Peaaegu, et meil kõigil on olnud eelmised elud inimese kehas ja seega kanname me enda Auras seda informatsiooni ka kaasas. Ma mõtlen seda, mida me oleme eelmistes eludes läbi elanud, mis on meie ülesanded olnud, kes me sellised olime, mis olid meie anded ja kus me ka elasime. Kõik meie informatsioon talletub Aurakehasse ja seda on võimalik teatud määral sul endal või selgeltnägijal lugeda.

Oled sa aga kunagi mõelnud selle peale, miks sul on mõne väga konkreetse paiga, riigi või linnaga nii meeletu side? Miks sind tõmbab teatud rahvuse poole ja seda isegi siis, kui sul ei ole selles elus selle rahvusega mitte ühtegi sidet? Tegelikkuses on need aga sinu seest kiirgavad informatsioonimärguanded, mis viitavad sellele, kes sa enda eelmises või üle-eelmises inimese elus olla võisid.

Me rändame kehast kehasse ja mitte ainult inimese kehast inimese kehasse. Inimese eluga seotud mälestustes peaksid eksisteerima konkreetsed paigad, kus sa oled varem elanud ja olnud.

Nüüd võta hetk aega ja küsi enda käest, millise konkreetse paigaga, linnaga või riigiga sina sidet tunned? Järgmisena küsi endalt, kas see tõmme sinnapoole on loomulik, mitte lihtsalt üks soov? Kui see tõmme või side konkreetse paigaga tuleb sinu alateadvusest ja sa ei oska sellele seletust anda, siis on see märk sinu eelmise elu kohta. Sa oled seal ilmselgelt elanud või käinud. Nii, et tegelikult saad selliste väikeste märkidega enda eelmiste elude kohta nii mõndagi selgeks.

Ma soovitan siiralt leida kunagi aeg ja võimalus ära käia selles kohas, millega sa meeletut sidet tunned. Käi seal korra ära ja vaata, kuidas sinu hing sellele kohale ka seal samas reageerib. Ma olen järk-järgult hakanud käima sellistes riikides, millega mul on meeletu side ja nendesse kohtadesse jõudes olen ma saanud enda kohta väga palju vastuseid. Olen saanud nägemusi ja näinud seal unenägusid, mis on edasi jutustanud minu eelmiste elude seikluseid. Soovitan sul täpselt seda sama teha, kui sul vähegi selle jaoks võimalus avaneb või pinguta selle nimel, et sinna kunagi jõuda.

Seega, kui sul on mõne konkreetse riigi, linna ja rahvuse vastu tõmme, siis on see märguanne, et see teema on sinu jaoks väga tuttav. Sa tead tegelikult seda kohta, selle koha iseärasusi ja sul on seal kodutunne. Sinu hing kutsub sinnapoole, kus sul on mälestusi olnud.

On olemas ka vastandtunne - täielik blokk konkreetse riigi, linna ja rahvuse suhtes. Kui sul on sellise teema juures blokk, sulle ei meeldi konkreetne paik ja seda täiesti põhjendamatult, siis on ka see eelmise elu mälestus. Sellisel juhul on see mälestus olnud halb ja see elu, mida sa seal piirkonnas või selle rahvusena elasid, oli väga karm. Sa mäletad halbu asju ja sinu elu võis selles etapis olla vägagi raske ning piinarikas. Sellisel juhul tekib inimesel konkreetse asupaiga ja rahvuse suhtes täielik blokaad.

Üks huvitav asi, mida sa võiksid teada on see, et kui sulle hakkab mingi keel, mis ei ole sinu emakeel, väga hästi külge. Ma mõtlen seda, et see jääb sulle meelde vabatahtlikult ja see huvitab sind. Mõtle selle peale, kas sulle meeldib mõni konkreetne keel väga palju ja kui sa kuulad seda keelt kõrvalt, siis jäävad sõnad sulle kergesti meelde? Kui sul on mõne keelega nii, siis on see märguanne selle kohta, et sa tegelikult tead ja oskad seda keelt rääkida. See võis olla mõnes eelmises elus sinu emakeel ja sellepärast suudad sa täna selle keele väga kergelt selgeks õppida.

Kui me tunneme mõne konkreetse asupaigaga või keelega sidet, siis ei saanud need eelmised elud väga kaugele ulatuda. Mida tugevam on tõmme, seda vähem aega on möödas sellest, kui sa olid seal. Kui sul on tõmme paljude riikide ja kohtade vastu, siis see elu, millega su side on kõige nõrgem, võis olla aastasadu või isegi tuhandeid tagasi.

Tunne enda hinge ja jälgi enda seest tulevaid märguandeid. Meie hinges on kõik vastused olemas, Kui mina loen teiste inimeste Auradest nende eelmisi elusid, siis ma loen neid Aurakehast, sellest samast kehast, kust tulevad vastused sinu alateadvusesse. Loodan, et said sellest artiklist enda kohta väga palju uut ja huvitavat teada.

Kui sa soovid veelgi rohkem enda eelmiste elude nägemist arendada, siis kanna kindlasti Preseli, Atlantisiidi või Kivistunud Pudu kristalle. Kõik need kolm kristalli oskavad sind väga hästi eelmiste elude mäletamisele avada ja toovad sulle märguandeid ning visioone. Võid need kristallid ka enda voodi all olevasse astraalrännaku kristallikomplekti asetada, et need avaksid sind läbi une enda eelmisi elusid nägema.

Aurakehas on kõik meie eelmiste elude informatsioon olemas, sina ole tark ja oska enda kehast tulevat informatsiooni lugeda. Märka iseennast ja kuula, mida sinu hing sulle räägib. Sinu enda hing jutustab sulle pidevalt lugusid ja neid just nendel hetkedel, mil sul neid kõige enam on vaja!