Sodiaagid on kõik oma moodi tegelased, kellel on igal ühel oma unikaalsed iseloomu jooned, ambitsioonikus, energia, suhtumine ellu ja kellel on kõigil omad erilised põhimõtted. Kõik kaksteist sodiaaki on erinevad ja sodiaakide omavaheline kokkusobivus on samuti kõigil unikaalne. Täna räägin ma sulle sellest, kuidas sobivad kokku Kaksikute ja Vähi tähemärgi esindajad ning milline võib olla nende romantiline side. Kui sa oled Kaksik või Vähk ja sa oled sellises suhtekoosluses, siis see on täpselt sinu jaoks. Ehk nüüd mõistad iseennast ja enda kaaslast rohkem!

Kaksikud ja Vähk saavad koos suhtes olla ühe väga hea omaduse pärast, mis nendel mõlemal on. Nad on mõlemad suhtlejad! Kaksikud on need, kes leiavad igaühega ja alati erinevaid teemasid, mida saaks risti põiki läbi arutada. Kaksikutele meeldib jutustada ja olla jutu keskel. Tänu sellele suudavad need kaks tähemärgi esindajat koos eksisteerida. Neile mõlemale meeldib rääkida ja kuulata! Vähk on kindlasti selles suhtes see, kes peab pidevalt Kaksikule tuge andma ning nõustama teda. Kuigi see ei ole eriline väljakutse Vähi jaoks, seda sellepärast, et see on tema loomuses. Olgu Vähk mees või naine, Vähil on vajadus põetada enda lähedasi.

Kaksikute ja Vähi suhtlemine on nende viis enda suhet tervendada. Kui nad suhtlevad omavahel, siis nad saavad läbi ja kui peaks tekkima olukord, kus mõlemal on kiire ning ei ole olnud võimalus üksteisega emotsioone jagada - siis tulevad suured tülid. Selles suhtes kõige suuremaks ohuks võib olla see, kui kiire elutempo juures üksteisega informatsiooni ei jagata. Selles suhtes peab olema pidev rääkimine ja oma mõtete jagamine, et see suhe saaks tugev olla. Kui sa oled sellises suhtes, siis jäta see endale kõrva taha, vältimaks tulevikus enda kaaslasega probleeme.

Selles suhtes on väga palju mõistmist ja seega võib sellest suhtes asja saada. Küll aga enamus Kaksikud ja Vähid saavutavad sellise suhte, kus on rohkem sõprust, kui kirge. Kirg on see, mida nad peavad ise looma hakkama ja kui nad selle nimel väga palju tööd teevad, siis sellest suhtest võib saada hea kooselu. Kaksikute ja Vähi katsumuseks on see, et nad ei tohi ära unustada seda, et nad on romantilises suhtes, mitte õe-venna suhtes.

Vähk on see, kellele meeldib elus kõike loominguliselt teha, ilma suurte plaanideta ja lasta enamus asjadel enda ellu ise kohale sadada. Kaksikud on täielik vastand Vähile selles osas. Kaksikutele meeldib süstemaatiline elamine. Kaksikutele on vaja korda, plaani, läbi mõeldud samme ja samme, milles ei ole raisatud aega. Vähi ja Kaksikute vahel võib tekkida palju probleeme selles osas, et tehakse asju kapitaalselt erineval viisil. Eriliselt hakkab see närvidele käima Kaksikutele, kes on korra armastajad. Vähk ei mõista, miks kõik peab elus olema nii konkreetne ja miks Kaksikute esindaja loob endale suuri piiranguid - vähemalt see on see, mida Vähk temas näeb. Kui Vähk ja Kaksikud tahavad koos olla, siis ennekõike peab Vähk mööda vaatama Kaksiku esindaja pedantlikust iseloomust. Kaksikute esindaja peab aktsepteerima Vähi unist meelt, loomingulist elustiili ja seda, et kus tuul tuleb, sinna poole Vähk suundub.

Selles suhtes on nad oma eluvaadetes kapitaalselt erinevad. Üks on sõjaväekorda vajav ja armastav hing ning teine on lillelaps, kes pigem laseks asjadel vabalt elus olla ning ellu tulla. Eluvaate juures nad peavad mõlemale andma hingamisruumi. Kui Kaksikud ja Vähk mõlemad suudavad üksteise suhtes olla veidigi leebemad või leplikumad, siis nad tegelikult aitavad üksteisel areneda.

Kaksikute esindaja õpetab Vähile seda, et elus peab olema asjad paigas, et sa saaksid saavutada seda, mida sinu hing ihaldab. Vähk peab õppima, et enda unistuste poole peab pürgima ilma tagasi samme tegemata. Kaksikute esindaja peab õppima Vähi käest seda, et tühjast ei tohiks probleemi teha ja kui asjad ei lähe sinu meeltmööda, siis see ei pea olema viha soodustava toimega. Nad mõlemad õpetavad üksteist, kuid koos olla täieliku vastandiga võib luua palju pingeid.

Selles suhtes olles peavad mõlemad osapooled üksteist kui õpetaja hinge võtma. Mõlemad aitavad üksteise liialt domineerivaid iseloomujooni maandada ja tasakaalukamaks muuta.

Vähk on see, kes tahab enda elus väga palju näha ja näha selliseid kohti, mis on kaugel. Vähk on see, kes tahab alati haarata kümme sammu ühe asemel. Ehk minna-olla-toimetada ning enda fantaasial lasta end igale poole juhtida. Kaksikud on väga praktilised ja mõtlevad kõik sammud materiaalses mõttes läbi. See võib viia probleemideni, üks tahab minna ja kogeda, teine mõtleb, kuidas on materiaalselt parem. Siinkohal peavad nad mõlemad tegema kompromisse. Kui Kaksikute esindaja suudab Vähile vabadust anda ja Vähi esindaja suudab kuulata Kaksikute materiaalseid nõuandeid, siis see suhe toimib. Selles suhtes tuleb pidevalt võrdsust hoida. Kaksikud ja Vähk mõlemad on need, kes soovivad alati olla võrdses suhtes. Seda kõike sellepärast, et nendel on mõlemal küllaltki suur ego ja omad vajadused.

Vähi jaoks on väga oluline perekonna loomine ja oma väikese hubase armastava kodu sisseseadmine. Kaksikutele meeldib praktiline kodu ja ta võtab perekonna-suhte elu nii sügavalt ning emotsionaalselt. Vähile on vaja pidevalt öelda armastavaid sõnu, mida Kaksikute seest nii lihtsalt välja ei tule. Kaksikud näitavad Vähile enda armastust läbi toe välja. Andes kindla kodu, kindla sissetuleku, korras majapidamise ja enda kohaloleku. Vähk vajab enamat! Vähk vajab pidevat poputamist, kiitmist, paitamist ja hoolitsemist. Kaksikud ei ole nii emotsionaalsed ja seda nende elus niivõrd palju pole vaja. Seega Kaksikud peavad selles suhtes rohkem Vähki hellitama ja astuma enda mugavustsoonist välja. Vähk sealjuures peab aru saama, et Kaksikute seest ei tule kõik emotsionaalsed teemad loomulikult ning ta ei tohiks Kaksikule ette heita tema veidi külma suhtumist. Mõlemad peavad järjekordselt looma kompromisse, siis on see suhe võimalik.

Kaksikud on üldiselt väga kangekaelsed ning naljalt ennast kellegi teise pärast muutma ei hakka, nende muutmiseni saab jõuda vaid aja andmisega, pideva rääkimise, seletamisega ning kompromisside tegemise. See suhe saab olla hea vaid siis, kui Vähk suudab Kaksikuid sügavalt mõista ning leppida Kaksiku erilise iseloomuga. Seda sellepärast, et Vähk on vee-elemendi esindaja, kellel on juba loomu poolest olemas empaatia võime ning oskus teisest inimesest aru saada.

Kui Vähi ja Kaksikute esindajad soovivad olla heas seksuaalses suhtes, siis ennekõike nad peavad üksteise jaoks aega leidma. Kaksikud on ettearvamatud seksuaalelus. Ühel hetkel on nad sinuga, teisel hetkel intiimsus neid ei huvita. Vähk on aga see, kes soovib pidevas seksuaalses läheduses olla, intiimsed koosviibimised ja intiimsed jutuajamised on tema jaoks vajalikud. Kui Vähist kaugeneb tema armastatu, siis Vähil läheb Juurtšakra lukku ning seda on pea võimatu taas avada. Vähk on kas suhtes alati seksuaalne või mitte kunagi. Kaksikud sealjuures on seksuaalsed ja ei ole, kuidas täpselt tuju tuleb. Et see suhe saaks eksisteerida, siis peab Kaksikute esindaja mõistma, et kui ta soovib Vähki enda elus hoida, siis ta peab võimalikult palju Vähile seksuaalselt andma. Kaksik peab pidevalt hellitama Vähki, vastasel juhul Vähk on see, kes jalutab ühel päeval kellegi teise käte vahele.

Seega selle suhte õnne saladus võib olla Vähk, kes annab Kaksikule võimalikult palju iseseisvust ja ei astu temaga enda soovide pärast tülidesse. Kaksikud peavad aga mõistma, et Vähk on teistsugune isiksus ja kaugeltki mitte nii materialistlik ning süstemaatiline. Kui Kaksikute esindaja suudab Vähile anda vabaduse olla veidi tuulest viidud ja unistav, siis on kõik korras. Kindlasti ei tohiks Kaksikud ette heita Vähile tema unistavat meelt!

Kaksikute ja Vähi armastuse õnne talismaniks on Kuukivi koos Thuliidi ja Vikerkaare Kuukiviga. Need on kristallid, mis toovad sellesse suhtesse mõistmist, üksteise soovide austamist ja mis kõige tähtsam - seksuaalset lähedust. Need kristallid kõik üheskoos võiksid olla ühise voodi kõrval või armastuse kristallide komplektis. Neid kristalle võiks aja möödudes olla Kaksikute ja Vähi ühises kodus võimalikult palju.

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Vähile mõeldud komplekti SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Kaksikute ja Vähi suhe on võimalik, kui sellesse suhtesse annavad mõlemad 100% enda panuse. Sellele suhtele ei ole mõeldud ebaõnne, kui mõlemad suudavad üksteise iseloomuga leppida.