Võta nuga ja joonista sellele väga suurelt ruun nimega FEHU. Näed FEHU ruuni ka pildi pealt, joonista see rituaalinoaga küünlale täpselt samamoodi, nagu see on pildil. Kui sa ruuni joonistad, siis keskendu sellele, et sinu Aurast vabaneks negatiivne energia.

FEHU ruun on selles rituaalis väga tähtis element, sest see aitab vabastada sinu Auras eksisteerivat negatiivsust ja takistavaid energiaid. Sedasama aitab teha ka Sidruniküünal.

3. Kui FEHU ruun on küünlale joonistatud, siis võta tikud ja süüta küünal. Küünla süütamise ajal keskendu sellele, et sinu Aura saaks puhastatud, värskendatud ja sinu Aurast vabaneks kahjulik energia.

4. Kui Sidruniküünal põleb, siis võta 3 Girasoli kristalli ning aseta need küünla ette nii, et need kristallid oleksid joonistatud FEHU ruuni ees.

Girasol on kristall, mida kasutatakse Aura puhastamiseks, kuna Girasol neelab endasse kogu negatiivsuse ja aitab ka negatiivseid energiaid blokeerida. Ruun aktiveerib Girasoli kristallid sind aitama ja sellepärast on väga tähtis, et need kristallid oleksid asetatud FEHU ruuni ette. Girasole peab kindlasti olema 3 tükki, sest esimene sümboliseerib sinu minevikku, teine sinu olevikku ja kolmas tulevikku - igal Girasolil on selles rituaalis oma eesmärk.

5. Nüüd aseta oma vasak käsi vasakult esimese Girasoli peale ja lausu mõtetes: "Vabaks minevik" Seejärel hoia keskmise Girasoli peal oma mõlemat kätt korraga ja lausu: "Puhastagu olevik". Nüüd hoia paremat kätt kõige parempoolse Girasoli peal ja lausu: "Tulevik saabugu". See tegevus aktiveerib kristallid sind aitama.

6. Nüüd võta Salveiviiruk ja pane see Sidruniküünla pealt põlema. Lase sellel otsast veidi põleda ja siis raputa või leek kustu. Nüüd Salveiviiruk suitseb, aseta see küünla lähedale viirukialusele ning lase sellel lõpuni suitseda.

Salveiviiruk aitab Girasoli kristallidel tööle asuda ja teha sinu energias muudatusi. FEHU ruun on see, mis kinnitab Girasolidele ülesande ja tänu FEHUle suudavad Girasolid sind aidata ka distantsilt. Sidruniküünal vabastab sinu negatiivse energia tänu Kuu väele universumisse.

7. Kui Salveiviiruk on viirukialusele asetatud, siis võta sidrun. Lõika sidrun pooleks sama rituaalinoaga ja pigista üks pool sidrunist klaasi sisse. See klaas täida nüüd veega. Kui sidrunivesi on valmis, siis aseta veeklaas küünla, kristallide ja viiruki kõrvale. Lase sellel seal olla kuni magama minekuni.

8. Selsamal päeval, kui sa viid läbi Aurapuhastust, siis tee enne magamaminekut järgmist: viiruk peab olema ära põlenud, siis võta tikk ja suru küünlaleek vaha sisse kustu. Nüüd jäta küünal koos kristallidega oma kohale ning mine koos sidruniveega magamistuppa. Vahetult enne magamaminekut joo see vesi ära. Sidrunivesi kannab puhastavat väge ja seda juues toimib rituaal öösel magades edasi ehk kui sa magad, siis rituaalisõnadega sidrunivesi ja Mäekristalli geood saavad teha sinu Auras oma kasulikku tööd. 


9. Mäekristalli geood peab sinu voodi alla olema vaid ühe öö, järgmisel päeval võid selle oma kohale tagasi tõsta.

10. Sidruniküünalt põleta edasi iga päev võimalikult palju, aga maksimaalselt kaks nädalat. Näiteks kui sa teed rituaali Noore Kuu loomise päeval, siis peab see Täiskuu ajaks põletatud olema. Või kui sa teed rituaali Kuu viimase veerandi loomise päeval, siis peab küünal olema lõpuni põletatud Kuu esimese veerandi loomise päevaks.

Küünal on ära põlenud siis, kui selle peal poel enam FEHU ruuni. Siis võid selle küünla minema visata.

11. Kui küünal on põletatud, siis võta 3 Girasoli kristalli ja vii tänutäheks vabasse loodusesse. Kõige parem oleks, kui sa viiksid need jõevette, kui see pole võimalik, siis kusagile metsa alla. Kindlasti täna kristalle tehtud töö eest.

Tegemist on universaalse Aurapuhastusega, mis aitab vabastada sinu Auraväljast negatiivseid ja takistavaid energiaid. Kuufaas mõjutab seda rituaali, andes konkreetsema väe sinu Aura puhastamiseks. Aurapuhastus aitab universaalsel viisil likvideerida sinu teelt kõik halva.

Rituaal saab toimida vaid siis, kui sa teed seda täie pühendumusega ja soovid seda teha kogu oma südamest!