Kuu on võimas element, mille faasid mõjutavad meie tegevust Maa peal. Teades täpselt, mida need faasid meile annavad, saad sa nende abil mõnda aspekti enda elus paremaks muuta. Kuu annab väge või võtab seda mõnes kohas ära, kord toob armastust, teisel korral aga närvilisust - kõik kuufaasid on erinevad. Kirjutan teile siia ühe väikese küünlarituaali, kuidas avada Noorkuu ajal enda jaoks uued võimalused armastuses. 

Noorkuu on üks Kuu faasidest, kus Kuu maagiline vägi annab meile võimalusi tuua enda ellu uusi tuuli. Noore Kuu loomise ajal on ideaalne aeg soovida oma ellu armastust ning seda väga erinevatel tasanditel. Soovitan seda rituaali teha neil, kes ei ole suhtes või kes tunneb, et soovib enda olemasolevale suhtele muudatust ning anda endale võimalus kohtuda uue hingega. Selle küünlamaagiaga annad sa universumile teada, et sa oled valmis uue armastuse kogemiseks ja tundmiseks.

Noorkuu uue armastuse küünlarituaali on võimalik teha täpselt Noore Kuu loomise päeval, päev enne seda ja päev pärast seda. Ehk seda saab teha kolmel järjestikul päeval. Noorkuu täpseid kuupäevi saad vaadata Kuufaaside kalendrist SIIT.

MAAGIAESEMED:

- 2 punast küünalt (võivad olla ka punased teeküünlad)

- 2 valget küünalt (võivad olla ka valged teeküünlad)

- 1 roosa küünal (võib olla ka roosa teeküünal)

- Roosi õielehed (sobivad nii kuivatatud kui ka värsked)

- Viiruk, kas Jasmiin või Lavendel (ja viirukihoidja, kuhu viiruk asetada)

- Tikud

- Nuga või mingi muu terava otsaga ese (küünlale ruunimärgi tegemiseks)


ENNE KÜÜNLAMAAGIA TEGEMIST:

Soovitan sul enne küünlamaagia tegemist korrastada oma magamistuba (see on küünlarituaali tegemise koht) ja puhastada see viiruki või rituaalitõrvikuga, et eemaldada segavad energiad. Sobivad viirukid ja rituaalitõrvikud on Lavendel või Jasmiin.

Kui on võimalik, siis põleta üks päev enne Noorkuud ehk küünlarituaali tegemise päeva oma magamistoas valget küünalt, et vabastada selles olev vana energia. Kindlasti vaata, et magamistoas olevad peegelpinnad oleksid ideaalselt puhtad, samuti aknad. Kui need on mustad või määrdunud, siis energiad ei liigu ning rituaalide sõnumid ja soovid ei jõua universumis õigesse kohta.


UUE ARMASTUSE KÜÜNLAMAAGIA RETSEPT:

Küünlamaagiat tee oma magamistoas, soovitavalt õhtusel ajal, et küünlad saaksid põleda nii kaua, kuni sa lähed magama. Rituaali tegema asudes vaata, et su magamistoa uksed oleksid kinni ja aknad oleksid lahti. Sa pead selles toas olema üksi.

1. Aseta aknalauale punane küünal. Ära seda veel põlema süüta, seda teed hiljem. Joonista küünlale noa või mõne muu terava esemega TIWAZ ruun (nool suunaga ülesse ), ruunimärgid leiate SIIT.

2. Leidke magamistoas alus või laud, kuhu saate asetada neli küünalt. Kaks küünalt peavad olema lumivalged, üks punane ja üks roosa. Küünlad jäävad sinna selleks õhtuks. Küünlad paiguta ruudukujuliselt, jättes küünalde vahele piisavalt ruumi, silmaga vaadates vähemalt 10 cm. Küünlad aseta nii, et valged küünlad oleksid üksteisega diagonaalis. Küünalde keskele puista punakaid või roosakaid roosiõisi või roosi õielehti (ei ole vahet, kas on kuivatatud või värsked).

3. Mine kõigepealt aknalaual oleva punase küünla juurde ja pane see tikuga põlema. Küünalt põlema pannes mõtle lausele "Kõik uus algab ees, kõik vana maha jääb". Seda lauset võid korrata enda mõtetes või öelda valjusti välja mitmeid kordi enne küünla süütamist ja ka peale seda.

4. Seejärel mine nelja küünla juurde ja pane kõigepealt põlema valged küünlad. Samal ajal korda enda mõtetes sõna: "Vabastus". Võta selleks aega, see ei pea toimuma kiirelt, sa võid valgeid küünalid süüdata aeglaselt, ise samal ajal mediteerides ning omaette korrates: "Vabastus". Kui sa seda ütled, siis kujuta ette, kuidas sinu elust kaovad kõik suhtemured ja minevikuprobleemid.

5. Nüüd süüta roosa küünal ja korda endamisi: "Uus võimalus". Samal ajal kujuta endale ette, et sa oled valmis uuteks algusteks.

6. Kui tunned, et oled valmis süütama viimast küünalt, mis on punane küünal, seda süüdates korda endale: "Uus armastus on kohal". Mediteeri sealjuures sügavalt ja kujuta ette, et sinu elus juba eksisteerib see hing, kellega soovid enda elu jagada.

Sa võid seda rituaali tehes vajuda sügavasse meditatsiooni, see on täiesti lubatud. Mida unisemaks sa muutud, seda kiiremini su sõnumid universumisse saadetakse.

Küünlarituaalil ei ole ajalist piirangut, tee kõike vastavalt enda enesetundele. Korda maagialauseid enda mõtetes või valjusti täpselt nii mitu korda, kui sa ise soovid. Rituaal lõppeb siis, kui sina seda soovid.

PEALE KÜÜNLARITUAALI TEGEMIST:

- Lase küünaldel põleda nii kaua, kuni soovid magama jääda.

- Küünalde leegid kustuta nii, et lükkad põleva küünlatahi tikuotsaga vaha sisse (kindlasti ei tohi küünlaid ära puhuda).

- Küünlad jäävad terveks ööks sinna, kuhu sa need panid.

- Järgmisel päeval korjad küünlad kokku, paned ühte kotti ja vii koos roosiõitega oma kodust välja prügi hulka.

KRISTALLISOOVITUS:

Soovitan sul maagia tugevdamiseks kasutada rituaal ajal ka mõningaid kristalle. Need ei ole kohustuslikud, riuaal saab edukalt tehtud ka ilma kristallideta. Soovitan sul rituaali ajal kanda mõnda ehet Mäekristallist, see on kõige olulisem kristall, kuna see aitab sõnumil teele minna. On ideaalne, kui sa leiad endale lisaks veel ühe ehte nendest kristallidest: Sinine Topaas, Kuntsiit, Roosa OpaalRoosa Ahhaat või Larimar.

Soovitan aknalaual koos punase küünlaga koos hoida Musta Turmaliini ja Hematiidi kristalle, et sõnum jõuaks õigesti kohale. Hiljem vii need kaks kristalli koos küünaldega kodust ära (küünlad prügi hulka, kristallid pane õue nädalaks ajaks laadima, hiljem võid need lisada armastuse kaitsekomplektidesse).

Head rituaaliõnne ja head uue armastuse õnne sulle!