Erinevad sodiaagid sobivad väga erinevalt üksteisega kokku ja veel eriti siis, kui suhe jõuab romantilisele tasandile. Täna räägin ma sulle sellest, kuidas sobivad kokku Lõvi ja Vähk ning millise romantilise kooselu nad suudavad omavahel luua. Annan mõlemale osapoolele ka vihjeid selle kohta, kuidas seda suhet koos hoida, kus iseennast tagasi hoida, kus kompromisse teha, kus aktiivsem olla ja kõike seda, kuidas seda suhet harmooniasse viia.

"Kui Päike ja Kuu saavad kokku!" 

Lõvi ja Vähi suhtekooslus on väga huvitav juba sellepärast, kuna neid kahte sodiaaki ei juhi mitte planeedid, vaid hoopis teised taevakehad. Lõvi domineerivaks elemendiks on Päike ja Vähil on selleks Kuu. Kaks vastandit saavad kokku. Sellest, kas tuleb välja midagi ilusat või ei tule mitte kunagi mitte midagi välja. Nende kahe sodiaagi suhe on väga intrigeeriv, kuid miski ei ole võimatu.

Kuna mõlemad sodiaagid on ääretult emotsionaalsed ja sügava tundemaailmaga, siis ennekõike tuleb selles suhtes arvestada seda, et mõlemad on hingelt haavatavad. Kui mõlemad suudavad selles suhtes üksteise haavatava poolega hästi ringi käia, siis on see suhe võimalik. Kõige tähtsam on see, et sõnu ei kasutata relvadena, vaid et sõnu kasutatakse tervendajatena ning armastuse jagajatena. Selles suhtes peavad mõlemad - nii päikeseline Lõvi, kui ka salapärase öökumaga Vähk olema ääretult tolerantsed ning taktitundelised.

Lõvi ja Vähk on kaks sodiaaki, kes teiste sodiaakidega võrreldes on suured meelitajad. See, miks nad üksteist võisid leida, võis olla ka see põhjus, et nad mõlemad meelitasid end suhtesse. Maailma kõige suuremad flirtijad ja õrritajad.

"Ühise keele leidmine"

Lõvi on Päikese mõjutustega ja milline on Päike? Kõik teised planeedid tiirlevad Päikese ümber ja seda on näha ka Lõvi elus, kuidas tema sisse ongi kodeeritud veidi mind ja maailma suhtumist. Vähk on aga hoopis teistsugune, kellele meeldib filosofeerida ja seda väga laialt, seda paju kaugemale iseendast. Need kaks peavad leidma ühise keele, et selles suhtes olla. Lõvi peab mõistma, et Vähil on vaja arutada, lahendada maailma asju, süveneda pisikestesse detailidesse ning tunnetest rääkida. Lõvi peab selles suhtes mõistma, et Vähile pakuvad huvi väga paljud erinevad teemad, mitte ainult tema ise. Lõvi on harjunud enda seisukohtadest, enda arvamustest ja kõigest sellest, mis teda ennast puudutab, rääkima. Kuid Vähk on Kuu mõjutustega, mitte mõne planeedi mõjutustega, kes võib tiireldagi Lõvi Päikese ümber. Kuu liigub oma eraldi trajektoori järgi ning ei ole see Vähk selline, kes pidevalt viitsiks kuulata Lõvi isiklikke teemasid, ta tahab laiemalt kõike endasse haarata. Seega selles suhtes peab Lõvi õppima endast kaugemale vaatama ja Vähk olema piisavalt kannatlik ning mõistev Lõvi suhtes. Selles suhtes, et Vähk peab aru saama, kui suur on Lõvi isiklik maailm ja kui raske on sellest väljapoole tulla.

Ühise keele leidmine on väga oluline ja mõlemad peavad selle nimel kõvasti tööd tegema. Lõvi võiks üritada Vähi tuhandete filosoofiliste mõtetega kaasa minna ja Vähk võiks rohkem aktsepteerida Lõvi tugevat iseendale elamise vajadust.

Vähi jaoks on ülioluline kodu, perekond ja kodusoojuse loomine. Vähk salamisi ootab, et tema kaaslane aitaks tal ideaalselt kodust elu luua. Kuid Lõvi ei ole kõige osavam just sellel alal ning ta vajab väga palju kaasa haaramist ning kodusesse ellu sisse juhatamist. Lõvi ei ole nii sügavatundeline sellel teemal ja Vähki võib see veidi ärritada ning sellest võib Vähk eeldada, et Lõvi ei huvitugi kodusest elust. Lõvi jaoks on perekond küll tähtis, aga ta ei ole selline, kes märkaks näiteks oma laste emotsionaalseid probleeme nii sügavalt, kui seda oskab ning suudab teha Vähk ja ta lepib kodu suhtes palju vähemaga. See, et Lõvi ei suuda negatiivseid emotsioone lahti analüüsida võrdväärselt Vähile, sellest võib tekkida Vähil tunne, et ta on ükskõikne. Kuid samas Vähk peab mõistma seda, et tema on vee-elemendi kandja, tema on see, kes oskab näha palju sügavamale inimese sisse, kui seda oskab teha tule-elemendi kandja Lõvi.

"Armastuse väljendamine loob usalduse"

Vähi jaoks on selles suhtes väga oluline see, et Lõvi pakuks talle pidevat tunnet, et ta on selles suhtes teretulnud ja ta on ainuke inimene Lõvi südames. Vähk peab tundma armastust ja seda, et ta on see kõige-kõigem. Kui Lõvi suudab pidevalt veenda, et see nii ka on, siis usaldab Vähk Lõvi ning nende suhe on pingevabam. Kuid, kui seda pidevat kinnitust ilma välja nurumiseta ei tule, siis võib pikapeale tekkida palju probleeme ja seda just Vähi poolt, kes hakkab etteheited loopima Lõvi pihta.

Miks see nii on? Sellel on väga hea põhjus. Milline on Lõvi? Kes Lõvisid tunneb, siis üks tõeline Lõvi on see, kes on alati kõikide inimeste jaoks silmapaistev. Keegi, kellel on sära ja kes oma sarmiga lööb kõik pahviks. Tavaliselt on Lõvil palju inimesi ümber ja seda ükskõik, kus ta ka liigub. Aga milline on Vähk? Sündinud armukadeduse ja omandi tunde vajadusega. Loodan, et ma kedagi ei solvanud, kuid Vähile kui vee-elemendi kandjale on vaja teada, kes on tema poolt ning kes mitte. Vähk on väga kergesti ärrituva loomusega ja talle ei meeldi oma armastatut jagada, kui ta ise ei ole armastusega piisavalt üle kuhjatud. Kui ta ei kuulnud Lõvi käest pidevalt armastuselaulu, siis hakkab talle närvidele käima see, et kõik Lõvist niivõrd palju vaimustuvad.

"Mõlemad vajavad armastuse tundmist"

Lõvi on see, kes soovib oma tundeid pidevalt välja rääkida, neid pidevalt serveerida ja füüsiliselt näidata oma armastust Vähi vastu. See omakorda aga ei ole Vähile nii tuttav ning võib teda kohmetuks muuta.

Vähile meeldib oma kaaslasest armastust välja lugeda, talle küll meeldib sõnu kuulata, kuid tal on vaja ka veidi ruumi fantaasia loomiseks jätta. Kui Lõvi on liialt tema ise, siis Vähile võib see pealetükkiv tunduda ning vahel võib see viia selleni, et Vähile tundub see kõik võlts, kuid tegelikult see ei ole võlts. Kui Lõvi armastab, siis demonstreerib ta tervele ilmale, et ta armastab!

Samas, kui Vähk otsustab Lõvi armastust blokeerida, siis sellega peletab ta teda enda elust üldse välja. Lõvil on vaja kedagi, kellele ta saaks lojaalne armastaja olla, keda ta saaks hellitada ja enda karismaatilisusega üle kallata. Lõvi aga samas võib oma liigse pealetükkivusega Vähi ära lämmatada ja sellega teda eemale endast peletada. Vähile on siiski vaja veidi seda enda aega, kus fantaasia saaks suhet toita.

Lõvi ja Vähi vahelise suhte hoidmine on väga keeruline, kuid nagu ma ka eelpool mainisin, siis see ei ole võimatu. Mõlematele on oluline see, et nad leiaksid enda peas täiesti ideaalse kaaslase, kuna nad on mõlemad väga kõrgete standarditega. Kui kumbki suhtes ei pinguta, end ei muuda, siis nad lähevad selle pärast lahku, et leida see enda ideaalne kaaslane üles.

Lõvi idealiseerib kedagi, kes tema füüsiliste armuavaldustega kaasa läheks ja kes talle huumorit ning mängulist maailma pakuks. Vähk otsib kedagi, kes tema hinge targemaks muudaks ja tema isiksust väärtustaks ning kes jätaks talle palju huvitavaid uksi, mida vaikselt oma fantaasia maailmaga ta avada saaks.

Kuid samas Vähk on see, kes ei salli reetmist silmaotsaski ja kes naljalt ei andesta ühelegi reeturile, siis sellisel juhul on Lõvi tema jaoks ideaalne kaaslane, kui ta oskaks teda hoida. Lõvi on see, kes ei reeda, kui armasus eksisteerib.

"Seksuaalne pool"

Mõlemad nii Lõvi, kui ka Vähk on väga erootilised ja seksuaalsed, kuid seda täiesti erinevas võtmes. Lõvile sobib julge seksuaalne suhe, kus on palju tegevust ja füüsilist kontakti. Vähk on täpselt Lõvi vastand, kellele meeldib romantika, sensuaalsus ja rohkem vaimset lähenemist kui füüsilist kontakti. Selles suhtes olles peab Lõvi mõistma, et Vähile on vaja ilusaid sõnu ja hingelist lähenemist enne igasugust füüsilist tegevust. Samas peab Vähk mõistma seda, et Lõvi ei ole see, kes võib tundide viisi teda õrritada, vaid on rohkem tegude peal väljas. Seega, kui Lõvi suudab end romantilisemaks muuta, rohkem näha Vähi vajadusi ja kui Vähk suudab leppida suurema füüsilise kontaktiga, siis nende seksuaalne elu on tervislik. Kuid tihtipeale sellises sodiaagi suhtes Lõvi ja Vähi vahel võivad tekkida seksuaalne kaugenemine. Seda ennekõike sellepärast, et üks tahab üht ja teine teist. Üks ei mõista üht ja teine teist. Kui armastus eksisteerib, siis tuleb muuta see tingimusteta armastuseks ja sellisel juhul võiksid mõlemad - nii Lõvi, kui ka Vähk järeleandmisi teha ning selle ühise tasakaaluka tee leida.

"Välismaailm"

Lõvi on see, kes soovib särada väljaspool kodu: käia, olla, näha, tegutseda, liikuda ja reisida. Vähk on samas see, kes on ka väga aktiivne, kuid igasugune tegevus võiks olla, kas peresisene, lähedaste inimestega seotud või sisemise rahu otsimisega. Üks tahab laia maailma avastada, teine soovib sisemaailma avastada. Kuna mõlemad on aktiivsed, siis nende ühised tegevused võivad seda suhet tugevdada. Lõvi peab lihtsalt rohkem arvestama sellega, et perekondlikke koosviibimisi tuleb ka läbi viia ja Vähk peab arvesse võtma seda, et Lõviga koos ta peab avastama tundmatut maailma ning ka vahel ekstreemsetes olukordades olema.

Armastada või mitte?

Ütlen kohe ausalt välja, et Lõvi ja Vähi kokkusobivus ei ole kõige kergemate killast. See on üks raskemaid suhtesobivusi, mis võib sodiaakide vahel olla. Kuid miski ei ole võimatu. Selles suhtes armastust üles leida, hoida ja võimendada seda, selleks peab olema kaks inimest, kes meeletult soovivad üksteist tundma õppida ning üksteise keeruka iseloomuga hakkama saada. Kui selles suhtes olla, siis tuleb seda, kui missiooni võtta ja tingimusteta üksteisesse kiinduda. Selles suhtes ei ole kindlasti head tulevikku, kui vaid üks pool pingutab või kui ühel hetkel üks soovib enam suhtesse mitte panustada. Seega, kui sa oled selles suhtes ja soovid seda suhet, siis panusta, panusta, õpi, õpi ning veelkord panusta ja õpi.

Sellele suhtele ma soovitan kahte kristalli, mis aitaksid Lõvil ja Vähil üksteist tingimusteta armastada. Nendeks kristallideks on Rodokrosiit ja Rodoniit. Ma ühendaksin need kristallid ja hoiaksin neid pildi peal, kus üheskoos ollakse. Selleks, et need kristallid saaksid luua Lõvi ja Vähi vahele tugeva sideme, mis on täis soovi üksteist võtta nii nagu nad on. Rodokrosiidi ja Rodoniidi ühine vägi aitab üksteist mõista, armastada ning alati suhtesse lootust ja head õnne tuua. Hoiaksin neid kristalle pildi peal sellepärast, et läbi pildi energia kanduvad nende kristalli väed sellesse suhtesse. Kristallidega väge saab läbi pildi inimese Aurasse saata.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Vähile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Lõvile loodud kristallikomplekti SIIT.

Kaks väga suure isiksusega hinge, kes koos olles võivad luua vapustava duo või üheskoos enda elu kibedaks teha!