Ilmselgelt, kui sa oled minu kirjutatud artikleid jälginud ja lugenud, siis sa võid tänaseks juba teada, kui väga mulle sodiaagid ja astroloogia meeldib. Tähed on minu jaoks alati müstilised olnud, mille suhtes on mul suur vajadus nende mõjutegureid lahti seletada ja analüüsida. Täna jagan sulle mõtteid, inspiratsiooni ja nõuandeid selle kohta, mida sa peaksid teadma Amburi armastuse kohta. Räägin sellest, kuidas Ambur suhtesse suhtub ja milline tema armastus on.

Ambur on väga sotsiaalne inimene ja ei ole vahet, millisel tasandil see sotsiaalne elu on. Olgu siis töö, perekond, sõprus või armastus - igal pool on tal vaja eksisteerida ning orbiidil olla. Suhtlemine on tema üheks tugevaimaks küljeks ja Amburil on ka väga suur vajadus seltskonna järgi. Loomulikult vastavalt erinevate Amburite numeroloogilistele ja teistele astroloogilistele näitajatele on olemas ka ülisotsiaalseid ning veidi tagasihoidlikumaid Ambureid. Kuid enamjaolt on Amburid siiski sotsiaalsuse kuningad või kuningannad. Seda kõike peab teadma see, kes Amburit armastab ja kes soovib temaga suhtes olla. Seda sellepärast, et Amburi jaoks on ülioluline see, et teine pool teda ei piiraks ja seda tema suhtlemise vajaduse juures. Seega esimene punkt, mida peab Amburi armastuses mõistma, on see, et Amburil peab laskma olla sotsiaalne. Teine pool ei tohiks kohe kindlasti hakata sellel teemal piiranguid peale panema, liigne armukadedus ajab Amburit endast välja ja kui Ambur tunneb, et ta ei saa oma parimate sõpradega välja minna, siis ta soovib üldse sellest suhtest ära põgeneda. Seega tegelikult on nii, et Ambur vajab enda kõrvale kedagi, kes laseks tal vabalt liikuda ilma selleta, et teine pool sellest suuremat sorti probleemi teeks. Kuid paljud teised sodiaagid ei mõista seda, et Ambur ei otsi väljaspoolt lohutust ja uut kaaslast. Vaid asi on väga lihtne - Amburil on vaja inimesi näha ja nende kohalolekut nautida. See on elementaarne vajadus ühe täiusliku Amburi jaoks. Loomulikult võivad Skorpion-Amburid ja Ambur-Kaljukitsed veidi tagasihoidlikumad siinjuures olla.

Ambur on oma loomuselt kogeja, mis tähendab seda, et Amburil on loomulik vajadus elult saada kogemusi ja võimalikult palju elus kõike näha. Kui Ambur saab uusi asju katsetada, siis ta on rõõmus ja rahulolev. Liigne rutiin ja paigalseis muudab Amburi närviliseks. Amburile meeldib see, kui tema kaaslane soovib ringi rännata, reisida, erinevaid restorane nautida või filme koos vaadata. Igasugune tegevuste muutlikkus ja kirju elu on Amburi jaoks väga teretulnud. Amburile pakub väga suurt naudingut see, kui tema kaaslane pakuks talle seiklusi ning uusi kogemusi. Amburile ei sobi liiga kodukeskne inimene ja kui ta on sellise inimese enda kõrvale leidnud, siis ta hakkab igavust tundma ning võimalik on see, et ta hakkabki sellest suhtes väljapääsu leidma. Seega teine punkt, mida peab Amburi armastuses mõistma, on see, et kaaslane peab pakkuma Amburile lõbu, seiklusi ning uusi väljakutseid. Mida aktiivsem elunautija on Amburi kaaslane, seda tugevamaks muutuvad Amburi tunded oma kaaslasesse. Ambur armub läbi seikluste.

Kui ma räägin veel sellest, kuidas Amburile meeldib lõbutseda, siis tegelikult ongi ühe Amburi sees üks väike mässumeelne hing, kes soovib alati olla nooruslik ja aktiivne. See annab Amburile juurde võlu ja ilu. Teised näevad temas väga palju nooruslikkust, olgugi see vanus kasvõi 57 või hoopis 65. Ambur jääb oma hingelt alati nooreks. Tema kaaslane ei tohiks mitte kunagi Amburile etteheiteid teha selle koha pealt, et Ambur on liiga lapsik. Amburil lase lõbutseda ja ta on südames sinuga. Amburi armastuse võitmiseks on vaja mõista seda, et teda ei tohi piirata ega ka kasvatada.

Ambur on väga emotsionaalne ja soovib elus näha vaid headust, positiivsust ning võtta oma elu alati vastu koos kõige kõrgema astme motiveeritusega. Tihtipeale võib Amburis nähagi seda positiivset suhtumist ka siis, kui asjad on tegelikult väga raskes seisus. Ambur elab kohati enda pilve peal, mis on probleemide kohal ja vahel ta kukub sealt alla, kuid enamuse ajast veedab ta rõõmupilvel. Aga Amburi tuju on võimalik hetkega ära rikkuda ja seda ta oma kaaslaselt ei oota. Kui soovid Amburi armastust võita, tema südames alati olla ja temaga head suhet hoida, siis ära lõhu tema rõõmupilve. Kui on ülim rõõm peale tulnud, siis las see Ambur olla üksi nagu lillelaps. Kui Ambur on pessimistlik, siis on õige aeg kõik jama lagedale tuua ja kõigest negatiivsest rääkida, kui seda tõesti vaja on. Neljas reegel Amburi armastuses on see, et ta armastab inimest, kes ei lõhu tema head tuju ära.

Kui armastada Amburit ja kui tema armastab vastu, siis tegelikult võib Amburi näol endale väga hea kaaslase saada. Kaaslane, kes tegelikult on nõus armastuse pärast teisele poolele kõik ette-taha ära tegema ning teda hellitama kuni lõpuni. Kuid see juhtub siis, kui Amburil lastakse suhtes vaba olla, kui teda ei piirata, ei kontrollita ja ei kamandata. Ambur on selline tegelane, kes võib sulle kinkida enda terve maailma, kuid siis, kui sa seda tema käest mitte kunagi ei küsi.

Ambur on väga uudishimulik ja oma partneri osas on ta seda veel eriti. Amburile meeldivad head vestlused, pikad ja väga sisukad teemad. Amburi armastuse juures on vaja mõista seda, et talle on vaja pühendada aega selleks, et lihtsalt vestelda. Ambur peab tundma seda, et teine pool soovib temaga suhelda, jagada ja lihtsalt seda jutuajamist nautida. Amburile kindlasti ei sobi kaaslane, kellele ei meeldi lobiseda ja maast ning ilmast rääkida. Kindlasti peab Amburi suhtes teadlik olema ka sellest, et ta on super küsimuste esitaja. Ta ei ole ülekuulaja, talle lihtsalt meeldib asju teada. Viiendaks reegliks on Amburi armastamise juures see, et talle on vaja anda enda isiklikku aega ning seda kõike mõtete jagamiseks.

Ambur on väga otsekohene kõige selle suhtes, mida ta teisest inimesest arvab ja seda veel enam oma kaaslase suhtes. Kui olla Amburiga suhtes, siis otsekoheste väljaütlemistega tuleb lihtsalt leppida. Otsekohesus on Amburi puhul hea ja halb. Hea selles suhtes, et kui Ambur arvab oma kaaslase suhtes midagi head, siis võib ta oma kaaslase medalitega üle kuhjata ning tema tuju lakke tõsta. Samas, kui on midagi negatiivset, siis Ambur ei ole see, kes seda varjama hakkaks. Samas on lihtne olla koos otsekohese inimesega, kuna siis on lihtsalt ka pilt selge selles suhtes, milline seis on. Kuid, kui Amburi kõrval on keegi tundlikum, siis see sama otsekohesus võib suhte peapeale keerata. Kuuendaks reegliks Amburi armastuses on see, et ta ei hoia end tagasi, kui on vaja midagi välja öelda.

Amburi jaoks on väga oluline see, et ta tunneks, et tema kaaslane märkab teda. Amburil on vaja pidevalt meeldetuletust saada, kui ilus, tore ja kaunis ta on. Ambur ootab suhtes komplimente ja kui Amburi kõrval on keegi, kellele meeldib romantikat külvata, siis Amburil on süda rahul. Ambur vajab seda tunnet, et ta on armastatud ja temast peab ta kaaslane lugu. Kui midagi ilusat öeldakse kord kuus, siis Ambur rändab oma hinges selles suhtes minema. Kui soovitakse Amburi armastust hoida, siis tuleb talle seda koguaeg meelde tuletada, kui armunud temasse ikka ollakse. Ambur ootab enda ellu suhet, milles oleks pidev armumise efekt ja liblikad kõhus.

Ambur oma hinges soovib alati leida kedagi, kes võib kuni elu lõpuni tema juurde jääda. Ambur võtab oma kaaslast, kellega ta on suhtesse astunud, kui potentsiaalset elupõlist kaaslast. Andes talle kohe külge tiitli, mis ütleb: "Kui sa ise teed selleks kõik, siis mina olen terve elu sinuga". Ambur on see, kes vajab enda kõrvale stabiilset kaaslast ja tegelikult ta valib enda kaaslase väga hoolikalt välja. Kuid, kui teine pool osutub piirajaks, pessimistlikuks ning kontrollivaks hingeks, siis Ambur pettub ning hakkab uuesti otsima seda, kes võiks kuni elu lõpuni temaga koos olla.

LASURIIT ja ROOSA KVARTS on need kaks kristalli, mis kokku ühendunult aitavad Amburile tuua armastusse rahulolu. Lasuriit ja Roosa Kvarts aitavad vallalisel Amburil kaaslast leida ja suhtes Amburile suhteõnne tuua. Need kaks kristalli võiksid olla Amburi magamistoas, et need saaksid armastuse õnne tema ellu ligi kutsuda. Neid kahte kristalli võib hoida Amburi ja tema kaaslase foto ees, et suhtesse õnne tuua. Kui foto ette kristalle panna, siis need juhatavad oma energia selle inimese Auravälja, kes sellel fotol on. Lasuriiti ja Roosat Kvartsi on kasulik kinkida oma kallimale, kes on Amburi sodiaagi all sündinud, väljendamaks oma armastust tema vastu. Kui ollakse Amburiga suhtes ja kirg on hakanud ära hääbuma, siis seda aitab taastada Türkiisi lisamine Lasuriidi ning Roosa Kvartsi sekka.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Amburile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Igal sodiaagil on omad erilised jooned ja iga sodiaak suhtub armastusse erinevalt. Ambur on see, kes hindab vabadust, naudib seiklusi ja soovib armastada alati tingimusteta.