Kristalle kombineerides annavad nad ühe konkreetse väe sulle edasi ja neid saab niiviisi kanda endaga kaasas, et saada nende käest teatud maagiat, mis Aurasse kandub. See komplekt on maagiat täis, kui sa selle ise endale lood.

Äriliste unistuste kristallimaagiat soovitan ma teha neil, kellel on olemas äriline idee või kellel on juba enda ettevõte olemas ning kes soovib mõne materiaalse unistuse täitumisele jõudu juurde anda.
Seda võib teha ettevõtja ja ka see, kellel veel ei ole isegi veel midagi alustatud. Kasulik maagia äri käima lükkamiseks ja sellele õnne tagamiseks.

Äriliste unistuste maagiat on väga kasulik teha Täiskuu, Kuu esimese veerandi loomise ja Noore Kuu loomise ajal. Teine võimalus on seda teha nende samade Kuu faaside eelmistel või järgmistel päevadel. Eriliselt kasulik oleks seda teha siis, kui Kuufaas on seotud küllusega. Kuid sa võid seda teha ka siis, kui sa tunned, et nüüd on sinus see soov olemas. Leiad Kuufaaside kalendri SIIT.

MAAGIAESEMED:

1. Pruun Aragoniit poleeritud 1 tk
2. Mariami Jaspis poleeritud 1 tk
3. Leopardjaspis poleeritud 1 tk
4. Patšuliviiruk
5. Värske basiilik
6. Riidest kott pruuni, kollast või kuldset värvi

7. Viirukihoidja, tikud

Kristallid, mis aitavad ärilistel unistustel ja soovidel täituda:

Pruun Aragoniit on soovide täitumise kristall, mida kasutatakse siin maagias selle jaoks, et maagia hakkaks üleüldse tööle. Kuna tegemist on maagiaga, mis hakkab sulle tooma materiaalset küllust, edu või saavutusi, siis on selle maagia jaoks vaja kinnituskristalli. Pruun Aragoniit suurendab võimalust, et see maagia täituks. Lisaks sellele aitab Pruun Aragoniit sinu maagiasõnad väga kiiresti endasse võtta ja neid järk-järgult täitma hakata. See on kristall, mis suunab ajapikku sinu soovi universumi poole, mis on ülioluline selleks, et maagia saaks üldse täituda. Pruun Aragoniit on kindel kristall, mis ei tohiks sellest maagiast puududa.

Mariami Jaspis on ärilise edu kristall, see suurendab ärilist õnne ja aitab su ellu küllust ligi kutsuda. See on rahavoolukristall, mis annab sulle võimaluse enda tegemistega ka materiaalses mõttes edukaks saada.

Leopardjaspis aitab ära hoida ärilist ebaõnne ja toetab äriliste soovide täitumist. Leopardjaspis on šamaanide kristall, mis suurendab unistuste täitumist. Leopardjaspis aitab sul maagiat tehes keskenduda ja talletada sinu unistust kristallidesse. Leopardjaspis koos Pruuni Aragoniidiga toetavad seda, et sinu unistus saaks materiaalse kuju. 

MAAGIARETSEPT:


Sul tuleb kindlasti kasutada puhta energiaga kristalle, mida ei ole varem mõnel teisel eesmärgil kasutatud. Samamoodi on riidest kotiga. Lisaks kristallidele ja kotile on sul vaja ka värsket basiilikut ja ühte Patšuliviirukit. Patšuli ja basiilik on mõlemad külluseenergiaga, mis aitavad sinu unistusel kristallide sisse kinnituda!

Kui oled maagia tegemiseks valmis, siis leia enda kodus sobilik koht, kus sa saad seda teha. Aseta kristallid laua peale, raputa värskeid basiilikulehti kristallide peale ning pane Patšuliviiruk viirukialusele ja kristallide kõrvale. Kui sa hakkad Patšuliviirukit suitsema seadma, siis keskendu korralikult ja soovi enda soov, mis on seotud ärilise õnnega. Soov ütle välja valjusti või lausu enda mõtetes. Soov võib olla näiteks selline: "Tulgu minu ärile head õnne", "Täitugu minu ettevõtte loomise unistus", "Tulgu minu ettevõttele külluslik periood" jms. Soov peab olema positiivne ja koos palvega.

Kui Patšuliviiruk on lõpuni põlenud, siis võta kristallid ja pane need koos basiilikulehtedega riidest koti sisse. Kott aseta enda kodu Kagupoolsesse ilmakaarde. Kagu sümboliseerib tuleviku küllust ja õnne. Jäta see kott sinna senikauaks kuni soov on täitunud. Ära seda enne ava, kui see on täitunud. Seda ei pea ka puhastama.

Kui ühel heal päeval on soov täitunud, siis vabasta kristallid koti seest ja võid need lisada enda küllusekristallide keskele.

Maagiat tehes saadame enda seest unistusi välja nii, et need jõuaksid meie tulevikku. Maagia tegemine on väga kasulik, see aitab sul enda seest õigeid energiaid välja suunata. Kristallid on need, mis aitavad sul seda saavutada.