Kirjutan sulle enda mõtteid, kuidas su hing saab leida õnne, lasta enda ellu positiivsust ja suhtuda käesolevasse hetke optimistlikult. Minu üks elueesmärkidest on juhatada sind spirituaalse arengu poole ja avada sinu silmi enda suhtes. Mida ma olen tähele pannud on see, et kui sa otsid enda elus õnne, siis pead esmalt üles leidma pimeduse.

Kindlasti oled sa olnud elus sellises faasis, kus sa otsid meeletult midagi, mis teeb sind õnnelikuks, või kedagi, kes muudab sind rõõmsaks. Tegelikult ei ole võimalik otsida midagi paaniliselt jahtides. Tead seda tunnet? Tunnet, kus sinu hing annab sulle mõista, et su elus on midagi puudu ja sa soovid rohkem rõõmu tunda. Õnne on võimalik saavutada, kuid esmalt pead sa mõistma, et ennekõike pead sa leidma enda hinges üles selle kõige pimedama ja varjulisema koha, mis tekitab sulle seda paanilist õnneotsimise vajadust.

Kui sa soovid olla õnnelik, siis sa pead pugema sügavale enda hinge sisse ja otsima sealt üles need teemad, mõtted ning läbielamised, mis on sulle haiget teinud. Millele mõeldes on sul ikka veel valus, kasvõi veidigi. Pimedus tuleb üles leida, et see vabastada, vastasel juhul sa jäädki õnne otsima ning ei leiagi seda.

Õnn ei ole selline asi, mida teised inimesed või asjad saavad meie ellu tuua nii, et meie hinge vajadus saaks ravitud. Õnn hakkab pihta seestpoolt ja selleks, et õnnelik olla, tuleb sul ise enda sisemiste probleemidega tuttavaks saada. Sa pead hakkama otsima enda seest varjus olevat paika, mis põhjustab sulle stressi, närvilisust, kurbust ja kõiki teisi emotsioone, mis pidurdavad õnnetunde teket.

Kui sa hakkad iseendast pihta ja hakkad õnnele lähenema just negatiivsetest külgedest, siis sa saavutadki õnne. Positiivsus ja õnnetunne saavad eksisteerida vaid siis, kui sinu hing on negatiivsusest vaba.

Ma tahan sulle öelda seda, et kui sa soovid enda elus õnne nautida, siis sa pead esmalt enda hinge korda tegema. Sellisel juhul saavad teised inimesed, asjad ja erinevad sündmused meile naudingut ning rõõmu pakkuda. Sina pead olema õnne jaoks avatud, aga kui sinu sees on kurbus, siis sa blokeerid õnne tekkimise.


Kui sa oled krooniline õnneotsija, siis pidurda end ja ära otsi midagi, mida sul on võimatu kuskilt kohale tuua. Väga paljude inimeste probleem seisneb selles, et alati otsitakse lahendusi kuskilt kaugemalt. Tegelikkus on aga see, et emotsionaalne tervis hakkab pihta seestpoolt. Enda sees tuleb tervendada kõige sügavam emotsioon, mis blokeerib õnnetunnet ja positiivsust. Seejärel, kui kõige pisemadki stressitekitavad energiad on hingest vabaks lastud, tuleb enda ümbert ja teistelt inimestelt head õnne ning positiivsust vastu võtta. Enne enda hinge puhastamist ei ole sul võimalust ega ka oskust õnne otsida ja leida.


Sa ei ole suuteline õnne vastu võtma, kui hinges on kurnavaid emotsioone ja selleks on väga lihtne põhjus. Õnne ja positiivsuse kanal asub meie Päikesepõimikus ning eluga rahulolemise kanal asub Südametšakras. Selleks, et sa suudaksid õnne kinni püüda ja et teised inimesed suudaksid sind õnnelikuks teha, peavad need Tšakrad olema elujõulised. Kui sinu hinges eksisteerib kurbus, allasurutud mälestused, lein või mis iganes, siis need kanalid ei tööta. Kui need ei tööta, siis nad ei ammuta väljastpoolt energiat ja ainus võimalus õnne tunda on vabastada need negatiivsed emotsioonid enda seest.

MEDITEERI VASTUS KOHALE

Kui sa ei mõista, mis sulle liiga teeb ja sa ei suuda aru saada ka sellest, kuidas enda hinge negatiivsest energiast vabastada, siis katseta mediteerimist. Leia enda jaoks mugav koht ja asend, leia enda sees rahulik moment ja lülita end korra välisest maailmast välja. Sule silmad ja esita endale küsimus: "Mis teeb mulle haiget?","Mis piinab minu hinge?" Keskendu küsimusele ja lase enda mõtetel lennelda, siis hakkab sinu enda hing sulle vastuseid jagama. Tunneta ja vaata, millised mõtted sinus esile kerkivad. Sa võid meditatsiooniga vastuse saada.

ENERGIAID TULEB ALATI OSATA FILTREERIDA

Õnne saab enda sees luua vaid siis, kui sa tegeled endaga. Sa ei tohi ära unustada, kui oluline on sinu hinge tasakaal ja kui tähtis on märgata seda, mis sinu sees toimub. Sul on vaja õppida enda energiaid filtreerima, õppida seda, et negatiivsusega, mis sinu hinges eksisteerib, peab alati tegelema. Seda ei tohi enda sees maha matta ja sügavale sisemusse juurduda. Sa pead negatiivsusega tegelema kohe, kui see sinu ellu saabub, et see ära filtreerida, sellest õppida ja üleliigne energia minema saata.

HING VAJAB PUHASTUST

Sinu hinges olevad lahtiseletamata emotsioonid ja läbifiltreerimata tunded on need, mis tekitavad sinus vajaduse pidada pidevalt õnnele jahti. Need viivad sind sellisesse seisu, et sa hakkad eemalt ja palju kaugemalt otsima õnnelikuks tegevaid emotsioone. Tegelikkus on aga see, et sa hakkad seda tegema sellepärast, et sinu enda intuitsioon ütleb sulle: "Ma olen täis mürgiseid emotsioone". See on sinu intuitsioon, mis ütleb sulle, et sul on vaja energiate puhastust! Seda sellepärast, et hing on ülekoormuse all ja alateadvuses olevat pinget on rohkem, kui sinu Aurakeha suudab taluda.

Kui sa jääd otsima õnne enda ümbert, siis sa jäädki krooniliseks õnneotsijaks. Keskkond ja meid ümbritsevad inimesed võivad meile pakkuda hetkelist leevendust, kuid sisemise õnne tagamiseks tuleb meil luua võimas põhi meie enda hinge, et kõik ülejäänu meie elus suurendaks meie õnne.

Sisemise närvilisuse, alateadvuses olevate probleemide ja õnnetunde mitte tundmise tervendamiseks soovitan sul kindlasti kasutada neid kolme kristalli:

Apatši Pisar on kristall, mis suudab alateadvusest kutsuda esile kahjulikke emotsioone, et neid tervendada ja eemaldada. Apatši Pisar kisub sinu seest haiget tegevad emotsioonid välja ja aitab neid järk-järgult sinu elust eemaldada. Soovitan seda kristalli kanda kaelas Südametšakra kohal või Südametšakra ja Päikesepõimiku vahel.

Rubiin-Tsoisiit on hinge tervendav kristall, mis annab sulle oskuse tunda elust rõõmu ja tegeleda enda sisemiste probleemidega. Rubiin-Tsoisiit rikastab sinu hinge positiivse väega, et see aitaks sinu hinge samal ajal, kui sa tegeled enda sisemiste probleemidega. See on kristall, mis aitab sul terveks saada nii, et sa ei tunne halbu emotsioone. Seda on väga kasulik kasutada koos Apatši Pisaraga. Rubiin-Tsoisiit aitab leevendada Apatši Pisara kiiret ja aktiivset tööd, aidates sul negatiivsusest lahti saada nii, et sa ei tunne seda ning lahendada sisemisi probleeme nii, et sa suudaksid neid analüüsida ja hingest vabaks lasta.

Päikesekivi aitab taastada rõõmsat meelt ja suurendab positiivset suhtumist endasse. Päikesekivi on tõeline hingetervendaja, mis aitab ka kõige sügavamast kurbusest välja tulla. Päikesekivi tervendab hinge, aidates hinges olevad haavad kinni panna.

Kui sa ei soovi kõiki neid kristalle koos kanda, siis võid ühte kanda ehtena ja teisi näiteks kotis või taskus, luues nendest kristallidest nii-öelda väikese komplekti. Komplekt tuleks panna musta riidest koti sisse. Kanna neid kristalle senikaua, kuni sa tunned, et sa oled suutnud positiivsemaks muutuda ja oled õnnelikuks saanud. Kui need kristallid on sind aidanud, siis tuleb kristallid lasta tänutäheks vabasse loodusesse, viia jõevette või metsa alla.


Kui sa soovid elus õnne tunda, siis sa pead esmalt leidma pimeduse - leia sügaval sisimas üles see emotsioon, mis teeb sulle liiga, tervenda seda, vabasta see ja õnn hakkabki sinu ellu naasma!