Erinevad sodiaagid on oma suhetes väga erinevad vastavalt sellele, milline on tema ees olev sodiaak. Kuid teatud külje pealt on sodiaagid ükskõik millise teise sodiaagiga suhtlemises olles ikka ühte moodi. On olemas teatud iseloomuomadused, mis kanduvad kõikidesse erineval tasandil suhetesse üle ja mida on väga raske muuta.

Kui sa soovid teada saada, milline on Kaljukits ja kuidas temaga paremini toime tulla, siis selle artikli olen ma just sinu jaoks kirjutanud. Selgitan veidi seda, milline on Kaljukits oma hingelt ja kuidas sellise pealtnäha tugeva natuuriga, kuid sisemiselt hapra ning hella kaaslasega hakkama saada. Kuidas hoida suhet ja lasta suhtel vaid ülesmäge liikuda.

Selles artiklis seletan ma lahti Kaljukitse üldiseloomustuse selle kohta, kuidas temaga head suhet hoida, olgu selleks suhteks siis romantiline, sõprustasandil või perekonnasideme suhe. Seega see artikkel on kirjutatud Kaljukitse perekonnaliikmetele, sõpradele, tuttavatele ja loomulikult ka tema armastatule.

Artikkel ei pruugi kokku minna nende Kaljukitsedega, kes on sündinud sodiaagi ülemineku ajal. Sodiaagi üleminekud toimuvad siis, kui üks sodiaak lõppeb ja teine algab. Ambur-Kaljukitse kohta saad lähemalt edasi lugeda SIIT. Kaljukits-Veevalaja kohta saad lugeda SIIT.

KALJUKITS

Ennekõike pean ma ütlema Kaljukitse kohta seda, et tegemist on esmasel muljel väga tugeva, enesekindla, sihikindla ja põikpäise isiksusega. Kuid, kui sa oled võitnud Kaljukitse usalduse, siis Kaljukits näitab sulle seda, kes ta tegelikult on ja ta laseb sind enda sisemaailma. Kohe sa seda kindlasti ei saa ehk ennekõike pead sa mõistma, et Kaljukitsega läheb sul veidi aega vaja, kui sa soovid tema südamesse pääseda. Olgu selleks südamesse pääsemise põhjuseks sõpruse loomine või hoopis armastusele võimaluse andmine.

Esimene reegel Kaljukitsega hea suhtlemise loomiseks on aeg. Sa pead aega võtma ja temale aega andma. Tuletame meelde, et meil on Kaljukitse puhul tegemist maa-elemendiga, kellel on kõigeks aega vaja. Kui otsid kedagi, kes sulle kohe ei või jah ütleb, siis sa pead vaatama vee-elementide poole.

Ma ei kohkuks sinu asemel ära sellest, et aega on temaga vaja ja ma ei kohkuks ära ka tema esmasel pilgul jäise olemuse pärast. Kui sa lõpuks oled tema südame võitnud, ta on lasknud sind enda mugavustsooni, siis sa võid palju head temaga kogeda, olgu selleks suhtetasandiks ükskõik milline erinev tasand.

Teise asjana pead sa arvestama seda, et Kaljukitsele kohe mitte üldse ei meeldi see, kui temale antud lubadusest kinni ei peeta. Kuid ta on teistest sodiaakidest veidi erinev selle poolest. Talle ei meeldi see, kui sa oma lubadusest kinni ei pea, kuid ta ei väljenda oma emotsioone selle kõige juures. Sa võid teda alt vedada, kuid ta ei ole see, kes sulle kohe otse ütlema tuleb, et nüüd on probleem majas. Ta pigem jätab selle meelde, põletab end seest poolt ja üritab maha rahuneda. Väheke temperamentsemad Kaljukitsed elavad seda loomulikult välja, kuid tavaliselt hoopis kolmanda isiku peal. Kas siis sellest rääkides või vihastades. Kuid tihtipeale, kui sa Kaljukitse alt vead, ta vaatab sulle otsa nii nagu midagi ei olekski viltu. Reaalsus on see, et see on üks asi, mida ta ei oota mitte kellegi puhul. Seega, kui sa soovid Kaljukitsega häid suhteid hoida või luua, siis see on koht, millest sa peaksid kinni pidama.

Kaljukitsed on oma olemuselt siiski väga tõsised. Enamus Kaljukitsedel on väga hea huumormeel, kui neil on antud hetkel elus kõik korras. Kuid oma loomuselt on siiski Kaljukits tõsine ja ootab elult ka tõsidust. Kaljukitsele ei sobi see, kui keegi teeb läbimõtlemata, tema jaoks rumalaid ja kasutuid lükkeid. See on see tema tõsiduse koht. Teda väga häirib see, kui keegi teeb nii ja see jätab selle teise inimese tema jaoks kohe väga rumalasse valgusesse. Kaljukits naudib intelligentseid inimesi, huumorit ja nalja võib olla, kuid selle juures peab olema ka tõsidust koos praktilisusega. Seega, kui sa soovid Kaljukitsele muljet avaldada, siis sa pead kolmandast reeglist kinni pidama - ära tee läbimõtlemata ja kasutuid liigutusi, sära oma praktilisusega! See on see koht, kus sa saad Kaljukitsele muljet avaldada, eriti siis, kui sa soovid temaga suhtesse astuda. Ta hindab intelligentsust ja asjalikke inimesi.

Kui Kaljukitsele midagi ei sobi, miski on tema hinge riivanud või teda solvanud, siis Kaljukits blokeerib oma emotsioone. See aga tekitab teistele tunde, et nagu midagi ei olekski korrast ära. Kuid asi on sellest kaugel. See, et sa ei oska Kaljukitse sisse näha, see ei tähenda, et seal sees ka midagi ei ole. Kaljukits on haavatav ja oma haavadega ta mängib, et kõik on korras või läheb on nendega omaette. Et Kaljukitsega head suhet hoida, siis tuleb märgata seda eemalolevat Kaljukitse või rohkem tema käest küsida, kas tal ikka on kõik korras. Ta hakkab rääkima, kui teda kümme korda torkida. Kui sa ei proovigi teda torkida, siis ta ei räägigi. Neljandaks reegliks - vaikset ja eemalolevat Kaljukitse sa alati küsitle. Pane ta endaga rääkima!

Kaljukits teeb koostööd rohkem nende inimestega, kes on saavutanud temaga sõprussuhte. Sõprus peab olema nii romantilises suhtes, kui ka perekonnasiseselt. Vastasel juhul ei ole sul võimalik Kaljukitsega täielikku ühendusse saada. Ta peab sind usaldama, kui sa tahad temaga asju koos ajada.

Kaljukitse jaoks on väga atraktiivne see, kui teine pool tundub tema jaoks tark ja intelligentne. Kaljukits suure tõenäosusega valib ka endale kaaslase vastavalt sellele, kelle tarkus, soliidne hoiak ja intelligentsus teda jalust rabab. Kui sul on soov Kaljukitse endasse armuma panna, siis seda saab teha läbi intelligentsuse ja selle väljendamisega. Kaljukitse mees ega ka naine ei salli ebausaldusväärse esmase muljega inimest. Pigem on see üks suur eemale tõukav faktor inimese juures ja kellele pigem ei soovitagi hiljem võimalust anda. Seega tuleb kohe anda Kaljukitsele endast hea esmane mulje, et üldse oleks võimalik temaga kas romantilisse või sõprussuhtesse astuda. Viies reegel - ära näita talle, et sind ei saa usaldada.

Nii nagu ma alguses mainisin on Kaljukits välispidiselt tugev ja seespidiselt hell. Kaljukitse jaoks on väga oluline see, et tema uhkust ja ego keegi maha ei teeks. Kui sa soovid temaga heas suhtes olla, siis ei tohi teda kindlasti alandada. Kaljukitse sodiaagil ei ole oskust alandust unustada, seda on pea võimatu teha. Seega, kui sul on üldse soov seletada talle midagi, mida ta valesti teeb või kus ta nõrk on, siis tuleb seda väga delikaatselt teha. Rääkida pigem sellest, mis võiks paremini olla, mitte sellest, mis kõik valesti on. Väljendusviisil on suur vahe sees ja kahjuks on nii, et Kaljukitsega suheldes pead sa väga jälgima, kuidas sa enda mõtteid väljendad. Teine pool ei pruugi midagi halba soovida, kuid Kaljukits loeb jutu seest välja selle, mida ta sealt oskab välja lugeda. On olemas sodiaake, kes suudavad rasketest sõnadest mööda vaadata, kuid Kaljukits ei ole kindlasti üks nende seast. Kuues reegel - ära talla tema eneseväärikuse ja ego peal. Kaljukitse kuula ära, anna nõu, kuid alati austa teda.

Kaljukitsele väga meeldib kuulda seda, mida temast arvatakse, kuid tal ei ole absoluutselt oskust kiidusõnu vastu võtta. Seega, kui teda kiita ja temast hästi rääkida, siis võib teisel poolel tunne tekkida, et ta mõtleb sinust kui hullumeelsest. Kuid tegelikult lähevad kõik ilusad sõnad täpselt õigesse kohta, hiljem jõuavad need ka väljendusse. Kaljukitsel läheb aega selleks, et enda positiivseid emotsioone tagasi saata. Seega täna kiidad ja ülehomme ta tuleb kiidab ka sind. Kohest reaktsiooni ei saa temalt lihtsalt oodata, see oleks liig.

Kui sa oled Kaljukitsega suhtes või elad temaga ühe katuse all, siis Aragoniidi geood aitab temaga säilitada häid suhteid. Aragoniit geood aitab Kaljukitse mõista ja ka temal end paremini väljendada. Aragoniidi geood võiks olla elutoas või magamistoas selle sama eesmärgi pärast.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Täispikka Kaljukitse sodiaagi artiklit saad lugeda SIIT.